koklas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πες τους μονο να σου εκτυπωσουν το ΙΜΕΙ πανω στην αποδειξη!!! Ποιος νομος το λεει αυτο παιδια?? Υπαρχουν μαγαζια που δν διαθετουν τετοια μηχανοργανωση..απλα παραθετεις την αποδειξη και μπορεις να εχεις και το βιβλιαρακι απο την εγγύηση σφραγισμενο απο το μαγαζι που το πηρες Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ποιος νομος το λεει αυτο παιδια?? Υπαρχουν μαγαζια που δν διαθετουν τετοια μηχανοργανωση..απλα παραθετεις την αποδειξη και μπορεις να εχεις και το βιβλιαρακι απο την εγγύηση σφραγισμενο απο το μαγαζι που το πηρες Σε περίπτωση ταμειακής στην πίσω πλευρά το imei με σφραγίδα και υπογραφή καταστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ειδα οτι δεν απαντησα καποιος το δοκιμασα εβαλα το mj7 και δεν εγραψε το knox οποτε οποιος θελει να βαλει αλλο oficiall firmware αφοβα προχωρηστε :) Περασα και εγω το επισιμο Βρετανικο σε Ολλανδικο τηλ. και πραγματι δεν αλλαζει το Knox! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πάντως το mj7 είναι κατ εμε το καλύτερο φιρμ μέχρι ετούτη την στιγμή... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Θελω να μκου προτεινετε για καρτα 16 GB για το κινητο καθως και ενα bluetooth με οθονη και δυνατο ηχο.... καρτα samsung class 10 . bt εχω παρει το sony sbh 50 και τοχω 10-15 μερες. μεχρι στιγμης κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 καρτα samsung class 10 . bt εχω παρει το sony sbh 50 και τοχω 10-15 μερες. μεχρι στιγμης κανενα προβλημα Κατι και με ραδιο? αυτο συνδεετε και με 2 συκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κατι και με ραδιο? αυτο συνδεετε και με 2 συκευες? Ρίξε μια ματιά στο κατάλληλο θέμα, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σας παρακαλω αν χρησιμοποιει καποιος την εφαρμογη SVOX και εχει προβλημα με το Νοτε 3 ας ερθει στο θεμα των εφαρμογων να το συζητησουμε...γιατι δεν μου δουλευει σωστα.Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κατι και με ραδιο? αυτο συνδεετε και με 2 συκευες? ναι και στα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πάντως το mj7 είναι κατ εμε το καλύτερο φιρμ μέχρι ετούτη την στιγμή... Είδες κάποια αξιοσημείωτη διαφορά; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Υπάρχει διαφορά ταχύτητας παντού, το νιώθεις δηλαδή Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Υπάρχει διαφορά ταχύτητας παντού, το νιώθεις δηλαδή Το bug με τις κινήσεις των παραθύρων, διορθώνεται; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σεχασα, ποιο bug? Πες μου τι να τεσταρω Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Περασα και εγω το επισιμο Βρετανικο σε Ολλανδικο τηλ. και πραγματι δεν αλλαζει το Knox! Μηπως τσεκαρες τί εγινε με το csc σου;Λογικα θα εμεινε ολλανδικο αφου δεν εγινε factory reset.Δοκιμασες να φλασαρεις πισω στο ολλανδικο με odin? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αν κανεις factory reset αλλαζει το csc ?γιατι περασα και γω το αγγλικο πανω στο ισπανικο ,πιο σωστα θελει factory reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σεχασα, ποιο bug? Πες μου τι να τεσταρω Mαλλον εννοει στα Settings> General> Developer Options> Transition Animation Scale οπου αν το βαλεις στο Οff μετα παιρνει την πρωτοβουλια μονο του να επανελθει στο x1 :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Mαλλον εννοει στα Settings> General> Developer Options> Transition Animation Scale οπου αν το βαλεις στο Οff μετα παιρνει την πρωτοβουλια μονο του να επανελθει στο x1 :) Αυτό ακριβώς. Εγώ το βάζω στο 0. 5 και γυρίζει στο 1 όποτε ανοίγω τη φωτογραφική μηχανή. Άλλο ένα bug που έχω είναι ότι στην κατανάλωση μου δείχνει συνεχώς ανοικτό το wif. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Περασα και εγω το επισιμο Βρετανικο σε Ολλανδικο τηλ. και πραγματι δεν αλλαζει το Knox! με odin το περασατε; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ναι μεσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Νεος κατοχος με ελβετικο note 3 προερχομενος απο S4 ....παρατηρησα οτι εχω θεμα με το home button με ενοχλητικο τικ τικ και τζογο που αισθανομαι να εχει δεξια αριστερα. Eπισης εναν ηχο κατα την πιεση ακουω σε ολα τα κουμπια και χαρακτηριστικα στο power button ( στο s4 εκτος του home ολα τα αλλα ηταν "αθορυβα".) Εκτος του home που διαβασα οτι και αλλοι ειχαν θεμα στην αρχη με τα αλλα και ειδικα με το power ακουγεται σε ολους ενα "τικ" οταν το πιεζεται?. Το πηγε καποιος για επισκευη για αυτο το λογο στην smartec? Edited November 9, 2013 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Μηπως τσεκαρες τί εγινε με το csc σου;Λογικα θα εμεινε ολλανδικο αφου δεν εγινε factory reset.Δοκιμασες να φλασαρεις πισω στο ολλανδικο με odin? Εγω εκανα factory reset και πριν και μετα και αλλαξε κανονικα το csc, το συνδεσα επειτα στο kies και μου το αναγνωρισε κανονικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σας παρακαλω αν χρησιμοποιει καποιος την εφαρμογη SVOX και εχει προβλημα με το Νοτε 3 ας ερθει στο θεμα των εφαρμογων να το συζητησουμε...γιατι δεν μου δουλευει σωστα.Ευχαριστω! Σε ποιο θεμα; Γιατι εχω και εγω προβλημα με το SVOX. Δωσε ενα λινκ. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σε ποιο θεμα; Γιατι εχω και εγω προβλημα με το SVOX. Δωσε ενα λινκ. Στο επισημο των εφαρμογων:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ξέρει κάποιος να μου πει τι σοι πράγμα είναι αυτό, είναι μήπως κακόβουλο λογισμικό η κάποια εφαρμογή που δυσλειτουργεί? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Νεος κατοχος με ελβετικο note 3 προερχομενος απο S4 ....παρατηρησα οτι εχω θεμα με το home button με ενοχλητικο τικ τικ και τζογο που αισθανομαι να εχει δεξια αριστερα. Eπισης εναν ηχο κατα την πιεση ακουω σε ολα τα κουμπια και χαρακτηριστικα στο power button ( στο s4 εκτος του home ολα τα αλλα ηταν "αθορυβα".) Εκτος του home που διαβασα οτι και αλλοι ειχαν θεμα στην αρχη με τα αλλα και ειδικα με το power ακουγεται σε ολους ενα "τικ" οταν το πιεζεται?. Το πηγε καποιος για επισκευη για αυτο το λογο στην smartec? Οριστε και ενα video.... https://db.tt/YapUwMgQ Αναμενω τις γνωμες σας...... Edited November 10, 2013 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts