asmodeus Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 το θεμα του κουμπωματος το παρατηρησα κιεγω πριν λιγες μερες.οντως αρχισε ξαφνικα να μην κλεινει καλα στα ξεφνικα.τωρα ομως παλι ειναι μια χαρα.φαινετε ισως να διαστελεται ορισμενες φορες λογο θερμοκρασιας... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Τα 'αφτάκια΄μια χαρά κουμπώνουν, απλά γενικά το πίσω κάλυμμα είναι απειροελάχιστα ασταθές! Αυτό οφείλεται όπως μου πε ένας φίλος μου επειδή τα βγάζω συχνά για να αλλάξω τα εσωτερικά χαρτάκια! Έχετε παρατηρήσει ότι η τιμή του κινητού έχει κατέβει αισθητά?Χτες που πέρασα απο ένα vodafone shop το είχε 180 ευρώπουλα σκέτη συσκευή ενώ εγώ είχα δώσει 140 μετά από επιδότητση (πρίν ένα μήνα). Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 delete Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Wirelessly posted (SIE-SX1/1.1 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από kardoula Τα 'αφτάκια΄μια χαρά κουμπώνουν, απλά γενικά το πίσω κάλυμμα είναι απειροελάχιστα ασταθές! Αυτό οφείλεται όπως μου πε ένας φίλος μου επειδή τα βγάζω συχνά για να αλλάξω τα εσωτερικά χαρτάκια! Έχετε παρατηρήσει ότι η τιμή του κινητού έχει κατέβει αισθητά?Χτες που πέρασα απο ένα vodafone shop το είχε 180 ευρώπουλα σκέτη συσκευή ενώ εγώ είχα δώσει 140 μετά από επιδότητση (πρίν ένα μήνα). Ontos i timi tou epese esthita opos kai tou 3300.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzoukaki Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 akouw na lete olo gia to poso kalo einai ayto to kinito kai gia to poso exei pesei i timi tou kai stenoxwriemai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 to perimenw edw kai kairo kai epidi eimai apo epidotisi prepei na to parw apo germano o opoios den to exei kai perimenoun paralabi!!!! THELW NA KINITO MOY na dw kai egw poso omorfo einai apo konta!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 μια ερωτηση μονο υπαρχει τροπος ωστε να συνδεομαι στο web με τον pc μου κανοντας χρηση του gprs του 3200? αν ναι πως(ναι το ξερω οτι δεν εχει modem μηπως ομως εχει βρεθει καποια ακρη ρωτω) Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomx Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω σε κανένα μήνα με την επιδότηση, έχω 2 ερωτήσεις: 1) Αφού δεν έχει modem ποιά ή χρήση του gprs; Γρήγορο wap μόνο; 2) Μέσω IrDA τι μπορεί να αποστείλει; Φωτογραφίες, αρχεία ήχου (arm, wav), γραφικά, στοιχεία του τηλεφωνικού καταλόγου; Παράθεση Looks like the sun is going down. I wanter will i dream.... - Mitch Connor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος doomx ( 2 Μάι. 2004 , 11:48) Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω σε κανένα μήνα με την επιδότηση, έχω 2 ερωτήσεις: Αφού δεν έχει modem ποιά ή χρήση του gprs; Γρήγορο wap μόνο; MMS ? :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomx Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Δηλαδή καμία περίπτωση να συνδεθεί με νετ για εμαιλ (μόνο του ή μέσω palmtop ή μέσω pc); Παράθεση Looks like the sun is going down. I wanter will i dream.... - Mitch Connor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος abcdefg ( 2 Μάι. 2004 , 03:05) μια ερωτηση μονο υπαρχει τροπος ωστε να συνδεομαι στο web με τον pc μου κανοντας χρηση του gprs του 3200? αν ναι πως(ναι το ξερω οτι δεν εχει modem μηπως ομως εχει βρεθει καποια ακρη ρωτω) Το μόνο που μπορείς να κάνεις με το gprs είναι να μπεις σε wap σελίδες, πχ στο wap.myphone.gr! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος doomx ( 2 Μάι. 2004 , 11:48) Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω σε κανένα μήνα με την επιδότηση, έχω 2 ερωτήσεις: 1) Αφού δεν έχει modem ποιά ή χρήση του gprs; Γρήγορο wap μόνο; 2) Μέσω IrDA τι μπορεί να αποστείλει; Φωτογραφίες, αρχεία ήχου (arm, wav), γραφικά, στοιχεία του τηλεφωνικού καταλόγου; 1)H χρήση του gprs είναι να μπαίνεις στο ίντερνετ από το κινητό σου. 2)Όλα αυτά που είπες, μόνο που δεν παίρνει wav! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomx Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά ήταν μια μικρή απογοήτευση που το gprs είναι λίγο "άχρηστο" (γνώμη μου: πέφτει η χρησιμότητά του στο 10%). Παρόλα αυτά είναι μιά πολύ καλή πρόταση στην κατηγορία. Αν δεν αντέξω να περιμένω το C65 το πιό πιθανό είναι να πάρω το 3200. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα σε 1 μήνα... Παράθεση Looks like the sun is going down. I wanter will i dream.... - Mitch Connor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 θα ηθελα να προσθεσω οτι μπορεις ειτε με wap ειτε με το gprs να μπεις στο hotmail και να δεις τα ε-μαιλ σου αλλα και να στειλεις ε-μαιλ. αυτο μπορει να γινει πολυ απλα ,εγκαθιστωντας μια java εφαρμογη(νομιζω λεγεται hotviewer:) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomx Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Βασικά να δώσω την ικανότητα στο παλμ μου να κατεβάσει τα εμαιλ μου ήθελα. Και δε νομίζω ότι γίνεται... Παράθεση Looks like the sun is going down. I wanter will i dream.... - Mitch Connor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzoukaki Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Den thelw na alaksw diktyo, eimai poly eyxaristimeni apo tin cosmote!! Mexri tis 17-5 exw na apofasisw tote ligei i epidotisi, as elpisoume pws tha exei erthei! Pantws mesa apo ayto to forum exw mathei polla kai ayto exei auksisei tin epithymia mou na parw to kinito sta xeria mou sto megisto!! Na prospathisw na kanw ola ayta poy lete!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Wirelessly posted (kardoula: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από souzoukaki Den thelw na alaksw diktyo, eimai poly eyxaristimeni apo tin cosmote!! Mexri tis 17-5 exw na apofasisw tote ligei i epidotisi, as elpisoume pws tha exei erthei! Pantws mesa apo ayto to forum exw mathei polla kai ayto exei auksisei tin epithymia mou na parw to kinito sta xeria mou sto megisto!! Na prospathisw na kanw ola ayta poy lete!!! kane ypomoni vre filenada!alla akoma k an den erthei engera pare kapoio allo mondelo,eksartatai vevaia to poso epidotisis k posa diatheteis Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Wirelessly posted (kardoula: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από doomx Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά ήταν μια μικρή απογοήτευση που το gprs είναι λίγο "άχρηστο" (γνώμη μου: πέφτει η χρησιμότητά του στο 10%). Παρόλα αυτά είναι μιά πολύ καλή πρόταση στην κατηγορία. Αν δεν αντέξω να περιμένω το C65 το πιό πιθανό είναι να πάρω το 3200. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα σε 1 μήνα... min ksexnas oti einai mid range phone.gia enan meso xristi einai iper arketo. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxoulis Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 souzoukaki, an kai den thelo na se paro sto laimo mou sxetika me ti liksi epidotisis rotisa gia ti diki mou periptosi kai ti ematha eixa tin anavathmisi apo plaisio kai mou legan elate apo plaisio mexri tote na to parete apo plaisio milao me enan gnosto sto plaisio kai tou leo re sy an den ertho ti ginetai mou leei apla meta se analamvanoun ta oteshops an eisai cosmote kai pas apo ekei na to pareis so... afto prepei na sumvainei i guess kane ena tsek ti se symferei, des diladi se lianiki timi poio magazi to poulaei se kaliteri timi kai paixto analoga alla eida oti oi times px anamesa se plaiso kai oteshop itan 2-3 euro diafora alla tsekare to an ontws einai etsi kai sti periptosi sou vasika einai apla thema xroniko pou vgazoun ton meso oro epidotisis an meta ti liksi diladi tis prothesmias esi kaneis megalo logariasmo isws o mesos oros logariasmwn sou na se anevasei klimaka epidotisis an px kseris oti tha kaneis mikro logariasmo ston epomeno, tote kseris oti isos na peseis mia klimaka katw that's all :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 souzoukaki, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιδότηση της κοσμοτέ πήγαινε στο αντίστοιχο thread και σίγουρα θα πάρεις πολύτιμες πληροφορίες. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxoulis Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 exei kaneis kanena link i kanena kalo arxeio gia to 3200??? ennow gia customization... eikones ixous klp i kati allo, paixnidi, applications den exo perasei polla, ektos apo ena kalo ringtone pou akousa, to human motorcycle an exei kaneis na proteinei kati, perimenw efxaristws :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Wirelessly posted (kardoula: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από monaxoulis exei kaneis kanena link i kanena kalo arxeio gia to 3200??? ennow gia customization... eikones ixous klp i kati allo, paixnidi, applications den exo perasei polla, ektos apo ena kalo ringtone pou akousa, to human motorcycle an exei kaneis na proteinei kati, perimenw efxaristws :) pigaine sto thread me tis efarmoges k sigoura tha vreis paixnidia k diafora kaloudia.distixos ego den exo kalodio alla katevazo melodies k games meso gprs Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzoukaki Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 paidia moy irathe!!!!!!!!!!!!11 i mallon sxedon......... to exw paraggeilei kai tin paraskeyi tha to exw me courier spiti mou!!! epitelous na to dw kai live!!! Kapoio gadget leei pws exei gia na koveis o idios xartonakia!! Gia na sou erthei stelneis kapoio kouponi? To exei kanei kaneis, giati poly tha to ithela na to apokteisw na bgalw tin kalitexniki fleva mou :) ta leme paidia. PS prosoxi kykloforei epikindynos ios onomazomenos sasser frontiste na kanete update syxna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andreadakis Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 ego ksero oti sti siskevasia iparxoyn kati xartonakia pou ta ektiponis kai ta vazis san prosopsi :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouCB49aou Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος souzoukaki ( 5 Μάι. 2004 , 15:26) ........Kapoio gadget leei pws exei gia na koveis o idios xartonakia!! Gia na sou erthei stelneis kapoio kouponi? To exei kanei kaneis, giati poly tha to ithela na to apokteisw na bgalw tin kalitexniki fleva mou :) ta leme paidia. PS prosoxi kykloforei epikindynos ios onomazomenos sasser frontiste na kanete update syxna Εκτός από τα χαρτονάκια που λέει ο φίλος andreadakis, έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις είτε μέσω internet είτε με αλληλογραφία ένα "κόφτη", ένα ειδικό gadgetάκι που όταν το παραγγείλεις θα σου έρθει σε κανα 2-3 μήνες και με αυτόν κόβεις όποιοδήποτε χαρτί με σχέδια, ή φωτό, ακόμα και κατάλληλο ύφασμα(!) και το βάζεις αντί αυτών που έχει από τη μάνα του! Εντάξει, πλάκα έχει! :rolleyes: Παράθεση Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις! :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αυτόν τον κόφτη περιμένω και γω αλλα απ ότι βλέπω θα αργήσει πολλύυυυυυυυυυυ ακόμα!!!Αnyway μέσα στη συσκευασία έχει 10 χαρτάκια που είναι κομμένα για πρόσοψη του κινητού και τα χρωματίζεις όπως θες εσύ!Εγώ ήδη ζωγράφισα τα 4 με νερομπογιές( θυμήθηκα τα μαθητικά μου χρονια στο δημοτικό :D )και είναι σούπερ!!!!!!!!! Τώρα μ'έχει πιάσει μια τρέλα και έχω βγάλει τελείως το μπροστινό χαρτάκι και είναι διαφανές!!! souzoukaki όσο αναφορά τον sasser με χτύπησε και μενα προχτές αλλά ευτηχώς έχω άντρα τεχικό και έκανε τα σχετικά μαγικά :lol: γιατί εγώ δεν έχω ιδέα απο τέτοια.. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts