Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3200

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsotos1000 (20 Απρ. 2004 , 15:09)

paidia pos egkathisto ta java games

πρεπει να εγκαταστησεις την σουιτα στον υπολογιστη και μετα μεσο καλωδιου ή υπερυθρων να τα εγκαταστησεις :)

thelw na kanw merikew ervtiseis oso afora to 3200

aksizei na to parw!!!! kai ena poly basiko pou me noiazei alla den anaferete pouthena... to pliktrologio tou kleidwnei me kwdiko? exw to 5210 kai kleidvnei kai thelw aposdipote na kleidvnei kai sto neo moy kinito. Epeidi exw cosmote i anafores tvn sms tha mou erxontai kanonika?

Wirelessly posted (kardoula: Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από souzoukaki

thelw na kanw merikew ervtiseis oso afora to 3200

aksizei na to parw!!!! kai ena poly basiko pou me noiazei alla den anaferete pouthena... to pliktrologio tou kleidwnei me kwdiko? exw to 5210 kai kleidvnei kai thelw aposdipote na kleidvnei kai sto neo moy kinito. Epeidi exw cosmote i anafores tvn sms tha mou erxontai kanonika?

oxi,den exei kodiko sto kleidoma pliktrologiou,exei aplos automato.Oso gia tis anafores se cosmote leitourgoun kanonika!

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

souzoukaki rotas an aksizei

well, ego eixa to 7250, se 2 mines mou vgike off kai eixa skasei kai ego de thymamai posa

akoma ta klaio

i mama nokia de mou to eftiakse to petaksa

de pationtousan 5-6 pliktra apo toumpa, ekei eipan tin klasiki aitiologia nera afou se vazei ektos eggyisis

well emena mou kanan anavathmisi siskevis 135 euro kai edosa +70-80 kai to pira

i konsola tou mou thymizei poly to 7250, diladi mia apo ta idia alla me ligotera lefta afti ti fora, oxi na mou xalasei kai na klaio ta 400 pou eixa dosei perisi

so... ego pistevo aksizei

gia to kleidoma kalipse plirws i kardoula

episis, gia tis anafores exoun anaferei ta paidia, apo edo to ematha ki ego

anafores sta mms exei epilogi me sim cosmote

sta sms de sou vgazei kamia epilogi gia anafores

etsi vazeis mia sim stet/tim i vodafone

energopoieis tis anafores sta sms

afto apothikevetai sti siskevi kai oxi sti sim

opote otan valeis ti sim tis cosmote einai energopoihmeni i anafora

mia fora to kaneis kai ksemperdepses

thanks sta paidia pou mou edosan ki emena afti ti lysi

keep up!

enw mexri twra imoyn statheri sto na to parw mia fili mou mou eipe pws den einai kai toso kalo!! kai oti den bgazei kai poly kales photo i idia exei to 6220 kai mou leei pws oute to diko tis bgazei kales .

Anyway emena mou aresei, eidika ayto me tin prosopsi pou allazeis to mesa klp polu wraio einai. perimenw twra na to feroun kiolas giati exoun eleipsi kai oute timi den mporousan na mou poun sto germano!!

Krima pou den kleidwnei to pliktrologio me kwdiko, tha prepei na to exw synexeia panw mou!

Euxaristw gia tis symboules

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος souzoukaki (24 Απρ. 2004 , 00:27)

enw mexri twra imoyn statheri sto na to parw mia fili mou mou eipe pws den einai kai toso kalo!! kai oti den bgazei kai poly kales photo i idia exei to 6220 kai mou leei pws oute to diko tis bgazei kales .

Anyway emena mou aresei, eidika ayto me tin prosopsi pou allazeis to mesa klp polu wraio einai. perimenw twra na to feroun kiolas giati exoun eleipsi kai oute timi den mporousan na mou poun sto germano!!

Krima pou den kleidwnei to pliktrologio me kwdiko, tha prepei na to exw synexeia panw mou!

Euxaristw gia tis symboules

Kοίτα. το κινητό αυτό δεν θα το πάρεις για την τέλεια κάμερά του!Θα το πάρεις γιατί είναι ένα fun κινητό, με ράδιο,φακό,ξεκλειδωτες υπέρυθρες και μια μέτρια κάμερα(για μένα είναι υπεραρκετή,εξάλλου έχω και ψηφιακή φωτ.μηχανή!)Σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς και καλορίζικο όταν το πάρεις :)

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

thank you! to oti exei camera ligo me noiazei giati kserw apo gnwstous mou pou exoun pou den tin xrisimopoioun pote! eksallou kai egw exw psifiaki kai an thelw kati to trabaw me aytin.

epeidi exw enthousiastei poly me ayto to kinito thelw na mou erthei na to dw kai apo konta kai na einai DIKO mou!!! na ginw kai egw melos tis fun pareas sas!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος souzoukaki (24 Απρ. 2004 , 22:23)

thank you! to oti exei camera ligo me noiazei giati kserw apo gnwstous mou pou exoun pou den tin xrisimopoioun pote! eksallou kai egw exw psifiaki kai an thelw kati to trabaw me aytin.

epeidi exw enthousiastei poly me ayto to kinito thelw na mou erthei na to dw kai apo konta kai na einai DIKO mou!!! na ginw kai egw melos tis fun pareas sas!!

Γειά σου κι από μένα! Κι εγώ με τη σειρά μου θα σου το συστήσω ανεπιφύλακτα, δεν είναι τυχαίο που κανένα από τα παιδιά εδώ δεν έχει να πει κάτι σημαντικό εις βάρος του κινητού αυτού! :happy: Είναι πολύ αξιόπιστο και πάνω απ' όλα τίμιο! Είναι ελάχιστες και, πιστεύω, όχι σοβαρές κάποιες ελλείψεις που μπορεί να βρει κανείς και μου φαίνεται ότι η Νόκια, μάλλον κατά λάθος(!) έβγαλε ένα π ο λ ύ καλό τηλεφωνάκι και σε αρκετά λογική τιμή :)

Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις!

:confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ouCB49aou (26 Απρ. 2004 , 11:29)

Γειά σου κι από μένα! Κι εγώ με τη σειρά μου θα σου το συστήσω ανεπιφύλακτα, δεν είναι τυχαίο που κανένα από τα παιδιά εδώ δεν έχει να πει κάτι σημαντικό εις βάρος του κινητού αυτού! :happy: Είναι πολύ αξιόπιστο και πάνω απ' όλα τίμιο! Είναι ελάχιστες και, πιστεύω, όχι σοβαρές κάποιες ελλείψεις που μπορεί να βρει κανείς και μου φαίνεται ότι η Νόκια, μάλλον κατά λάθος(!) έβγαλε ένα π ο λ ύ καλό τηλεφωνάκι και σε αρκετά λογική τιμή :)

Αχ φίλε μου, συμφωνώ απόλυτα ότι για την τιμή του είναι πάρα πολύ καλό κινητό!Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη όταν στο τεστ του Βenchmark βγαίνει πιο γρήγορο από το siemens s55 του άντρα μου που είναι busines phone!Aλλά αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι σε άλλα threads το κινητάκι μας το ''θάβουν'' κανονικά λέγοντας ότι είναι για τα πανυγήρια! :( Εγώ απλά θα τους προτείνω να εξετάζουν καλύτερα το θέμα πριν κρίνουν κάτι μόνο και μόνο από την εμφάνιση!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula (26 Απρ. 2004 , 13:24)

Αχ φίλε μου, συμφωνώ απόλυτα ότι για την τιμή του είναι πάρα πολύ καλό κινητό!Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη όταν στο τεστ του Βenchmark βγαίνει πιο γρήγορο από το siemens s55 του άντρα μου που είναι busines phone!Aλλά αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι σε άλλα threads το κινητάκι μας το ''θάβουν'' κανονικά λέγοντας ότι είναι για τα πανυγήρια! :( Εγώ απλά θα τους προτείνω να εξετάζουν καλύτερα το θέμα πριν κρίνουν κάτι μόνο και μόνο από την εμφάνιση!

Γλυκειά μου μη στενοχωριέσαι καθόλου :cool: :rolleyes: Όπως ξέρεις πιστεύω, το άσπρο για κάποιον είναι μαύρο για κάποιον άλλο κι αυτό συμβαίνει παντού και για τα πάντα! Οι κρίσεις είναι (δυστυχώς) απόλυτα υποκειμενικές για ο,τιδήποτε...Ε λοιπόν, υποκειμενικά για όλους εμάς το κινητάκι είναι πρώτο, δεν του λείπει κάτι και, τουλάχιστον για μένα (βλέπεις; το "υποκειμενικά" που σου έλεγα :lol:) είναι πρώτο με διαφορά από πολλά "φοβερά και τρομερά" τηλέφωνα που τα τρέχουν συνέχεια για αναβαθμίσεις και στο τέλος τα πετάνε γιατί ούτε για χάρισμα δεν τα παίρνει κανείς... :happy:

Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις!

Γεια χαρά. Σκέφτομαι να αγοράσω το 3200. Μου έκανε όμως μεγάλη εντύπωση η απότομη πτώση της τιμής του. Ρώτησα σε Γερμανό και Vodafone, μου είπαν τιμή 194 ευρώπουλα. Επειδή το thread είναι πολύ μεγάλο θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν τελικά είναι αξιόπιστη η συσκευή και αν έχει παρουσιάσει προβλήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

εγώ το έχω από τον Ιανουάριο και είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο που με "ενοχλει" είναι το ότι πρέπει να κάνω αλλαγή στη γλώσσα για να μπορώ να κάνω ηχογράφιση. Κατά τα άλλα πολύ καλό κινητάκι, αν και θα το αλλάξω σύντομα λόγω ανανέωσης ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris70 (26 Απρ. 2004 , 18:46)

Γεια χαρά. Σκέφτομαι να αγοράσω το 3200. Μου έκανε όμως μεγάλη εντύπωση η απότομη πτώση της τιμής του. Ρώτησα σε Γερμανό και Vodafone, μου είπαν τιμή 194 ευρώπουλα. Επειδή το thread είναι πολύ μεγάλο θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν τελικά είναι αξιόπιστη η συσκευή και αν έχει παρουσιάσει προβλήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλώς ηρθες στην παρέα :) Αν διαβάσεις και τα αμέσως προηγούμενα μηνύματα από το δικό σου πιστεύω να σου λυθούν οι απορίες. Το κινητάκι είναι πολύ καλό με σχεδόν ανύπαρκτα bugs. ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΟ!...

Σε καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου στην παρέα!Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα παιδιά παραπάνω ότι αξίζει να το πάρεις. Εγώ αν και φανατική siemens με αυτό το κινητάκι έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Είναι το πρώτο μοντέλο της νόκια που έχει ξεκλείδωτες υπέρυθρες και μπορείς άνετα να δέχεσαι αλλά και να στέλνεις διάφορα καλούδια(μελωδίες,εικόνες). Για όποια απορία σου είμαστε εδώ για να στη λύσουμε :)

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τις πολύτιμες απόψεις σας! Προσωπικά είμαι κάτοχος ενός Siemens S55. Το 3200 το προορίζω για δώρο και η συσκευή που πρόκειται να αντικαταστήσει είναι το 5210. Ο βασικός λόγος είναι η μπαταρία του η οποία πλέον κρατάει πολύ λίγο. Είχα κι εγώ το 5210 πριν πάρω το S55 και είχε και το δικό μου το ίδιο πρόβλημα. Τι γίνεται λοιπόν παιδιά με την μπαταρία του 3200; Κρατάει αρκετά; Εσείς που το έχετε αρκετό καιρό έχετε παρατηρήσει πτώση της απόδοσης της μπαταρίας σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris70 (29 Απρ. 2004 , 15:31)

...........Τι γίνεται λοιπόν παιδιά με την μπαταρία του 3200; Κρατάει αρκετά; Εσείς που το έχετε αρκετό καιρό έχετε παρατηρήσει πτώση της απόδοσης της μπαταρίας σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.

Κατ' αρχήν καθόλου κουραστικός, γι αυτό υπάρχει το forum :). Λοιπόν, εγώ που το έχω 5 μήνες περίπου το φορτίζω, προσπαθώντας να το αφήσω να εξαντληθεί εντελώς, κάθε 4η μέρα. Κάνω αρκετή χρήση, όχι όμως υπερβολική. Πτώση της απόδοσης ούτε κατά διάνοια, είναι όμως πιστεύω πολύ νωρίς ακόμη. Μετά το χρόνο μπορεί να παρατηρηθεί κάτι τέτοιο. Ας μας πει και κάποιος πιο παλιός χρήστης την άποψή του για το θέμα. Νομίζω πως και στις πρώτες σελίδες κάτι έχει συζητηθεί σχετικά :)

Eμένα μου κρατάει με νορμάλ χρήση 5 μέρες(το κλείνω το βράδυ). Αν του αλλάζω τα φώτα, κρατάει 3 το πολύ 4! Όπως βλέπεις η αυτονομία εξαρτάται από τη χρήση,αλλά σε γενικές γραμμές η μπαταρία του είναι πολύ καλή. Προτείνω για καλύτερα αποτελέσματα να το φορτίζεις κλειστό και να μην αδειάζει τελείως η μπαταρία.

na pw ki egw ti gnomi mou ws ilektronikos h/y systimatwn kai xronios xristis nokia?

safws kai paizei rolo i xrisi

safws kai paizei rolo i arxiki fortisi

safws kai paizei rolo i pliris ekfortisi kai pliris fortisi

safws kai paragontes opws i zesti paizei rolo

mi to afisete sto amaksi sto tzami mprosta

oute sto kalorifer

episis apo diafora tests paratirithike oti i mpataria fortizei kalitera se sinthikes psixous

alla... ti paei na pei afto??? oti prepei na fortizoume to kinito mesa sto psygeio?

xaxaxaxa oxi vevaia, as min eimaste toso pathiasmenoi kai treloi

apo peira mou na sas pw oti eixa kleisei 2-3 xronia xrisis me to 8310 kai i mpataria tou apodeixtike apsogi

imoun omws ki egw afstiros sti xrisi

so... opos proeipan ta paidia

3-4 i kai 5 meres peripou kai me xrisi

de tis exo metrisei, sxedon ksexnao pote to fortizo

ola eksartwntai apo to ti tha kaneis... tha akous radiofwno? tha to exeis me donisi? tha paizeis paixnidia?

kala den eipame na to exeis kleisto... ola me metro kai ola tha einai ok

so chris70 fersou kala sti mpataria kai tha sou ferthei kai afti kala

kai sti xeiroteri, pairneis kai mia defteri mpataria gia kavantza

ego exo ena gadgetaki pou to fortizeis me mpataries alkaalikes se ektakti periptosi, pes kapou ekdromi gia paradeigma

sorry gia to long reply

kali synexeia sto forum kai kales eidiseis sta kinita mas paidia

-----------------------------------------

a kai kati allo

eno koimasai giati na mi to exeis kleisto???

eksallou i voda kai i cosmo sou lene poioi se piran.sosta?

so... koimasai 6-8 ores?

mesa se 2-3 meres enos kiklou apofortisis exeis kerdisei konta sto ena 24wro extra ;)

Μοναχούλη ήσουν κατατοπιστικότατος! Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες και μιας και ξέρεις και 2 πράγματα(μπορεί και 3... :D )περισσότερα από μας, γράψτα για να μαθαίνουμε και μεις(αν και εγώ τα ήξερα αυτά που έγραψες,,, :D πω πω ψωνάρα είμαι..... :lol: :lol:

thank you kardoula

a kai kati allo pou mou irthe tora entelws leptomereiaka

makria vevaia apo magnites radiofwna klp

ennoeitai oti de to afinoume panw sti tv mas oute panw sto radiofwno

a kai kati allo

an eimaste se simeio xoris sima kai kseroume oti de tha piasei

kalo einai na to kleisoume

ego px eixa vrethei se katafygio 100 metra kato apo ti gi

ekei to kleiname

dioti se standby to kinito kaiei 5mAh

anevainei sta 120-350mAh an thymamai kala otan prospathei na vrei sima (kai i aktinovolia einai megaliteri)

kai otan patame to fws na anapsei kai otan milame kapou se afta ta noumera einai oi katanalwseis, sorry de ta thymamai akrivws alla standar thymamai oti 5mAh einai peripou analoga vevaia ti siskevi otan einai standby

Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.. Έχετε παρατηρήσει ότι το πίσω κάλυμμα δεν κουμπώνει εντελώς? Εμένα τουλάχιστον δεν το κάνει. Δηλ. κλείνει αλλά όχι καλά. Αυτό μάλλον οφείλεται στα x-press covers?;Όταν είχα ανέβει Αθήνα. αγόρασα από πλανόδιο πρόσοψη έτσι για να μου βρίσκεται σε περίπτωση που πάθει κάτι το original.

kardoula exeis valei swsta ta covers? diladi sto plastiko exei 2 mikres egkopes "aftakia" pou kratane ta covers

gia prosekse to afto parapoli

isos afto na to empodizei na mi kathetai kala

kai episis prosekse an koumpwnei kala to mprosta

an to vazeis swsta diladi etsi oste na min apexei to mprosta apo to piso poli

exo 2 siskeves 3200 sta xeria mou, proetrepsa ti sinadelfo na to parei ki afti, kai paratiro oti ontws thelei prosoxi sto koumpoma gia na mi "xaskei" (oxi ta skylia haskey xaxaxaxaxa) :) plaka kanw

oraio kinitouli pantws, gia ta leftakia tou, not bad