Mataraa Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Την έχω περάσει εδώ και καμία βδομάδα. Ολα καλά μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Την έχω περάσει εδώ και καμία βδομάδα. Ολα καλά μέχρι στιγμής Ωραιος! 10 χαρακτηρες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το πιο βασικό...από μπαταρία ότι καλύτερο σε 10.3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το πιο βασικό...από μπαταρία ότι καλύτερο σε 10.3.2 Μακαρι γιατι και γω στην προηγουμενη leaked που του ειχα περασει 2339 αν δε κανω λαθος, του αλλαξα radio και ειδα φως. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ναι ota. 10.3.2.2639 Παιδιά εμένα έβαλε την 10.3.2.2474 :blink: Γιατί είναι αλλιώτικη από εσάς ! Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδιά εμένα έβαλε την 10.3.2.2474 :blink: Γιατί είναι αλλιώτικη από εσάς ! Η ίδια έκδοση είναι. Τσέκαρε το στο os version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasz Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα σε όλους στο site και ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που έχω πάρει μέχρι στιγμής. Σκέφτομαι πολύ σόβαρα την αγορά του συγκεκριμένου ΒΒ καθώς μετά από τα τόσα θετικά reviews καθώς και μια άμεση επαφή με το κινητό πείστηκα για την αγορά του. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το εάν είναι 4G ή όχι. Γενικά από ότι έχω δει νομίζω ότι είναι, αλλά από το e-shop που θέλω να το πάρω το εμφανίζει σαν 3G. Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο εκδόσεις του κινητού πάνω σε αυτό;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Εάν είναι το STA 100-2 θα έχεις 4G σίγουρα. Αλλά για να λέει 3G τότε ίσως είναι κάποια άλλη έκδοση. Δεν ξέρω να σε βοηθήσω ποιες συχνότητες έχουν οι άλλες εκδόσεις. Κάνε ένα ψάξιμο στο crackberry και σίγουρα θα βρεις άκρη Edited September 22, 2015 by Mataraa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα σε όλους στο site και ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που έχω πάρει μέχρι στιγμής. Σκέφτομαι πολύ σόβαρα την αγορά του συγκεκριμένου ΒΒ καθώς μετά από τα τόσα θετικά reviews καθώς και μια άμεση επαφή με το κινητό πείστηκα για την αγορά του. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το εάν είναι 4G ή όχι. Γενικά από ότι έχω δει νομίζω ότι είναι, αλλά από το e-shop που θέλω να το πάρω το εμφανίζει σαν 3G. Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο εκδόσεις του κινητού πάνω σε αυτό;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων υπαρχουν δυο εκδοσεις 3G και 4G.απο οσο εχω δει και εγω σε διαφορα e-shops αρκετα πουλανε και τις 2 εκδοσεις και μαλιστα η 3G εκδοση ειναι πιο φθηνη.ο κωδικος που ψαχνεις για το 4G ειναι STA 100-2 και αναγραφεται τοσο στο κουτι του οσο και στο κινητο στις πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ρε παιδιά εχει κολλητός μου το z30,εχει περάσει την τελευταία έκδοσή αλλά το wifi του κάνει πολύ συχνές διακοπές,κάτι πού είναι εκνευριστικό. Τι μπορεί να κάνει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ρε παιδιά εχει κολλητός μου το z30,εχει περάσει την τελευταία έκδοσή αλλά το wifi του κάνει πολύ συχνές διακοπές,κάτι πού είναι εκνευριστικό. Τι μπορεί να κάνει? Να αλλάξει radio με autoloader. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Να αλλάξει radio με autoloader. Αν θα μπορούσες να βοηθήσεις θα ημουν ευγνώμων. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Αν θα μπορούσες να βοηθήσεις θα ημουν ευγνώμων. Εχεις Pm στην περιπτωση που δε μπορουσα να γραψω ολα αυτα εδω μεσα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Πολυ καλη θηκη, την παρελαβα σημερα http://www.ebay.co.uk/itm/151696843169?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&clk_rvr_id=906705352588&rmvSB=true http://www.amazon.de/Schicke-Schutzh%C3%BClle-f%C3%BCr-BlackBerry-Z30/dp/B00KKP5V5Y/ref=sr_1_3?m=A2ZDCURDI4S88U&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1444068366&sr=1-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια. Το τηλέφωνο της γυναίκας μου τις τελευταίες μέρες παγώνει. Δηλαδή μείνει μαύρη η οθόνη σβηστη και δεν ενεργοποιειται ακόμα και αν την πάρω τηλέφωνο (εμένα μου δείχνει ότι καλεί). Έχω την αίσθηση ότι το θέμα προέκυψε μετά από ένα τελευταίο update αλλά δεν ξέρω. Η γυναίκα μου λέει ότι έγινε όταν ενεργοποίησε το flip για να μπει σε silence. Καμία βοήθεια; By the way έχει restart combo με πάτημα κουμπιών σαν το android ; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια. Το τηλέφωνο της γυναίκας μου τις τελευταίες μέρες παγώνει. Δηλαδή μείνει μαύρη η οθόνη σβηστη και δεν ενεργοποιειται ακόμα και αν την πάρω τηλέφωνο (εμένα μου δείχνει ότι καλεί). Έχω την αίσθηση ότι το θέμα προέκυψε μετά από ένα τελευταίο update αλλά δεν ξέρω. Η γυναίκα μου λέει ότι έγινε όταν ενεργοποίησε το flip για να μπει σε silence. Καμία βοήθεια; By the way έχει restart combo με πάτημα κουμπιών σαν το android ; Ευχαριστώ πολύ Ναι μπορεις να κανεις hard reset χωρις να διαγραφει τιποτα κρατωντας πατημενα τα πληκτρα εντασης ταυτοχρονα ωσπου να εμφανιστει στην οθονη σου ο "κυκλος" με το ποσοστο ενεργοποιησης της συσκευης. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Συνεχίζει και κολλάει.καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ξαναπερνα το λογισμικό. Πιστεύω μόνο αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Σε ευχαριστώ. Επειδή είναι της γυναίκας και δεν ξέρω, με το πρόγραμμα της bb μπορώ να πάρω φουλ back up επαφές κυρίως και φώτο;κ μετά εννοείται restore. Επίσης επειδή είμαι από android αλλά ασχολούμαι αν είναι εύκολο πες μου σε παρακαλώ ποιο πρόγραμμα χρειάζεται για να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ. Επειδή είναι της γυναίκας και δεν ξέρω, με το πρόγραμμα της bb μπορώ να πάρω φουλ back up επαφές κυρίως και φώτο;κ μετά εννοείται restore. Επίσης επειδή είμαι από android αλλά ασχολούμαι αν είναι εύκολο πες μου σε παρακαλώ ποιο πρόγραμμα χρειάζεται για να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ πολύ. Με το blackberry link μπορεις να παρεις back up σχεδον τα παντα.μπορεις να παρεις μεχρι και τους κωδικους του wifi αντιγραφο. Edited November 8, 2015 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Με το blackberry link μπορεις να παρεις back up σχεδον τα παντα.μπορεις να παρεις μεχρι και τους κωδικους του wifi αντιγραφο. Ναι ετσι ειναι. θα συνιστουσα να μην κανεις restore ρυθμισεις και προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σας ευχαριστώ. Με το ίδιο πρόγραμμα κάνω φορματ και επανεγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σας ευχαριστώ. Με το ίδιο πρόγραμμα κάνω φορματ και επανεγκατασταση; Φορματ μπορεις να κανεις και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων απο το κινητο σου.για επαναγκατασταση της τρεχουσας εκδοσης λειτουργικου κανεις απο το blackberry link. Για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Οκ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts