Jump to content

BlackBerry Z30

npatrin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το Ζ30??? Για το Q10 δεν εχει βγει? Δε μ'αφηνει εμενα
Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1

Τι να σου πω, δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός. Εγώ έχω το Ζ10 πάντως και μου τη βγάζει...

Viber υπάρχει στο world, μόνο για Ζ10, Ζ30 αυτή τη στιγμή. Λίγο καιρό πριν υπήρχε και για το Q10, αλλά το έβγαλαν, όπως επίσης δεν υπάρχει για passport.

satel said:
Με ποια λογική; Ίδιο λειτουργικό δεν τρέχουν;

Τι να πω...; Με την ίδια λογική που και στο Passport δεν υπάρχει το 1/3 των εφαρμογών των Ζ30/Ζ10/Q10 και κυρίως τα γνωστά παιχνίδια..

Και δεν δέχομαι δικαιολογίες του τύπου: το Passport δεν το παίρνεις για παιχνίδια...

damianos_ said:
πλακα μας κανεις ετσι? απο το BBWORLD ?? Viber????

λοιπον τρχω την 10.3.1.745 και εγω κατεβασει το viber απο το app world και οι ελληνικοι χαρακτηρες εμφανιζονται.για την android εκδοση απο το amazon δεν εχω δοκιμασει αλλα αφου μου τρεχει κανονικα η native δεν ασχολουμαι.

κατεβασα το sygic απο amazon app store παω να κανω restore και κολλαει απελπιστικα.ειχα κατεβασει την trial version και ολα καλα τωρα που κανω restore την αγορα μου απο την sygic κολλαει σε αυτο το σημειο.το προγραμμα τρεχει κανονικα ομως.

εχει δουλεψει σε κανεναν το blend και αν ναι με ποια εκδοση.

Edited by dalton114

Το Viber με τις εκδόσεις 10.3 λειτουργεί κανονικά, δεν έχει τα θέματα του παρελθόντος με την κωδικοποίηση.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Καλημέρα και χρόνια πολλά, σκέφτομαι την αγορά του ειδικά τώρα που έχει πέσει η τιμή του, ήθελα να ρωτήσω εφαρμογές alpha bank., Εθνικη τράπεζα, ebay, Evernote δουλεύουν?επίσης βλέπω σε μεταχείρισμενα ότι τα δίνουν κάποιοι με απόδειξη από ελληνικό μαγαζί, αν χρειαστεί λοιπόν κάτι το πηγαίνουμε στο μαγαζί που αγοράστηκε? Ευχαριστώ πολυ

dreamangel said:
Καλημέρα και χρόνια πολλά, σκέφτομαι την αγορά του ειδικά τώρα που έχει πέσει η τιμή του, ήθελα να ρωτήσω εφαρμογές alpha bank., Εθνικη τράπεζα, ebay, Evernote δουλεύουν?επίσης βλέπω σε μεταχείρισμενα ότι τα δίνουν κάποιοι με απόδειξη από ελληνικό μαγαζί, αν χρειαστεί λοιπόν κάτι το πηγαίνουμε στο μαγαζί που αγοράστηκε? Ευχαριστώ πολυ

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους :)

Μιας και τα blackberry δυστυχώς δεν έχουν service τουλάχιστον αυτά που αγοράζονται από skroutz ,πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά από που θα το πάρεις ..

Αν το πάρεις από birdphone σε καλύπτει απόλυτα σε όλα

Ανέφερα το καταστημα διότι μου είχε κάτσει στραβή και εμενα και γνωστό μου σε συσκευη blackberry και μας κάλυψε απόλυτα και καλό θεωρώ είναι μεταξύ μας να ενημερωνόμαστε :)

Πραγματικά αν θα πάρεις συσκευή blackberry να το ψάξεις πολύ από που θα το αγοράσεις...

Χρόνια Πολλά και αγαπημένα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση δηλαδή αν το έχει πάρει από άλλο μαγαζί μπορεί να μην το αναλαμβάνει και αν ισχύει αυτό που θα σε παραπεμψει?

dreamangel said:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση δηλαδή αν το έχει πάρει από άλλο μαγαζί μπορεί να μην το αναλαμβάνει και αν ισχύει αυτό που θα σε παραπεμψει?

Αν το εχει παρει π.χ απο ''κακο'' μαγαζι , μπορει να σου κανει την ζωη δυσκολη , να μεινεις χωρις τηλεφωνο π.χ για πολυ μεγαλο διάστημα και στο τελος να σου πεταξουν μια δικαιολογια του τυπου ειχε υγρασια - πηρε νερα και το φταιξιμο δικο σου ...

Αυτο δυστυχως δεν γινεται μονο με τα blackberry αλλα και με αρκετα ευρω ακριβοτερα τηλεφωνα ..

Ειναι να μην πεσεις στον αντιεπαγγελματια .....

Κανε μια ερευνα πρωτα , δες κριτικές καταστηματων και επελεξε

Να εισαι καλα :)

• 2 weeks later...

παιδιά ποια είναι η διαδικασία για να βάλουμε μια νεα leaked εκδοση στο ζ30 ?

υπάρχει κάποιος συνδυασμός από πλήκτρα καθώς πατάμε να ανοίξει η έκδοση ?

nemosgr said:
παιδιά ποια είναι η διαδικασία για να βάλουμε μια νεα leaked εκδοση στο ζ30 ?

υπάρχει κάποιος συνδυασμός από πλήκτρα καθώς πατάμε να ανοίξει η έκδοση ?

δεν χρειαζεται να πατησεις κανενα συνδυασμο πληκτρων.κατεβασεις την leaked εκδοση που σε ενδιαφερει μετα συνδεεις το κινητο με το καλωδιο usb στον υπολογιστη.ανοιγεις το zip και τελοςκαθολη την διαδικασια εχεις το bb link και το blend κλειστο..μαζι με το λειτουργικο υπαρχει και ενα αρχειο που λεγεται autoloader και κανει αυτο που λεει φορτωνει το λειτουργικο.αυτη ειναι η διαδικασια σε γενικες γραμμες.υπαρχει παντα ο κινδυνος να brickareis και το ισως να εχεις προβλημα στο backup.

λεπτομερειες εδω

http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/guide-how-load-os-using-autoloader-927076/

για οτιδηποτε μπορεις να δεις και στο thread για το z10.ειναι η ιδια διαδικασια.

Μπήκα στο πειρασμό και έτρεχα leak για κανένα μήνα! Φοβερές αλλαγές! Γύρισα σε official νομίζοντας πώς τέλος του χρόνου θα γινόταν αναβάθμιση και την πάτησα γιατί θα έρθει αργότερα...και τώρα περιμένω επειδή βαριέμαι να ξανά σετάρω από την αρχή το κινητό

• 4 weeks later...
  Mataraa said:
Κάτι νεότερο για την αναβάθμισή σε 10.3.1? Από την στιγμή που οι παροχοι εδώ δεν το φέρανε επίσημα θα αναβαθμιστεί το Ζ30?

για 10.3.1. επισημη ακομα στο περιμενε αν θελειε κατεβασει μια Leaked.την αναβαθμιζh θα την παρει κανονικα ota οπως τις προηγουμενες αναβαθμισεις.

dalton114 said:
για 10.3.1. επισημη ακομα στο περιμενε αν θελειε κατεβασει μια Leaked.την αναβαθμιζh θα την παρει κανονικα ota οπως τις προηγουμενες αναβαθμισεις.

Επειδή με "τρώει" να κάνω μια αναβάθμιση στην 10.3, από ότι είδα υπάρχουν διάφορες leaked εκδόσεις (OS/radio)... μπορεί να προτείνει κάποιος μία που να έχει δοκιμάσει ή να έχει τα λιγότερα bugs;

φιλε μου κατεβασε την τελευταια που κυκλοφορει .1949.εχω περασει τις 2 τελευταιες και ηταν μια χαρα δεν καταλαβα κανενα bug ή οτι δεν ειναι σταθερη.

dalton114 said:
φιλε μου κατεβασε την τελευταια που κυκλοφορει .1949.εχω περασει τις 2 τελευταιες και ηταν μια χαρα δεν καταλαβα κανενα bug ή οτι δεν ειναι σταθερη.

ευχαριστώ πολύ! πέρασα μέσω sachesi 10.3.1.1154...

μια παρατήρηση... τα εικονίδια του menu είναι λίγο android ή μου φαίνεται :)

Mataraa said:
Πώς κάνετε restore τα πράγματα που χρειάζεστε ; επαφές κλπ;

προσωπικα τις επαφες μου τις εχω στο gmail και συγχρονιζει απο εκει.γενικα με με το blackberry Link μπορεις να παρεις αντιγραφο ασφαλειας και μετα να κανεις restore και δευτερος τροπος με το blackberry protect που εχει η συσκευη μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια,να φανταστεις κραταει μεχρι και τα password απο το wifi.

dalton114 said:
προσωπικα τις επαφες μου τις εχω στο gmail και συγχρονιζει απο εκει.γενικα με με το blackberry Link μπορεις να παρεις αντιγραφο ασφαλειας και μετα να κανεις restore και δευτερος τροπος με το blackberry protect που εχει η συσκευη μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια,να φανταστεις κραταει μεχρι και τα password απο το wifi.

ευχαριστω για την απαντηση!

Παιδια η οθονη του ζ30 σε σχεση με iphone 5 εχει τραγικες διαφορες? η αναλυση δεν φαινεται και τοσο καλη στα χαρτια τουλαχιστον

• The topic was unpinned