Jump to content

BlackBerry Z30

npatrin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έχω περάσει εδώ και καμία βδομάδα. Ολα καλά μέχρι στιγμής

Ωραιος!

10 χαρακτηρες.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το πιο βασικό...από μπαταρία ότι καλύτερο σε 10.3.2

Μακαρι γιατι και γω στην προηγουμενη leaked που του ειχα περασει 2339 αν δε κανω λαθος, του αλλαξα radio και ειδα φως.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι ota. 10.3.2.2639

Παιδιά εμένα έβαλε την 10.3.2.2474 :blink:

Γιατί είναι αλλιώτικη από εσάς !

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους στο site και ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που έχω πάρει μέχρι στιγμής.

Σκέφτομαι πολύ σόβαρα την αγορά του συγκεκριμένου ΒΒ καθώς μετά από τα τόσα θετικά reviews καθώς και μια άμεση επαφή με το κινητό πείστηκα για την αγορά του.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το εάν είναι 4G ή όχι. Γενικά από ότι έχω δει νομίζω ότι είναι, αλλά από το e-shop που θέλω να το πάρω το εμφανίζει σαν 3G. Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο εκδόσεις του κινητού πάνω σε αυτό;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εάν είναι το STA 100-2 θα έχεις 4G σίγουρα. Αλλά για να λέει 3G τότε ίσως είναι κάποια άλλη έκδοση. Δεν ξέρω να σε βοηθήσω ποιες συχνότητες έχουν οι άλλες εκδόσεις. Κάνε ένα ψάξιμο στο crackberry και σίγουρα θα βρεις άκρη Edited by Mataraa

Καλησπέρα σε όλους στο site και ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που έχω πάρει μέχρι στιγμής.

Σκέφτομαι πολύ σόβαρα την αγορά του συγκεκριμένου ΒΒ καθώς μετά από τα τόσα θετικά reviews καθώς και μια άμεση επαφή με το κινητό πείστηκα για την αγορά του.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το εάν είναι 4G ή όχι. Γενικά από ότι έχω δει νομίζω ότι είναι, αλλά από το e-shop που θέλω να το πάρω το εμφανίζει σαν 3G. Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο εκδόσεις του κινητού πάνω σε αυτό;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

υπαρχουν δυο εκδοσεις 3G και 4G.απο οσο εχω δει και εγω σε διαφορα e-shops αρκετα πουλανε και τις 2 εκδοσεις και μαλιστα η 3G εκδοση ειναι πιο φθηνη.ο κωδικος που ψαχνεις για το 4G ειναι STA 100-2 και αναγραφεται τοσο στο κουτι του οσο και στο κινητο στις πληροφοριες.

Ρε παιδιά εχει κολλητός μου το z30,εχει περάσει την τελευταία έκδοσή αλλά το wifi του κάνει πολύ συχνές διακοπές,κάτι πού είναι εκνευριστικό.

Τι μπορεί να κάνει?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρε παιδιά εχει κολλητός μου το z30,εχει περάσει την τελευταία έκδοσή αλλά το wifi του κάνει πολύ συχνές διακοπές,κάτι πού είναι εκνευριστικό.

Τι μπορεί να κάνει?

Να αλλάξει radio με autoloader.

Να αλλάξει radio με autoloader.

Αν θα μπορούσες να βοηθήσεις θα ημουν ευγνώμων.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αν θα μπορούσες να βοηθήσεις θα ημουν ευγνώμων.

Εχεις Pm στην περιπτωση που δε μπορουσα να γραψω ολα αυτα εδω μεσα.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια. Το τηλέφωνο της γυναίκας μου τις τελευταίες μέρες παγώνει. Δηλαδή μείνει μαύρη η οθόνη σβηστη και δεν ενεργοποιειται ακόμα και αν την πάρω τηλέφωνο (εμένα μου δείχνει ότι καλεί). Έχω την αίσθηση ότι το θέμα προέκυψε μετά από ένα τελευταίο update αλλά δεν ξέρω. Η γυναίκα μου λέει ότι έγινε όταν ενεργοποίησε το flip για να μπει σε silence. Καμία βοήθεια;

By the way έχει restart combo με πάτημα κουμπιών σαν το android ;

Ευχαριστώ πολύ

Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια. Το τηλέφωνο της γυναίκας μου τις τελευταίες μέρες παγώνει. Δηλαδή μείνει μαύρη η οθόνη σβηστη και δεν ενεργοποιειται ακόμα και αν την πάρω τηλέφωνο (εμένα μου δείχνει ότι καλεί). Έχω την αίσθηση ότι το θέμα προέκυψε μετά από ένα τελευταίο update αλλά δεν ξέρω. Η γυναίκα μου λέει ότι έγινε όταν ενεργοποίησε το flip για να μπει σε silence. Καμία βοήθεια;

By the way έχει restart combo με πάτημα κουμπιών σαν το android ;

Ευχαριστώ πολύ

Ναι μπορεις να κανεις hard reset χωρις να διαγραφει τιποτα κρατωντας πατημενα τα πληκτρα εντασης ταυτοχρονα ωσπου να εμφανιστει στην οθονη σου ο "κυκλος" με το ποσοστο ενεργοποιησης της συσκευης.

• 3 weeks later...

Σε ευχαριστώ. Επειδή είναι της γυναίκας και δεν ξέρω, με το πρόγραμμα της bb μπορώ να πάρω φουλ back up επαφές κυρίως και φώτο;κ μετά εννοείται restore.

Επίσης επειδή είμαι από android αλλά ασχολούμαι αν είναι εύκολο πες μου σε παρακαλώ ποιο πρόγραμμα χρειάζεται για να το κάνω αυτό.

Ευχαριστώ πολύ.

Σε ευχαριστώ. Επειδή είναι της γυναίκας και δεν ξέρω, με το πρόγραμμα της bb μπορώ να πάρω φουλ back up επαφές κυρίως και φώτο;κ μετά εννοείται restore.

Επίσης επειδή είμαι από android αλλά ασχολούμαι αν είναι εύκολο πες μου σε παρακαλώ ποιο πρόγραμμα χρειάζεται για να το κάνω αυτό.

Ευχαριστώ πολύ.

Με το blackberry link μπορεις να παρεις back up σχεδον τα παντα.μπορεις να παρεις μεχρι και τους κωδικους του wifi αντιγραφο.

Edited by dalton114

Με το blackberry link μπορεις να παρεις back up σχεδον τα παντα.μπορεις να παρεις μεχρι και τους κωδικους του wifi αντιγραφο.

Ναι ετσι ειναι. θα συνιστουσα να μην κανεις restore ρυθμισεις και προγραμματα

Σας ευχαριστώ. Με το ίδιο πρόγραμμα κάνω φορματ και επανεγκατασταση;

Φορματ μπορεις να κανεις και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων απο το κινητο σου.για επαναγκατασταση της τρεχουσας εκδοσης λειτουργικου κανεις απο το blackberry link.

Για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε.

• The topic was unpinned