thief Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μπορείς να πας settings -> networks and connections -> mobile network. Πάτα το γρανάζι κάτω - κάτω. Λογικά στο πεδίο του ΑΡΝ γράφει κάποιο γερμανικό. Η cosmote (αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να το επιβεβαιώσεις μαζί τους) απαιτεί να γράφει σκέτο "internet" (χωρίς βέβαια τα εισαγωγικά). Προσοχή, δεν φέρω ευθύνη για τις χρεώσεις που θα έχεις, οπότε πριν κάνεις οτιδήποτε, καλό είναι να μιλήσεις και με την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να ξαναπάω σε blackberry, διάβασα πως έχει καθυστέρηση στην έναρξη κλήσης,ή στην απάντησή κλήσης. Το φτιάξανε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) μπορει καποιος να μας πει τα βηματα για την αναβαθμιση μεσω sashesi? μια βοηθεια προσπαθω να κανω update τωρα εχω ηδη την 10.3.1.1784 και μοντελο sta100-2 ,βαζω στο country to 202,carrier 1,device z30+classic και στο variant sta100-2 κανω search και μου βγαζει οτι η πιο νεα ειναι αυτο Update 10.2.1.3062 available for STA 100-2! OS: 10.2.1.3442 Radio: 10.2.1.3140 ξερετε τι παιζει? Edited July 29, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 μια βοηθεια προσπαθω να κανω update τωρα εχω ηδη την 10.3.1.1784 και μοντελο sta100-2 ,βαζω στο country to 202,carrier 1,device z30+classic και στο variant sta100-2 κανω search και μου βγαζει οτι η πιο νεα ειναι αυτο Update 10.2.1.3062 available for STA 100-2! OS: 10.2.1.3442 Radio: 10.2.1.3140 ξερετε τι παιζει? Γιατι δεν περνας μια οποιαδηποτε 10.3.2 με autoloader να τελειωνεις? Φυσικα με autoloader θα διαγραφουν τα παντα μιας και κανει επαναφορα ρυθισεων. Το sachesi το θεωρω μπερδεμα ισως επειδη δεν ασχοληθηκα μαζι του. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ειναι ευκολο να μας πεις την διαδικασια στα γρηγορα? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ειναι ευκολο να μας πεις την διαδικασια στα γρηγορα? Διαδικασια για autolader? Απλα κατεβαζεις το exe αρχειο για Z30 με την εκδοση που θες να περασεις (θα παρει καποια ωρα μεχρι να κατεβει το αρχειο), θα συνδεσεις την συσκευη σου με το Usb στο pc σου, θα τρεξεις το exe αρχειο που κατεβασες και θα τα κανει ολα μονο του μεσα σε περιπου 10 λεπτα. Απλα σου υπενθυμιζω πως θα πρεπει να ξανασεταρεις το τηλεφωνο απο την αρχη. Εδω http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/bb10-os-archive-943672/ στο πρωτο Post θα πατησεις το Link και θα βρεις οτι θελεις. Edited July 27, 2015 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,μπορεις να μου προτεινεις πια να κατεβασω,με αυτην που εχω ηδη ,εχω θεμα με το wifi δεν εχω καθολου καλο σημα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,μπορεις να μου προτεινεις πια να κατεβασω,με αυτην που εχω ηδη ,εχω θεμα με το wifi δεν εχω καθολου καλο σημα Εγω του εχω περασει την τελευταια leaked 10.3.2.2339 και δεν εχω παρατηρησει θεματα με το wifi. Ελπιζω να εχεις καταλαβει ποιο αρχειο να κατεβασεις και πως να περιηγηθεις μεσα στους πινακες βημα βημα. 1.Θα πατησεις εκει που λεει 10.3.2 για αρχη 2.Μετα θα πατησεις το complete (το radio δεν ειναι ολο το os) 3.Μετα θα πατησεις πανω στην εκδοση που θες να περασεις. 4.Εκει θα βρεις το αρχειο που ειναι για Z30 και ειναι το μεγαλυτερο σε μεγεθος (1,5gb). Το κατεβαζεις, το αποσυμπιεζεις και κανεις την διαδικασιουλα που σου ανεφερα στο προηγουμενο Post. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Τις προηγούμενες αναβαθμίσεις τις έκανα με autoloader. Είπα να πάω από 10.3.1 σε 10.3.2 με blitz και όλα πήγαν ρολόι χωρίς να χρειαστεί να ξανασεταρω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Τις προηγούμενες αναβαθμίσεις τις έκανα με autoloader. Είπα να πάω από 10.3.1 σε 10.3.2 με blitz και όλα πήγαν ρολόι χωρίς να χρειαστεί να ξανασεταρω το κινητό. Τα autoloader τα θεωρω τον καλυτερο τροπο για να φλασαρει κανεις νεο os. Πρωτον γιατι ειναι πανευκολο και τα κανει ολα μονο του και δευτερον γιατι η επαναφορα της συσκευης στις εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι απαραιτητη μετα απο τετοιες διαδικασιες ωστε να μην εμφανιστουν τυχον προβληματα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Λοιπόν παιδιά, θέλω μια αντικειμενική άποψη. Είμαι χρόνια χρήστης Android και ασχολούμαι αρκετά με flashing, roms etc, αλλά έχω βαρεθεί ειλικρινά. Επίσης βαριέμαι πολύ εύκολα το κάθε κινητό που έχω. Τώρα είμαι κάτοχος από τον Φλεβάρη του ZTE Nubia Z7 mini αγορασμένο από Κίνα, με αξία τώρα περίπου 180-200€. Δεν έχω καν περάσει Lollipop γιατί βαριέμαι, το έχω KitKat με πειραγμένο το partitioning και έχω 8GB για εφαρμογές (το μόνο που με ενδιέφερε καθώς έχω πολλές installed). Τα specs του είναι εδώ http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7_mini-6492.php Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έχω κολλήματα,lag κλπ παρά το multitasking που μπορεί να υφίσταται. Δεν παίζω καθόλου games, η χρήση είναι πολύ browsing, emails, whatsapp, viber, shopping, ebanking και multimedia. Επειδή το έχω βαρεθεί όπως προείπα θέλω να μεταβώ σε BBOS που νομίζω για τις ανάγκες μου με καλύπτει. Είμαι ανάμεσα σε Z30 και Classic αλλά τείνω στο 1ο λόγω multimedia και κόστους (θα αγοραστεί μάλλον μτχ άρα είτε ανταλλαγή με το δικό μου, είτε στο ίδιο ποσό που θα πουληθεί, στην ουσία απλή αντικατάσταση). Δεν θα απέκλεια το Classic λόγω του ότι είναι αυτό που δηλώνει, κλασικό BB. To Z30 είναι 8 μήνες παλαιότερο από το δικό μου αλλά δεν με κομπλάρει, ούτε το βλέπω σαν downgrade, είμαι πεπεισμένος ότι αν πάω (που θα πάω κάποια στιγμή) σε BB δεν θα αλλάξω εύκολα. Η ερώτηση είναι: Αξίζει να το επιδιώξω από τώρα, ή να περιμένω και να πάω πχ για passport προς τα τέλη του έτους? Υπάρχει περίπτωση να το μετανοιώσω(αν και δεν το βλέπω)? Από τους λόγους που θέλω να αλλάξω άμεσα είναι επίσης η μπαταρία(αν και ήμουν της άποψης ότι παντού υπάρχουν πρίζες, τώρα έχω βαρεθεί να κουβαλάω καλώδια κλπ), και η ποιότητα του ηχείου Edited August 9, 2015 by stratos_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Καλημέρα φίλε μου είμαι κάτοχος του τηλεφώνου περίπου 6 μήνες και εγώ πρώην κάτοχος πολλών αντροι κινητών που ήταν και αρκετά καλά σε δυνατότητες πλέον με το ζ30 εξακολουθώ και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμενος οφειλω βεβαίως να σου πω ότι έχει και μερικά αρνητικά σαν δυνατότητες δεν είναι και το ποιο δυνατό κινητό κάποιες εφαρμογές που έχεις ίσως να μην σου δουλεύουν για παράδειγμα εγώ με την γυναίκα μου μίλαγα από το Google talk, πλέον αυτό δεν γίνεται επίσης το, f.b έχει πολύ παλιά έκδοση και αν μπω από το, play store, ,θέλει υπομονή μέχρι να ανοίξει το skroutz δεν μου δείχνει που είναι τα μαγαζιά κ.α μικρά θεματακια που θα δεις και εσύ έχει βέβαια και πολλά πολλά θετικά το menu, είναι τέλειο το πληκτρολόγιο φοβερό ο ήχος πάρα πάρα πολύ καλός και δεν κολλάει πότε επίσης έχει και καλή ποιότητα κατασκευής εγώ πάντως δεν το έχω μετανιώσει καθόλου για την μετάβαση που έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Από τους λόγους που θέλω να αλλάξω άμεσα είναι επίσης η μπαταρία(αν και ήμουν της άποψης ότι παντού υπάρχουν πρίζες, τώρα έχω βαρεθεί να κουβαλάω καλώδια κλπ), και η ποιότητα του ηχείου Η κατανάλωση του λειτουργικού γενικότερα αλλά και της συγκεκριμένης συσκευής ειδικότερα (Ζ30) απλά δεν υπάρχει για τα σημερινά δεδομένα των σύγχρονων συσκευών. Είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δει έχοντας περάσει σχεδόν όλες οι συσκευές από τα χέρια μου συμπεριλαμβανομένων Android με "τεράστιες" μπαταρίες. Η ποιότητα / απόδοση του ηχείου είναι όντως εξαιρετική επίσης. Για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις παραμετροποίησης και θέλει αξιοπιστία στη λειτουργία με τη λογική ότι κάνει να το κάνει καλά... είναι κορυφή τα BB και το Ζ30 ένα άκρως αξιόπιστο εργαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Η κατανάλωση του λειτουργικού γενικότερα αλλά και της συγκεκριμένης συσκευής ειδικότερα (Ζ30) απλά δεν υπάρχει για τα σημερινά δεδομένα των σύγχρονων συσκευών. Είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δει έχοντας περάσει σχεδόν όλες οι συσκευές από τα χέρια μου συμπεριλαμβανομένων Android με "τεράστιες" μπαταρίες. Η ποιότητα / απόδοση του ηχείου είναι όντως εξαιρετική επίσης. Για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις παραμετροποίησης και θέλει αξιοπιστία στη λειτουργία με τη λογική ότι κάνει να το κάνει καλά... είναι κορυφή τα BB και το Ζ30 ένα άκρως αξιόπιστο εργαλείο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απόψεις! Edited August 14, 2015 by athanaso77 Αγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέα! Χτες το μεσημέρι, είχα το κινητό σε λειτουργία πτήσης. Όταν πήγα να μπω σε κανονική λειτουργία, δεν έβρισκε σήμα με τίποτα. Το κάνω λοιπόν επανεκκίνηση, μήπως και στρώσει. Πράγματι, έφτιαξε. Μετά από λίγο, διαπίστωσα οτι ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες που είχα στην SD, ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ!!!! :shock::angry: Τι γίνεται; Στο μεταξύ, όταν έχω μια κλήση σε εξέλιξη και τη λήξω, αναζητά δίκτυο μετά. :mad::mad: Ειλικρινά, έχω χαλαστεί πολύ άσχημα με το όλο θέμα. Είμαι έτοιμος να το βάλω για πώληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ποιο OS τρεχει το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ποιο OS τρεχει το κινητο σου? 10.3.1.1784 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέα! Χτες το μεσημέρι, είχα το κινητό σε λειτουργία πτήσης. Όταν πήγα να μπω σε κανονική λειτουργία, δεν έβρισκε σήμα με τίποτα. Το κάνω λοιπόν επανεκκίνηση, μήπως και στρώσει. Πράγματι, έφτιαξε. Μετά από λίγο, διαπίστωσα οτι ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες που είχα στην SD, ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ!!!! :shock::angry: Τι γίνεται; Στο μεταξύ, όταν έχω μια κλήση σε εξέλιξη και τη λήξω, αναζητά δίκτυο μετά. :mad::mad: Ειλικρινά, έχω χαλαστεί πολύ άσχημα με το όλο θέμα. Είμαι έτοιμος να το βάλω για πώληση... hard reset εκανες? για το θεμα της sd δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο εισαι σιγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 hard reset εκανες? για το θεμα της sd δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο εισαι σιγουρος? hard reset δεν έκανα, μου προτείνεις να κάνω; Όσο για την κάρτα, 100% έχουν χαθεί όλα τα αρχεία, οι φάκελοι παρέμειναν άδειοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 hard reset δεν έκανα, μου προτείνεις να κάνω; Όσο για την κάρτα, 100% έχουν χαθεί όλα τα αρχεία, οι φάκελοι παρέμειναν άδειοι. ναι να κανεις και μαλλον θα στρωσει οσο για την καρτα δεν ξερω τι φταιει καποιος αλλος καμια ιδεα γιατι σβηστηκε η καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Σε μια συσκευή που είχα παλιότερα αντροιντ μου είχαν χαλάσει 2SD μάλλον η κάρτες μερικές φορές εχουν προβλήματα τουλάχιστον έτσι μου είπαν στα μαγαζιά που ρώτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Οκ, αύριο που έχω χρόνο, θα δοκιμάσω hard reset. Τώρα με την κάρτα, τι να πω, ίσως ήμουν γκαντέμης:lol: Σας ευχαριστώ! Και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Εσκασε μυτη update σε 10.3.2 παιδες. Σφαιρατη φαινεται εδω και κανα δυωρο που την περασα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ποια έκδοση σου ήρθε ; OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ποια έκδοση σου ήρθε ; OTA; Ναι ota. 10.3.2.2639 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts