ShamrockLover Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 315 τωρα η τιμη του Ζ30 και πεφτει και πεφτει ..... Λετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 315 τωρα η τιμη του Ζ30 και πεφτει και πεφτει ..... Λετε ? Αν δεν εισαι απο αποψη αυτονομιας ευχαριστημενος με το Z10 και δεν σε νοιαζει να ανεβεις και λιγο στις ιντσες (αλλωστε δεν μιλαμε για καμια τεραστια διαφορα) θεωρω πως ειναι πολυ καλη προταση και στα δυο. Εκτος αν κανεις υπομονη και βαλεις αλλα τοσα ωστε να αποκτησεις ενα passport. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αν δεν εισαι απο αποψη αυτονομιας ευχαριστημενος με το Z10 και δεν σε νοιαζει να ανεβεις και λιγο στις ιντσες (αλλωστε δεν μιλαμε για καμια τεραστια διαφορα) θεωρω πως ειναι πολυ καλη προταση και στα δυο. Εκτος αν κανεις υπομονη και βαλεις αλλα τοσα ωστε να αποκτησεις ενα passport. Το σκεφτομαι οχι γιατι περιμενω το διαβατηριο αλλα το classic ...Απο οτι βλεπω θα εχει περιπου ιδιας η μεγαλυτερης επιφανειας οθονη απο το Ζ10 το οποιο με ικανοποιει σχετικα σε αυτον τον τομεα και αν κινηθει κοντα στο 300αρι (μακαρι γιατι δεν θα του βαλουν καλο hw ) βλεπω να παω προς τα εκει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Η αυτονομια που κυμαινεται?Πλησιαζει το LG G2? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Η αυτονομια που κυμαινεται?Πλησιαζει το LG G2? Αναλογως τι χρηση κανεις. Μπορεις να φτασεις και τις τρεις μερες. Οι δυο ειναι στανταρ με φυσιολογικη εως πολυ χρηση και με πολυ παραπανω χρηση υποθετω οτι μια μερα ειναι επισης αρκετη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπερα παιδια. Κατοχος και εγω ενος Ζ30. Ειχα το Ζ10 αλλα με κουρασε η μπαταρια, και τωρα που εχω το θηριο, διαπιστωνω ποσο καιρο εχασα και παιδευομουν. :lol: Εχετε να προτεινετε καποιο tempered glass, που να εφαρμοζει καλα ή καποιο πολυ καλο screen protector? Εχω στο STL100-2, είναι 4G σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπερα παιδια. Κατοχος και εγω ενος Ζ30. Ειχα το Ζ10 αλλα με κουρασε η μπαταρια, και τωρα που εχω το θηριο, διαπιστωνω ποσο καιρο εχασα και παιδευομουν. :lol: Θα μπορούσες σε παρακαλώ να περιγράψεις τις διαφορές που εντόπισες ανάμεσα σε Ζ10 και Ζ30; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Θα μπορούσες σε παρακαλώ να περιγράψεις τις διαφορές που εντόπισες ανάμεσα σε Ζ10 και Ζ30; Ναι φυσικά. Προσωπικά μου άρεσει περισσότερο η οθόνη του Ζ30 παρά του Ζ10. Και σαν μέγεθος και σαν απεικόνιση. Δεύτερο θετικό, είναι η μπαταρία του, που αν και στην αρχή ακόμα, μου βγάζει 2 μέρες χρήσης, σε αντίθεση με το Ζ10 που δεν μου έβγαζε ούτε μία. Είναι πιο στιβαρό, και κάθεται που καλά στο χέρι. Και φυσικά, λόγω λίγο μεγαλύτερης επεξεργαστικής ισχύος, είναι ένα κλίκ πιο γρήγορο και γίνεται αντιληπτό. Με λίγα λόγια είναι τηλεφωνάρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ... Με λίγα λόγια είναι τηλεφωνάρα :lol: Ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή πέρα από τις 5'' ως μέγεθος, τα 294 ppi του Ζ30 σε σχέση με τα 355 ppi του Ζ10 είναι ΟΚ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή πέρα από τις 5'' ως μέγεθος, τα 294 ppi του Ζ30 σε σχέση με τα 355 ppi του Ζ10 είναι ΟΚ; Στα δικά μου μάτια, είναι πιο όμορφη του Ζ30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Στα δικά μου μάτια, είναι πιο όμορφη του Ζ30. :D Χαίρομαι! Καλορίζικο λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 :D Χαίρομαι! Καλορίζικο λοιπόν. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Έχουμε update σε 10.2.1.3062 - Size 31ΜΒ :happy: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Έχουμε update σε 10.2.1.3062 - Size 31ΜΒ :happy: Στο δικό μου STA100-2 με Wind δεν έχει εμφανιστεί η αναβάθμιση. Εσύ τι κάρτα/συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Κατέβασα εχθές την αναβάθμιση αλλά να πω την αλήθεια δεν είδα κάποια διαφορά. Ξέρει κανείς τι αλλαγές φέρνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Στο δικό μου STA100-2 με Wind δεν έχει εμφανιστεί η αναβάθμιση. Εσύ τι κάρτα/συσκευή έχεις; Σύνδεση Wind έχω και εγώ και την έλαβα ΟΤΑ... Επίσης δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή, πέρα από την προεπιλογή του Network Mode που πλέον είναι το 3G & 2G (minor αλλαγή φαντάζομαι, κατά τύχη έπεσα πάνω της) :cool: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Σύνδεση Wind έχω και εγώ και την έλαβα ΟΤΑ... Επίσης δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή, πέρα από την προεπιλογή του Network Mode που πλέον είναι το 3G & 2G (minor αλλαγή φαντάζομαι, κατά τύχη έπεσα πάνω της) :cool: Περίεργα πράγματα.... Και εγώ Wind έχω αλλά δεν φάνηκε ακόμα καμιά αναβάθμιση. Τι εννοείς με το Network Mode και πως ήταν πριν ; Edit: τελικά μόλις ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση :) Edited November 7, 2014 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 σαν εμφανιση πως ειναι γενικοτερα ρε παιδια, η αισθηση που σου αφηνει? μου κανει καπως η σχεδιαση του, δεν εχω ξετρελαθει ειδικα με τη φατσα του, το πισω μερος νταξ ειναι ωραιο. επισης οποιος εχει χρησιμοποιησει τις δερματινες θηκες της ΒΒ τυπου pouch μπορει να γλυστρισει το κινητο αν τις γυρισεις αναποδα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 σαν εμφανιση πως ειναι γενικοτερα ρε παιδια, η αισθηση που σου αφηνει? μου κανει καπως η σχεδιαση του, δεν εχω ξετρελαθει ειδικα με τη φατσα του, το πισω μερος νταξ ειναι ωραιο. επισης οποιος εχει χρησιμοποιησει τις δερματινες θηκες της ΒΒ τυπου pouch μπορει να γλυστρισει το κινητο αν τις γυρισεις αναποδα? Ειχα το Z10 και μπορώ να σου πω, οτι το Ζ30, είναι για μενα πανεμορφο. Το τζάμι της οθόνης και το τελειώμα του ειναι φανταστικό. Πριν το παρω ειχα και εγω αμφιβολιες και ειχα δει ολα τα βιντεακια στο youtube. Το σιγουρο ειναι οτι ο φακος το αδικει. Απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφο. Καθεται πολυ καλα στο χερι. Εχω την θηκη της BB και με σιγουρια μπορω να σου πω οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σου φυγει το κινητο απο μεσα. Μπαινει καπως σφηνωτα και δεν βγαινει εντελως ανετα. Αν σε ενδιαφερει, προχωρα και δεν θα το μετανιωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Άσχετος με τα ΒΒ, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα: Android εφαρμογές τρέχει; Ραδιόφωνο έχει; Από κάμερα πως είναι; lags κλπ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Άσχετος με τα ΒΒ, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα: Android εφαρμογές τρέχει; Ραδιόφωνο έχει; Από κάμερα πως είναι; lags κλπ; Ευχαριστώ. Τρεχει android εφαρμογες τις περισσοτερες πολυ καλα . fm radio δεν εχει. καμερα το Ζ30 απο ενα φιλο που το εχει εμενα μου φανηκε καλη. 0 κυριολεκτικα lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 ραδιοφωνο εχει κανονικα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Η οθόνη κάτω σου τον ήλιο πως τα πάει; Καλύτερη ή χειρότερη από του S3 (για όποιον έχει άποψη) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ. Η οθόνη κάτω σου τον ήλιο πως τα πάει; Καλύτερη ή χειρότερη από του S3 (για όποιον έχει άποψη) ; Καμιά σχέση! Πολύ καλύτερη! (Σημείωση: είχα και το S3 και το S4, οπότε γνωρίζω απο πρώτο χέρι τι σημαίνει να ψάχνεις σκια για να δουλεψεις το τηλέφωνό σου..) Edited November 12, 2014 by Eftichis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 παρελαβα, τα ηχεια νομιζω ειναι καλυτερα απο Μ8... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts