Jump to content

ZTE Blade G

neosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, δεν ξέρω αν αυτό το θέμα πρέπει να μπει στο παλιό που έχετε για τον παππού του, ZTE blade.

Θα ήθελα βοήθεια για θήκη σιλικόνης για τo Blade G, από το πρωί googlaro και βρίσκω για όλα τα Blade ii blade iii κλπ αλλά τπτ για το δικό μου. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ

• 4 weeks later...
Μήπως να μας πεις εντυπώσεις αν αξίζει έστω και μεταχειρισμένο...

Ειναι το ΖΤΕ V956 που κυκλοφορει στα ιντερνετικα κινεζομαγαζα στα 120$ (85 ευρω περιπου).Δεν αξιζει για κανενα λογο τα 150 ευρω στο σκρουτζ οταν το Blade V κανει 159!

Θηκες λιγες εδω

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.Xzte+v956+case&_nkw=zte+v956+case&_sacat=0&_from=R40

EDIT Tελικα ειναι το 955 (2πυρηνο με 512ΜΒ ραμ ενω το 956 ειναι 4πυρηνο με 512ΜΒ ραμ)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR5.TRC1.A0.Xzte+v955+case&_nkw=zte+v955+case&_sacat=0&_from=R40

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ειναι το ΖΤΕ V956 που κυκλοφορει στα ιντερνετικα κινεζομαγαζα στα 120$ (85 ευρω περιπου).Δεν αξιζει για κανενα λογο τα 150 ευρω στο σκρουτζ οταν το Blade V κανει 159!

Θηκες λιγες εδω

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.Xzte+v956+case&_nkw=zte+v956+case&_sacat=0&_from=R40

EDIT Tελικα ειναι το 955 (2πυρηνο με 512ΜΒ ραμ ενω το 956 ειναι 4πυρηνο με 512ΜΒ ραμ)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR5.TRC1.A0.Xzte+v955+case&_nkw=zte+v955+case&_sacat=0&_from=R40

Δεν είναι το V956 είναι διαφορετικά μοντέλα αλλά μοιάζουν.

Το V956 έχει και πιο μικρές διαστάσεις.

Δεν είναι το V956 είναι διαφορετικά μοντέλα αλλά μοιάζουν.

Το V956 έχει και πιο μικρές διαστάσεις.

Δες το EDIT μου απο πανω.Το 956 το αφησα σαν προταση με καλυτερα χαρακτηριστικα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εγώ ειμαι φρέσκος στα android και μου φανηκε σαν καλή φθηνή επιλογή, δεν εχω ιδέα.

Από χθες πάει να ενημερώσει το Chrome και λεει ότι δε μπορεί γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, ενώ υπάρχει μπολικος

Ιδέες;;;;

Επισης από το πρωί ενώ οι εξερχόμενες κλήσεις λειτουργούσαν κανονικα

στις εισερχόμενες φαινόταν σα να μην έχω σήμα (προσπαθούσε δηλαδή να βγάλει γραμμή και μετάπήγαινε στο ο συνδρομητής δεν εινια διαθεσιμος )

, ενώ είχα προφανώς αφού έκανα κανονικότατα τις εξερχόμενες

Τί μπορεί να φταίει;;;

Edited by neosss

Μήπως να μας πεις εντυπώσεις αν αξίζει έστω και μεταχειρισμένο...

Φίλε serfistas είναι το πρώτο μου android οπότε μου φαίνεται μια χαρα :)

Δε μπορείς να λαβεις σοβαρά υποψη την αποψή μου γιατί είμαι άσχετος.

Ζεστένεται αρκετά όπως και αλλα androids Που έχω πιασει

Ειναι αρκετά γρήγορο

και η μπαταρία του κρατάει μολιςμια μερα και κάτι ψιλά, με μπολικη χρήση εφαρμογών

• 3 weeks later...

Τελικά ίσως χρειαστώ τη βοηθεια των ειδικών πιο νωρίς από ότι περίμενα:

Εδώ και κάποιες μέρες μου έβγαζε ενα εικονίδιο ότι η μνημη του κινητού έχει γεμίσει, πράγμα που δεν ισχύει γιατί η εσωτερική μνημη είναι στο 50%

Εσβησα μια αφαρμογή και το εικονιδιο έφυγε.

Ωστόσο, από χθες προσπαθώ να κάνω upgrade to touchpal και μου βγάζει ... Ανεπαρκής χώρος.

Ιδέες;;;;;

• 1 year later...
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια!Ανοίγω καινουργιιο θέμα γιατί σε κανένα φορουμ ξένο και ούτε ελληνικο φόρουμ δε βρήκα απάντηση στο πρόβλημά μου!Αγορασα για δώρο στην κοπέλα μου αυτό το κινητο,αλλά τελικά καλυτερα να επάιρνα κατι αλλο!Eιναι το γνωστο φθηνο κινητο που ειχε γινει και εδω μέσα ενα review και πωλειται στα γνωστά μαγαζία.Το κινητο όμως δυστυχως σέρνεται τόσο πολύ σε σημείο που σου εξαντλει την υπομονη και θες να το πετάξεις απο το παράθυρο.Θετικά,εχει ικανοποιητικη μπταταρία,ωραία χρωματα στην οθόνη,αρκετα καλή αναλυση,η φωτεινωτητα δε παει τέρμα αλλα ειναι ικανοποιητικη ,εχει ωραιο σχεδιασμο,και τα αρνητικα ΣΕΡΝΕΤΑΙ ,ι εχει χαμηλο ηχείο,το playstore κολλαει.Εχω περάσει 3ις εφαρμογες μονο.Συγκεκριμενα viber,volume+,myq.Το κινητο γονατιζει,αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη με την σειρα.Το ανοιγω,περναω gmail κατεβαινουν οι επαφες και ολα οκ.Πλοηγηση μενου αρχεια φακελοι,ολα πολυ γρηγορα ανοιγαν.Ελεγες ωραιο φτηνο κινητο μια χαρα δουλευει.Ξεκιναω να βφαλω μια φωτογραφια.Ολα οκ.Μετα παω στις επιπλεον ρυθμισεις της καμερας,ξαφνικα η καμερα σταματησε να λειτουργει μου εβγαλε μηνυμα.Πρωτη λοιπον αρνητικη εντυπωση.Προχωραω κατεβαζω viber.Eδειχνε την μπαρα οτι κατεβαζει αλλα ειχε κολλήσει στα 2,5Mb απο τα 50 πχ που ειναι το Viber,μεχρι που μου βγαζει σφαλμα.Ξαναπροσπαθω και παλι το ιδιο.Παω ρυθμισεις εφαρμογες,Viber,εκαθαριση δεδομενων στο Playstore και ξαναπροσπαθω,τελικα αρχισε να κατεβαινει με πολυ αργη ταχυτητα,σαν να εχει αθλιο μοντεμ.μετα απο κανα τεταρτο τελειωσε η εγκατασταση και ηδη φανηκε οτι δε το σηκωνει με τιποτα.Το λειτουργησαμε το viber και ειδαμε οτι το η υπομονη σου εξαντληται.Τελικα το ξανασβηνουμε και το ξαναπερναμε,Στη δευτερη εγκατασταση πηγε ικανοποιητικα.Οποτε προχωραμε.Περναμε τον λογαριασμο στο facebook Που ειναι προεγκατεστημενο και κανα τεταρτο να ανοιξει.Μολις ανοιξε,το κινητο πατωσε.Το κλεισαμε και το ξαναανοιξαμε.Στο επομενο ανοιγμα ελεγες ολα κομπλε,τελος δουλεψε.Αμ δε διαπιστωσαμε αλλο κουφο προβλημα,δεν λειτουργουσε η ηχογραφηση φωνης στο viber και κατα συνεπεια,ουτε και η η εφαρμογη ηχογραφησης της φωνης του κινητου.Οποτε επαναφορα ρυθμισεων και στήσιμο απο την αρχη.Καμια ωριτσα να ξαναπεράσουμε τις 3ις και μοναδικες εφαρμογες και τωρα ολα δουλευουν ,αλλα σέρνοντε.Να σημειωσω οτι εχω το lg l3, μια σταλια κινητο με 386 ram,και τα παιζει ολα μια χαρα.Οχι σφαιρα,αλλα πολυ ικανοποιητικα.Αυτο το κινητο δε μπορω να καταλαβω τι προβληματα έχει.Επισης ενα τελευταιο προβλημα που κανονικα επρεπε να το γραψω σε αλλο θρεντ,το γραφω εδω να ειναι ολα μαζι.Εχει η κοπελα καρτα q που οπως καταλαβενεται το 3g θελει roaming για να δουλεψει.Οταν λοιπον ανοιγω περιαγωγη η μπαρα του σηματος απο ασπρη γινεται μπλε και γραφει R πανω στην μπαρα του σηματος,και η ταχυτητα του ιντερνετ αθλια.Αμα βαλω την δικη μου σιμ cosmote ανοιγει κανονικα το H αριστερα απο την μπαρα του σηματος.Τι θελω να ρωτησω λοιπον.Οταν η κοπελα ειχε την καρτα της στο Galagy s gti9000 παρολο που ειχε ανοιχτο roaming της εβγαζε κανονικα 3G η Η αριστερα απο την μπαρα του σηματος.Εδω πως βγαζει μονο R το οποιο ειναι κολλημενο πανω στην μπαρα?Υπαρχει καποια custom rom?καποια λυση κατι?Στο xda εχει ενα Blade g αλλα μοντελο του 12 και οχι αυτο που εχω.Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα και σας ευχαριστω προκαταβολικα!
Aντώνης

Καλησπερα, η αδελφη μου εχει αυτο το κινητο αλλα για καποιο λογο οταν την παιρνουμε τηλεφωνο δεν ακουγεται δυνατα ο ηχος ενω στις ρρυθμισεις ο ηχος κλησης ειναι φουλ. Ξερετε τι παιζει?
Sent from Meizu Pro5

• 4 weeks later...

Το πήρε κάποια φίλη μου και λίγες μέρες μετά παραπονέθηκε για τα κολλήματα και με παρακάλεσε να το κοιτάξω.

Γίνεται πολύ κακή διαχείριση της ram.

Επειδή καινούργιο κινητό δεν πρόκειται να το ρουτάρω, αφου θα έχει για πολύ καιρό ακόμα εγγύηση και έτσι όπως το βλέπω αυτό, σιγά μην αντέξει 2 χρόνια.

Αυτό που έκανα και ψιλοβελτιώθηκε η κατάσταση είναι να αλλάξω launcher και πληκτρολόγιο ( το προεγκατεστημένο είναι βαρύ για το συγκεκριμένο κινητό ).

Nova launcher + Greek Keyboard. Το πληκτρολόγιο αν και πολύ απλό, καταναλώνει ελάχιστη μνήμη, δοκιμάστε το.

Εγώ έχω ένα jiayu F1 με επίσης 512 ram αλλά με διαφορετικό επεξεργαστή και android 4.2.

Το κινητό μου δίπλα στο ZTE μοιάζει με τετραπύρηνο.

Καταρχάς το jiayu δεν μου έχει lagαρει ποτέ και γι αυτό μου έκανε τεράστια εντύπωση αυτό που είδα στο ZTE. Πατάς να μπεις στην ρυθμίσεις και κάνει 1 λεπτό για να σου τις εμφανίσει. Τεράστια χρονοκαθυστέρηση στο κάθετι.

Επίσης κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Με τα δυο κινητά στον ίδιο χώρο με ίδιο πάροχο κινητής, το jiayu να έχει 4 γραμμές σήμα στην SIM και το ΖΤΕ απο μια εως καμία. Εβγαζε Χ στην sim...αν είναι δυνατόν!!!

Για το facebook υπάρχει μια πολύ ελαφριά έκδοση για τέτοια κινητά. Τις επόμενες ημέρες θα την περάσω στο blade.

Επειδή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για Ευρώπη δεν θα την βρείτε στο Playstore αλλά εδώ http://www.angroid.gr/applications/facebook-lite-i-episimi-efarmogi-tou-fb-gia-entry-level-siskeves/

Κατεβάστε το apk στον υπολογιστή, από εκεί βάλτε το στην κάρτα μνήμης και χειροκίνητα κάντε την εγκατάσταση της εφαρμογής.

• 2 months later...
Αγαπητέ Φίλε, κι' εγώ τα μόνα που του έχω κάνει είναι ν' αλλάξω το launcher σε Hola που μ' αρέσει πολύ και είναι ελαφρύς, καθώς και το πληκτρολόγιο στο Google keyboard, επίσης ελαφρύ. Πιστεύω (χωρίς να είμαι βαθύτερα γνώστης του αντικειμένου) πως πράγματι πρέπει να έχει πρόβλημα με τη διαχείριση της μνήμης του. Εντάξει, μικρή είναι σε σχέση με τις σημερινές προτάσεις της αγοράς - αλλά και πάλι θα έπρεπε να τρέχει γρηγορότερα. Εμένα δε μου κολλάει αλλά δείχνει να λαχανιάζει όταν του φορτώνεις ένα app ακόμα και σχετικά ελαφρύ. Εάν κάποιος φίλος του site έχει καταφέρει μέσω rooting να το κάνει να λειτουργεί χωρίς άσθμα καλό θα ήταν να μας ενημερώσει με οδηγίες και λεπτομέρειες μπας και γλυτώσουμε την αυτοκριτική του 'πετάξαμε τα λεφτά μας'.

Το τηλ είναι για τα μπάζα. Η εφαρμογή της κάμερας κλείνει πριν προλάβεις να τραβήξεις φωτο. Πας να κατεβάζεις εφαρμογή και κολλάει κατα το κατέβασμα και δεν έρχεται ποτέ!

Αντε και βάζεις την εφαρμογή με apk μπαίνεις και ασχολείσαι λίγο και κλείνει ( η εφαρμογή ) στα καλά καθούμενα.

Η φίλη της οποίας είναι το κινητό το έχει βαρεθεί και σπάνια το κουβαλάει μαζί της, αλλά που λεφτά για αλλο. Πιστεύω και στο σερβις να το στείλουμε δεν θα ασχοληθούν παραπάνω απο μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Απορώ πως βγάζουν κινητά σε παραγωγή χωρίς να τα δοκιμάσουν για να διαπιστώσουν πόσο άχρηστα είναι!

• 7 months later...