Jump to content

Απαράδεκτο σερβις HP

valandis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω τον εκτυπωτή HP all in one Photosmart C310, έχει κλείσει τον ένα χρόνο εγγύησης και μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα, δεν τραβάει το χαρτί. Πήρα στο service το οποίο η HP το παρέδωσε στην Infoquest, και μου είπαν ότι έχουν σταματήσει να κάνουν σερβις στα μηχανήματα και κάνουν μόνο αντικατάσταση σε όλον τον μηχανησμό. Δηλαδή, για ένα ροδάκι που δεν τραβάει αλλαγή όλος ο μηχανησμός με 160 Ευρώ!!!!!!

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ όταν το άκουσα, ποιός η HP ! που κάποτε είχε το καλύτερο σερβις στη Γέφυρα του Σταυρού. Σχεδόν όσο κάνει καινούργιος, και μου δίνουν μόνο 3 μήνες εγγύησης. Αυτά από την infoquest, γιατί όταν πήρα τηλέφωνο μετά την HP μου ανέφεραν πως πλέον η εταιρία κάνει σέρβις μόνο στα επαγγελματικά μηχανήματα και δεν υποστηρίζει πλέον οικιακούς εκτυπωτές. Όταν επέμεινα μου ανέφερε πολλές φορές η τηλεφωνήτρια να κάνω ηλεκτρονικά τα παράπονά μου, λες και ήθελε να με ξεφορτωθεί. Δηλαδή τους έσκασα 250 € πριν από σχεδόν ένα χρόνο και τώρα για ένα ανταλακτικό των 5 € θέλουν 160 € ταρίφα!

Έκανα σήμερα μια βόλτα στο Public Συντάγματος και το είδα γεμάτο στους HP, άραγε γνωρίζει έστω ένας πωλητής στα μεγάλα καταστήματα τι γίνεται με το σερβις στην HP ;

Tα πολυμηχανήματα της HP δεν επισκευάζονται εδώ και αρκετά χρόνια (δεν ξέρω αν επισκευάζονταν και ποτέ στην Ελλάδα δηλαδή). Αν είναι εντός εγγύησης τα αντικαθιστούν. Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική του κατασκευαστή.

Πλυνε το ροδακι γιατί με τον καιρό και το χαρτί αρχίζει να γίνεται λειο.

Ειδικά τα χαρτιά που είναι κακής ποιότητας κι έχουν χλώριο 'η άλλα χημικά, τρώνε το ροδακι πιο γρήγορα.

Με λίγο σαπούνι και καλό πλύσιμο θα αρχίσει να σου τραβάει και πάλι!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

HP είναι , τι περιμένεις...

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν