Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα προς Θεού, δεν είπα ότι έκανες προσωπική επίθεση!

Συζήτηση κάνουμε.

Για την μπαταρία, πάντα είναι ανάλογα τη χρήση. Δεν είναι κανένα τέρας, αλλά τη δουλειά μου την κάνω αξιοπρεπώς. Βέβαια, αν θέλω να του πιω το αίμα, τότε θα το φορτίζω 3 φορές την ημέρα.

Πάντως, δεν έχω κρασαρίσματα και ειδικά το άιφον δουλεύει γρήγορα και πολύ πολύ smooth.

(το ipad σε κάποια συγκεκριμένα σημεία θέλει λίγη δουλειά ακόμη).

Δεν αμφιβάλλω οτι δεν κάνουμε την δουλειά μας. Κι εγω δεν το αλλάζω εύκολα αλλα αν θέλεις πήγαινε μέσα στις ρυθμίσεις στα διαγνωστικά να δούμε έχεις αρχεία με crash γιατί εγω βλέπω αρκετά στο 5s της δικιάς μου

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν αμφιβάλλω οτι δεν κάνουμε την δουλειά μας. Κι εγω δεν το αλλάζω εύκολα αλλα αν θέλεις πήγαινε μέσα στις ρυθμίσεις στα διαγνωστικά να δούμε έχεις αρχεία με crash γιατί εγω βλέπω αρκετά στο 5s της δικιάς μου

3 καταχωρήσεις μου βγάζει. Τι ακρβώς πρέπει να δω?

Υπόψη πως στην πράξη δεν καταλαβαίνω κάτι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

3 καταχωρήσεις μου βγάζει. Τι ακρβώς πρέπει να δω?

Υπόψη πως στην πράξη δεν καταλαβαίνω κάτι.

Αυτά γίνονται και χωρίς να το ξέρεις.

Σβήνονται κάθε φορά που κανεις συγχρονισμό νομίζω απο τον υπολογιστή.

Δηλαδή αν καμια εβδομάδα το φορτιζεις και δεν το βάζεις στον υπολογιστή θα δεις να εχει αρκετά απο εφαρμογές, low memory και διάφορα αλλα

Nokia 8800 Scirocco

Ευχαριστω για την απαντηση για το συνολο το ξερω,εγω θελω να μαθω το βιντεο που τραβηξα τωρα και αποθηκεύτηκε στο αλμπουμ τι μεγεθος είναι ?

Τις βλέπεις μέσα από την εφαρμογή φωτογραφίες ή αν πατήσεις κάτω αριστερά, εκεί που δείχνει μια μικρή προ επισκόπηση της τελευταίας φωτογραφίας που τράβηξες, όταν είσαι μέσα στην εφαρμογή της κάμερα.

Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις!!!

Αυτά γίνονται και χωρίς να το ξέρεις.

Σβήνονται κάθε φορά που κανεις συγχρονισμό νομίζω απο τον υπολογιστή.

Δηλαδή αν καμια εβδομάδα το φορτιζεις και δεν το βάζεις στον υπολογιστή θα δεις να εχει αρκετά απο εφαρμογές, low memory και διάφορα αλλα

Το low memory θα το γραφει στον τιτλο της καθε καταχωρησης ή μεσα, οταν την ανοιξω;

Νομιζω αβηνουν με reboot και ειχα κανει χθες πρωι.

Ναι είδαμε και αυτούς που είναι στην τελευταία έκδοση :)

Όλα τα φορα είναι γεμάτα γκρίνια.

Όταν πρόκειται για εφαρμογή επικοινωνίας και διακόπτεται, είναι σημαντικό γιατι βασίζεσαι στις ειδοποιήσεις που λαμβάνεις.

Δεν θέλω να επεκταθώ, αλλά η apple θα πρέπει να σταματήσει πλεον την τακτική στην έκπτωση των χαρακτηριστικών του hardware, που συνήθιζε ως τώρα.

Με οθόνες τεχνολογίας 2010 που οσο καλες και αν ηταν θεωρούνται ξεπερασμένες, με την ελάχιστη ram που την αυξάνει ανά 2 χρόνια δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Απλά βασίζεται στο οτι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού της έχει πλήρη άγνοια και δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα, ενω οι υπόλοιποι που ξερουν, κάνουν το κορόιδο.

Ευτυχώς οι μέχρι τώρα διαρροές δείχνουν ότι όντως εχουν λάβει το μήνυμα και διαβάζουμε για επεξεργαστές χρονισμενους πάνω απο τα 2000 mHz, ram στα 2 gb νεα οθόνη υψηλής ανάλυσης κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι είδαμε και αυτούς που είναι στην τελευταία έκδοση :)

Όλα τα φορα είναι γεμάτα γκρίνια.

Όταν πρόκειται για εφαρμογή επικοινωνίας και διακόπτεται, είναι σημαντικό γιατι βασίζεσαι στις ειδοποιήσεις που λαμβάνεις.

Δεν θέλω να επεκταθώ, αλλά η apple θα πρέπει να σταματήσει πλεον την τακτική στην έκπτωση των χαρακτηριστικών του hardware, που συνήθιζε ως τώρα.

Με οθόνες τεχνολογίας 2010 που οσο καλες και αν ηταν θεωρούνται ξεπερασμένες, με την ελάχιστη ram που την αυξάνει ανά 2 χρόνια δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Απλά βασίζεται στο οτι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού της έχει πλήρη άγνοια και δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα, ενω οι υπόλοιποι που ξερουν, κάνουν το κορόιδο.

Ευτυχώς οι μέχρι τώρα διαρροές δείχνουν ότι όντως εχουν λάβει το μήνυμα και διαβάζουμε για επεξεργαστές χρονισμενους πάνω απο τα 2000 mHz, ram στα 2 gb νεα οθόνη υψηλής ανάλυσης κλπ.

Παντα στα φορουμς υπαρχει γκρινια. Για ολα τα πραγματα, ετσι ειναι τα φορουμς.

Υπενθυμιζω οτι το 5s φοραει 64bit cpu, πανισχυρη gpu και ram τυπου ddr3. Ποιες εκπτωςεις στο hw? αν ηθελαν να τσιγκουνευτουν Κωστα θα εβαζαν μια cpu της σειρας και την περσινη ραμ(ddr2).

Επισης η οθονη του δεν ειναι η οθονη του iphone 4 με μια επιπλεον γραμμη. Εχει πολλες βελτιωσεις.

Ο οργανισμος που εβγαλε φετος πτι το s5 εχει την καλυτερη οθονη, περσυ ειχε βγαλει το iphone 5 ως το κινητο με την καλυτερη οθονη!

Επομενως δεν μιλαμε για οθονη του 2010....

Οποια τυχον προβληματα υπαρχουν ειναι θεμα λογισμικου που θα διορθωθουν αργα ή γρηγορα. Τα ιδια για low memory κλπ ελεγες Κωστα και οταν ειχε βγει το ios5 που αρχικα ειχε παρα πολλα προβληματα, κρασαριαματα κλπ. Ελεγες οτι τα 512 δεν φτανουν, η απλ βαζει οριακη ραμ κλπ. Μετα απο μηνες το λογισμικο εφτιαξε, τα προβληματα σταματησαν και τα 512 ραμ εζησαν και βασιλεψαν. Το ipad mini με ios6 πετουσε!!

Υπομονη και ολα θα λυθουν. (Το υπομονη το λεω για οσους δεν θελουν να αλλαξουν τηλεφωνο, αλλιως δεν υπαρχει λογος υπομονης).

Προσωπικα, εκτος ισως απο καποια ελαχιστα glitches στο γραφικο του multitask οταν οι ανοιχτες καρτελες ειναι πανω απο 20-25, δεν βλεπω κατι αλλο χτυπητο.

Edited by ddr2

Τα ιδια έλεγα και θα συνεχίσω να τα λεω οσο το πακέτο δεν ειναι αντάξιο.

Δεν είμαι κολλημένος με κανένα. Λεω αυτά που βλέπω και μάλιστα απόλυτα αντικειμενικά.

Γιατί δεν κατηγόρησα το HTC One M8 οσο το είχα? δεν βρήκα τίποτα να πω πέρα απο το ότι η κάμερα του ειναι για αποστάσεις δωματίου.

Μετά απο τόσα χρόνια μπορώ να δω τι ειναι άψογο και τι οχι. Δεν περιμένω να διαβάσω αρθρογράφους που δεν ξερω πόσο αξιόπιστοι ειναι.

Το iphone μετα το 4, δεν έχει καταφέρει δώσει τόσο άρτιο πακέτο.

Ο επεξεργαστής είναι καλός. Τι να το κάνεις όμως που δεν μπορεί να αποδώσει ανάλογα με τις δυνατότητες του, εξ αιτίας της μικρής ram αλλά και κάποιων εφαρμογών που στην ios έκδοση τους είναι αδικαιολογητα βαριές και με τριπλάσιο μέγεθος σε mb.

Οταν σήμερα χωρις να αλλάξω τίποτα παραμένει μετά από 2:40 στο 100% με μονο 9 λεπτά χρήση, ενώ χθες έχανε 2,5% ανα ωρα θα πρέπει να πω μπράβο, δεν πειράζει θα το διορθώσουν?

Μετά απο μήνες beta εκδόσεων και ενω εχουν περάσει 7 μήνες από την κυκλοφορία του, συνεχίζουν τα διάφορα βασικά προβλήματα σε όποια έκδοση κι αν φοράς. Να δούμε και την 7.1.1 γιατί μονο λόγια ακούμε ως τωρα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα ιδια έλεγα και θα συνεχίσω να τα λεω οσο το πακέτο δεν ειναι αντάξιο.

Δεν είμαι κολλημένος με κανένα. Λεω αυτά που βλέπω και μάλιστα απόλυτα αντικειμενικά.

Γιατί δεν κατηγόρησα το HTC One M8 οσο το είχα? δεν βρήκα τίποτα να πω πέρα απο το ότι η κάμερα του ειναι για αποστάσεις δωματίου.

Μετά απο τόσα χρόνια μπορώ να δω τι ειναι άψογο και τι οχι. Δεν περιμένω να διαβάσω αρθρογράφους που δεν ξερω πόσο αξιόπιστοι ειναι.

Το iphone μετα το 4, δεν έχει καταφέρει δώσει τόσο άρτιο πακέτο.

Ο επεξεργαστής είναι καλός. Τι να το κάνεις όμως που δεν μπορεί να αποδώσει ανάλογα με τις δυνατότητες του, εξ αιτίας της μικρής ram αλλά και κάποιων εφαρμογών που στην ios έκδοση τους είναι αδικαιολογητα βαριές και με τριπλάσιο μέγεθος σε mb.

Οταν σήμερα χωρις να αλλάξω τίποτα παραμένει μετά από 2:40 στο 100% με μονο 9 λεπτά χρήση, ενώ χθες έχανε 2,5% ανα ωρα θα πρέπει να πω μπράβο, δεν πειράζει θα το διορθώσουν?

Μετά απο μήνες beta εκδόσεων και ενω εχουν περάσει 7 μήνες από την κυκλοφορία του, συνεχίζουν τα διάφορα βασικά προβλήματα σε όποια έκδοση κι αν φοράς. Να δούμε και την 7.1.1 γιατί μονο λόγια ακούμε ως τωρα.

2.5% ανα ωρα?

Και ειναι αυτο αξιο λογου?

Κωστα και στο μ8 οταν θα το ξαναπαρεις, θα βρεις διαφορα.

Αν κάποιος αληθινα πιστεύει οτι το 5s για ναβαρχίδα της εταιρείας είναι καλό σ όλο το πακέτο χωρίς προβλήματα τι να πω δεν γνωρίζει και πολλά.

Θέλει δουλειά το λογισμικό και όποιος λέει το αντίθετο κάνει λάθος.

Όντως έχουν περάσει αρκετοί μήνες και έπρεπε να ήταν σε καλύτερο επίπεδο.

Nokia 8800 Scirocco

Αν κάποιος αληθινα πιστεύει οτι το 5s για ναβαρχίδα της εταιρείας είναι καλό σ όλο το πακέτο χωρίς προβλήματα τι να πω δεν γνωρίζει και πολλά.

Συμφωνω οτι θελει δπυλεια και συμφωνω οτι εχουν αργησει και γι αυτο συνεστησα υπομονη ή αλλαγη πλατφορμας.

Συμφωνω οτι θελει δπυλεια και συμφωνω οτι εχουν αργησει και γι αυτο συνεστησα υπομονη ή αλλαγη πλατφορμας.

Πάνω κάτω πιστεύω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε στα περισσότερα. Φυσικά δεν είπαμε να κλείσει η εταιρεία αλλα χρειάζεται δουλειά γιατί βλέπω αλλαζονική συμπεριφορά και ο κόσμος θα την οδηγήσει γρήγορα στις τελευταίες θέσεις της αγοράς βλέπε blackberry κλπ

Nokia 8800 Scirocco

Οπως ξερουμε το ios7 ειναι ενα λογισμικο γραμμενο ξανα απο την αρχη. Δεν ειναι θεμα ναυαρχιδας αλλα θεμα λογισμικου και οπως ξερουμε οτι η απλ σε αυτον τον τομεα παντα πρωτοπορουσε. Ηδη απο την πρωτη εκδοση ios 7 μεχρι την 7.1.1 εχουν γινει μεγαλα βηματα. Ο επεξεργαστης του 5s ειναι πολυ δυνατος και η μνημη στο 1gb ειναι αρκετη δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ποτε με οσες εφαρμογες και να ειχα ανοιχτες. Αν τωρα υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο ειναι κακογραμμενο η δεν συμβαδιζει με καποια εφαρμογη της jb συσκευης μας δεν φταιει η απλ.

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Οπως ξερουμε το ios7 ειναι ενα λογισμικο γραμμενο ξανα απο την αρχη. Δεν ειναι θεμα ναυαρχιδας αλλα θεμα λογισμικου και οπως ξερουμε οτι η απλ σε αυτον τον τομεα παντα πρωτοπορουσε. Ηδη απο την πρωτη εκδοση ios 7 μεχρι την 7.1.1 εχουν γινει μεγαλα βηματα. Ο επεξεργαστης του 5s ειναι πολυ δυνατος και η μνημη στο 1gb ειναι αρκετη δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ποτε με οσες εφαρμογες και να ειχα ανοιχτες. Αν τωρα υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο ειναι κακογραμμενο η δεν συμβαδιζει με καποια εφαρμογη της jb συσκευης μας δεν φταιει η απλ.

Έχουν γίνει βήματα αλλά με τα δικά μας τα λεφτά κάνουν τα πειράματα. Μια συσκευή των 800 πρέπει να είναι έτοιμη όχι να γίνονται tester οι πελάτες.

Αυτό έχει γίνει. Δοκιμάζουν τον 64bit και το καινούργιο iOs 7 με τα δικά σου και δικά μου λεφτά

Nokia 8800 Scirocco

2.5% ανα ωρα?

Και ειναι αυτο αξιο λογου?

Κωστα και στο μ8 οταν θα το ξαναπαρεις, θα βρεις διαφορα.

Σοβαρολογείς βρε Γιάννη? Δεν είναι

άξιο λόγου οταν σήμερα στο ιδιο κομοδίνο με τα ιδια πράγματα να τρέχουν σε 5:40' εχω χασει μόνο 2% και η χρήση ειναι μόλις 9 λεπτά ενω χθες αντιστοιχουσε στο 40% του χρόνου αναμονής?

Οπως ξερουμε το ios7 ειναι ενα λογισμικο γραμμενο ξανα απο την αρχη. Δεν ειναι θεμα ναυαρχιδας αλλα θεμα λογισμικου και οπως ξερουμε οτι η απλ σε αυτον τον τομεα παντα πρωτοπορουσε. Ηδη απο την πρωτη εκδοση ios 7 μεχρι την 7.1.1 εχουν γινει μεγαλα βηματα. Ο επεξεργαστης του 5s ειναι πολυ δυνατος και η μνημη στο 1gb ειναι αρκετη δεν ειχα τοεφαρμογη παραμικρο προβλημα ποτε με οσες εφαρμογες και να ειχα ανοιχτες. Αν τωρα υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο ειναι κακογραμμενο η δεν συμβαδιζει με καποια εφαρμογη της jb συσκευης μας δεν φταιει η απλ.

Φίλε μου δεν είμαστε χθεσινοί. Όταν έχεις δικό σου λειτουργικό και 2 συσκευές στην ουσία για να το ταιριάξεις, δεν επιτρέπεται για την apple τέτοια πράγματα.

Απο που βγάζεις το συμπέρασμα οτι ειναι αρκετή η ram?

Οταν δουλεύει συνεχώς μεταξύ 75 & 92%, κάθε νεα εφαρμογή που ανοίγεις κλείνει μια άλλη.

Και με 2 gb θα συμβεί αυτό, αλλά τότε για να πιάσεις το 90% θα πρέπει να έχεις ανοίξει όλες τις εφαρμογές σου.

Τώρα για τις επισημες εφαρμογές του cydia, μακάρι να πρόσεχαν το ίδιο οι developers των εφαρμογών του app store.

άξιο λόγου οταν σήμερα στο ιδιο κομοδίνο με τα ιδια πράγματα να τρέχουν σε 5:40' εχω χασει μόνο 2% και η χρήση ειναι μόλις 9 λεπτά ενω χθες αντιστοιχουσε στο 40% του χρόνου αναμονής?

Φίλε μου δεν είμαστε χθεσινοί. Όταν έχεις δικό σου λειτουργικό και 2 συσκευές στην ουσία για να το ταιριάξεις, δεν επιτρέπεται για την apple τέτοια πράγματα.

Οταν δουλεύει συνεχώς μεταξύ 75 & 92%, κάθε νεα εφαρμογή που ανοίγεις κλείνει μια άλλη.

Και με 2 gb θα συμβεί αυτό, αλλά τότε για να πιάσεις το 90% θα πρέπει να έχεις ανοίξει όλες τις εφαρμογές σου.

Τώρα για τις επισημες εφαρμογές του cydia, μακάρι να πρόσεχαν το ίδιο οι developers των εφαρμογών του app store.

Έχεις δίκιο. Συνέχεια 90% ειναι η ram.

Οι εφαρμογές μεγαλώνουν δεν φτάνει. Οι καρτέλες κλείνουν και ξανά φορτώνουν. Εφαρμογές κλείνουν και ξανά ανοίγουν. Θέλει περισσότερη ram αλλα μετά και μπαταρία.

Μεγαλύτερη μπαταρία μεγαλύτερη συσκευή.

Δεν βγαίνουν τα νούμερα θέλει δουλειά το iPhone.

Ας δούμε το 6 που δεν νομίζω οτι θα προσφέρει πολλα

Nokia 8800 Scirocco

Θελω να πω οτι δεν χαλασε και ο κοσμος.

Εχω δει κατι drains να φευγει 10%/ωρα αδιακιολογητα. (Σε αλλες συσκευες βεβαια).

Και τελος παντων, επειδη συνεβη κατι μια φορα, δεν σημαινει οτι ολα ειναι χαλια και για πεταμα.

Για τη ραμ, σαμπως το iphone 4 με ios 4 δεν δουλευε παντα πανω απο 80% τη ραμ?

Το 3gs τα ιδια δεν ηταν? και τι εγινε?? θα κλεισει εφσρμογες. Ε και? κινητο τηλεφωνο ειναι, δεν ειναι workstation.

Θα πας να ανοιξεις παλι την εφαρμογη και θα κανει 2 δευτερολεπτα να ανοιξει. So what?

Κωστα, μπορει να εχεις δικιο σε τελικη αναλυση, αλλα προσωπικα εχω σταματησει να το ψαχνω τοσο πολυ. Ουτε τα διαγνωστικα κοιταζω, ουτε ποση ραμ μενει ελευθερη, ουτε παρακολουθω την μπαταρια ανα μια ωρα να δω ποσο χανει.

Χρησιμοποιω το κινητο μου χωρις αγχος και το χαιρομαι γιατι το βλεπω να δουλευει σαν βουτηρο :)

(θα ηθελα ακομη πιο γρηγορα γραφικα, τουλαχιστον +30% ).

ΥΓ: επειδη τα τελευταια χρονια μονιμως διαφωνουμε, τουλαχιστον χαιρομαι που εφτασε η ωρα να συμφωνησουμε και εμεις οι 2 και ο Βαγγελης οτι θελουμε ποιοτικες και πολυτελεις συσκευες.

Ειτε λεγεται Μ8, ειτε iphone.

Edited by ddr2

Σου ειπε καποιος οτι εισαι χθεσινος? Δεν καταλαβαινω τι σημαινει δεν επιτρεπεται για την απλ τετοια πραγματα τι ειναι δηλαδη η απλ και εισαι τοσο κατηγορηματικος? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι κλεινει μια εφαρμογη εννοεις για το multitasking? Αν εννοεις για το multi παντα η απλ μειονεκτουσε σε αυτο το σημειο

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Δεν ειναι workstation αλλα 4-5 εφαρμογές πρέπει να δουλεύουν άνετα με το multitasking όχι συνεχόμενα να κλείνουν και να ανοίξουν ξανά όταν μπαίνεις.

Δεν ειναι για το περίμενε.

Διαβάζεις καμία σελίδα ανοίγεις σε άλλη καρτέλα άλλη διαβάζεις μετά πας παλι στην πρώτη ξανά φορτώνει απο την αρχή

Nokia 8800 Scirocco

Δεν ειναι workstation αλλα 4-5 εφαρμογές πρέπει να δουλεύουν άνετα με το multitasking όχι συνεχόμενα να κλείνουν και να ανοίξουν ξανά όταν μπαίνεις.

Δεν ειναι για το περίμενε.

Διαβάζεις καμία σελίδα ανοίγεις σε άλλη καρτέλα άλλη διαβάζεις μετά πας παλι στην πρώτη ξανά φορτώνει απο την αρχή

Καταρχην , μενουν παντα και οτι και να γινει οι ΟΕΜ.

Δεν κλεινουν ποτε.

Για τις καρτελες στον σαφαρι, που να δινεις τι γινεται σε κατι android που πας να κανεις back και ξαναφορτωνει, οχι αλλη καρτελα. Στην ιδια καρτελα.

Ή πχ αυτο το ωραιο

http://www.youtube.com/watch?v=Ezf_Zbu-nw0

Edited by ddr2

Καταρχην , μενουν παντα και οτι και να γινει οι ΟΕΜ.

Δεν κλεινουν ποτε.

Για τις καρτελες στον σαφαρι, που να δινεις τι γινεται σε κατι android που πας να κανεις back και ξαναφορτωνει, οχι αλλη καρτελα. Στην ιδια καρτελα.

Ναι το ξέρω οτι μένουν και δεν κλείνουν αλλα αυτο με τις καρτέλες εσενα σε βολεύει να φορτώνει συνεχώς απο την αρχή αφού ποιο πριν έχεις κάνει εναλλαγή σε 1-2 άλλες εφαρμογές;

Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα αλλα πρέπει να έχουμε στόχο τα καλύτερα όχι τα χειρότερα

Nokia 8800 Scirocco

Ναι το ξέρω οτι μένουν και δεν κλείνουν αλλα αυτο με τις καρτέλες εσενα σε βολεύει να φορτώνει συνεχώς απο την αρχή αφού ποιο πριν έχεις κάνει εναλλαγή σε 1-2 άλλες εφαρμογές;

Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα αλλα πρέπει να έχουμε στόχο τα καλύτερα όχι τα χειρότερα

Τασο, στο 5s με το 1 γιγα οι καρτελες δεν φορτωνουν συνεχως απο την αρχη και σιγουρα εχω συναντησει android ναυαρχιδες με περισσοτερη ραμ και χειροτερη συμπεριφορα. Στοχος μας ειναι τα καλυτερα, αλλα οπως σου ειπα, ολα ειναι θεμα συγκρισης.

Στο ipad mini2 που το χρησιμοποιω κυριως για browsing το φσινομενο αυτο του reload δεν ειναι καθολου συχνο μετα την 7.1. Αν ομως ανοιξω 4-5 tabs, μετα βαλω να παιξω asphalt8 καιμετα επιστρεψω στον σαφαρι, θα ξαναφορτωσει τα tabs. Αυτο μας ελειπε δηλαδη!

Η επιλογη background app refresh αναφερεταο σε εφαρμογες που εχουν ανοιχτει και δεν τις εχουμε κλεισει απο το app switcher? η γενικα ακομα και αν δεν την εχουμε ανοιξει αν ειναι ενεργοποιημενο το background app refresh για μια συγκεκριμενη εφαρμογη θα κανει ανανεωση μονη της;και κατι αλλο οταν δεν κλεινουμε τος εφαρμογες απο το background μας τρωει μπαταρια; Αφου δεν 'παγωνουν';;

Τασο, στο 5s με το 1 γιγα οι καρτελες δεν φορτωνουν συνεχως απο την αρχη και σιγουρα εχω συναντησει android ναυαρχιδες με περισσοτερη ραμ και χειροτερη συμπεριφορα. Στοχος μας ειναι τα καλυτερα, αλλα οπως σου ειπα, ολα ειναι θεμα συγκρισης.

Στο ipad mini2 που το χρησιμοποιω κυριως για browsing το φσινομενο αυτο του reload δεν ειναι καθολου συχνο μετα την 7.1. Αν ομως ανοιξω 4-5 tabs, μετα βαλω να παιξω asphalt8 καιμετα επιστρεψω στον σαφαρι, θα ξαναφορτωσει τα tabs. Αυτο μας ελειπε δηλαδη!

Εντάξει δεν μιλήσαμε για εναλλαγή με κάποιο παιχνίδι. Δεν ζητάμε θαύματα

Nokia 8800 Scirocco

Το reload στον browser έχει νόημα να μην γίνεται αν ξανά μπεις σε εύλογο χρονικό διάστημα,.

Αν είσαι στο myphone και βγεις και επιστρέψεις μετα απο 2 ώρες, πρέπει να κάνει reload γιατί υπάρχουν νεες καταχωρήσεις.

Είναι το μόνο που δεν με απασχολεί.

Όλη η γκρίνια μου εχει να κάνει με το οτι οι απαιτήσεις μου απο την apple είναι μεγαλύτερες σε σχέση με άλλους κατασκευαστές.

Οχι επειδή είναι ακριβότερη, αλλά λόγο brand name και φιλοσοφίας.

Ειδικά οταν στο παρελθόν δεν συνεβαινε κάτι ανάλογο, ειναι λογικό να υπάρχει γκρίνια.

Και το ios 4 έφερε πολλές αλλαγές αλλά δεν έφτασε η περίοδος που θα παρουσιαζονταν η επόμενη έκδοση για να διορθωθούν τα προβλήματα. Η 4.1 ειχε βγεί σχετικά γρήγορα.

Πιστεύω οτι οι αλλαγές στο multitasking που περιέχονται στο ios7 αυξάνουν τις απαιτήσεις.

Στο ipad 2 δεν υπάρχει έντονο πρόβλημα γιατί όπως το δουλεύει η σύζυγός, δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν έχει τηλέφωνο, η κάμερα δεν χρησιμοποιείται ποτέ, ανοίγει ελάχιστες εφαρμογές αφου δουλεύει κυρίως τον browser.

Στο iphone όμως πολυ συχνα ανοιγω ταυτόχρονα αρκετές εφαρμογές και φαίνεται η ανάγκη για ram.

Μετα παρατηρώ καποια ανεξήγητα πράγματα. Η ίδιες εφαρμογές στο Android παρόλο που εχουν περισσότερες δυνατοτητες, ειναι πολυ μικρότερες. Πχ το kingsoft office που για μενα ειναι η πληρέστερη εφαρμογή για excel, στο ios ειναι 122mb ενω στο android 15,52mb.

Γενικά η apple έχει την τάση να βάζει στις συσκευές της την μικρότερη δυνατή ram. Οχι μονο στις ios συσκευές αλλά και στα mac.

Πριν ενα μήνα έβαλα στο macbook μου SSD σκληρό.

Ταχύτατος αλλά τι να το κάνεις που η ram πηγαίνει συνέχεια στο 92%+ και βλέπω πολυ συχνα κλεψυδρα.

Πρέπει να δώσω αλλα 100 ευρώ για να αξιοποιήσω την ταχύτητα του σκληρού.

Οταν το είχα αγοράσει ειχε 2gb ram.

Μετα απο λιγους μήνες έδωσα 120 ευρώ και έβαλα 4αρα γιατι δεν μπορούσα να δουλέψω. Τότε του snow leopard δεν σήκωνε στο συγκεκριμένο macbook μεγαλύτερη ram απο τα 4gb.

Αργότερα κάθε αναβάθμιση αυξανε τις απαιτήσεις οπότε δόθηκε η δυνατότητα να βλέπει μέχρι 8 gb ram.

Απο το 1995 που ασχολούμαι η άποψη μου ειναι οσο περισσότερη ram τόσο το καλύτερο. Και καλά στο macbook εχω την δυνατότητα να την αυξήσω. Στα iphone και ipad, οι συσκευές τερματίζουν την σταδιοδρομία τους εξ αιτίας αυτού.

Γι αυτό ποτε πια αγορα έκδοσης S. Το 5αρι με ios 6 και 1 gb ram ήταν μια χαρά. Εχω δει 5αρι JB που εχει παραμείνει στην 6.Χ και πετάει. Παράλληλα έχει όλα τα καλούδια του ios 7 μεσω cydia.

Edited by DINFUN

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned