Asta_La_Vista Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος... MTK6572 επεξεργαστής, με τα spflashtool φλασάρισα clockworkmode recovery 6.0xx+. Δουλεύει το recovery, τσεκαρισμένο. Βάζω rom manager. Μου γράφει, "δεν βρίσκω recovery, προτείνω εγκατάσταση recovery 3.0xx". :confused::confused::confused: Πατάω esc και βγαίνω. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι... :worry: Τι λέτε οι γνώστες από την εμπειρία σας; τι κάνουμε για να δει το recovery ο rom manager; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Σε 6592 δεν μπορώ να flashάρω καινούρια rom. Κατέβασα το καινούριο αρχείο της rom. Μπαίνω μέσα στον φάκελο με το flash_tool και μόλις επιλέγω το MT6592_Android_scatter.txt μου γράφει "Error: Initializing scatter file failed. Please check the name of scatter file which you load is legal." Γνωρίζει κανείς τίποτα; Η συσκευή είναι Jiayu G4S! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος... MTK6572 επεξεργαστής, με τα spflashtool φλασάρισα clockworkmode recovery 6.0xx+. Δουλεύει το recovery, τσεκαρισμένο. Βάζω rom manager. Μου γράφει, "δεν βρίσκω recovery, προτείνω εγκατάσταση recovery 3.0xx". :confused::confused::confused: Πατάω esc και βγαίνω. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι... :worry: Τι λέτε οι γνώστες από την εμπειρία σας; τι κάνουμε για να δει το recovery ο rom manager; ευχαριστώ εκ των προτέρων. O rom manager δεν εχει στη λίστα του αυτα τα κινητά, οπότε σου ναι αχρηστος. Τι να τον κάνεις αλλωστε; Σε 6592 δεν μπορώ να flashάρω καινούρια rom. Κατέβασα το καινούριο αρχείο της rom. Μπαίνω μέσα στον φάκελο με το flash_tool και μόλις επιλέγω το MT6592_Android_scatter.txt μου γράφει "Error: Initializing scatter file failed. Please check the name of scatter file which you load is legal." Γνωρίζει κανείς τίποτα; Η συσκευή είναι Jiayu G4S! Κατεβασε το τελευταίο sp flash tool. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Κατεβασε το τελευταίο sp flash tool. Το SP_Flash_Tool_v5.1348.00 έχω και από όσο βλέπω είναι το latest. Δες λίγο αυτό το post μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5398731#post5398731 Edited May 17, 2014 by deNordic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Το SP_Flash_Tool_v5.1348.00 έχω και από όσο βλέπω είναι το latest. Δες λίγο αυτό το post μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5398731#post5398731 Η τελευταια ειναι στο 1ο ποστ στον οδηγό μου, αλλά το πρόβλημα σε σένα ειναι οτι το σκάτερ προφανώς έχει κάποιο λάθος σ αυτη τη ρομ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Η τελευταια ειναι στο 1ο ποστ στον οδηγό μου, αλλά το πρόβλημα σε σένα ειναι οτι το σκάτερ προφανώς έχει κάποιο λάθος σ αυτη τη ρομ Είδα και το SP Flash Tool v5.1352.01 αλλά το πρόβλημα συνεχίζει δυστυχώς. EDIT: Κάντε rename το αρχείο βγάζοντας τα κινέζικα γράμματα και θα λειτουργήσει. Edited May 17, 2014 by deNordic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Παιδια καλησπέρα.Δεν ξέρω εαν το ποστ ειναι το σωστο αλλα πραγματικα εχω ζαλιστει απο το πολυ διαβασμα και ψαξιμο.Εχω ενα κινητο inew i7000 και μετα απο διαφορα κουλα που μου εκανε ειδα οτι εχει νεο upadate εδω http://www.inewphone.com/EN/Machine.aspx?q=6 το οποιο κατεβασα και εχω, αλλα πως θα το περασω? ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Παιδια καλησπέρα.Δεν ξέρω εαν το ποστ ειναι το σωστο αλλα πραγματικα εχω ζαλιστει απο το πολυ διαβασμα και ψαξιμο.Εχω ενα κινητο inew i7000 και μετα απο διαφορα κουλα που μου εκανε ειδα οτι εχει νεο upadate εδω http://www.inewphone.com/EN/Machine.aspx?q=6 το οποιο κατεβασα και εχω, αλλα πως θα το περασω? ευχαριστω πολύ. Τι εχει μεσα το αρχείο που κατεβασες? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 [ATTACH]45270[/ATTACH] αυτα ειναι τα αρχεια που κατεβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Είτε χωρίς είτε με την μπαταρία το flashάρισμα δεν ξεκινάει; Γιατί; Μήπως φταίνε τα windows 8.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 εμενα δεν ανοιγει καν αλλα ουτε το βλεπει το πσ.μου λεει συναιχεια για το preload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδια καλησπέρα.Δεν ξέρω εαν το ποστ ειναι το σωστο αλλα πραγματικα εχω ζαλιστει απο το πολυ διαβασμα και ψαξιμο.Εχω ενα κινητο inew i7000 και μετα απο διαφορα κουλα που μου εκανε ειδα οτι εχει νεο upadate εδω http://www.inewphone.com/EN/Machine.aspx?q=6 το οποιο κατεβασα και εχω, αλλα πως θα το περασω? ευχαριστω πολύ. Τόσο δύσκολο είναι? Κατάλαβα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewssj4 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Παιδες καλησπερα.Εχω το Umi x1pro με την παλια ρομ χωρις ελληνικα. Προσπαθω να ακολουθησω τη διαδικασια για να φλασαρω την καινουρια ρομ με ελληνικα,αλλα ανοιγοντας το flash tools μου λεει οτι δεν υπαρχει scatter file.. Που το βρισκω αυτο και τι ειναι..? Ευχαριστω προκαταβολικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Παιδες καλησπερα.Εχω το Umi x1pro με την παλια ρομ χωρις ελληνικα. Προσπαθω να ακολουθησω τη διαδικασια για να φλασαρω την καινουρια ρομ με ελληνικα,αλλα ανοιγοντας το flash tools μου λεει οτι δεν υπαρχει scatter file.. Που το βρισκω αυτο και τι ειναι..? Ευχαριστω προκαταβολικα.. Κατέβασε την καινούρια rom στο pc σου. Εκεί μέσα βρίσκεται. Ρίξε μια ματιά και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Δυστυχώς, στο Jiayu G4S όταν πατήσω download και συνδέσω το κινητό στο usb δεν γίνεται τίποτα. Είτε χωρίς την μπαταρία είτε με αυτή. Γνωρίζεις τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Δυστυχώς, στο Jiayu G4S όταν πατήσω download και συνδέσω το κινητό στο usb δεν γίνεται τίποτα. Είτε χωρίς την μπαταρία είτε με αυτή. Γνωρίζεις τι μπορεί να φταίει; έχεις εγκαταστήσει τους drivers;;; Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 έχεις εγκαταστήσει τους drivers;;; Έχω εγκαταστήσει κάτι Android USB drivers από εδώ http://androidxda.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool αν αυτό εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Έχω εγκαταστήσει κάτι Android USB drivers από εδώ http://androidxda.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool αν αυτό εννοείς. Διαβασε τον οδηγο Τόσο δύσκολο είναι? Κατάλαβα..... Σε ρωτησα κατι πιο πάνω, γιατι δεν απαντας; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 DRIVERΈχω εγκαταστήσει κάτι Android USB drivers από εδώ http://androidxda.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool αν αυτό εννοείς. όταν συνδέσεις το κντ στο pc σου βγάζει κανένα πρόγραμμα για εγκατάσταση;; αν ναι έχει και τους drivers μέσα. αν όχι πας εδώ http://www.needrom.com/ βρίσκεις το κντ σου και εκεί θα βρες και τους drivers και ότι άλλο χρειάζεται Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 DRIVER όταν συνδέσεις το κντ στο pc σου βγάζει κανένα πρόγραμμα για εγκατάσταση;; αν ναι έχει και τους drivers μέσα. αν όχι πας εδώ http://www.needrom.com/ βρίσκεις το κντ σου και εκεί θα βρες και τους drivers και ότι άλλο χρειάζεται ΤΟ LINK ΜΕ ΤΟΥΣ DRIVERS ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 ΤΟ LINK ΜΕ ΤΟΥΣ DRIVERS ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ Ωραία απλά είδα ότι είναι για 6589 και σκέφτηκα ότι δεν είναι για το δικό μου. (6592) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ωραία απλά είδα ότι είναι για 6589 και σκέφτηκα ότι δεν είναι για το δικό μου. (6592) Για όλα είναι, θα βάλω διευκρίνηση στον οδηγό:) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Δυστυχώς δεν παίζει ούτε έτσι. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει ασυμβατότητα με win8.1 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 και γω προσπαθω να περασω το τελευταιο firmware στο DG350 και οταν παω να φορτωσω το scatter μου βγαζει αυτο error : Initializing scatter file failed . Please check the name of the scatter file which you load is legal. τι κανουμε τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δυστυχώς δεν παίζει ούτε έτσι. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει ασυμβατότητα με win8.1 ; Ναι, μόνο win7, ξεχάστε τα 8άρια. και γω προσπαθω να περασω το τελευταιο firmware στο DG350 και οταν παω να φορτωσω το scatter μου βγαζει αυτο τι κανουμε τωρα... Άλλαξε το όνομα του φακελου να μην έχει κινέζικους κλπ χαρακτήρες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts