panos_27 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τις τελευταίες μέρες στο ebay είτε μπω από εφαρμογή είτε από browser δεν εμφανίζει εικόνες. Το έχει κάνας άλλος; σκέφτεται κάποιος πιθανή λύση; ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τις τελευταίες μέρες στο ebay είτε μπω από εφαρμογή είτε από browser δεν εμφανίζει εικόνες. Το έχει κάνας άλλος; σκέφτεται κάποιος πιθανή λύση; ευχαριστώ εκ των προτέρων Μάλλον χρησημοποιείς κάποιον ad-blocker (AdFree, AdAway) που σου κάνει την ζημιά. Μ'έναν host editor κάνε edit στα hosts names και αφαίρεσε: 127.0.0.1 i.ebayimg.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μάλλον χρησημοποιείς κάποιον ad-blocker (AdFree, AdAway) που σου κάνει την ζημιά. Μ'έναν host editor κάνε edit στα hosts names και αφαίρεσε: 127.0.0.1 i.ebayimg.com Ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά αυτό έφταιγε. Λογικά επειδή έκανα αναβάθμιση του adaway γι αυτό μου το έκανε τώρα ξαφνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα! θελψ να κανω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει. Πως μπορω να διαγραψω το ιστορικο συνομιλιων και κυριως καποια βιντεο που ελαβα μεσω skype?. Ηθελα να διαγραψω μια συνομιλια που ειχα και μεσω του app στο κινητο μου δεν μπορω με τιποτα. Διέγραψα το ιστορικο μεσω pc αλλα μετα που τσεκαρα το τηλεφωνο μου διατηρησε τα βιντεο. Αρα μαλλον τα αποθηκεύει καπου μεσα στο τηλεφωνο σωστα? που μπορεί να είναι? Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 παιδια συγνωμη που ειμαι λιγο off topic TfA tickets βγηκε η εφαρμογη για το ηλεκτρονικο εισητηριο ευχαριστω και καλα χριστουγεννα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μπορώ να βάλω κάπως το Google now στην οθόνη κλειδώματος αντί για την κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doxitis2 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα! Ειμαι κατοχος του εκπληκτικου Ζ1 και θελω να κανω μια ερωτηση! Υπαρχει καποιος τροπος οπου να ανοιγει το κινητο αμεσως (με διπλο κλικ στην οθονη π.χ) και οχι να πατας το κουμπακι ον/οφ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα! Ειμαι κατοχος του εκπληκτικου Ζ1 και θελω να κανω μια ερωτηση! Υπαρχει καποιος τροπος οπου να ανοιγει το κινητο αμεσως (με διπλο κλικ στην οθονη π.χ) και οχι να πατας το κουμπακι ον/οφ ; Μονο με ρουτ προς το παρον, ισως οταν πάρετε Λολιποπ να την βαλουν. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλή χρονιά συμφορουμητες. Επειδή μετά από πολύ προσπάθεια δεν έχω καταφέρει να σεταρω το IGO, μήπως μπορεί κάποιος να μου το ανεβάσει όλο το πακέτο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Στην κάμερα, σε λειτουργία superior auto γίνεται να μην κάνει αυτήν την βελτίωση αφού τραβάς την φωτογραφία; μου χει τύχει να βγάλω μια φώτο και με την βελτίωση να την '' τεντωσει'' στις άκρες με αποτέλεσμα το άτομο που έβγαλα να βγει "τεντωμενο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloody64 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπερα.χρονια πολλα.υπαρχει καποιος οδηγος για root στο Z1 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπερα.χρονια πολλα.υπαρχει καποιος οδηγος για root στο Z1 4.4.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900 τρεξε αυτο το προγραμματακι και σε 1 λεπτο θα εισαι ρουτ, με κλειδωμενο bootloader και χωρις να χασεις εγγυηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Χρόνια πολλά στο φόρουμ. Καλή χρονιά. Έχει χρησιμοποιήσει κανένας στο z1 klick 360; Ψάχνω να βρω στο ebay αλλά σε δύο λέει ότι δεν κάνει για z1. Αν έχει χρησιμοποιήσει κανένας ποιο και από που το πήρε. Και ένα βιντεάκι για τι εννοώ. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Χρόνια πολλά στο φόρουμ. Καλή χρονιά. Έχει χρησιμοποιήσει κανένας στο z1 klick 360; Ψάχνω να βρω στο ebay αλλά σε δύο λέει ότι δεν κάνει για z1. Αν έχει χρησιμοποιήσει κανένας ποιο και από που το πήρε. Και ένα βιντεάκι για τι εννοώ. Μην βασανιζεσαι δεν δουλεύει στο z1. Το είχα πάρει για να το χρησιμοποιώ σαν power button αλλά ούτε καν το έβλεπε. Σε Samsung και σε nexus δούλευε κανονικά άρα ήταν ασυμβατότητα με το Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μην βασανιζεσαι δεν δουλεύει στο z1. Το είχα πάρει για να το χρησιμοποιώ σαν power button αλλά ούτε καν το έβλεπε. Σε Samsung και σε nexus δούλευε κανονικά άρα ήταν ασυμβατότητα με το Sony. Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά εσύ πιο αγόρασες; Tα περισσότερα που βρήκα ήταν για Samsung. Όμως αυτό http://www.ebay.com/itm/261727444746?redirect=mobile λέει για Sony z1 . Δηλαδή μου λες να μην το παραγγείλω; Γιατί είμαι έτοιμος για την παραγγελία. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά εσύ πιο αγόρασες; Tα περισσότερα που βρήκα ήταν για Samsung. Όμως αυτό http://www.ebay.com/itm/261727444746?redirect=mobile λέει για Sony z1 . Δηλαδή μου λες να μην το παραγγείλω; Γιατί είμαι έτοιμος για την παραγγελία. Λογικά αφού γράφει ότι είναι για xperia συσκευές θα δουλεύει σωστά. Εγώ είχα αγοράσει το klick που υποτίθεται δούλευε σε όλες τις Android συσκευές αλλά δεν... Edited January 12, 2015 by geomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Λογικά αφού γράφει ότι είναι για xperia συσκευές θα δουλεύει σωστά. Εγώ είχα αγοράσει το klick που υποτίθεται δούλευε σε όλες τις Android συσκευές αλλά δεν... Ok... θα κάνω την αγορά και μόλις θα δοκιμάσω να σας πω νέα Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ok... θα κάνω την αγορά και μόλις θα δοκιμάσω να σας πω νέα Τι ακριβώς κάνει αυτό που θα αγοράσεις; γιατί δεν κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doxitis2 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα! Ειμαι κατοχος του εκπληκτικου Ζ1 και θελω να κανω μια ερωτηση! Υπαρχει καποιος τροπος οπου να ανοιγει το κινητο αμεσως (με διπλο κλικ στην οθονη π.χ) και οχι να πατας το κουμπακι ον/οφ ; Αυτό το εξαρτηματάκι που λέτε παίδες κάνει αυτό που ζήταγα ;; :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα! Ειμαι κατοχος του εκπληκτικου Ζ1 και θελω να κανω μια ερωτηση! Υπαρχει καποιος τροπος οπου να ανοιγει το κινητο αμεσως (με διπλο κλικ στην οθονη π.χ) και οχι να πατας το κουμπακι ον/οφ ; Για να ξυπνήσει το κινητό με διπλό χτύπημα πρέπει να γίνει root να βάλεις άλλη Rom και να βάλεις kernel που να υποστηρίζει το ξύπνημα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβώς κάνει αυτό που θα αγοράσεις; γιατί δεν κατάλαβα Είναι ένα έξτρα κουμπί που μπορείς ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο με συνδυασμό πατηματων να ενεργοποιήσει κατευθείαν την κάμερα, τα μηνύματα, fb, φακό και κάποιες άλλες εφαρμογές που υποστηρίζει το πρόγραμμα που θα περαστεί στο κινητό σου. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Είναι ένα έξτρα κουμπί που μπορείς ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο με συνδυασμό πατηματων να ενεργοποιήσει κατευθείαν την κάμερα, τα μηνύματα, fb, φακό και κάποιες άλλες εφαρμογές που υποστηρίζει το πρόγραμμα που θα περαστεί στο κινητό σου. Κατάλαβα καλή μαγκια φαίνεται αν δουλεύει στο κινητό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doxitis2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Για να ξυπνήσει το κινητό με διπλό χτύπημα πρέπει να γίνει root να βάλεις άλλη Rom και να βάλεις kernel που να υποστηρίζει το ξύπνημα. Πέρα απο αυτό (διπλό χτύπημα) αν η οθόνη στο κινητό δεν είναι αναμένη,αντί για το κουμπάκι power μπορεί να ανάβει με το κουμπάκι που λέτε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Για να ξυπνήσει το κινητό με διπλό χτύπημα πρέπει να γίνει root να βάλεις άλλη Rom και να βάλεις kernel που να υποστηρίζει το ξύπνημα. Πέρα απο αυτό (διπλό χτύπημα) αν η οθόνη στο κινητό δεν είναι αναμένη,αντί για το κουμπάκι power μπορεί να ανάβει με το κουμπάκι που λέτε ; Από ότι σχολίαζαν μερικοί δεν γίνεται ακόμα αλλά οφείλεται στο πρόγραμμα καθαρά και μόνο. Πιστεύουν ότι θα είναι μέσα στις επόμενες αναβάθμισης. Άσχετα Που προσωπικά για ξεκλείδωμα με αυτό το κουμπάκι είναι άχρηστο όταν έχεις το power button. (Εκτός και αν σου έχει χαλάσει το power button) Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπερα . Παιδια θελω να παρω το Z2,εχει πολλες διαφορες με το Ζ 3 ; Αξιζει να δωσω τα 90 ευρω παραπανω ; Επισης διαβαζω οτι η οθονη αφηνει δαχτυλιες και οτι γενικως δεν εχει καλη αποδοση ; τι ισχυει τελικα ; Με ενδιαφερει πολυ η μπαταρια και να μην κολλαει...ΤΟ 9506 που εχω τωρα δεν εχει καθολου lag . Τι να κανω ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπερα . Παιδια θελω να παρω το Z2,εχει πολλες διαφορες με το Ζ 3 ; Αξιζει να δωσω τα 90 ευρω παραπανω ; Επισης διαβαζω οτι η οθονη αφηνει δαχτυλιες και οτι γενικως δεν εχει καλη αποδοση ; τι ισχυει τελικα ; Με ενδιαφερει πολυ η μπαταρια και να μην κολλαει...ΤΟ 9506 που εχω τωρα δεν εχει καθολου lag . Τι να κανω ; Ίσως καλύτερα να πας στην ενότητα του z2 θα έχουν περισσότερες πληροφορίες να σου δώσουν Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts