Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα.. Μία ερώτηση σχετικα με την <<διαρροή του φλας>> μου το κάνει και εμένα.. δεν βγάζεις φωτό το βράδυ απλά.. Αν το πάω στο service το αναγνωρίζουν το πρόβλημα? τι να κάνω, το κινητό το έχω 6 μήνες και είναι σαν καινούργιο.. να το κρατήσω λίγο καιρό ακόμα και να το πάω service μετά απο κανένα 6μήνο? ;) ευχαριστώ.. Αν είναι να ταλαιπωρεισαι πήγαινέ το Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εγω δε πιστευω οτι υπάρχει διαρροη φλας γιατι το εχω δει ανοιχτο.γυρω γυρω απο το φλας εχει την ταινια διπλης οψεως για την αδιαβροχοποιηση.δρν περναει ΤΙΠΟΤΑ.το θεμα μαλλον ειναι λογισμικο.εβαλα την ΜΧ rom και ακομα δεν μου το παρουσιασε.... Προς το παρον βγαζε φωτο νε το φλας μονιμα ανοιχτό σαν φακο και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εγω δε πιστευω οτι υπάρχει διαρροη φλας γιατι το εχω δει ανοιχτο.γυρω γυρω απο το φλας εχει την ταινια διπλης οψεως για την αδιαβροχοποιηση.δρν περναει ΤΙΠΟΤΑ.το θεμα μαλλον ειναι λογισμικο.εβαλα την ΜΧ rom και ακομα δεν μου το παρουσιασε.... Προς το παρον βγαζε φωτο νε το φλας μονιμα ανοιχτό σαν φακο και ολα οκ Μακάρι να είναι λειτουργικό δεν θέλω να το τρέχω στο service.. και τώρα που το λές έχω την εντύπωση ότι με την 5.0.2 δεν το έκανε αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν ηταν ετσι θα συνεβαινε το ιδιο και οταν το φλας ειναι στο torch...αρα.... Επιτελους!https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160118/57de0679cd8ecd1e0ae87f89da3d1992.jpg Και με 3g μονιμα ανοιχτο! 5.1.1 MX rom v8 annual edition!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν ηταν ετσι θα συνεβαινε το ιδιο και οταν το φλας ειναι στο torch...αρα.... Επιτελους!https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160118/57de0679cd8ecd1e0ae87f89da3d1992.jpg Και με 3g μονιμα ανοιχτο! 5.1.1 MX rom v8 annual edition!!! Αυτή η εμ εξ ρομ απαιτεί ξεκλείδωμα μπουτλοντερ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 οχι ειναι stock based.πραγματικα με εντυπωσιασε και θα την κρατησω και για το λογο οτι απο δω και περα ολα τα mods γθα ηχο καμερα κλπ θα θελουν μονο LP.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 οχι ειναι stock based.πραγματικα με εντυπωσιασε και θα την κρατησω και για το λογο οτι απο δω και περα ολα τα mods γθα ηχο καμερα κλπ θα θελουν μονο LP..μια χαρά! Και γω φοράω excistenz rom στο Z2 μου αλλά τώρα έχω ένα θέμα με xposed framework.. Ενώ τρέχω την εφαρμογή δεν με αφήνει να εγκαταστήσω από μέσα όλα τα απαιτουμενα λόγω του ότι δεν είναι συμβατή η αρχιτεκτονικη του επεξεργαστή ή και της έκδοσης ανδροιδ. Κανείς καμία ιδέα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 σιγουρα εχεις τη σωστη εκδοση xposed? v79sdk22arm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 σιγουρα εχεις τη σωστη εκδοση xposed? v79sdk22arm? Δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω http://i67.tinypic.com/10gi9ox.png Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) εχεις εγκατατησει το xposed framework alpha 4 apk?επισης μηπως φλασαρες το v79sdk22arm64??? <a href="http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3260819" rel="nofollow" target="_blank" class="external">http://forum.xda-developer....php?t=3260819</a><br /> Οσοι ειστε root αξιζει να φλασαρετε αυτο. Οντως βελτιωνει χρωματα και ευκρινεια. Τεσταρα το Z1 χωρις το mod και το Z1c με το mod και παρατηρησα καλυτερα το δευτερο!Και τα 2 φορανε την MX rom και το Z1c μαλιστα ειχα ξεκλειδωσει τον BL χωρις TA backup αλλα εχω ηδη φλασαρει το DRMfix.zip για επαναφορα των BIONZ κλπ.... Edited January 19, 2016 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) εχεις εγκατατησει το xposed framework alpha 4 apk?επισης μηπως φλασαρες το v79sdk22arm64??? <a href="http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3260819" rel="nofollow" target="_blank" class="external">http://forum.xda-developer....php?t=3260819</a><br /> Οσοι ειστε root αξιζει να φλασαρετε αυτο. Οντως βελτιωνει χρωματα και ευκρινεια. Τεσταρα το Z1 χωρις το mod και το Z1c με το mod και παρατηρησα καλυτερα το δευτερο!Και τα 2 φορανε την MX rom και το Z1c μαλιστα ειχα ξεκλειδωσει τον BL χωρις TA backup αλλα εχω ηδη φλασαρει το DRMfix.zip για επαναφορα των BIONZ κλπ.... Δοκίμασα να φλασαρω το v79sdk22-x86 αλλά τίποτα. Ποιο μου προτείνεις; Επίσης φοβερό αυτό με τα post processing των z5 camera! Χάνω τίποτα drm keys του Ζ2 αν την φλασαρω; -------------EDIT------------ Μόλις φλασαρα την v79sdk22arm Edited January 20, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ρε παιδιά θέλω και εγώ να το στείλω στην Αρβατο αν ισχύει αυτό που λέτε.. Μου έχει γρατζουνιστει περιμετρικά το αλουμίνιο.. Αλλά δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα.. Θα μου το δεχτούν; Επίσης εχω βγάλει τη μεμβράνη την εργοστασιακή και έβαλα άλλη.. Θα υπάρχει πρόβλημα λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Ρε παιδιά θέλω και εγώ να το στείλω στην Αρβατο αν ισχύει αυτό που λέτε.. Μου έχει γρατζουνιστει περιμετρικά το αλουμίνιο.. Αλλά δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα.. Θα μου το δεχτούν; Επίσης εχω βγάλει τη μεμβράνη την εργοστασιακή και έβαλα άλλη.. Θα υπάρχει πρόβλημα λέτε; για την μεμβρανη μου ειχε πει η σονυ οτι μονο για προβλημα οθονης μπορει να σου πουν οτι φταιει αυτο..και παλι δυσκολο. Γενικα αν τους πεις οτι ειχε γρατζουνιστει και δεν εβλεπες καλα, τι να σου πουν, μια ζελατινα ειναι, δεν μπορουν να αποδειξουν οτι αν την αφαιρεσεις θα παθει ζημια το κινητο, εκτος απο την οθονη αν χτυπηθει πχ αλλα αυτο χες το. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Παίδες μια συμβουλή για κάτι που μου συμβαίνει στο κινητό όταν ενεργοποιώ το ραδιόφωνο. Με το που έχω ανοιχτή την οθόνη δεν παίζει ήχος ούτε από τα ακουστικά ούτε από το μεγάφωνο. Με το που κλείνει αυτόματα η οθόνη, τσουπ εμφανίζεται ο ήχος! Μόνο στο ραδιόφωνο συμβαίνει αυτό! Σε όλα τα άλλα(αναπαραγωγή Mp3, video, youtube) παίζουν κανονικά. Από τις ρυθμίσεις του ήχου δεν μπόρεσα να το διορθώσω!Σας έχει συμβεί και εσάς τέτοιο πρόβλημα; Μπήκε ένας περίεργος ιός;;; Ps φυσικά επανεκκίνησα το κινητό άπειρες φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Χαχα αν μπηκε ιος πανε ΤΩΡΑ παιξε κινο 12αρι!!!Τετοια ειναι η πιθανοτητα να κολλησεις ιο σε android...θα το δοκιμαζα αλλα δε ξερω τι φαση, εχω δοκιμασει 2 ζευγαρια handsfree και ακουστικα και στο z1 και στο z1c αλλα δεν τα αναγνωριζει καν!! μηπως θελει μονο sony;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Χαχα αν μπηκε ιος πανε ΤΩΡΑ παιξε κινο 12αρι!!!Τετοια ειναι η πιθανοτητα να κολλησεις ιο σε android...θα το δοκιμαζα αλλα δε ξερω τι φαση, εχω δοκιμασει 2 ζευγαρια handsfree και ακουστικα και στο z1 και στο z1c αλλα δεν τα αναγνωριζει καν!! μηπως θελει μονο sony;;; φοβερό αυτό με τα post processing των z5 camera! Χάνω τίποτα drm keys του Ζ2 αν την φλασαρω; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 το λινκ που εβαλα για την καμερα;εγω εκανα συγκριση και οντως εχει πιο εντονα χρωματα!οχι τα drm χανονται μονο με ξεκλειδωμα BL αλλα και να χαθουν επανερχονται οι λειτουργιες της καμερας μη φοβαστε... MX rom μαζι με αυτο=ΤΕΛΕΙΕΣ φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 το λινκ που εβαλα για την καμερα;εγω εκανα συγκριση και οντως εχει πιο εντονα χρωματα!οχι τα drm χανονται μονο με ξεκλειδωμα BL αλλα και να χαθουν επανερχονται οι λειτουργιες της καμερας μη φοβαστε... Σε ευχαριστώ , θα δοκιμάσω και θα πω τις εντυπώσεις μου. Είναι για Ζ2. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 οκ φιλε μ.αν μπορει καποιος που τρεχει MX rom ας επιβεβαιωσει αν εχει blur effect ακομα το βραδυ.. εγω πραγματικα εχω τελεια αποτελεσματα πλεον σε ολες τις συνθηκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Απ'όσο ξέρω αν αφαιρεθεί η μεμβράνη της οθόνης βγαίνει εκτός εγγύησης. Πάρε ένα τηλ και ρώτα για να βεβαιωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Απ'όσο ξέρω αν αφαιρεθεί η μεμβράνη της οθόνης βγαίνει εκτός εγγύησης. Πάρε ένα τηλ και ρώτα για να βεβαιωθείς. ιαχυει αυτο που εγγραψα παραπανω με βαση τη σονυ. Ισως να χαθει η εγγυηση της οθονης αν διαπιστωθει οτι φταιει αυτο. Edited January 22, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 αν αφεραιθει η μεμβρανη της οθονης αυτη η απλη που εχει πανω καινουριο;οχι ρε παιδια προς θεου αν ειναι δυνατον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Και μπροστά και πίσω έχει μεμβράνη το Ζ1 και τα λογότυπα sony είναι τυπωμένα πάνω. Αν την βγάλεις τα χάνεις. Και είναι αρκετά δύσκολο να βγει... Την προηγούμενη βδομάδα που πήγα το δικό μου στημ arvato για το κουμπί on/off που ξεκόλλησε,και επειδή η μεμβράνη της οθόνης έχει γίνει χάλια από γρατζουνιές,είπα στην κοπέλα στην υποδοχή να μου την αλλάξουν και να την πληρώσω και μου είπε ότι πάει πακέτο με την οθόνη. Στο εξωτερικό σίγουρα το βγάζουν εκτός εγγύησης αν την αφαιρέσεις. Για Ελλάδα δεν ξέρω σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Επειδή μου δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάξω το G3 16Gb που έχω με το Z1, μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει και σε τί θα δω αναβάθμιση; Σας ευχαριστώ & σας παρακαλώ μην το κάνουμε VS και πάω για banάκι :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Επειδή μου δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάξω το G3 16Gb που έχω με το Z1, μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει και σε τί θα δω αναβάθμιση; Σας ευχαριστώ & σας παρακαλώ μην το κάνουμε VS και πάω για banάκι :p Φιλαρακι αν ηταν το Ζ2 θα σου ελεγα ναι, τωρα για το Ζ1 δεν ξερω αν αξιζει, εχω διαβασει για πολλα θεματα που εχει το G3, αλλα και το Ζ1 εχει μετρια οθονη, μετρια καμερα, μετριο ηχο. Στα αλλα ειναι καλο, ομως το Ζ2 ειναι πολυ βελτιωμενο και θεωρω οτι ειναι το μονο που αξιζει απο G3. Τωρα θαναι μια η αλλη πιστευω αν οχι χειροτερα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts