Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως μπορουμε να ρουταρουμε την τελευταια εκδοση (.270).

με την αναβαθμιση εχασα το ρουταρισμα και τωρα δεν μπορω να βρω καποια σελιδα σχετικη

εχει προσπαθησει κανεις;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλή βδομάδα σε όλους ..Εω το παρακάτω πρόβλημα.Ξαφνικά το στάμινα έχει βγει ανενεργό ανω οταν παω να το ενεργοποιήσω αν και δελιχνει ενεργό μόλις βγω γίνεται πάλι ανενεργό

Καλημέρα παιδιά. Σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το ραδιόφωνο.(δείχνει ότι δουλεύει αλλά δεν ακούγεται τίποτα) Έκανα restart, έκανα διακοπή της εφαρμογής αλλά τίποτα. Τα ακουστικά δουλεύουν κανονικά γιατί μουσική μπορώ να ακούσω. Καμία ιδέα κανείς;

Καλή βδομάδα σε όλους ..Εω το παρακάτω πρόβλημα.Ξαφνικά το στάμινα έχει βγει ανενεργό ανω οταν παω να το ενεργοποιήσω αν και δελιχνει ενεργό μόλις βγω γίνεται πάλι ανενεργό

Παιδιά δώστε μια βοήθεια παρακαλώ..Μεταξύ άλλων το κινητο χει καψει τη μιση μπαταρια απο το πρωι και βγαζει καταναλωση 10%του λ συστημα ανδροιδ...εχω κανει 5-6 ρισταρτ και ενα κλεισιμο αλλα τιποτα

Παιδιά δώστε μια βοήθεια παρακαλώ..Μεταξύ άλλων το κινητο χει καψει τη μιση μπαταρια απο το πρωι και βγαζει καταναλωση 10%του λ συστημα ανδροιδ...εχω κανει 5-6 ρισταρτ και ενα κλεισιμο αλλα τιποτα

Δοκίμασε ξανά φλασαρε τη ρομ με pc companion

Καλημέρα παιδιά. Σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το ραδιόφωνο.(δείχνει ότι δουλεύει αλλά δεν ακούγεται τίποτα) Έκανα restart, έκανα διακοπή της εφαρμογής αλλά τίποτα. Τα ακουστικά δουλεύουν κανονικά γιατί μουσική μπορώ να ακούσω. Καμία ιδέα κανείς;

Κάνε clear cache στην εφαρμογή και αν δεν φτιάξει τότε επαναφορά εργοστασιακών..

--------------------------------------

S 20 +

Δοκίμασε ξανά φλασαρε τη ρομ με pc companion

Μάλιστα... Και επειδή είμαι πνιγμεβος με εξωτερικές δουλειές αυτές τις μέρες στο κέντρο κάπου να το δώσω να το κάνουν; Σε κάνα πλαίσιο που θα το τουβλαρουν ?

ποια η διαδικασια και με ποιο προγραμμα για να κανω partition στην καρτα μνημης για να μπορω να μεταφερω εφαρμογες;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες όταν μιλάω δεν με ακούνε καθαρά, ακούγεται ο ήχος διακεκομμένες. Εγώ ακούω κανονικά.

Δεν πρέπει να είναι θέμα σήματος γιατί στα ίδια σημεία άλλες φορές το κάνει και άλλες όχι. Έχω απενεργοποίηση το noice cancellation αλλά πάλι το ίδιο..

Καμια ιδέα τι μπορεί να γίνεται?

S 20 +

Το ίδιο,η λύση η βάζεις 3g και φτιάχνει ή βγάζεις τις 2 επιλογές που φτιάχνουν την ομιλία στο μενού ρυθμίσεις κλήσεων ή πως αλλιώς λέγεται

Ερώτηση,wind?

Edited by djpar

Το ίδιο,η λύση η βάζεις 3g και φτιάχνει ή βγάζεις τις 2 επιλογές που φτιάχνουν την ομιλία στο μενού ρυθμίσεις κλήσεων ή πως αλλιώς λέγεται

Ερώτηση,wind?

Q.. Θα δοκιμασω και τις δύο ενναλακτικες.

Σ'ευχαριστω..

Απενεργοποιησα και τις 2 επιλογές και σε 2 δοκιμαστικές κλήσεις όλα καλά..

Ευχαριστώ πολύ.. Αυτό θα πει κοινότητα.. ☺

Οπότε ξεχνάμε τις επιλογές βελτίωσης.. Αλλά δεν βαριέσαι μια χαρά είναι και έτσι..

Edited by xlidas

S 20 +

εχεις wind? γιατι ξαφνικα το εκανε και δεν φταιει σιγουρα το μικροφωνο αλλα επισης στο 3g δουλευουν μια χαρα οι βελτιωσεις αρα κατι παιζει με το 2g της wind ελεγα εγω

εχεις wind? γιατι ξαφνικα το εκανε και δεν φταιει σιγουρα το μικροφωνο αλλα επισης στο 3g δουλευουν μια χαρα οι βελτιωσεις αρα κατι παιζει με το 2g της wind ελεγα εγω

Q άρα wind... :cool:

S 20 +

Παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω και εγω τις τελευταίες μέρες (vodafone). Κάτι μου λέει ότι είναι πρόβλημα της τελευταίας αναβάθμισης Lollipop.

Παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω και εγω τις τελευταίες μέρες (vodafone). Κάτι μου λέει ότι είναι πρόβλημα της τελευταίας αναβάθμισης Lollipop.

Στην περιοχή που είμαι βλέπω σκαμπανευασματα στο σήμα της wind, εκεί που σε 2-3 σημεία στο δρόμο δεν είχε σώμα, τώρα έχει.. Και το ίδιο συμβαίνει με Vodafone. Δεν ξέρω αν φταίει ο καιρός ή μοιράζονται το ίδιο δίκτυο πλέον έστω και σε λίγα σημεία.

Μήπως δεν φταίει η συσκευή λοιπόν..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αυτο θα ελεγα και εγω, ειχαν πει οτι θα μοιραζονται το δικτυο αρα...μαλλον οι εταιρειες φταινε που κατι στην ομιλια δεν παει καλα με το 2g γιατι σε 3g παει μια χαρα

Μπορω με το titanium backup, να παρω backup ολου του τηλεφωνου μετα να κανω format σε τηλεφωνο και καρτα μνημης και partition στην καρτα μνημης και κατοπιν ολα να γινοτν ξανα οπως πριν;

My History:

Μπορω με το titanium backup, να παρω backup ολου του τηλεφωνου μετα να κανω format σε τηλεφωνο και καρτα μνημης και partition στην καρτα μνημης και κατοπιν ολα να γινοτν ξανα οπως πριν;

Όχι δεν μπορείς

Κι εγώ με Cosmote αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, το παρατήρησα μετά την αναβάθμιση σε Lollipop. Λέτε να φταίει αυτό; Γιατί μετά την αναβάθμιση μου χάλασε και το tethering

Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το tethering δοκιμάστε να πάτε ρυθμίσεις -ασύρματο και δίκτυα -περισσότερα και πατήστε την επιλογή που λέει λήψη ρυθμίσεων Internet.

Η διαδικασία πρέπει να γίνεται σε κάθε αναβάθμιση όσο μικρή και να είναι.

Αυτά ισχύουν σε customized gr rom, δεν ξέρω για Vodafone η cosmote roms.

Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το tethering δοκιμάστε να πάτε ρυθμίσεις -ασύρματο και δίκτυα -περισσότερα και πατήστε την επιλογή που λέει λήψη ρυθμίσεων Internet.

Η διαδικασία πρέπει να γίνεται σε κάθε αναβάθμιση όσο μικρή και να είναι.

Αυτά ισχύουν σε customized gr rom, δεν ξέρω για Vodafone η cosmote roms.

Το δοκίμασα εγώ αλλά δεν λειτούργησε ούτε έτσι!

• The title was changed to Sony Xperia Z1