gouti Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Νικο με αυτό τον τρόπο θα βάλω την οφισιαλ? γιατι για την οφισιαλ ενδιαφέρομαι όπως είπα δεν εχω ασχοληθεί με το άθλημα, δλδ μου προτήνεις να κατεβάσω τηλ λολιποπ και να την περάσω με τον flashtool η να κατεβάσω μια οφισιαλ 4,4,4 για να μπορώ να την αναβαθμήσω μετα? Edited April 16, 2015 by gouti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Νικο με αυτό τον τρόπο θα βάλω την οφισιαλ? γιατι για την οφισιαλ ενδιαφέρομαι όπως είπα δεν εχω ασχοληθεί με το άθλημα, δλδ μου προτήνεις να κατεβάσω τηλ λολιποπ και να την περάσω με τον flashtool η να κατεβάσω μια οφισιαλ 4,4,4 για να μπορώ να την αναβαθμήσω μετα? με αυτον τον τροπο περνας γενικα μια ρομ, ειτε αυτη ειναι επισημη ειτε οχι. Στην περιπτωση σου, προτεινω μια επισημη 4.4.4 ωστε να αναβαθμισεις στο καπακι στην 5..και εαν δεν σαρεσει ή εχει προβληματα η 5 καθως ακομα ειναι νωρις, να μπορεις να ξαναγυρισεις στην 4.4.4. με την ιδια ρομ που θα εχεις ηδη βαλει μια φορα. Επισημη ειναι τοσο η ελληνικη οσο και πολλες αλλες, υπαρχουν πολλες επισημες, αρκει να βρεις το αρχειο..και εγω μπορω να φτιαξω μια επισημη, πχ την lollipop που κατεβηκε απο το pc companion στο pc μου, μπορω να την κανω ftf αρχειο (ενα τετοιο ψαχνεις) και να την χρησιμοποιω για φλασαρισμα μετα (αυτο που θα κανεις εσυ). Δεν χανεις εγγυηση και δεν παθαινει τιποτα το τηλεφωνο. Απλα καντο καποια στιγμη που θα εχεις γεματη μπαταρια και πολυ χρονο να το στησεις ή να το αντιμετωπισεις αν παει κατι στραβα. Μπορει να ειχα φτιαξει ρομ για το Ζ1 μου οταν το ειχα αλλα δε θυμαμαι καθολου (εννοειται οτι απλα ειχα κανει το ftf αρχειο, δεν δημιουργησα εγω τη ρομ..απλα το επισημο αρχειο το εκανα σε μορφη ftf που μας ενδιαφερει). Θεωρω ομως οτι ολο και καποιος θα εχει μια ρομ εδω ειτε δικη του (να την εκανε ο ιδιος απο το pc companion) ή με λινκ απο το XDA..στο οποιο εψαξα λιγο αλλα γινεται χαμος και δεν μπορουσα να τη βρω τωρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouti Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Μάλιστα δλδ με λίγα λόγια ναι μεν εμενα το κινητό ειναι ξεκλείδωτο για να μπορεί να δέχεται αλλες ρομ απλα δεν αναβαθμίζετε γιατι η ρομ που φοράω δεν είναι οφίσιαλ οποτε απλα βάζω μια οφίσιαλ με τον τρόπο που μου είπες και την κάνω αναβάθμιση. Οπότε περιμένω τώρα κάποιος να μου στείελει ενα λινκ με την κατάλληλη ρομ.. ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου και που τα ανάλυσες τόσο πολυ να σαι καλα Α και κατι ακομα μιας και τωρα που βρήκαμε παπα όπως λεει και ο λαος...χχαχα οταν παταω να κάνω reset μου βγάζει επιλογη reset recovery bootlander αλλα δεν έχω τολμήσει να τα πατήσω τα αλλα εκτος απο το reset φοβούμενος μην χαλάσω τπτ....τι κάνουν? Edited April 16, 2015 by gouti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μάλιστα δλδ με λίγα λόγια ναι μεν εμενα το κινητό ειναι ξεκλείδωτο για να μπορεί να δέχεται αλλες ρομ απλα δεν αναβαθμίζετε γιατι η ρομ που φοράω δεν είναι οφίσιαλ οποτε απλα βάζω μια οφίσιαλ με τον τρόπο που μου είπες και την κάνω αναβάθμιση. Οπότε περιμένω τώρα κάποιος να μου στείελει ενα λινκ με την κατάλληλη ρομ.. ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου και που τα ανάλυσες τόσο πολυ να σαι καλα νασαι καλα. Τα γραφω αναλυτικα μια και καλη γιατι πολλες φορες αρκετοι δεν ξερουν καθολου και τα λεω ολα απο την αρχη. Και εσυ μπορεις να ψαξεις μια ρομ επισημη. Δε θυμαμαι και ποια ηταν η τελευταια, αλλα ελπιζω καποιος να μας δωσει ενα λινκ εδω. Βασικα το οτι δεν μπορεις να αλλαξεις ρομ με το pc companion και να πας σε επισημη ειναι επειδη σου εχει βαλει αλλη ρομ και ισως να σου εχει ξεκλειδωσει και bootloader..Αν ειχε κανει απλα ρουτ θα μπορουσες σιγουρα. Τελος παντων, δεν ειναι τιποτα, απλα το .ftf σου λειπει. Οσο για τα αλλα που λες, ριξε ενα back up στο pc σου.. Εγω πχ με το My phone explorer παιρνω λιστα κλησεων, μηνυματα και ημερολογιο και επαφες κανω εξαγωγη στην SD απο το μενου επαφων και δημιουργει ενα αρχειο στη διαδρομη System/pim, με ονομα ΡΙΜ0001 Κτλ, το οποιο κραταω στο Pc. Ετσι ξερω οτι δε θα τις χασω οτι μπερδεμα και να γινει. Αυτο το αρχειο ειναι οι επαφες μου. Τωρα το τι κανουν τα αλλα, δεν ξερω γιατι δεν εχω τη ρομ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μου αρεσει η lollipop. Νοιωθω ομως πολυ βρωμικο το Z1 μου τωρα, και ας απενεργοποιησα την πολυ σαβουρα. :lol: Απο μπαταρια τωρα νομιζω κινειται οπως με την 4.4.4. Το φορτισα χθες μετα την αναβαθμιση κατα τις 8, και τωρα μου ειναι στο 80%. Eννοειται παντα ανοιχτο wifi και εξω 3g. Το σκαλισα λιγο κιολας να δω το νεο περιβαλλον. Θελουμε root οπωσδηποτε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μου αρεσει η lollipop. Νοιωθω ομως πολυ βρωμικο το Z1 μου τωρα, και ας απενεργοποιησα την πολυ σαβουρα. :lol: Απο μπαταρια τωρα νομιζω κινειται οπως με την 4.4.4. Το φορτισα χθες μετα την αναβαθμιση κατα τις 8, και τωρα μου ειναι στο 80%. Eννοειται παντα ανοιχτο wifi και εξω 3g. Το σκαλισα λιγο κιολας να δω το νεο περιβαλλον. Θελουμε root οπωσδηποτε! :) τι σου εμεινε μεσα?εγω ειδα οτι ολα διαγραφονται εκτος απο τα google (πχ βιβλια,περιπτερο κτλ). Ολα τα αλλα διαγραφηκαν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 τι σου εμεινε μεσα?εγω ειδα οτι ολα διαγραφονται εκτος απο τα google (πχ βιβλια,περιπτερο κτλ). Ολα τα αλλα διαγραφηκαν. Ναι, εννοω αυτα που εχω απενεργοποιησει. Σαβουρες ειναι και αυτα για μενα. Και κατι αλλα διαφορα που φευγουν μολις το κανω root. Θελω να αδειασει τελειως απο αυτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 σε μενα ακομα τιποτα ρε παιδια, βεβαια ειναι αγορασμενο απο skroutzομαγαζο. Μπορω καπως να δω ποτε θα ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ναι, εννοω αυτα που εχω απενεργοποιησει. Σαβουρες ειναι και αυτα για μενα. Και κατι αλλα διαφορα που φευγουν μολις το κανω root. Θελω να αδειασει τελειως απο αυτα! :) χεχε, εχεις απωθημενα της εποχης των 512 ραμ..και των 300ΜΒ ρομ.. Προσωπικα δε με απασχολει καθως ειτε εχω 11GB εσωτερικο ειτε 11.1 δεν μου κανει διαφορα.. Ραμ δεν χρησιμοποιουν, οποτε γιατι να μπλεκω..πιο πολλη ειναι η επιβαρυνση του να βαζεις εφαρμογες για ρουτ και ξεκλειδωματα κτλ κτλ, παρα να κανεις μια απενεργοποιηση και να το αφησεις ετσι. ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε μενα ακομα τιποτα ρε παιδια, βεβαια ειναι αγορασμενο απο skroutzομαγαζο. Μπορω καπως να δω ποτε θα ερθει? υπομονη, σε 5-10 μερες θα την εχετε σχεδον ολοι, και στο Ζ3 στην αρχη την πηραν λιγοι, και μετα καθε μερα και μια περιοχη..απλα αν εχεις ορεξη βαλε αλλη ρομ που εχει παει σε lollipop και υποστηριζει ελληνικα στα ΣΜΣ βεβαια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Xαχα, ακριβως! Μου αρεσουν αυτες οι διαδικασιες του σκαλισματος! :lol: Να σε ρωτησω, τωρα πια η φωτεινοτητα της lockscreen ειναι λιγο πιο σκοτεινη? Γιατι μολις ξεκλειδωνω ερχεται κανονικα. Και κατι αλλο. Γινεται να ειναι διαφανες χωρις πλαισιο τα notifications που ερχονται στην lockscreen? Γιατι με το πλαισιο που εχουν μου φαινονται προχειροφτιαγμενα και δεν κολλανε με το περιβαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Xαχα, ακριβως! Μου αρεσουν αυτες οι διαδικασιες του σκαλισματος! :lol: Να σε ρωτησω, τωρα πια η φωτεινοτητα της lockscreen ειναι λιγο πιο σκοτεινη? Γιατι μολις ξεκλειδωνω ερχεται κανονικα. Και κατι αλλο. Γινεται να ειναι διαφανες χωρις πλαισιο τα notifications που ερχονται στην lockscreen? Γιατι με το πλαισιο που εχουν μου φαινονται προχειροφτιαγμενα και δεν κολλανε με το περιβαλλον. δεν εχω ψαξει και πολυ αλλα δε νομιζω, μονο με customιες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 ....απλα αν εχεις ορεξη βαλε αλλη ρομ που εχει παει σε lollipop και υποστηριζει ελληνικα στα ΣΜΣ βεβαια. επειδή το δικο μου είναι από σκρουτζ και δεν υποστηριζει 160 χαρακτήρες σμσ για καν'το λιγο πιο λιανα αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 επειδή το δικο μου είναι από σκρουτζ και δεν υποστηριζει 160 χαρακτήρες σμσ για καν'το λιγο πιο λιανα αυτό.... στην πισω σελιδα τα λεω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6076678#post6076678 απλα δεν βλεπω καποιον εδω να δινει ενα λινκ για ελληνικη ρομ. και χθες δεν προλαβα να δω αν εχω δικη μου (αφου διαβασεις το λινκ θα καταλαβεις τι εννοω) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 στην πισω σελιδα τα λεω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6076678#post6076678 απλα δεν βλεπω καποιον εδω να δινει ενα λινκ για ελληνικη ρομ. και χθες δεν προλαβα να δω αν εχω δικη μου (αφου διαβασεις το λινκ θα καταλαβεις τι εννοω) αρα εσυ προτείνεις ακομη και αν μου ερθει ειδοποιηση για αναβαθμιση να περιμενω μεχρι καποιος να μου δωσει ελληνικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα . Είμαι στο γραφείο κια εχω 11% μπαταρία και καθλως πρέπει να εχω κινητό όλη μέρα βάζω στο ρεύμα τον τουρμπο-χ φορτστή του συναδέλφου και ...και ούτε καν φορτίζει...Ασφαλώς και λειτουργεί και εδω είναι το ερώτημα.Τι παίζει;Εχει κάποιο είδους προστασία σε ξένους φορτιστές η sony ;Είναι αλήθεια οτι δεν εχω δοκιμάσει με αλλλο ποτε μιας και πάντα πρόσεχα αλλα βασικά πάνατ με έβγαζε η μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα . Είμαι στο γραφείο κια εχω 11% μπαταρία και καθλως πρέπει να εχω κινητό όλη μέρα βάζω στο ρεύμα τον τουρμπο-χ φορτστή του συναδέλφου και ...και ούτε καν φορτίζει...Ασφαλώς και λειτουργεί και εδω είναι το ερώτημα.Τι παίζει;Εχει κάποιο είδους προστασία σε ξένους φορτιστές η sony ;Είναι αλήθεια οτι δεν εχω δοκιμάσει με αλλλο ποτε μιας και πάντα πρόσεχα αλλα βασικά πάνατ με έβγαζε η μπαταρία.... Απο προσωπική εμπειρία... Στο Ζ που είχα πιο παλιά και στο Ζ1 που έχω τώρα, φορτιστής που να μην βγάζει τουλάχιστον 1Α (ίσως και παραπάνω) δεν αρκεί να το φορτίσει. Πάλιος φορτιστής στα 500mA και ένα powerbank που και αυτό έδινε 500mA δεν φορτίζαν το κινητο. Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εχει κάποιο είδους προστασία σε ξένους φορτιστές η sony; Καλησπέρα φίλε, αυτό που λες δεν παίζει με την καμία (εγώ από την πρώτη μέρα μέρα με τον φορτιστή του HTC Desire το έχω) δοκίμασε το καλώδιο μήπως δεν πατάει καλά. Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) παιδιά του έχει γίνει κανενός το κινητό τούβλο σε σημείο που να αντιδρά μόνο στο φορτιστή με το power button απλά να δονείται μια φορά, να αναβοσβήνει το logo της sony 3 φορές και στη συνέχεια να δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας; (και να φορτίζει) αν ναι πώς το αντιμετώπισε; το κινητό δεν έχει πεθάνει το ξέρω, μάλιστα ολοκλήρωσα με το flashtool φλασάρισμα lollipop, καθώς και προηγουμένως είχα ολοκληρώσει repair με το pc companion, το κινητό όταν το συνδέω με vol down αντιδρά μια χαρά απλά δε ξεκινάει να bootαρει απλά δε καταλαβαίνω γιατί έχει τουβλοποιηθεί με αυτό το τρόπο και πώς να το αντιμετωπίσω ΥΓ το πρόβλημα δε προέκυψε από πέρασμα καποιας custom rom, αλλά από χρήση σε νερό, άρχισε λίγο να την ακούει,μισοδούλευε και τελικά απλά έσβησε και έμεινε έτσι (βέβαια ίσως φταίω κι εγώ που δοκίμασα μόλις στέγνωσε να του κάνω hard reset από το κόκκινο κουμπί) δε νομίζω ότι πήρε υγρασία, είχα τσεκάρει άλλωστε πολύ καλά τα flaps πριν το βαλω στο νερό, αλλιώς θα είχε νεκρώσει τελείως νομίζω.. λοιπόν έχει κανείς σχετική εμπειρία..; πρώτη φορά μου τυχαίνει συσκευή να τουβλοποιείται σε τετοιο βαθμό.. λέτε να το αφησω πολλή ώρα στη φόρτιση; Edited April 17, 2015 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 αρα εσυ προτείνεις ακομη και αν μου ερθει ειδοποιηση για αναβαθμιση να περιμενω μεχρι καποιος να μου δωσει ελληνικη ρομ προτεινω να ψαξεις μια ρομ επισημη που να υποστηριζει 160 χαρακτ. ελληνικων..οπως η ελληνικη αλλα ειναι και αλλες. Υπαρχει στο XDA αλλα δεν την εχω βρει, απο εκει και περα θυμισε το μου το βραδυ με ενα ΠΜ μηπως εχω στο αρχειο μου. παιδιά του έχει γίνει κανενός το κινητό τούβλο σε σημείο που να αντιδρά μόνο στο φορτιστή με το power button απλά να δονείται μια φορά, να αναβοσβήνει το logo της sony 3 φορές και στη συνέχεια να δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας; (και να φορτίζει) αν ναι πώς το αντιμετώπισε; το κινητό δεν έχει πεθάνει το ξέρω, μάλιστα ολοκλήρωσα με το flashtool φλασάρισμα lollipop, καθώς και προηγουμένως είχα ολοκληρώσει repair με το pc companion, το κινητό όταν το συνδέω με vol down αντιδρά μια χαρά απλά δε ξεκινάει να bootαρει απλά δε καταλαβαίνω γιατί έχει τουβλοποιηθεί με αυτό το τρόπο και πώς να το αντιμετωπίσω ΥΓ το πρόβλημα δε προέκυψε από πέρασμα καποιας custom rom, αλλά από χρήση σε νερό, άρχισε λίγο να την ακούει,μισοδούλευε και τελικά απλά έσβησε και έμεινε έτσι (βέβαια ίσως φταίω κι εγώ που δοκίμασα μόλις στέγνωσε να του κάνω hard reset από το κόκκινο κουμπί) δε νομίζω ότι πήρε υγρασία, είχα τσεκάρει άλλωστε πολύ καλά τα flaps πριν το βαλω στο νερό, αλλιώς θα είχε νεκρώσει τελείως νομίζω.. λοιπόν έχει κανείς σχετική εμπειρία..; πρώτη φορά μου τυχαίνει συσκευή να τουβλοποιείται σε τετοιο βαθμό.. λέτε να το αφησω πολλή ώρα στη φόρτιση; Θεωρεις οτι εχει βραχυκυκλωσει? το εβαλες νερο και απλα εμεινε στον τοπο και πηγες να κανεις ρεσετ? για μενα το να το εχεις στον φορτιστη μονο καλο δεν κανει, βγαλτο γιατι αν εχει υγρασια θα το κανεις χειροτερα.. Κατα τα αλλα, εαν δεν μπορεις να φλασαρεις, ή αν φλασαρεις και δεν ανοιγει..δεν ξερω τι μπορεις να κανεις, ειναι δυσκολο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) εχουν περάσει μέρες, τη περασμένη κυριακή έγινε η ιστορία πλέον δε νομιζω ότι υπάρχει υγρασία και να υπήρχε επίσης και φορτίζει και η οθόνη δουλεύει και η δόνηση και τα κουμπιά.. τι σκατά έχει πάθει; πέρα από το να φλασάρω με flashtool δε ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω ψάχνοντας στο internet το μπρικάρισμα που έχω πάθει εγώ το έχουν πάθει και άτομα με νερό και άτομα στο άσχετο.. πολύ κουκουρούκου η sony.. και άντε να βγάλω και άκρη με την arvato.. Edited April 17, 2015 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 εχουν περάσει μέρες, τη περασμένη κυριακή έγινε η ιστορία πλέον δε νομιζω ότι υπάρχει υγρασία και να υπήρχε επίσης και φορτίζει και η οθόνη δουλεύει και η δόνηση και τα κουμπιά.. τι σκατά έχει πάθει; πέρα από το να φλασάρω με flashtool δε ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω ψάχνοντας στο interenet το μπρικάρισμα που έχω πάθει εγώ το έχουν πάθει και άτομα με νερό και άτομα στο άσχετο.. πολύ κουκουρούκου η sony.. και άντε να βγάλω και άκρη με την arvato.. περιεργο. Δηλαδη φλασαρεις, τελειωνει με επιτυχια και δεν ξεκιναει? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) ακριβώς και πριν καταλήξω στο flashtool έβγαζα με επιτυχία το repair του companion.. μάλιστα κατάλαβα ότι πέρασα επιτυχώς το lollipop γιατί το εικονάκι της μπαταρίας που μου έβγαζε μετά τα 3 αναβοσβήματα του logo της sony είναι διαφορετικό , προφανώς από το Update, παράνοια αρχίζουν και μου λείπουν τα nexus που ό,τι καραγκιζιά και να έκανες τούβλα δε γίνονταν με τίποτα Edited April 17, 2015 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) ακριβώς και πριν καταλήξω στο flashtool έβγαζα με επιτυχία το repair του companion.. μάλιστα κατάλαβα ότι πέρασα επιτυχώς το lollipop γιατί το εικονάκι της μπαταρίας που μου έβγαζε μετά τα 3 αναβοσβήματα του logo της sony είναι διαφορετικό , προφανώς από το Update, παράνοια αρχίζουν και μου λείπουν τα nexus που ό,τι καραγκιζιά και να έκανες τούβλα δε γίνονταν με τίποτα αν βουτηξεις και το nexus δε νομιζω οτι θα γλιτωσει..Σιγουρα το Ζ1 ειναι αδιαβροχο, αλλα αν πηρε νερο δεν μπορεις να τα βαλεις με τη φυση.. Το οτι δεν ανοιγει ομως ενω σου δειχνει οτι τελειωνει μου κανει εντυπωση. για μενα πηγαινε το στη σονυ, και εφοσον δεν εχει κοκκινηση στις ταπες ωστε να δειχνει οτι δεν τις ειχες κλεισει καλα, ζητα αντικατασταση, ακομα και νερο να πηρε, στο αλλαζουν εφοσον ειχε διαρροη..αρκει να μην ειναι απο ταπες καθως θα σου πουν οτι δεν τις ειχες κλεισει σωστα. Βασικα, επειδη παραπανω ζητανε τη ρομ διαφορα μελη ,δεν δινεις και ενα λινκ απο μια επισημη 4.4.4 με υποστηριξη 160χαρακτ. ΣΜΣ? (φανταζομαι τετοια φλασαρεις) Edited April 17, 2015 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 αυτή εδώ έβαλα.. https://drive.google.com/file/d/0B1AAC4lt7nzOeHdKQl9IRE9yblU/view τα άλλα κινητά όμως δε θα τα βούταγα, γιατί ποτέ δε μου υποσχέθηκαν ότι είναι αδιάβροχα εκεί είναι το πρόβλημα αν υπόσχεσαι ότι κάνεις κάτι κάντο σωστά, αλλιώς μη το βγάζεις βούκινο, γιατί χάρη ΚΑΙ σε αυτό πουλάει η σονυ και χάρη και σε αυτό αγοράσαμε σόνυ θα δω αν μπορεί να γίνει κάτι με το service (υποθέτω ότι μιλάς για arvato, δε ξέρω ποια η ύπαρξη της αντιπροσωπείας γενικά) , αν και νομίζω ότι δε θα βγάλω άκρη, μιας και έχω βγάλει το asf επειδή μου είχε χαραχθει και ξέρω ότι πατάνε σε αυτό για να μη σε καλύψουν αν και θα έπρεπε να κάνω έτσι κι αλλιώς χρήση της εγγύησης γιατί μου είχε χαλάσει εδώ και κάνα μήνα+ η δόνηση, απλά το αγνοούσα γενικά το κινητό προέκυψε λίγο ρημάδι, το μόνο βέβαιο για μένα είναι ότι δε ξαναγοράζω sony, θα συνεχίσω στους κορεάτες που τουλάχιστον ξέρω τι έχω να περιμένω, παρά τα αρνητικά τους Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 αυτή εδώ έβαλα.. https://drive.google.com/file/d/0B1AAC4lt7nzOeHdKQl9IRE9yblU/view τα άλλα κινητά όμως δε θα τα βούταγα, γιατί ποτέ δε μου υποσχέθηκαν ότι είναι αδιάβροχα εκεί είναι το πρόβλημα αν υπόσχεσαι ότι κάνεις κάτι κάντο σωστά, αλλιώς μη το βγάζεις βούκινο, γιατί χάρη ΚΑΙ σε αυτό πουλάει η σονυ και χάρη και σε αυτό αγοράσαμε σόνυ θα δω αν μπορεί να γίνει κάτι με το service (υποθέτω ότι μιλάς για arvato, δε ξέρω ποια η ύπαρξη της αντιπροσωπείας γενικά) , αν και νομίζω ότι δε θα βγάλω άκρη, μιας και έχω βγάλει το asf επειδή μου είχε χαραχθει και ξέρω ότι πατάνε σε αυτό για να μη σε καλύψουν αν και θα έπρεπε να κάνω έτσι κι αλλιώς χρήση της εγγύησης γιατί μου είχε χαλάσει εδώ και κάνα μήνα+ η δόνηση, απλά το αγνοούσα γενικά το κινητό προέκυψε λίγο ρημάδι, το μόνο βέβαιο για μένα είναι ότι δε ξαναγοράζω sony, θα συνεχίσω στους κορεάτες που τουλάχιστον ξέρω τι έχω να περιμένω, παρά τα αρνητικά τους τι να σου πω, εγω εχω δοκιμασει ολη τη σειρα Ζ και κανενα δε χαλασε..ενω τα βουταω στο νερο την 1η μερα για να πανε doa αν προκυψει προβλημα..και παρολα αυτα δεν εχω προβλημα. Το αν ειχες μια αστοχια ή αν απο πεσιμο κτλ χαλασε ο στεγανοποιηση ειναι μες το παιχνιδι ή αν απο το ανοιξε/κλεισε την ταπα για φορτιση τα επαιξε το λαστιχακι..δε θελει και πολυ. Απο εκει και περα, προφανως και θες αδιαβροχο αφου αυτο πληρωσες, αλλα προφανως γιαυτο υπαρχει και η εγγηση η οποια καλυπτει και εισροη νερου..κατι που εδω εχουμε δει αρκετες φορες απο μελη, που φοβοντουσαν να πανε αρβατο και τελικα εφυγαν με νεο κινητο, μετα απο βουτια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts