geovrettos1908 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Κατά τα άλλα το κινητό λειτουργεί μια χαρά και αν δε το ψάξεις δύσκολα θα καταλάβεις το ...φούσκωμα ....Τώρα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν απόδειξη και στο σέρβις για έλεγχο και αλλαγή σε ότι χρειάζεται.Στο τηλέφωνο βέβαια τους είπα ότι έχω κάνει τα πάντα και μετά είδα ότι έχει φουσκώσει...Όπως και να χει όμως η μπαταρία δείχνει να έχει πρόβλημα .Το θέμα μου είναι πόσες μέρες θα κάνει να φτιαχτεί .Αν και θα το πάω εγώ ο ίδιος στο σέρβις και θα απαιτήσω να το δουν άμεσα γιατί είναι πρόβλημα συσκευής.Στο κάτω κάτω ένα άνοιγμα και μια αλλαγή μπααταρίας δεν είναι κάτι το τόσο δύσκολο....Είναι δυνατόν να υπάρχει κι άλλο πρόβλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Κατά τα άλλα το κινητό λειτουργεί μια χαρά και αν δε το ψάξεις δύσκολα θα καταλάβεις το ...φούσκωμα ....Τώρα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν απόδειξη και στο σέρβις για έλεγχο και αλλαγή σε ότι χρειάζεται.Στο τηλέφωνο βέβαια τους είπα ότι έχω κάνει τα πάντα και μετά είδα ότι έχει φουσκώσει...Όπως και να χει όμως η μπαταρία δείχνει να έχει πρόβλημα .Το θέμα μου είναι πόσες μέρες θα κάνει να φτιαχτεί .Αν και θα το πάω εγώ ο ίδιος στο σέρβις και θα απαιτήσω να το δουν άμεσα γιατί είναι πρόβλημα συσκευής.Στο κάτω κάτω ένα άνοιγμα και μια αλλαγή μπααταρίας δεν είναι κάτι το τόσο δύσκολο....Είναι δυνατόν να υπάρχει κι άλλο πρόβλημα;; σε 2-3 ημερες το πολυ θα εισαι ετοιμος αν δεν εχουν θεμα αποθεματων. που δεν εχουν σε μπαταριες. Απο εκει και περα αν τα σερβις καθονταν να ανοιγουν τα κινητα μπροστα στον καθε πελατη για να τους δειξουν τι γινεται, κλαυτα..δε θα κανανε δουλεια αλλα θα συζητουσαν τη μιση μερα. Πηγαινε το αστο και παρτο επισκευασμενο, απλα πραγματα. Εγω το μονο που θα εκανα στην παραλαβη ειναι να ρωτησω για στεγανοποιηση, θα μου ελεγαν οτι ειναι οκ και θα τους ελεγα οτι θελω να τεσταριστει μπροστα τους, οποτε το ριχνεις μες το νερο εκει το αφηνεις και 5 λεπτα και αν παθει κατι τους ζητας επισκευη/αντικατασταση, αλλιως ξερεις οτι εχει γινει σωστη δουλεια και τελος. Εννοειται back up σε ολα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Οκ!Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ..Έλεγα απλά μήπως περίμενα να μου αλλάξουν μπαταρία και να το πάρω άμεσα αλλά πιο καλά να το αφήσω και να το δουν με μεγαλύτερη προσοχή...Το μπακ απ όπως και το τεστ σε ποτήρι είναι δεδομένα ,ο μόνος προβληματισμός που έχω είναι αν υπάρχει πρόβλημα να το λειτουργώ έτσι για μερικές μέρες ακόμα ,μέχρι να μπορέσω να το πάω και παράλληλα να είμαι χωρίς συσκευή ...Στην ερώτηση μου αυτή από τη τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου είπαν οτι δεν υπάρχει θέμα ..... Κατά τα άλλα δεν έχω βρει ακόμα κανέναν λόγο να το αλλάξω ,πραγματικά εξαιρετικό κινητό πόσο μάλλον μετά το αναγκαστικό ρετούς .Αν όντως χρειαστεί μόνο μπαταρία και όχι καμία πιο ...χοντρή αλλαγή μάλλον η επιδότηση θα γίνει ...έκπτωση για κάνα ps4 από το πλαίσιο αν όμως χρειαστεί κάτι παραπάνω και με δεδομένο ότι σε 2 μήνες περίπου τελειώνει η εγγύηση θα πάω για κανένα αδερφάκι του ..... Κάτι τελευταίο ,αν πάρω στο σέρβις και τους αναφέρω το πρόβλημα αλλά και ότι θέλω αλλαγή στο πορτάκι της φόρτισης υπάρχει περίπτωση να "τρέξουν" το θέμα με το απόθεμα ,αν δεν υπάρχει ,ή πρέπει αναγκαστικά να δουν οι ίδιοι το πρόβλημα και να παραγγείλουν ότι χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Οκ!Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ..Έλεγα απλά μήπως περίμενα να μου αλλάξουν μπαταρία και να το πάρω άμεσα αλλά πιο καλά να το αφήσω και να το δουν με μεγαλύτερη προσοχή...Το μπακ απ όπως και το τεστ σε ποτήρι είναι δεδομένα ,ο μόνος προβληματισμός που έχω είναι αν υπάρχει πρόβλημα να το λειτουργώ έτσι για μερικές μέρες ακόμα ,μέχρι να μπορέσω να το πάω και παράλληλα να είμαι χωρίς συσκευή ...Στην ερώτηση μου αυτή από τη τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου είπαν οτι δεν υπάρχει θέμα ..... Κατά τα άλλα δεν έχω βρει ακόμα κανέναν λόγο να το αλλάξω ,πραγματικά εξαιρετικό κινητό πόσο μάλλον μετά το αναγκαστικό ρετούς .Αν όντως χρειαστεί μόνο μπαταρία και όχι καμία πιο ...χοντρή αλλαγή μάλλον η επιδότηση θα γίνει ...έκπτωση για κάνα ps4 από το πλαίσιο αν όμως χρειαστεί κάτι παραπάνω και με δεδομένο ότι σε 2 μήνες περίπου τελειώνει η εγγύηση θα πάω για κανένα αδερφάκι του ..... Κάτι τελευταίο ,αν πάρω στο σέρβις και τους αναφέρω το πρόβλημα αλλά και ότι θέλω αλλαγή στο πορτάκι της φόρτισης υπάρχει περίπτωση να "τρέξουν" το θέμα με το απόθεμα ,αν δεν υπάρχει ,ή πρέπει αναγκαστικά να δουν οι ίδιοι το πρόβλημα και να παραγγείλουν ότι χρειάζεται; εγω παντως θα πηγαινα σε ενα Ζ5, αν και εμφανισιακα μπορει να μην ειναι τοσο μεγαλη η αλλαγη, στην οθονη και στην καμερα θα δεις βελτιωση, ακομα και στην αποκριση αλλα και επιμερους λεπτομερειες. Απο εκει και περα εγω το θεωρω επικινδυνο να φορτιζεις χαλασμενη και ειδικα φουσκωμενη μπαταρια, γιατι αν σκασει και διαλυθει το κινητο μετα δε σε καλυπτει κανεις. Για μενα πηγαινε το αμεσα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Θα πάω άμεσα ...Βρήκα και μια συσκευή να κάνω τα κουμάντα μου μέχρι να φτιαχτεί αυτή ...Κατά τα άλλα το μόνο κακό των συσκευών που δεν ανοίγουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Θα πάω άμεσα ...Βρήκα και μια συσκευή να κάνω τα κουμάντα μου μέχρι να φτιαχτεί αυτή ...Κατά τα άλλα το μόνο κακό των συσκευών που δεν ανοίγουν.... εδω δεν ανοιγουν αλλες που δεν ειναι αδιαβροχες. τι ψαχνεις τωρα.. Για μενα το λιγοτερα ειναι αυτο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 μου ηρθε σημερα ειδοποιηση για αναβαθμιση, δεν θελω ομως να την κανω γιατι θα χαθει το rootαρισμα. πως μοιρω να εξαφανισω το εικονιδιο απο τη status bar. οπως ειπα και παραπανω το κινητο ειναι rootαρισμενο. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 μου ηρθε σημερα ειδοποιηση για αναβαθμιση, δεν θελω ομως να την κανω γιατι θα χαθει το rootαρισμα. πως μοιρω να εξαφανισω το εικονιδιο απο τη status bar. οπως ειπα και παραπανω το κινητο ειναι rootαρισμενο. Κάνε freeze το update center με το titanium ή πάτησε παρατεταμένα πάνω στην ενημέρωση στην status bar και κάνε διακοπή. Θα στο ξαναβγάλει μετά από restart όμως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Κάνε freeze το update center με το titanium ή πάτησε παρατεταμένα πάνω στην ενημέρωση στην status bar και κάνε διακοπή. Θα στο ξαναβγάλει μετά από restart όμως. Θελεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος; Εχω titanium αλλα δεν ξέρω πως ακριβώς γινεται η διαδικασία Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Θελεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος; Εχω titanium αλλα δεν ξέρω πως ακριβώς γινεται η διαδικασία Αν θυμάμαι καλά, για να κάνεις freeze τις εφαρμογές πρέπει να έχεις την paid έκδοση του titanium. Όπως πας για να σβήσεις κάποια εφαρμογή, έχει επιλογή για freeze. Βρίσκεις το update center και το παγώνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Αν θυμάμαι καλά, για να κάνεις freeze τις εφαρμογές πρέπει να έχεις την paid έκδοση του titanium. Όπως πας για να σβήσεις κάποια εφαρμογή, έχει επιλογή για freeze. Βρίσκεις το update center και το παγώνεις. Αφου το κινητο σου ειναι ρουταρισμενο κατεβασε το link2sd και κανε το παγωμα! Το update center θα ειναι στις εφαρμογες χρηστη ή συστηματος λογικα. Αν σε βολεψει αυτο που ειπα στειλε μου π.μ για το πως θα βαλεις το link2sd plus. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Αν είναι ρουταρισμένο θα πρότεινα να το απεγκαταστήσεις εντελώς το update center να τελειώνει η ιστορία. Root unistaller και καθάρισες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 παιδια εχει βρει κανεις κατι αντιστοιχο με αυτο; http://eyepatchcase.com/ θηκη με ενσωματομενο πορτακι για προστασια της καμερας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Το digital commub=nications center στη κυψέλη είναι επίσημο;; Από το σέρβις της Κυψέλης μου είπαν ότι το πρόβλημα που έχει η μπαταρία είναι εκτός εγγύησης και πως το κόστος αλλαγής απο αυτούς είναι στα 42 ευρώ αλλά και οτι αν την αλλάξουν αυτοί χάνει το αδιάβροχο ... Μετά από τα παραπάνω και για να έχω αδιάβροχο κινητό τους είπα να το πάνε αρβάντο. Ρωτάω τα εξής 1. Πως είναι δυνατόν ένα επίσημο κατά τα άλλα σέρβις να μην είναι ικανό να επισκευάσει το κινητό,με ποια κριτήρια έγινε επίσημο; 2. Η μπαταρία που είανι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ και έχει φουσκώσει γιατί πρέπει να πληρωθεί απο εμένα και δεν με καλύπτει η εγγύηση ; 3.Γιατί σε παράπονα μου μου είπαν περιμένετε να δείτε τι θα πεί η αρβάντο ;Δεν έχουν ίδια πολιτική ;; 4.Εφόσον είναι εμφανές ότι είανι θέμα μπαταρίας (έχει φουσκώσει και φαίνεται στο καπάκι) και το σέρβις της Κυψέλης αδυνατεί αν το επισκευάσει γιατί κράτησε το κιμητό ενώ εξ αρχής και κατα την παράδοση της συσκευής τους έδειξα το καπάκι ;; Edited December 18, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Από το σέρβις της Κυψέλης μου είπαν ότι το πρόβλημα που έχει η μπαταρία είναι εκτός εγγύησης και πως το κόστος αλλαγής απο αυτούς είναι στα 42 ευρώ αλλά και οτι αν την αλλάξουν αυτοί χάνει το αδιάβροχο ... Μετά από τα παραπάνω και για να έχω αδιάβροχο κινητό τους είπα να το πάνε αρβάντο. Ρωτάω τα εξής 1. Πως είναι δυνατόν ένα επίσημο κατά τα άλλα σέρβις να μην είναι ικανό να επισκευάσει το κινητό,με ποια κριτήρια έγινε επίσημο; 2. Η μπαταρία που είανι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ και έχει φουσκώσει γιατί πρέπει να πληρωθεί απο εμένα και δεν με καλύπτει η εγγύηση ; 3.Γιατί σε παράπονα μου μου είπαν περιμένετε να δείτε τι θα πεί η αρβάντο ;Δεν έχουν ίδια πολιτική ;; 4.Εφόσον είναι εμφανές ότι είανι θέμα μπαταρίας (έχει φουσκώσει και φαίνεται στο καπάκι) και το σέρβις της Κυψέλης αδυνατεί αν το επισκευάσει γιατί κράτησε το κιμητό ενώ εξ αρχής και κατα την παράδοση της συσκευής τους έδειξα το καπάκι ;; εισαι σιγουρος οτι εχει επισημο σερβις η σονυ εκει? Ποιος το λεει, αυτοι ή η σονυ? Αν το λενε αυτοι, δε σημαινει οτι ειναι επισημο, αν το λεει η σονυ, τοτε δε σημαινει οτι μπορει να παρεχει καθε ειδους υπηρεσια. Πχ πας ενα Σονυ μη αδιαβροχο, το ανοιγει και στο φτιαχνει, πας ενα εκτος εγγυησης, το ανοιγει και στο φτιαχνει. ΠΑς ενα που θελει ειδικη διαδικασια και εξοπλισμο, ειναι τοσο παραλογο να μην μπορει να το φτιαξει και να πρεπει να παει σε πιο κεντρικο σερβις? Οχι, οποτε απλα ψαξου. Εγω αν ημουν αθηνα θα το πηγαινα ο ιδιος στην αρβατο, ποσο μαλλον οταν τα λεφτα που σου ζητανε ειναι τα ιδια με αυτα της αρβατο...(αντε να δωσεις 50 στην αρβατο) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Δυστυχώς έχω θέμα χρόνου για να πάω αρβάντο .Θα το πάνε αυτοί μου είπανε ,Η τιμή δεν είπαν αν είναι ίδια...Από εκεί και πέρα με ποιά λογική η μπαταρία είναι εκτός εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Δυστυχώς έχω θέμα χρόνου για να πάω αρβάντο .Θα το πάνε αυτοί μου είπανε ,Η τιμή δεν είπαν αν είναι ίδια...Από εκεί και πέρα με ποιά λογική η μπαταρία είναι εκτός εγγύησης το εχεις πανω απο χρονο? νομιζω 1 χρονο δινουν για μπαταρια.. (εν μερει λογικο καθως η αντοχη της δεν ειναι μεγαλη σαν εξαρτημα..) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το digital commub=nications center στη κυψέλη είναι επίσημο;; Από το σέρβις της Κυψέλης μου είπαν ότι το πρόβλημα που έχει η μπαταρία είναι εκτός εγγύησης και πως το κόστος αλλαγής απο αυτούς είναι στα 42 ευρώ αλλά και οτι αν την αλλάξουν αυτοί χάνει το αδιάβροχο ... Μετά από τα παραπάνω και για να έχω αδιάβροχο κινητό τους είπα να το πάνε αρβάντο. Ρωτάω τα εξής 1. Πως είναι δυνατόν ένα επίσημο κατά τα άλλα σέρβις να μην είναι ικανό να επισκευάσει το κινητό,με ποια κριτήρια έγινε επίσημο; 2. Η μπαταρία που είανι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ και έχει φουσκώσει γιατί πρέπει να πληρωθεί απο εμένα και δεν με καλύπτει η εγγύηση ; 3.Γιατί σε παράπονα μου μου είπαν περιμένετε να δείτε τι θα πεί η αρβάντο ;Δεν έχουν ίδια πολιτική ;; 4.Εφόσον είναι εμφανές ότι είανι θέμα μπαταρίας (έχει φουσκώσει και φαίνεται στο καπάκι) και το σέρβις της Κυψέλης αδυνατεί αν το επισκευάσει γιατί κράτησε το κιμητό ενώ εξ αρχής και κατα την παράδοση της συσκευής τους έδειξα το καπάκι ;; 1) Το ότι είναι επίσημο δεν σημαίνει ότι είναι και ικανό. ;) 2) Αν δεν κάνω λάθος οι μπαταρίες έχουν ένα χρόνο εγγύηση. Μήπως είχε παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα; Μήπως επειδή είχε φουσκώσει θεώρησαν ότι είχε υγρασία οπότε στην έβγαλαν αυτόματα εκτός εγγύησης; 3) Αυτό λέγεται μετάθεση ευθυνών, στρίβειν δια του αρραβώνος, νίπτω τας χείρας μου κτλ κτλ 4) Μπορεί να έγινε και για τυπικούς λόγους ώστε να βγει ένα πόρισμα κατόπιν ενδελεχούς τεχνικού ελέγχου. Πάγια διαδικασία θα την χαρακτήριζα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αρχικά σας ευχαριστώ όλους... Το κινητό το έχω 2 χρόνια παρά 5 ημέρες... Πράγματι η μπαταρία είναι εκτός .... Απλά αν δεν είχαν παραλάβει θα είχα κερδίσει μέρες γιαυτο και σκέφτομαι μήπως σκόπιμα θέλουν να το βγάλουν εκτός εγγύησης συνολικά.Για παράδειγμα υποθέτω ότι παίζει να έχει χαλάσει κάποιο σύστημα ψύξης και να βγάζει θέμα η μπαταρία λόγ θερμοκρασίας...Αυτο που με πείραξε πιο πολυ είναι οτι μου λένε πως η αρβάντο παίζει να μου πει κάτι άλλο .Οπως και να χει θα το πάρω πίσω και θα το πάω εγώ αρβάντο ...Ξέρει κανείς αν το πάω εγώ νωρίς κάποο πρωί σε πόσες μέρες θα το πάρω;Μου λένε απο κυψέλη οτι αν το στείλουν αυτοί θέλει 4-5 εργάσιμες που είναι πολλές .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αρχικά σας ευχαριστώ όλους... Το κινητό το έχω 2 χρόνια παρά 5 ημέρες... Πράγματι η μπαταρία είναι εκτός .... Απλά αν δεν είχαν παραλάβει θα είχα κερδίσει μέρες γιαυτο και σκέφτομαι μήπως σκόπιμα θέλουν να το βγάλουν εκτός εγγύησης συνολικά.Για παράδειγμα υποθέτω ότι παίζει να έχει χαλάσει κάποιο σύστημα ψύξης και να βγάζει θέμα η μπαταρία λόγ θερμοκρασίας...Αυτο που με πείραξε πιο πολυ είναι οτι μου λένε πως η αρβάντο παίζει να μου πει κάτι άλλο .Οπως και να χει θα το πάρω πίσω και θα το πάω εγώ αρβάντο ...Ξέρει κανείς αν το πάω εγώ νωρίς κάποο πρωί σε πόσες μέρες θα το πάρω;Μου λένε απο κυψέλη οτι αν το στείλουν αυτοί θέλει 4-5 εργάσιμες που είναι πολλές .... Συνηθως σε 2-3 το πολυ αν εχει ανταλλακτικο που μπαταρια θα εχει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Να το αφήσω να το στείλουν από το σέρβις της Κυψέλης ή να το πάω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Να το αφήσω να το στείλουν από το σέρβις της Κυψέλης ή να το πάω εγώ; γενικα αν εχεις χρονο πηγαινε το εσυ. Γιατι αν γινει καμια στραβη θα μιλας απευθειας με αυτους, ενω με τριτους θα μπλεξεις. Πχ εγω θα τους ζητουσα να το βαλουν στο νερο εφοσον με καλυπτουν με στεγανοποιηση και αν παθει κατι να μου δωσουν αλλο... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 ..Ξέρει κανείς αν το πάω εγώ νωρίς κάποο πρωί σε πόσες μέρες θα το πάρω;Μου λένε απο κυψέλη οτι αν το στείλουν αυτοί θέλει 4-5 εργάσιμες που είναι πολλές .... 2 με 3 εργάσιμες. 42€ (41.5 για την ακρίβεια) με ΦΠΑ και εργασία. Μίλησα με αρβατο για το ίδιο θέμα και έχουν μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Νέο update! 236 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) με την. 236 εχω ενα θεμα.οταν παταω το power να ανοιξω την οθονη ενω ξυπναει το κινητο δεν ανοιγει η οθονη. αλλα ακουω τα πληκτρα απο το touch. προσφατα αλλαξα οθονη. υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτος ο λογος; βασικα μολις παρατηρησα οτι ξυπναει μετα απο 8 δευτερολεπτα. πρεπει να το πατησω μια φορα μονο και να περιμενω. αλλιως αν το ξαναπαταω δεν ανοιγει. ωραια πραματα. Edited December 20, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts