panos_27 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 εγω το εχω σταθερα και στα 2 να διαλεγει μονο και δεν ασχολουμαι καν, βγαζει 2 μερες και ειμαι κομπλε.. Αν πηγαινω καπου που δεν εχει σημα, πχ μια διαδρομη σε βουνα, απλα κλεινω τα DATA και τελος. εκει κανει οικονομια. Τωρα το να γυρναω καθε φορα σε 2 ή 3 G ειναι σπαστικο και περιττο. Εχεις smartphone για ιντερνετ και το ευχαριστιεσαι, τελος. Δεν λέω ότι δεν το ευχαριστιεσαι, αλλά δεν είναι και κόπος ν αλλάξεις τη λειτουργία του δικτύου όταν θέλεις να μπεις. Γιατί όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ και έχεις 2g, και καλύτερη διαχείριση κάνει στη μπαταρία και καλύτερο σήμα για τις κλήσεις σου, μιας και 2g πιάνει παντού όχι όπως το 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Δεν λέω ότι δεν το ευχαριστιεσαι, αλλά δεν είναι και κόπος ν αλλάξεις τη λειτουργία του δικτύου όταν θέλεις να μπεις. Γιατί όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ και έχεις 2g, και καλύτερη διαχείριση κάνει στη μπαταρία και καλύτερο σήμα για τις κλήσεις σου, μιας και 2g πιάνει παντού όχι όπως το 3g καλα αν μπαινεις μια φορα τη μερα ναι, αλλα εγω δεν θεωρω οτι υπαρχει καποιος που θελει 3G μια φορα τη μερα, το θεωρω πολυ κουραστικο. Ακομα και για ενα μηνυμα στο viber,γιατι να κανει μιση ωρα να παει?ειδικα αν στελνεις και εικονα ή ακομα και ενας διαλογος, να εχουμε lag απο αυτο? ποσο μαλλον αν θες να ανοιξεις ενα bloomberg, ενα fb, email? Aν οοολα αυτα δεν τα χρησιμοποιεις, και πολλα ακομα δηλαδη, τοτε ναι..αλλιως το να μπαινεις ρυθμισεις και να αλλαζεις τη λειτουργια δικτυου στην καθημερινοτητα καθαρα για να πας στις 2,5 μερες το θεωρω περιττο. Κλεινε το internet στο κινητο και θα πας στις 3. (ουτε θεωρω πιο εξυπνο το να κατεβασεις εφαρμογη που να το κανει με μια κινηση..) Μιλαω καθαρα εμπειρικα γιατι οταν ειχα μικρο πακετο δεδομενων και εγω το ειχα σκεφτει αλλα δεν ειδα κερδος σε σχεση με τη χρηση που ηταν πολυ μικροτερη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 καλα αν μπαινεις μια φορα τη μερα ναι, αλλα εγω δεν θεωρω οτι υπαρχει καποιος που θελει 3G μια φορα τη μερα, το θεωρω πολυ κουραστικο. Ακομα και για ενα μηνυμα στο viber,γιατι να κανει μιση ωρα να παει?ειδικα αν στελνεις και εικονα ή ακομα και ενας διαλογος, να εχουμε lag απο αυτο? ποσο μαλλον αν θες να ανοιξεις ενα bloomberg, ενα fb, email? Aν οοολα αυτα δεν τα χρησιμοποιεις, και πολλα ακομα δηλαδη, τοτε ναι..αλλιως το να μπαινεις ρυθμισεις και να αλλαζεις τη λειτουργια δικτυου στην καθημερινοτητα καθαρα για να πας στις 2,5 μερες το θεωρω περιττο. Κλεινε το internet στο κινητο και θα πας στις 3. (ουτε θεωρω πιο εξυπνο το να κατεβασεις εφαρμογη που να το κανει με μια κινηση..) Μιλαω καθαρα εμπειρικα γιατι οταν ειχα μικρο πακετο δεδομενων και εγω το ειχα σκεφτει αλλα δεν ειδα κερδος σε σχεση με τη χρηση που ηταν πολυ μικροτερη. Μα δεν υπάρχει λόγος να μπεις απ τις ρυθμίσεις κάθε φορά. Αν πατάς παρατεταμένα τα δεδομένα σε βάζει σ αυτό το μενού και αλλάζεις από κει την λειτουργία του δικτύου. Και όσον αφορά εμένα που λες, όλη την ημέρα χρησιμοποιώ κάτι από ίντερνετ και δεν είναι κόπος να αλλάζω το 3g-2g, αν εσύ θεωρείς κόπο να χάσεις και 20" για να τ αλλάξεις τότε νταξει το σέβομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) άντε να δούμε πότε θα μας έρθει και σε μας το lollipop και κυρίως πώς θα είναι, το πέρασα στο nexus 7 και το βρίσκω αρκετά καλαίσθητο και μου αρέσει που είναι πιο φωτεινό (να το πω έτσι) σε σχέση με τη προηγούμενη μαυρίλα περιμένω μια πιο συγκεκριμένη ανακοίνωση από τη sony από αυτή που έχει ήδη κάνει, αλλά κυρίως θέλω να δω τις δικές της αισθητικές παρεμβάσεις σαν πρώην χρήστης nexus πάντως με ευχαριστεί που η sony δεν έχει αλλάξει τα φώτα του aosp στο ui της όπως η samsung ή η lg και οι περισσότερες παρεμβάσεις που έχει κάνει είναι "εύστοχες" μακάρι να συνεχίσει έτσι και στο lollipop , το οποίο παρεπιπτόντως να πω ότι σαν στοκ λειτουργικό το βρήκα πιο ελαφρύ από το kk παρά τα αυξημένα animations βέβαια το Ζ1 είναι σαφώς πιο γρήγορο από n7 μου οπότε πάει καλύτερα και στο n7 είχα custom πράγματα oπότε και με 4.4.4. και αυτό πήγαινε καλύτερα, αλλά αν συγκρινω στοκ με στοκ μου φαίνεται ότι πάει καλύτερα.. περιμένω λοιπόν να δω τι θα μας ετοιμάσουν και σε μας edit, σορρυ για τα o.t. απλά ήθελα να τα πω :P Edited November 14, 2014 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Μα δεν υπάρχει λόγος να μπεις απ τις ρυθμίσεις κάθε φορά. Αν πατάς παρατεταμένα τα δεδομένα σε βάζει σ αυτό το μενού και αλλάζεις από κει την λειτουργία του δικτύου. Και όσον αφορά εμένα που λες, όλη την ημέρα χρησιμοποιώ κάτι από ίντερνετ και δεν είναι κόπος να αλλάζω το 3g-2g, αν εσύ θεωρείς κόπο να χάσεις και 20" για να τ αλλάξεις τότε νταξει το σέβομαι ειπαμε, ολα ειναι σχετικα φιλε Πανο, εγω επειδη ετσι και αλλιως αν ξεκλειδωσω το κινητο μεσα σε μια μερα 100 φορες, οι 80 ειναι για κατι σχετικο με ιντερνετ, παρα για κληση..οποτε το να κανω 5-6 κλικ για να το αλλαζω, 2 φορες, μια πριν και μια μετα τη χρηση, ειναι και χαμενος χρονος, ισως και μιση ωρα μεσα στη μερα που ειναι χρονος..αλλα κυριως οτι δεν κερδιζεις και τιποτα, πραγματικα πιο πολυ ωρα τρως χρονο με οθονη ανοιχτη παρα το κερδος που εχεις απο το σημα, εκτος αν κινεισαι σε περιοχη που δεν εχει 3G σχεδον καθολου και ζοριζεται. Απο την αλλη, οταν κινουμαι σε τετοια περιοχη εγω τα κλεινω τελειως τα data και ησυχαζω! Παντως ειδα μιση μερα αυξηση στην αυτονομια κλεινοντας δορυφορο, μιας και το ειχα μονιμα ανοιχτο, συν την καταργηση της εφαρμογης του GMAIL, κρατησα μονο το στοκ εμαιλ που ειναι καλυτερο,εριξα και τα 5 mail μου εκει και το εβαλα αναλογα τη μερα και την ωρα να αυξανει την συχνοτητα ελεγχου ή να μειωνει, αποτελσμα, να βγαζω 2,5 μερες με το κινητο απο 2 με το ζορι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Πάνο όλα εντάξει; Βρήκες χώρα προελεύσεως; Βρήκα δίπλα στο ιμει γράφει ένα de και θεωρώ ότι είναι από Γερμανία χωρίς να είμαι και σίγουρος Συγνώμη ρε παιδια, αλλα το αυτοκόλλητο, έχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Made in China στην κάτω αριστερη γωνία, πόσο πιο καθαρά...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Οχι εννοουσαμε χωρα προορισμου φιλτατε ασοτ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μπορώ να δω από κάπου που κατασκευαστηκε η συσκευή μου; Οχι εννοουσαμε χωρα προορισμου φιλτατε ασοτ. Μαλλον όχι... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μαλλον όχι... Καλά δεν εννοούσα που συναρμολογηθηκε, αλλά ας πούμε τι ρομ έχει, γερμανική ή ιταλική ή ευρωπαϊκή κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλά δεν εννοούσα που συναρμολογηθηκε, αλλά ας πούμε τι ρομ έχει, γερμανική ή ιταλική ή ευρωπαϊκή κλπ Ok Panos, ερμήνευσα τα "γραπτά" σου και όχι τι εννοούσες... Sorry Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ok Panos, ερμήνευσα τα "γραπτά" σου και όχι τι εννοούσες... Sorry Οι άλλοι μια χαρά κατάλαβαν αυτό που εννοούσα, και ειρωνιες πιστεύω να συμφωνήσεις οτι δεν χρειάζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Όπως επίσης νομίζω ότι θα συμφωνήσετε ότι δεν χρειάζεται να δώσετε σάρκα και όστα στην έναρξη ενός flame... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καμία εφαρμογή με την οποία να αλλάζουμε το χρώμα στο μενού από μαύρο-γκρι σε μαύρο ξέρετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Με wifi πόση οθόνη βγάζετε περίπου, από 100% μέχρι το 10% περίπου; ίντερνετ και Facebook κυρίως η χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Με wifi πόση οθόνη βγάζετε περίπου, από 100% μέχρι το 10% περίπου; ίντερνετ και Facebook κυρίως η χρήση εγω εβγαζα πανω απο 3 ωρες, αλλα μιλουσα και κανα 2ωρο κλησεις. και 3G μονιμως ανοιχτο, αρα αν θες μονο wifi και αν δεν μιλας μπορει να φτασει απο 4 εως 7 ωρες (6 ωρες εχω δει και εγω αλλα μονο ιντερνετ χαζευα, δεν ειχα μιλησει ουτε GPS Πχ,μονο fb και viber). και με την εξοικονομηση να μπαινει μετα το 30%.. Γενικα το χειμωνα κραταει πιο πολυ μιας και δεν δουλευει τοσο πολυ 100% η οθονη οσο το καλοκαιρι που λογο διαρκειας ημερας λιωνει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 εγω εβγαζα πανω απο 3 ωρες, αλλα μιλουσα και κανα 2ωρο κλησεις. και 3G μονιμως ανοιχτο, αρα αν θες μονο wifi και αν δεν μιλας μπορει να φτασει απο 4 εως 7 ωρες (6 ωρες εχω δει και εγω αλλα μονο ιντερνετ χαζευα, δεν ειχα μιλησει ουτε GPS Πχ,μονο fb και viber). και με την εξοικονομηση να μπαινει μετα το 30%.. Γενικα το χειμωνα κραταει πιο πολυ μιας και δεν δουλευει τοσο πολυ 100% η οθονη οσο το καλοκαιρι που λογο διαρκειας ημερας λιωνει. Τις τελευταίες 2-3 μέρες μου βγάζει 4.30-5 ώρες και έπαθα πλάκα, γι αυτό το ρώτησα :Ρ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Τις τελευταίες 2-3 μέρες μου βγάζει 4.30-5 ώρες και έπαθα πλάκα, γι αυτό το ρώτησα :Ρ. Ευχαριστώ λογικο,εχει μαζεψει η μερα.. και μενα εχει αυξηθει τοσο ωστε να μου βγαζει 2,5 μερες πλεον αντι για 2 με το ζορι, αν και εγω εκανα κατι αλλαγες, σουταρα gmail, ρυθμισα το mail να μην δουλευει ολες τις μερες και πολυ συχνα και εχω κλειστο το δορυφορο.. Παρολα αυτα σιγουρα και το οτι εχει μαζεψει η μερα βοηθαει. Παιδες ολα σχετικα ειναι,εμενα και με 2 ωρες οθονη εχει αδειασει, αλλα ειχα κακο σημα, ειχα βγαλει φωτο, και διαφορα αλλα. μου εχει φτασει και 6 ωρες οθονης που ειχα μιλουσα μια μια μιση μερα στο viber..και δεν εκλεινε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς μοντακι που να απενεργοποιει το λεντ όταν η μπαταρία είναι κάτω από 15%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς μοντακι που να απενεργοποιει το λεντ όταν η μπαταρία είναι κάτω από 15%; Απο το 10% και κατω κοκκινιζει ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι σχετικά με το λεντ και τα θέματα της μπαταρίας/φόρτισης κτλ το light manager πάντως δουλεύει περίφημα για τα διάφορα notification γενικά Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Απο το 10% και κατω κοκκινιζει ε; Απ το 14% και κάτω. Από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό αυτό με το λεντακι έλεος. δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι σχετικά με το λεντ και τα θέματα της μπαταρίας/φόρτισης κτλ το light manager πάντως δουλεύει περίφημα για τα διάφορα notification γενικά Κατάλαβα μάλλον θα το τρώμε στη μάπα συνέχεια. Θα την δοκιμάσω αυτήν την εφαρμογη πάντως ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 αν δεν χρησιμοποιειτε το κινητο για καμποσο χρονικο διαστημα ποση θερμοκρασια εχει η μπαταρια; εγω εχω παρατηρησει οτι κρυωνει πολυ, περιπου 22-23 βαθμους κελσιου. ειναι φυσιολογικο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σήμερα είδα κάτω από είκοσι, 18 για την ακρίβεια ;) ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...σε xperia Z. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σήμερα είδα κάτω από είκοσι, 18 για την ακρίβεια ;) ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...σε xperia Z. Α νταξει άρα καλά είμαι εγώ με τους 22 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 λογικα αν μεινει αρκετη ωρα αδρανης πρεπει να πεφτει σε επίπεδα θερμοκρασίας περιβαλλοντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts