TrobocopR Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 ...και φυσικά έβαλε διαφημήσεις. Όλα αυτά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ?!?!?!?!?!?!??! :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (19 Αύγ. 2004 , 23:59) ...και φυσικά έβαλε διαφημήσεις. Όλα αυτά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ?!?!?!?!?!?!??! :mad: :mad: :mad: γιατί δεν έπρεπε να δείξουν πως ήταν μέσα το γήπεδο πριν την έναρξη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 κοψανε την παρελαση η μου φαινεται; (καλα κανανε δε θα με χωραγε η κασσετα!!!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Την κόψανε και δείξανε μόνο την ελληνική ομάδα. Μάλλον καλή επιλογή. Προσωπικά το προτιμώ έτσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Καλά δεν τίθετα θέμα σύγκρισης με την άλλη φορά. Εκτός του ότι κόπηκαν οι κοτσάνες των σχολιαστών έχει γίνει σωστή σκηνοθεσία, η κάμερα δείχνει πάντα τα σωστά σημεία και καταλαβαίνεις καλύτερα τι συμβαίνει. Το αρχικό βιντεάκι με το συρτάκι δεν ήταν τέλειο; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 :mad: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥΥΣΤΤΤ :mad: :mad: ΑΙΙΙΙΙΣΧΟΣΣΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤ :mad: Κόψατε τον Tiesto στην επανάληψη της τελετής έναρξης σήμερα και ήταν ευκαιρία, τώρα που δεν είχε σχολιασμό να απολαύσουμε την παρέλαση και το Live set χωρίς να μας πρήζει κανένας Διακογιάννης και Κατσαρός με τα σχόλια τους, όπως απολαύσαμε το πρώτο μέρος του Παπαιωάννου Μια δουλειά ολοκληρωμένη δεν μπορείτε να βγάλετε. Τελετή έναρξης είναι από την αρχή ως το τέλος :wacko: Μια χαρά ήταν μέχρι εκεί που δείξατε..γιατί δεν το συνεχίζατε ρε άχρηστοι?? Και είχε στηθεί όλη η Ελλάδα με τα dvd-recorders και τα video stand by και έγραψε μόνο μέχρι εκεί. Να σας καούν όλοι οι αναμεταδότες Να σας πέσουν όλα τα links Btw, πού μπορούμε να βρούμε σε mp3 το κομμάτι με τα πολλά μπουζούκια και τα νταούλια στην αρχή καθώς και αυτό το ήρεμο που έπαιξε με την είσοδο του χάρτινου καραβιού με τον πιτσιρίκο? Ξέρει κανείς και artist/title? http://users.adelphia.net/~gconti/temp/tiestoolympics.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (20 Αύγ. 2004 , 01:01) Την κόψανε και δείξανε μόνο την ελληνική ομάδα. Μάλλον καλή επιλογή. Προσωπικά το προτιμώ έτσι :) Εσύ μπορεί να το προτιμάς έτσι, αλλά εμείς που θέλαμε να ακούσουμε αυτό το άμοιρο το set του Tiesto, θέλαμε να τη δούμε και φύσικά φάγαμε κλάσιμο. :mad: Σα δε ντρέπονται λίγο. Και η παρέλαση αποτελεί μέρος της τελετής κι έπρεπε να τη δείξουν. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Καλά ρε παιδιά έχετε δίκιο. :o Και να σας πω ποια κατά τη γνώμη μου ήταν η πιο χοντρή π****ιά; Το ότι ενώ κόψανε όλες τις χώρες δείξανε την παρέλαση της Ελλάδας στο τέλος :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (19 Αύγ. 2004 , 21:05) Ακούγεται κάπως το βάζα. Φανταστείτε να λεγε "μπολ" ή γαβάθες.. :p Η αλλιως ταπερ :p :p :p :whistle: :lol: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content200/Photo/10196_b.jpg Μια απο τις φωτος μου.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfisti147 (20 Αύγ. 2004 , 01:38) ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥΥΣΤΤΤ :mad: ΑΙΙΙΙΙΣΧΟΣΣΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤ :mad: :lol: Να σας καούν όλοι οι αναμεταδότες Να σας πέσουν όλα τα links :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Επειδή δεν παρακολούθησα όλο το thread, δεν ξέρω αν έχουν ειπωθεί αυτά που άκουσα σχετικά με τον DJ Tiesto στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή της ET1: α) η μουσική που έπαιξε θα κυκλοφορήσει σε CD. β) ο ίδιος θα καταχωρηθεί στο βιβλίο Γκίνες γιατί είναι ο μόνος που έχει παίξει μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 τέλεια Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (23 Αύγ. 2004 , 11:42) α) η μουσική που έπαιξε θα κυκλοφορήσει σε CD. Ναί κι εγώ το έχω ακούσει αυτό. Το Σεπτέμβριο απ'ότι έμαθα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 oraia h teleth re paidia de leo alla as mhn eimaste ki emeis griniarhdes...ti 8a pei de sas aresan ta purotexnhmata,ta rouxa ktl ktl.. stekomai sta eyfiestata highlights :ayto ths barkas pou diasxizei th "8alassa" me kapetanio to mikro agoraki pou krataei thn ellhnikh shmaia,thn synexh parousia tou 8eou erota ktl ktl monadikh parafonia kata thn tapeinh moy apopsh h epilogh tou dj-tiesto... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Freak.Σε πληροφορω πως ο tiesto κρατησε ρυθμο στην παρελαση αθλητων και συνοδων με αποτελεσμα το ξενερωμα της χρονικης στιγμης να μην ειναι πολυ βαρυ... Εγω παντως περασα περιφημα με την συνοδεια της μουσικης του :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αν και δεν είμαι fan του DJ Tiesto, νομίζω ότι η επιλογή του για την παρέλαση των αθλητών ήταν πρωτότυπη και απά κάτι άλλα μουσικά ντυσίματα της παρέλασης σε προηγούμενους Ολυμπιακούς, πολύ καλύτερο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (25 Αύγ. 2004 , 18:33) oraia h teleth re paidia de leo alla as mhn eimaste ki emeis griniarhdes...ti 8a pei de sas aresan ta purotexnhmata,ta rouxa ktl ktl.. stekomai sta eyfiestata highlights :ayto ths barkas pou diasxizei th "8alassa" me kapetanio to mikro agoraki pou krataei thn ellhnikh shmaia,thn synexh parousia tou 8eou erota ktl ktl monadikh parafonia kata thn tapeinh moy apopsh h epilogh tou dj-tiesto... Δηλαδή με το ζόρι έπρεπε να μας αρέσουν όλα και είμαστε γκρινιάριδες που το αναφέρουμε; Όπως εσένα δε σου άρεσε ο Tiesto, δεν άρεσαν σε άλλους κάποια άλλα πράγματα. Άντε να βγει το CD πάντως, μήπως αξιωθούμε και το ακούσουμε το set έστω κι από εκεί... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 ma den eipa oti einai upoxreotiko na mas aresoun ola se olous..thn gnomh moy leo..oso gia th grinia mh mou peis pos den akouses kanenan ma kanenan na griniazei! filika Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 εμενα ειδικά η στολές είναι που μου άρεσαν :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 H τελετη ηταν παρα πολυ καλη με αποκορυφομα την ιστορικη αναδρομη... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (26 Αύγ. 2004 , 09:41) ma den eipa oti einai upoxreotiko na mas aresoun ola se olous..thn gnomh moy leo..oso gia th grinia mh mou peis pos den akouses kanenan ma kanenan na griniazei! filika Όχι δεν άκουσα κανέναν να γκρινιάζει. Σε όλους άρεσε. :) oraia h teleth re paidia de leo alla as mhn eimaste ki emeis griniarhdes...ti 8a pei de sas aresan ta purotexnhmata,ta rouxa ktl ktl Μα σύμφωνα με αυτό, εσύ θεώρησες πως γκρίνιαζαν όσοι είπαν πως δεν του άρεσαν τα πυροτεχνήματα, τα ρούχα κτλ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 ήταν τέλεια Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Ήταν Καταπληκτική,η δουλειά που έγινε ήτάν άψογη,με κορυφαίες ιδέες(π.χ ιστορική αναδρομή) τώρα μόνο να δούμε πως θα είναι η Τελετή Λήξης :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Χμμμ ρε φιλιμε εγω που δνε θα έχω fast internet για 15 μέρες ακόμα λες να μη τη βρω;;; Τη θέλω γαμώτο πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts