grkostis Δημοσιεύτηκε August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2004 Σας αρεσε η Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων; Για να δουμε εντυπώσεις με αυτη την δημοσκόπηση Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Οχι που εχω δει και πολλες τελετες εναρξης.... αλλα σα θεαμα ηταν μεγαλο κατορθωμα απο μερους μας -ακομα και με μερικες ατελειες ισως- κι ακομα δεν τελειωσε νομιζω.... Φετος μαλλον ειναι η χρονια της ελλαδας (eurovision, euro2004, ολυμπιακοι). Κατι συμβαινει και κανουμε παπαδες γενικως; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 emena m arese kai eimai kai o 1os pou psifisa :lol: m aresan polu oi stoles san zwgrafia htan se live :) kakia princess mallon me perases :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Περιμένετε να τελειώσει πρώτα ρε σεις :!: Ακόμα δεν έχειι φτάσει στην κορύφωση (άναμμα του βωμού) και ρωτάτε αν άρεσε η όχι; :p :eek: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 και εμενα μου αρεσε πολυ αξιζε τοσα λεφτα επεσαν τωρα βλεπω την παρελαση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 η αρχή μου άρεσε... την παρέλαση από ένα σημείο και πέρα άρχισα να την βαριέμαι.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 καλα και γω την ωρα της παρελασης εβλεπα σαββατογεννημενες... τωρα ξαναρχισα να βλεπω Αν κανουνε τελικα αυτο με τη Μερκουρη να απευθυνει χαιρετισμο που λεγανε θα ειναι ολα τα λεφτα.... αυτο περιμενω! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Μεχρι στιγμης ολα πολυ ομορφα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Πολύ καλή. Αν και με το μέρος της παρελάσης ήταν τελείως βαρετό, αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Αυτά που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η ελιά στο κέντρο του γηπέδου, εκεί που περπατούσαν στον αέρα οι αθλητές με τις δάδες στα χέρια, και ο βωμός. Πάντως αυτό το εντυπωσιακό που έλεγαν και θα τρίβουμε τα μάτια μας και ότι καλυτερο έχει γίνει δεν το είδα σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Predator Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 O DJ Tiesto μ@μησε!!! :D :up: Παράθεση http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Predator (14 Αύγ. 2004 , 00:12) O DJ Tiesto μ@μησε!!! :D :up: Με ποιο τρόπο μάμησε. Από τη τηλεόραση δεν ακουγόταν τίποτα ιδιαίτερο. Πάντως ήταν καλή ιδέα να φέρουν ένα τετοιο όνομα αντί να παίζει κανα εμβατήριο από πισω.. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 teleia htan!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Predator Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (14 Αύγ. 2004 , 00:14) Με ποιο τρόπο μάμησε. Από τη τηλεόραση δεν ακουγόταν τίποτα ιδιαίτερο. Πάντως ήταν καλή ιδέα να φέρουν ένα τετοιο όνομα αντί να παίζει κανα εμβατήριο από πισω.. :o Μια χαρά ακουγότανε απο την TV. Άκουγα και audio stream απο Internet. Και ναί.... καλά κάνανε και τον κάλεσαν. Μπράβο σε όλους! Παράθεση http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Ένα έχω να πω...είμαι πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα και που αξιώθηκα να δω τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο σπίτι τους μετά απο τόσα χρόνια. Δεν περίμενα να συγκινηθώ τόσο πολύ. Όλη μας η ιστορία, όλο μας το ελληνικό είναι ξετυλίχτηκε λιτά αλλά εντυπωσιακά μπροστά σε τόσο κόσμο. Τα λόγια πιστεύω είναι περιτά. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Πολύ ωραία! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους οργανωτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Predator (14 Αύγ. 2004 , 00:19) Μια χαρά ακουγότανε απο την TV. Άκουγα και audio stream απο Internet. Και ναί.... καλά κάνανε και τον κάλεσαν. Μπράβο σε όλους! ισως φταιει οτι δεν ακουω τετοια μουσικη. ολο το ιδιο μου φαινόταν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Πολύ καλή :) Όλα πήγαν καλά και αυτό είναι το βασικότερο ;) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Η πιο ωραία τελετή που έχω δει.. Απλή και εντυπωσιακή, με κεντρική ιδέα και μήνυμα.. Νομίζω συγκινήθηκαν πολλοί Έλληνες και όχι μόνο σήμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (14 Αύγ. 2004 , 00:22) ισως φταιει οτι δεν ακουω τετοια μουσικη. ολο το ιδιο μου φαινόταν. :p Μπα. Όντως δεν ακουγόταν μιας και μίλούσαν όλη την ώρα οι παρουσιαστές. 2-3 κομμάτια ξεχώρισαν κι αυτό γιατί είχαν χαρακτηριστική μελωδία και γιατί έκαναν ησυχία οι παρουσιαστές. Υπέροχη η τελετή. Λιτή και καθόλου βαρετή, όπως ακριβώς έπρεπε να γίνει. :up: Τεράστια κοιλιά για όσους το έβλεπαν από την παρέλαση, παρόλο που έπαιζε ο Tiesto ο οποίοσ φυσικά δεν ακουγόταν :mad: Το σημείο που άναψε ο βωμός το περίμενα λίγο πιο εντυπωσιακό, αλλά it was ok κι έτσι. :) Ευτυχώς και οι ομιλίες κράτησαν λίγο και δεν ήταν βαρετές γιατί ήταν και το όλο σκηνικό με την ελία πολύ ωραίο και χάζευες αν βαριόσουν να ακούσεις τι έλεγαν. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 μωρε δε λετε που δεν πηγε να μιλησει κι ο Χριστοδουλος; (αληθεια πως του ξεφυγε;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 akoysate ti eipan και τα ξενα πρακτορια,ολοι εντυπωσιαστικαν :!: κατσε να κανουμε και μια ερευνα στο νετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Ήταν καταπληκτική τελετή.Το πιο ωραίο σημείο ήταν η παρέλαση με τα άρματα που δείξανε όλη την ιστορία του Ελληνικού πολιτισμού! Από την αρχαία ελλάδα μέχρι σήμερα! Μπράβο...Συγχαρητηήρια! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Τ Ε Λ Ε Ι Α!!! :cool: Απλή , λιτή και εντυπωσιακή :rolleyes: εύγε μας :happy: έγιναν όλες οι σωστές επιλογές νομίζω :rolleyes: :cool: δείξαμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ...τον σύγχρονο :whistle: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Και εγώ κάθησα να το δω αποφασισμένος να ακούσω τον μεγάλο Tiesto. Αλλά δυστηχώς δεν μασ άφησαν ο Κατσαρός και η παρέα.. Σε κάποια φάση πέταξε και το θεικό για τη σημαιοφόρο κάποιας χώρας: "Αυτή είναι η τάδε αθλήτρια, που αμφιβάλλω αν κανείς θα θυμάται το ονομα της σε λίγο". Μπράβο ρε Κατσαρέ, πολύ σεβασμός προς την σημαιοφόρο μιας ολόκληρης χώρας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Πραγματικα πολυ ομορφη η τελετη!Μακαρι να συμβολισει και μια νεα αρχη για τη δυστυχη Ελλαδα!Αξιζει ενα μπραβο στους εμπνευστες! Παρεπιπτοντως,εγω περιμενα το Χατζηγιαννη...Ειχαν πει οτι θα ελεγε το ''και αντιστροφα ο χρονος μετραει...''.Ειναι τρελοι αυτοι οι δημοσιογραφοι! edit:Αφηστε τα παραπονα ρεεεε!!!Μην γκρινιαζουμε και εδω...Μια χαρα ηταν ολα!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts