voxson Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Ο Alter ανέφερε ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα αποσύρει τους αθλητές από τους αγώνες. Ανεπιβεβαίωτο ακόμα από άλλα μέσα. Εμμεση παραδοχή της ενοχής; Η προσπάθεια να διαφυλαχτεί η ελληνική συμμετοχή στην Ολυμπιάδα; Επί της ουσίας της υπόθεσης έχω να αναφέρω τα εξής: -Ολα τα γεγονότα που συνέβησαν είναι τουλάχιστον ύποπτα. Το διάστημα από τη στιγμή που κλήθηκαν για τον έλεγχο μέχρι το διάστημα του τροχαίου είναι πολύ μεγάλο για να δικαιολογηθεί. -Στο τυπικό μέρος, αν δεν αποσύρουμε οι ίδιοι τους αθλητές, υπάρχει η πιθανότητα αθώωσής τους από τη ΔΟΕ καθώς όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της IAAF δε θεωρείται άρνηση ελέγχου από τη στιγμή που δεν ειδοποιήθηκαν επίσημα οι ίδιοι οι αθλητές. -Για το αν ντοπάρονται ο Κεντέρης και η Θάνου, πιστεύω ότι πιθανώς ναι αλλά το τεκμήριο της αθωότητας που είπε και ο πρόεδρος της ΔΟΕ είναι όχι μόνο στοιχειώδες για τη ΔΟΕ αλλά πρέπει να το σεβόμαστε όλοι. Η Δευτέρα είναι κοντά και η ΔΟΕ θα λάβει την απόφασή της. -Ο προπονητής των αθλητών, ο Χρήστος Τζέκος, είναι γνωστός για τις "ανορθόδοξες μεθόδους" του όπως τις έχει αποκαλέσει ο ίδιος στο παρελθόν αναφερόμενος στον τρόπο προπόνησης των αθλητών του, χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει τα μυστικά του. Οσον αφορά την υπόθεση με την ΑΕΚ, είναι αλήθεια ότι είχε προσληφθεί αλλά εκδιώχθηκε διότι έδινε ουσίες στους παίκτες. Ωστόσο, δε νομίζω ότι έδινε παράνομες ουσίες. Δε θα το έκανε ποτέ αυτό με μια ολόκληρη ομάδα ποδοσφαίρου όπου δεν μπορεί αυτό το θέμα να κρατηθεί μυστικό, εκ των πραγμάτων. Αν ο Κεντέρης και η Θάνου ντοπάρονται, αυτό είναι ένα θέμα που θα ξέρουν μόνο οι τρεις τους, διότι αν βγει παραέξω τότε θα το μάθουν όλοι. Για τον Τζέκο να πούμε επίσης ότι είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό προ 8ετίας για άρνησή του να υποβληθούν αθλητές που προπονούσε σε έλεγχο ντόπινγκ. Επίσης, κατά καιρούς έχει ακόμα και ξυλοκοπήσει ομάδα ελέγχου αντι-ντόπινγκ. Βρωμάει κάτι με τον Τζέκο; Ισως, το σίγουρο είναι ότι διάφορα ψιθυρίζονται ανεπίσημα από τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Οι αθλητές του Τζέκου δίνουν σπάνια αγώνες και από πολλούς ερμηνεύεται ως προσπάθεια αποφυγής ελέγχου ντόπινγκ. Ωστόσο, ένα ερώτημα παραμένει για μένα αναπάντητο. Αν οι αθλητές αυτοί ντοπάρονται, πώς τόσα χρόνια δεν τους έχουν πιάσει ενώ έχουν βουίξει τα παγκόσμια μέσα για το θέμα; Πώς έπιασαν αμερικανούς αθλητές και δεν μπόρεσαν να πιάσουν αυτούς; Επίσης, να πούμε ότι έχουν περάσει από τεστ κάθε φορά που κέρδιζαν σε αγώνες και έβγαιναν πάντα καθαροί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (13 Αύγ. 2004 , 18:02) Mα γιατι πιστευεις οτι ΟΛΟΙ ντοπαριζονται,αφου γινονται τοσες εξετασεις!δεν ξερω τι να πω πια,δεν ειδα αλλους αθλητες να αποφευγουν τις εξετασεις..τεσπα. . .τουλαχιστον περιμενω η τελετη εναρξης να μας αλλαξει την διαθεση Δυστυχώς όσοι συμμετέχουν δεν κάνουν όλοι εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι υπχρεωτικές μόνο αν πάρεις μετάλλιο. Οι υπόλοιποι εξετάζονται τυχαία. Κι από αυτούς που εξετάζονται όσοι βγαίνουν καθαροί απλά παίρνουν ουσίες που δεν εντοπίζονται.* *Οι Αμερικάνοι φτιάχνουν συνεχώς νέα αναβολικά που εντοπίζονται όλο και πιο δύσκολα σε ελέγχους ντόπινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος voxson (13 Αύγ. 2004 , 18:04) Ωστόσο, ένα ερώτημα παραμένει για μένα αναπάντητο. Αν οι αθλητές αυτοί ντοπάρονται, πώς τόσα χρόνια δεν τους έχουν πιάσει ενώ έχουν βουίξει τα παγκόσμια μέσα για το θέμα; Πώς έπιασαν αμερικανούς αθλητές και δεν μπόρεσαν να πιάσουν αυτούς; Επίσης, να πούμε ότι έχουν περάσει από τεστ κάθε φορά που κέρδιζαν σε αγώνες και έβγαιναν πάντα καθαροί. ΑΝ ντοπάρονται (δεν το υποστηρίζω, ΑΝ λέω) τότε αυτός είναι και ο λόγος που πάνε σπάνια σε αγώνες, δηλαδή μόνο αφού καθαρίσει ο οργανισμός και αυτός είναι και ο λόγος που χτες προσπάθησαν να ξεφύγουν (για να επιστρέψουν αφού καθαρίσει ο οργανισμός τους). ΑΝ όμως. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος voxson (13 Αύγ. 2004 , 18:04) Ωστόσο, ένα ερώτημα παραμένει για μένα αναπάντητο. Αν οι αθλητές αυτοί ντοπάρονται, πώς τόσα χρόνια δεν τους έχουν πιάσει ενώ έχουν βουίξει τα παγκόσμια μέσα για το θέμα; Πώς έπιασαν αμερικανούς αθλητές και δεν μπόρεσαν να πιάσουν αυτούς; Επίσης, να πούμε ότι έχουν περάσει από τεστ κάθε φορά που κέρδιζαν σε αγώνες και έβγαιναν πάντα καθαροί. Επιτέλους έπρεπε κάποιος να τα πει. Γιατί είμαστε η μόνη χώρα που τρώει τα παιδιά της :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (13 Αύγ. 2004 , 17:24) Θα τρέχω εγώ τώρα, στο σπίτι να πάρω τα πράγματά μου; Κάποιος άλλος δεν βρισκόταν να το κάνει αυτό; Τόσος κόσμος βρίσκεται γύρω από τους Ολυμπιονίκες... (υπεύθυνοι, βοηθοί κ.λ.π.). Ότι και να θέλανε, θα το είχαν στα πόδια τους πιστεύω. Εκεί κολλήσανε; Πότε θα πάνε σπίτι να πάρουν κάποια πράγματα, την ημέρα που είναι το επίκεντρο της οργάνωσης, για μια ολόκληρη χώρα κ.λ.π. Λες τα αυτονόητα. :D Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο. Χωρίς να ξέρω αν έχει ειπωθεί/κυκλοφορήσει αυτό που θα πω. - ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ Η ΜΗΧΑΝΗ??? Κι άντε, να υποθέσω ότι αυτός έφυγε δεξιά και η μηχανή αριστερά. Ας μου απαντήσει κάποιος και στο παρακάτω. - ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ / ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ, ΣΤΗ ΜΑΧΑΝΗ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ??? :X Γι αυτό λέω. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ παίζει ρε παιδιά. :worry: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (13 Αύγ. 2004 , 15:09) Δεν μας αξίζουν τόσα ψέματα και τόση υποκρισία. Ως Έλληνες πολίτες δεν θα βάλουμε ένα χρυσό μετάλλιο πάνω από την αλήθεια». Ο Γιώργος Χελάκης αποκαλύπτει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης Κεντέρη-Θάνου που αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας ανήμερα της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Εξηγήσεις από τους υπευθύνους ζητά ο «Μπαμ και Κάτω» «Ο Κεντέρης και η Θάνου με την καθοδήγηση του προπονητή τους Χρήστου Τζέκου, κρύφτηκαν χτες το απόγευμα για να αποφύγουν τον έλεγχο ντόπινγκ. Το έκαναν γιατί φοβήθηκαν το αποτέλεσμα που θα έβγαινε. Όλες αυτές τις μέρες έλεγαν ότι έκαναν προετοιμασία στο Σικάγο ενώ ήταν στην Κορινθία. Ψέματα, δηλαδή. Όταν η πειθαρχική επιτροπή της ΔΟΕ τους κάλεσε να απολογηθούν, τραυματίστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε τροχαίο και δεν παρουσιάστηκαν. Ο αρχίατρος της ΔΟΕ που τους επισκέφθηκε στο ΚΑΤ εκτίμησε ότι μπορούσαν να πάνε στη μία το μεσημέρι να απολογηθούν αλλά και πάλι δεν πήγαν. Αν θέλουμε να βάλουμε το κεφάλι μας στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο, ας το κάνουμε. Αν όχι ας παραδεχτούμε την αλήθεια. Οι έλληνες αθλητές ντοπάρονται όπως σχεδόν οι συνάδερφοι τους. Όπως ο Έντουαρντς, ο Μοντγκόμερι και η Ντίβερς που πιάστηκαν ντοπαρισμένοι και αποκλείστηκαν από τους αγώνες. Χτες το απόγευμα το σύστημα του Χρήστου Τζέκου δεν λειτούργησε καλά. Η WADA περικύκλωσε το κτίριο του ντόπινγκ κοντρόλ και οι δύο πρωταθλητές ενώ πήγαιναν «κανονικά» για να «περάσουν»από έλεγχο ειδοποιήθηκαν για το κίνδυνο και έκαναν μεταβολή. Έφυγαν και πήγαν σπίτι τους για να πάρουν τα πράγματά τους, ήταν η εξήγηση που δόθηκε. Από τότε και μέχρι τον νυχτερινό τραυματισμό τους δεν τους είδε κανείς. Ενώ πήγαν –υποτίθεται- στα σπίτια τους βρέθηκαν και οι δύο στο σπίτι του προπονητή τους Χρήστου Τζέκου. Δηλαδή για πέντε –έξι ώρες δεν τους βρήκαν ούτε ο κύριος Παπαδογιαννάκης , ούτε ο κύριος Σταματόπουλος ούτε ο κύριος Σεβαστής. Κι όμως τα κινητά τους ήταν ανοικτά όπως βεβαιώνουν οι ρεπόρτερ του στίβου που επικοινωνούσαν μαζί τους. Επομένως ήξεραν, όπως ήξεραν και οι παραπάνω κύριοι που έβγαιναν στις τηλεοράσεις λέγοντας πως Δεν μπορούσαν να τους βρουν! Υποκρισία στο μέγιστο βαθμό. Όλοι ήξεραν ότι αν οι αθλητές πήγαιναν στον έλεγχο για να δώσουν δείγμα αυτό θα ήταν θετικό. Όλοι ήξεραν ότι και σήμερα να έδιναν δείγμα πάλι θα ήταν θετικό. Γι΄ αυτό και αρχικά όλοι πίεσαν τη ΔΟΕ να δώσει αναβολή 48 ωρών προκειμένου να «καθαρίσει» ο οργανισμός των αθλητών. Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων χτες το βράδυ ήταν έντονο. Σ΄ αυτό ενεπλάκησαν ο Μάρτων Σίμιτσεκ, ο Μιχάλης Ζαχαράτος και η Γιάννα Αγγελοπούλου. Το τι ακριβώς συζητήθηκαν με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΟΕ είναι άγνωστο. Γνωστό έγινε ότι από το περιβάλλον των αθλητών και του προπονητή εκδηλωνόταν δυσφορία γιατί σύμφωνα με την εκτίμησή τους η κυρία πρόεδρος δεν ήταν τόσο φορτική «όσο θα έπρεπε» στις πιέσεις της προς τους «αθάνατους». Μάλιστα έφτανα στο σημείο να διατυπώνουν την άποψη ότι η Γιάννα Αγγελόπουλου αντάλλαξε τη θυσία τους με μια θέση ανάμεσα στους αθανάτους. Σημασία έχει ότι όλοι οι προαναφερόμενοι γνώριζαν το πρόβλημα σε όλες τις διαστάσεις τους. Αν οι αθλητές έπαιρναν παράταση ώστε να εξεταστούν την Κυριακή, τότε θα έβγαιναν «καθαροί». Η ΔΟΕ αρχικά δε δεχόταν το αίτημα αυτό λόγω των σοβαρών πιέσεων από τις αποστολές των Αμερικανών, των Αυστραλών και Ιταλών. Ο τραυματισμός των αθλητών χθες το βράδυ έσωσε τα προσχήματα. Η ΔΟΕ είναι πιθανό τελικά να δώσει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα το πρωί Λογικά μια ενδεχόμενη εξέτασή τους τότε, θα τους δείξει καθαρούς. Αν η ΔΟΕ αρνηθεί να δώσει την προθεσμία τότε το πιθανότερο είναι η ΕΟΕ να αποκλείσει με δική της πρωτοβουλία τους δύο αθλητές. Σε κάθε περίπτωσή όλοι θα ξέρουν την αλήθεια αλλά θα κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Στον SuperΣΠΟΡ FM 94.6 ξέρουμε καλά ότι δε χωράμε να κρυφτούμε. Η αλήθεια έχει κόστος. Είμαστε έτοιμοι να το αναλάβουμε…» Πηγη:www.sport-fm.gr Πάρα πολύ καλό κείμενο. Ακόμα και θετικοί να βγούνε στον έλεγχο πάντως, θα το ρίξουν στη φαρμακευτική αγωγή. Όσο για το αν η Αγγελοπούλου τους πούλησε για μία θέση αθανάτου, ας πρόσεχαν... Μακάρι, να είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλά δεν φαίνεται να είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Αύγ. 2004 , 18:08) Επιτέλους έπρεπε κάποιος να τα πει. Γιατί είμαστε η μόνη χώρα που τρώει τα παιδιά της :( Ίσως να έγινε τώρα αυτό σχετικά με το ντοπάρισμα (για πρώτη φορά). Πάντως και στα δελτία ειδήσεων, (ΕΤ1 και NET) δεν τους βλέπω τους δημοσιογράφους και πολύ θετικούς στο θέμα. Σαν να ξέρουν τι έγινε, κατα 90% και πετάνε κουβέντες τους στυλ ότι το ντοπάρισμα είναι μάστιγα τα τελευταία χρόνια κ.λ.π. (επίσης: "αν και κάθε "κατηγορούμενος" δεν πρέπει να καταδικάζεται πριν βγούνε οι αποφάσεις"). Δεν ξέρω παιδιά. Έγινε δεν έγινε κάτι με τους 2 αθλητές, δεν μπορεί να μου βγάλει κάποιος από το μυαλό το τι συνέβει απο χθες, το πως συνέβει και γενικότερα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν θα είχαν κανέναν λόγο να θάψουν Έλληνες αθλητές. Πάντα τα ζυγίζουν αυτά. Όταν όμως δεν μπορείς να πεις το άσπρο, μαύρο, τότε κάνεις μια κουβέντα που διαρκεί 1 λεπτό, να διαρκεί 10 ώρες. Λένε και ξαναλένε. Το περιστατικό μετράει για εμένα και το όλο θέμα όπως έγινε χθες, δεν μου κάθεται καλά στο μάτι :whistle: Πανικός, συζητήσεις σε όλα τα κανάλια, είχε μάθει όλη η Ελλάδα ότι ψάχνουν τους 2 αθλητές (και στο πιο μακρινό χωριό που λέει ο λόγος) και μετά σου λένε ότι δεν το ήξεραν οι αθλητές ότι τους έψαχναν :confused: Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Παιδιά έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι όλα μια καλοστημένη φάρσα για να κάνουν το μπάμ στη τελετή έναρξης;;; Ακούγεται κουφό αλλά είναι εφικτό πιστεύω.... Ισως λόγω του οτι η τελετή αποκαλύφθηκε πρίν γίνει και για να κάνουμε κάτι που κανείς δεν θα το περιμένει!!! Εξ'άλλου ένα υπερθέαμα είναι και αυτό, αντίστοιχο των reality που μονο reality δεν είναι... Πάντως αν είναι έτσι μου αξίζει ολυμπιακό μετάλλιο φαντασίας....!!!!! Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Πιστεύω οτι η κοινη γνωμη σοκαριστηκε(ειδικά για τον Κεντέρη) ειδικα αν σκεφτει κανεις τι εχει γινει προς τιμη του (επονομασιες πλοιων,αεροσκαφων,αφιερωματα,ντοκυμαντερ για την ζωη του,διαφημισεις,ηταν να γινει και τελευταιος λαμπαδηδρομος) θελω να πω,τον βλεπαν διαφορετικα,τον ειχαν ξεχωρισει.Αν οντως συμβει κατι πιστευω θα απογοητευτει πολυς κοσμος :( Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Manospalin (13 Αύγ. 2004 , 18:42) Παιδιά έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι όλα μια καλοστημένη φάρσα για να κάνουν το μπάμ στη τελετή έναρξης;;; Ακούγεται κουφό αλλά είναι εφικτό πιστεύω.... Ισως λόγω του οτι η τελετή αποκαλύφθηκε πρίν γίνει και για να κάνουμε κάτι που κανείς δεν θα το περιμένει!!! Εξ'άλλου ένα υπερθέαμα είναι και αυτό, αντίστοιχο των reality που μονο reality δεν είναι... Πάντως αν είναι έτσι μου αξίζει ολυμπιακό μετάλλιο φαντασίας....!!!!! Μακάρι :) Θα μας έχουν πιάσει όλους στον ύπνο :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (13 Αύγ. 2004 , 18:45) Μακάρι :) Θα μας έχουν πιάσει όλους στον ύπνο :) Makari alla ligo diskolo.Den paizeis etsi me tin ipolipsi enos athliti.genikws den paizeis me kanenos anthropou tin ipolipsi,toso eukola. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Manospalin (13 Αύγ. 2004 , 16:42) Παιδιά έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι όλα μια καλοστημένη φάρσα για να κάνουν το μπάμ στη τελετή έναρξης;;; Ακούγεται κουφό αλλά είναι εφικτό πιστεύω.... Ισως λόγω του οτι η τελετή αποκαλύφθηκε πρίν γίνει και για να κάνουμε κάτι που κανείς δεν θα το περιμένει!!! Εξ'άλλου ένα υπερθέαμα είναι και αυτό, αντίστοιχο των reality που μονο reality δεν είναι... Πάντως αν είναι έτσι μου αξίζει ολυμπιακό μετάλλιο φαντασίας....!!!!! Mακάρι, αλλά θα είναι απίστευτα κακόγουστο σενάριο. Δεν νομίζω ότι θα το εκτιμήσει κανείς ιδιαίτερα. Πάντως ακόμα και αυτό το προτιμάω από το... άλλο σενάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Φιλοι, αυτο που ακουγεται εντονα στα δημοσιογραφικα θεωρεια εδω ειναι οτι συντομα θα ακουστουν αληθειες. Παντως η υποθεση φαινεται να ειναι 'στημενη' στον πρωταθλητη μας. Κι αυτο γιατι εφυγαν απο το Ολυμπιακο χωριο για ωρες και οταν πληροφορηθηκαν απο τη τηλεοραση τι συνεβη προσπαθησαν να επιστρεψουν, μαται ομως. Προσοχη. Φαινεται οτι καποιοι προσπαθουν να μειωσουν τους αθλητες μας και ισως ως τη Δευτερα πεσουν οι μασκες. Φυσικα μονο ανοητοι δεν ειναι οι Πρωταθλητες μας, αλλα φαινεται οτι καποιο...λακο εχει η φαβα. Κι αυτο λιγες ωρες περιν την τελετη. Πιστευω προσωπικα οτι η ερευνα θα βγαλει πολλα συμπερασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 ΤΟ παραπανω σεναριο που λεει οτι θα κανουν την εμφανιση τους ειαι ακραιο, αλλα τουλαχιστον δεν στεκει ως αυτητην ωρα. Εκτος αν ειναι εκπληξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Παιδιά, σίγουρα η υπόθεση βρωμάει άσχημα και είναι και τόσο κακοστημένη που θυμίζει έντονα "φωσκολικό" σενάριο. Ποιός αθλητής άραγε θα διακινδύνευε τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα καβαλώντας μηχανή την παραμονή της έναρξης? Από την άλλη μεριά, δεν είναι επίσης "ύποπτη" αυτή η ξαφνική σπουδή της ΔΟΕ ή της όποιας άλλης αρμόδιας αρχής να περάσουν τη συγκεκριμένη στιγμή έλεγχο ντόπινγκ και οι δύο αθλητές? Είναι βεβαίως θέμα χρόνου να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθούν οι πρωταγωνιστές αυτού του θεάτρου σκιών... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Εγώ επιμένω στο σενάριό μου.... Ισως ακούγεται χαζό εντελώς, αλλά η όλη φάση μου θυμίζει κάτι σε fame story... Παντως οντως δε νομίζω να συμεριφέρθηκαν έτσι οι πρωταθλητές μας... Μακάρι να βγώ αληθινός σε αυτό που πιστεύω.... Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Manospalin (13 Αύγ. 2004 , 18:42) Παιδιά έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι όλα μια καλοστημένη φάρσα για να κάνουν το μπάμ στη τελετή έναρξης;;; Ακούγεται κουφό αλλά είναι εφικτό πιστεύω.... Ισως λόγω του οτι η τελετή αποκαλύφθηκε πρίν γίνει και για να κάνουμε κάτι που κανείς δεν θα το περιμένει!!! Εξ'άλλου ένα υπερθέαμα είναι και αυτό, αντίστοιχο των reality που μονο reality δεν είναι... Πάντως αν είναι έτσι μου αξίζει ολυμπιακό μετάλλιο φαντασίας....!!!!! Για να'μαι ειλικρινης το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα καπως διαφορετικα... Την ωρα που ολος ο κοσμος περιμενει να δει ποιος αθλητης θα ειναι αυτος που θα αναψει το βωμο,να εμφανιστει λεει ο Κεντερης με επιδεσμο στο κεφαλι και ορο στο χερι,υποβασταζομενος απο 2 νοσοσκομες :eek: :p Εκει πιστευω οτι θα πειστει και ο πλεον δυσπιστος και οτι ολα οσα συνεβησαν απο χτες το βραδυ ηταν περα για περα αληθη. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Manospalin (13 Αύγ. 2004 , 18:42) Παιδιά έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι όλα μια καλοστημένη φάρσα για να κάνουν το μπάμ στη τελετή έναρξης;;; Ακούγεται κουφό αλλά είναι εφικτό πιστεύω.... Ισως λόγω του οτι η τελετή αποκαλύφθηκε πρίν γίνει και για να κάνουμε κάτι που κανείς δεν θα το περιμένει!!! Εξ'άλλου ένα υπερθέαμα είναι και αυτό, αντίστοιχο των reality που μονο reality δεν είναι... Πάντως αν είναι έτσι μου αξίζει ολυμπιακό μετάλλιο φαντασίας....!!!!! ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ :) Άμα σου πω, ότι μου πέρασε κι αυτό σαν ιδέα. Είπα βέβαια να μη το γράψω. Θα με περνάγανε τουλάχιστον για τρελό. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΜΑΚΑΡΙ :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Manospalin (13 Αύγ. 2004 , 18:42) Παιδιά έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι όλα μια καλοστημένη φάρσα για να κάνουν το μπάμ στη τελετή έναρξης;;; Ακούγεται κουφό αλλά είναι εφικτό πιστεύω.... Ισως λόγω του οτι η τελετή αποκαλύφθηκε πρίν γίνει και για να κάνουμε κάτι που κανείς δεν θα το περιμένει!!! Εξ'άλλου ένα υπερθέαμα είναι και αυτό, αντίστοιχο των reality που μονο reality δεν είναι... Πάντως αν είναι έτσι μου αξίζει ολυμπιακό μετάλλιο φαντασίας....!!!!! :wacko: :wacko: :wacko: Oσο για καποιον που με χαρακτηρισε κλασσικο Ελληναρα,απαντω οτι ειμαι Ελληναρας κλασσικος και ,οχι,δεν χειροκροτουσα τον Κεντερη αλλα τον φωναζα κιολας ''Ο Μιστερ Ντοπας'' καθως ηξερα τις τακτικες του Τζεκου απο την ΑΕΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Προσωπικά απο την στιγμή που μαθεύτηκε όλο αυτό το μπάχαλο επιμένω πως κάτι βρωμάει. Το ατύχημα έγινε κοντά στο σπίτι μου και όμως με μια μικρή βόλτα που κάνανε συγγενείς μου εκεί δεν διαπίστωσαν τπτ στον δρόμο...αν και μπορεί κάποιος να είχε καθαρίσει. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και δυστυχώς η έναρξη κατάφερε και καλύφτηκε απο το μπάχαλο. Πως είναι δυνατόν σε μια λεωφόρο όπως η Γούναρη που καθημερινά περνάνε εκατοντάδες αυτοκίνητα και ΜΟΝΟ η μηχανή τους έπεσε πάνω στο λάδι? Δεν έπρεπε να είχαν γίνει και νωρίτερα ατυχήματα στην συγκεκριμένη περιοχή? Πως με το πέσιμο της μηχανής ο αριστερός καθρέφτης που φυσικά εξέχει απο τον όγκο της μηχανής (και εφόσον πέσανε με την αριστερή πλευρά) ήταν ανέπαφος και όχι κομμάτια στην άσφαλτο? Πως είχανε κατάγματα και εκδορές και στην δεξιά πλευρά καθώς πέσανε μόνο με την αριστερή? Και πες οτι έγινε τροχαίο....μα καλά...ένα ασθενοφόρο δεν μπορούσαν να καλέσουν ή ένα περιπολικό την ίδια στιγμή? Μπορεί και να λέω βλακείες και να το σκέφτομαι πολύ αστυνομικά και ντεντεκτιβικά το όλο θέμα αλλά αυτοί οι συγκεκριμένοι αθλητές δεν είναι μόνο τα καμάρια της χώρας μας αλλά είναι και παγκοσμίως γνωστοί και ινδάλματα για πολλούς ανθρώπους. Λυπάμαι πάρα πολύ με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και είναι πολύ εύκολο -δυστυχώς- να καταδικάζεις έναν άνθρωπο παρά να τον αθωώνεις αλλά πρέπει να μπει μια σειρά και μια τάκη σε όλη αυτή την υπόθεση. Όχι για τους ίδιους τόσο πολύ, όχι για τους αγώνες, αλλά για όλους εμάς που εχουμε μπερδευτεί. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (13 Αύγ. 2004 , 19:41) ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ :) Άμα σου πω, ότι μου πέρασε κι αυτό σαν ιδέα. Είπα βέβαια να μη το γράψω. Θα με περνάγανε τουλάχιστον για τρελό. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΜΑΚΑΡΙ :o Δεν το βλέπω όμως να γίνεται αυτό φίλε μου. Σε περίπτωση όμως που θα γίνει, θα πρέπει να δοθεί παράσημο ηλιθιότητας στους καραγκιοζοπαίχτες που το σχεδίασαν. Λες και το είχαμε ανάγκη να μας συζητάνε κακοβούλως όλα τα διεθνή ΜΜΕ την ημέρα έναρξης της Ολυμπιάδας. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Πανικός στις ειδήσεις :D Λένε λένε λένε, ο καθένας τα δικά του. Κανείς δεν λέει κάτι ουσιαστικό όμως! Δεν μου αρέσουν οι κουβέντες που λέγονται, έχοντας κλείσει τα μάτια και τα αυτιά του ο ομιλών και λέγοντας γενικολογίες, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Επιχειρήματα δεν έχει κανείς. Πρακτικά δηλαδή, με ποιές δικαιολογίες θα μιλήσουν για το θέμα που ξεκίνησε χθες, την Δευτέρα στην επιτροπή; Πως πήγε και έτυχε σε εμάς το πρόβλημα πάλι... Ποτέ δεν φταίμε για κάτι και αν όντως δεν φταίμε, δεν μπορούμε να το αποδείξουμε μετά :D Κλασική περίπτωση το θέμα για τα κανάλια: - Στο εξωτερικό, θα μας κάνουν κόσκινο και θα ανεβάσουν τους δικούς τους αθλητές (έχουν, δεν έχουν κάνει ντόπινγκ). - Στο εσωτερικό, θα κάνουμε κόσκινο τους ξένους αθλητές και θα ανεβάσουμε τους δικούς μας (έχουν, δεν έχουν κάνει ντόπινγκ). Γιατί δεν το κάλυψαν από την αρχή πάντως το θέμα, δεν το κατάλαβα. Εφόσον δεν τρέχει κάτι και μιλάμε για παρεξήγηση, μπορούσαν με 1-2 τηλέφωνα να το διορθώσουν το λάθος και την παρεξήγηση. Αλλά το κακό είναι ότι υπάρχουν πολλά χρήματα στις υποθέσεις αυτές και με 1-2 τηλεφωνήματα επίσης, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Να "θάψεις" κάποιους αθλητές, αλλά και να καλύψεις εύκολα επίσης, κάποια "ατιμία" που έχουν κάνει κάποιοι αθλητές (υποθετικά πάντα). Πολύ τηλέφωνο πρέπει να έπεσε πάντως τις τελευταίες ώρες μεταξύ κάποιων παραγόντων. Ποιός μπορεί να ξέρει τι έγινε...; :whistle: Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 O OTE :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voxson Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Ο Λάμπρος Παπακώστας (πρωταθλητής του ύψους) που είδε τους αθλητές στο νοσοκομείο δήλωσε στην τηλεόραση ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να αγωνιστούν στους αγώνες λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (13 Αύγ. 2004 , 19:56) Πολύ τηλέφωνο πρέπει να έπεσε πάντως τις τελευταίες ώρες μεταξύ κάποιων παραγόντων. Ποιός μπορεί να ξέρει τι έγινε...; :whistle: Γιατί όμως να δώσει 72 ώρες προθεσμία, η Δ.Ο.Ε., στους 2 αθλητές? Τι να γίνει μέσα σε 72 ώρες? Να το σκεφτούν και να εμφανιστούν? Ή μήπως να τους ψάξουμε να τους βρούμε? Βρε μήπως είναι και η Νικολούλη στο σκηνικό?!?!?! :p Εδώ με τους 2 αθλητές (εξ Αμερικής) τους αποκεφαλίσαν μέσα σε λίγες ώρες. - Την άλλη (δεν θυμάμαι όνομα) της κολύμβησης ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ (επειδή δεν παρουσιάστηκε για τον έλεγχο) την φάγανε μέσα σε λίγες ώρες! Η Θάνου και ο Κεντέρης σε τι διαφέρουν? Μακάρι και πάλι, να είναι στημένο. Και το επαναλαμβάνω, γιατί τόση ώρα σκέφτομαι, και σκέφτομαι τα τόσα κενά που έχει αυτή η ιστορία (ο δρόμος, η μηχανή, ο Παπαδογιαννάκης που ούτε αυτός μπορούσε να τους βρει, ο τραυματισμός τους). Who knows? ANYTHING IS POSSIBLE!!! (Kατά παράφραση). ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts