Jump to content

ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (31 Αύγ. 2004 , 14:23)

ο προπονητής του προπονητή της Χαλκιά ήταν ο Τζέκος...

Αυτό επιβεβαιωμένο;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (31 Αύγ. 2004 , 14:49)

πλάκα με κάνεις, ε?

Σε ποιό από τα 2;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (31 Αύγ. 2004 , 14:42)

Αυτά από που τα ξέρεις;

Επειδή προσβάλλεις 2 αθλητές που μας έχουν κάνει πολλές φορές υπερήφανους καλό θα ήταν να δώσεις και τις πηγές σου. :!:

σχετικά με την Αμερική, στην οποία θα ήταν κατά τη προετοιμασία για του ΟΑ, έγιναν εκτενή ρεπορτάζ με λεπτομέρειες ότι το ίδιο διάστημα ήταν στην Κόρινθο (αναφέρθηκε σε ποιό στάδιο έκαναν προετοιμασία, που έμεναν, που έτρωγαν).

όσο για τη Κρήτη-Κατάρ, το sportime τότε φώναζε με φωτογραφίες από εφημερίδες του Κατάρ με συνεντεύξεις του Τζέκου την ίδια περίοδο....

δες και εδώ ::

http://ekathimerini.com/4dcgi/news/ell__5903308KathiLev&xml/&aspKath/ell.asp?fdate=24/08/2004

http://w1.eone.gr/4dcgi/_w_articles_tile1_100001_22/08/2004_105844

όσο για την καραμέλα των αθλητών που μας έχουν κάνει πολλές φορές υπερήφανους, υποτιμάει τη νοημοσύνη μας... κι εμείς τους κάναμε πολλές φορές εκατομμυριούχους... και μας έκαναν και πολύ ξεφτίλα με αυτό που έγινε.. μας χρωστάνε πλέον πολλά...

και σχετικά με τη σχέση Τζέκου-Παναγιωτόπουλου-Χαλκιά ::

"...Το 1994 αρχίζει η στενή του συνεργασία με τον προπονητή άρσης βαρών Χρήστο Ιακώβου, από τον οποίο υιοθέτησε τις προπονητικές αρχές, που ακόμα και σήμερα πιστεύει. Έτσι, λοιπόν, γίνεται ο καλύτερος, έως σήμερα, προπονητής στο χώρο του ελληνικού στίβου, έχοντας αναρίθμητες επιτυχίες, καθώς και αθλητές με παγκόσμια λάμψη, όπως Κώστας Κεντέρης, Κατερίνα Θάνου, Χάρης Παπαδιάς, Χριστόφορος Χοϊδης, Γίώργος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Θεοδωρίδης"

κείμενο από το site του Dr Tzekos, Mr Hide το οποίο φυσικά δεν είναι up από τις 13 του μήνα... γιατί άραγε..?

το πιό πάνω απόσπασμα καθώς και άλλα ενδιαφέροντα υπάρχουν εδώ ::

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=255060

ΟΚ, όλα αυτά ήταν γνωστά, όπως και το ότι ο Τζέκος ντοπάρει τους αθλητές του, το έχω γράψει σελίδες τώρα.

Απλά δε βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει το ότι ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος όταν ήταν αθλητής είχε για κάποιο διάστημα προπονητή τον Τζέκο με το σήμερα.

Ο Παναγιωτόπουλος έχει σταματήσει την καριέρα του ως αθλητής εδώ και χρόνια. Μήπως θέλεις να μου πεις ότι όταν ο Παναγιωτόπουλος ήταν αθλητής του Τζέκου ο Τζέκος του αποκάλυψε τα μυστικά του καλού ντοπαρίσματος; Δεν τον έχω για τόσο χαζό τον Τζέκο (συγκεκριμένα τον έχω για ΠΟΛΥ έξυπνο).

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν θέλω να πω τίποτα, απλά μου έκανε εντύπωση που φάνηκε σαν να μην ήξερες ποιόν είχε προπονητή ο Παναγιωτόπουλος...

όπως ξαναείπα, μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα...

ο Τζέκος είναι προμηθευτής, δεν είναι προπονητής... μπορεί να τάϊσε και τον Παναγιωτόπουλο, μπορεί να μην ήθελε ο τελευταίος και να συνέχισε να καθαρός ή να τραβήχτηκε από το κύκλωμα... αλλά και αυτό δε λέει τίποτα...

και κάτι άλλο.. αλήθεια, πόσους και ποιούς αθλητές έχουν ετοιμοπόλεμους αυτή τη στιγμή οι 2 προπονητές Ιακώβου-Τζέκος για να τους κατεβάσουν σε αγώνες π.χ. σ ένα μήνα??? πάνε οι ντριμ τιμ του στίβου και της άρσης βαρών? αυτό δε σε μελαγχολεί, τουλάχιστον??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (31 Αύγ. 2004 , 14:15)

Σε συζήτηση χθες στο μέγκα με συντονίστρια τη Μάρα Ζαχαρέα όπου βρίσκονταν στα παράθυρα Νάσος Αλευράς, Φίλιππος Συρίγος και Γιώργος Ορφανός, κάποια στιγμή παρεμβαίνει τηλεφωνικά ένας δημοσιογραφιος ο κύριος Γκιόλιας.

Συρίγος: Εσεις που ειστε φίλος του Κεντέρη, και από ότι μαθαινω ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ του Κεντέρη, δεν ειστε αξιοπιστη πηγή. Δεν δικαιουστε να ομιλειτε

.......

Γκιόλιας: Δηλαδή εσείς κύριε Συρίγο που γράψατε ότι η Χαλκιά έχει εικονικο προπονητη...

Συρίγος: Εγω? Ποτέ!

Γκιόλιας: Εσείς δεν υπογράφετε Φ.Σ. στην ελευθεροτυπία ?

Συρίγος: Θα επρεπε να ντρεπεστε! Εγω οτι γραφω το υπογραφω!!

Γκιόλιας: Ποιος γράφει ως Φ.Σ. στην ελευθεροτυπία. Εσείς το γράψατε!

Ζαχαρεα: Δεν μας ενδιαφερει τι γραφει ο κυριος Συρίγος στην Ελευθεροτυπια, κυριε. Καληνυχτα

και τον εκλεισε.......

Για την ιστορία, να το επίμαχο άρθρο:

http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%C9%F0%F0%FC%E4%F1%EF%EC%EF&a=&id=13240860

Περισσότερο δε μου την έσπασε ο μαλακοΣυρίγος όταν έλεγε «εσύ θα μου μάθεις αθλητική δημοσιογραφία» και «τόσα χρόνια στο κουρμπέτι» και άλλες τέτοιες ωραίες π@παριές... Και δίκιο να είχε σε όσα έλεγε το έχασε με την συμπεριφορά του...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

ok...thx gia thn enhmerosh ..

mallon giayto oloi oi amreikanoi sto sidnei legane who is kenteris kai meta legane where is kenteris???

akousa prin ligo sto radiofono(tou alpha) pos ekastos kenteris kai8anou pernane apo 1 dis evro(?!?!?!?!!?!?) kai ena megalo pososto phgaine ston proponhth tous--->dr tzekos

me ena dis evro,ante kai me 10.000.000 sas kano ki ego etsi perhfanous..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

akousa prin ligo sto radiofono(tou alpha) pos ekastos kenteris kai8anou pernane apo 1 dis evro(?!?!?!?!!?!?) kai ena megalo pososto phgaine ston proponhth tous--->dr tzekos
Άκουσες λάθος. Για να έχεις μέτρο σύγκρισης· κόστος κατασκευής του τραμ: 380 εκατομμύρια ευρώ.

Πόσο βλάκες μπορούν να γίνουν επιτέλους αυτοί οι δημοσιογράφοι;
Όσο αυτοί που τους πιστεύουν :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (31 Αύγ. 2004 , 15:32)

δεν θέλω να πω τίποτα, απλά μου έκανε εντύπωση που φάνηκε σαν να μην ήξερες ποιόν είχε προπονητή ο Παναγιωτόπουλος...

όπως ξαναείπα, μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα...

ο Τζέκος είναι προμηθευτής, δεν είναι προπονητής... μπορεί να τάϊσε και τον Παναγιωτόπουλο, μπορεί να μην ήθελε ο τελευταίος και να συνέχισε να καθαρός ή να τραβήχτηκε από το κύκλωμα... αλλά και αυτό δε λέει τίποτα...

Αυτό λεώ και εγώ ότι δε λέει τίποτα.

και κάτι άλλο.. αλήθεια, πόσους και ποιούς αθλητές έχουν ετοιμοπόλεμους αυτή τη στιγμή οι 2 προπονητές Ιακώβου-Τζέκος για να τους κατεβάσουν σε αγώνες π.χ. σ ένα μήνα??? πάνε οι ντριμ τιμ του στίβου και της άρσης βαρών? αυτό δε σε μελαγχολεί, τουλάχιστον??

Με μελαγχολεί αλλά που κολλάει με το θέμα;

Ο Τζέκος ας πρόσεχε. Να μην τους έβαζε στο Ολυμπιακό Χωριό πριν καθαρίσουν. Ο Ιακώβου είναι μπερδεμένη υπόθεση. Αφενός δε με ικανοποίησε καθόλου φέτος επειδή είχε πολύ λίγα νέα πρόσωπα στην ομάδα, αφετέρου παραιτήθηκε κιόλας, μάλλον έχει κουραστεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα ειναι τοσο μπερδεμενη η ιστορια οσο και ο Γορδιος δεσμος........ελπιζω να υπαρχει ενας Αλεξανδρος που να βαλει το σπαθι του και να κοψει τα δεσμα της παραπληροφορησης!

Αν και τελικα θα μεινει ενα ερωτηματικο για το αν θα βγει ολη η αληθεια στη φορα!

Υ.Γ.1.Τι ακριβως ηταν αυτο σημερα στην Τηνο; :confused:

Υ.Γ.2. Εντυπωση προκαλει που ο προεδρος του ΣΕΓΑΣ , Σεβαστης δεν συζηταει το ενδεχομενο να υποβαλει μηνυση στον Ρονγκ για τον χαρακτηρισμο οτι <χρειαζεται ψυχιατρο>.........καλα τοσο κοτες ειναι ολοι η μηπως ο Ρονγκ εχει δικιο; :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (31 Αύγ. 2004 , 23:02)

Υ.Γ.2. Εντυπωση προκαλει που ο προεδρος του ΣΕΓΑΣ , Σεβαστης δεν συζηταει το ενδεχομενο να υποβαλει μηνυση στον Ρονγκ για τον χαρακτηρισμο οτι <χρειαζεται ψυχιατρο>.........καλα τοσο κοτες ειναι ολοι η μηπως ο Ρονγκ εχει δικιο; :mad:

Δεν έχει καθόλου δίκιο. Προσπάθησε να συγκαλήψει την υπόθεση και να μη φανεί ότι ο ίδιος προσωπικά κυνηγούσε τους αθλητές. Τελικά όμως παρενέβη προσωπικά ακριβώς όπως το είχε περιγράψει ο κύριος Σεβαστής.

Μας την είχαν στημένη. Κανείς δεν έχει αμφιβολία πλέον γι' αυτό :mad:

Μετα το καραγκιοζιλικι με την Τηνο, ειπε στον Εισαγγελεα οτι, οτι του εδινε ο Τζεκος επαιρνε, και αυτος δεν ηξερε αν ηταν ντοπες. Για πολυ λακαμαδες μας περνανε. Αλλα δεν ντρεπεται καθολου ρε παιδι μου? Φοβερο θρασος.

Πηγε ο Κεντερης να προσκυνησει και να αναψει λαμπαδα, διοτι λεει ειχε ενα ταμα. Τι ταμα δεν μας ειπε. Να γλυτωσει απο τη WADA? Και εκανε και ΡR με κατι κυρατσες και μετα μπηκε σε ενα 20-μετρο σκαφος και την εκανε.

Το ότι ήταν ειλικρινής και είπε ότι εμπιστεβόταν τυφλά τον προπονητή του κάποιοι το θεωρούν κακό.

Αν έλεγε ότι είναι σίγουρος ότι ποτέ δε πήρε τίποτα απαγορευμένο κάποιοι θα λεγαν ότι μας δουλεύει.

Είμαστε αδιόρθωτοι :(

Οταν ενας αθλητης που ξερει τι γινεται γυρω του, και απο μετριοτατος γινεται ο πρωτος σε ολο τον κοσμο, διπλασιαζεται σε μυς, δεν υποψιαζεται τιποτα? Βιταμινες επαιρνε? Και στο φιναλε οταν ο Τζεκος τους εκρυβε απο τους ελεγχους τι νομιζε ο ΚΚ? Οτι επαιζαν κρυφτο?

θα δυσκολευτω να πιστεψω οτι ο κεντερης δεν ηξερε τι παιζοταν (τραυματιας, τελειωμενος και ξαφνικα πρωτος), αλλα ισως το πιστεψω για τη Θανου... Οπως και ναναι τελικα δεν μπορεις να τους κατηγορησεις γιαυτο, μπηκανε στο χορο και χορεψαν, αν ειναι κατι που μας εχει ξινισει ολους ειναι οτι πηγανε να το μπαλωσουν και μας δουλεψαν...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Μετά και τα σημερινά δεν νομίζω να έχει μείνει κανείς αφελής που να πιστεύει ότι "τα παιδιά είναι αθώα και τα παρέσυραν".

Απλά κάποιοι πιστεύουν ότι "όλοι παίρνουν οπότε γιατί εμείς να είμαστε στην απέξω" και κάποιοι (όπως κι εγώ) ότι είναι προτιμότερο να επιστρέψουμε στην εποχή των 0 μεταλλίων παρα να προάγουμε το ντοπάρισμα. Αυτή η αριθμητική των μεταλλίων άλλωστε και τα προνόμια των ολυμπιονικών (που είναι οι 8 πρώτοι από την εποχή που δεν παίρναμε μετάλλια κι έτσι γέμισε ο τόπος) μας έφεραν στη σημερινή κατάντια. Η πολιτική του ντοπαρίσματος από τη μία και των εθνικών μεταγραφών από την άλλη με στόχο όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια (μη μας πέσει η μύτη αν πάρουμε κάτω από 13) μπορεί να είναι παγκόσμια πρακτική αλλά δεν θα έπρεπε να την ακολουθούμε. Και αφού την ακολουθούμε να μην ψάχνουμε διεθνείς συνομωσίες γιατί τα αλληλοκαρφώματα ανήκουν στους όρους του παιχνιδιού που διαλέξαμε...

KCB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 1 Σεπ. 2004 , 00:19)

Μετά και τα σημερινά δεν νομίζω να έχει μείνει κανείς αφελής που να πιστεύει ότι "τα παιδιά είναι αθώα και τα παρέσυραν".

Απλά κάποιοι πιστεύουν ότι "όλοι παίρνουν οπότε γιατί εμείς να είμαστε στην απέξω" και κάποιοι (όπως κι εγώ) ότι είναι προτιμότερο να επιστρέψουμε στην εποχή των 0 μεταλλίων παρα να προάγουμε το ντοπάρισμα. Αυτή η αριθμητική των μεταλλίων άλλωστε και τα προνόμια των ολυμπιονικών (που είναι οι 8 πρώτοι από την εποχή που δεν παίρναμε μετάλλια κι έτσι γέμισε ο τόπος) μας έφεραν στη σημερινή κατάντια. Η πολιτική του ντοπαρίσματος από τη μία και των εθνικών μεταγραφών από την άλλη με στόχο όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια (μη μας πέσει η μύτη αν πάρουμε κάτω από 13) μπορεί να είναι παγκόσμια πρακτική αλλά δεν θα έπρεπε να την ακολουθούμε. Και αφού την ακολουθούμε να μην ψάχνουμε διεθνείς συνομωσίες γιατί τα αλληλοκαρφώματα ανήκουν στους όρους του παιχνιδιού που διαλέξαμε...

Είναι ντροπή κι αίσχος μέσα από γενικότητες κι αοριστολογίες να προσβάλλεις τους Έλληνες αθλητές κι ιδιαίτερα τους ολυμπιονίκες μας, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι τα μετάλλια είναι ντοπέ :mad:

Σε καλώ ευθέως να απαντήσεις αν πιστεύεις ότι τα 16 μετάλλια που μας έφεραν οι αθλητές μας είναι καθαρά ή τα θεωρείς ότι οφείλονται σε ντόπα.

Έλεος δηλαδή που σε λίγο θα βγάλουμε και τον Πύρρο ντοπέ, επειδή κάποιοι δε μπορούν να χωνέψουν ότι μια τόσο μικρή χώρα διακρίθηκε τόσες πολλές φορές στους αγώνες.

Και φυσικά και πρέπει να συνεχίσουν να δίνονται προνόμια και κίνητρα για να ασχολούνται κι άλλοι νέοι με τον πρωταθλητισμό και να κάνουν τη σημαία μας και τον ύμνο μας να ταξιδεύει σε όλη τη γη :!:

Ηρεμια. Ο καθενας εχει την αποψη του και πρεπει να ειναι σεβαστη οσο και αν δεν συμφωνουμε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 1 Σεπ. 2004 , 00:44)

Ηρεμια. Ο καθενας εχει την αποψη του και πρεπει να ειναι σεβαστη οσο και αν δεν συμφωνουμε.

Απόλυτα σεβαστή είναι, εφόσον δε προσβάλλει κανένα φυσικό πρόσωπο, είτε αυτό γράφει στο φόρουμ είτε όχι, κι εφόσον δεν αφήνει αβάσιμα και βαριά υπονοούμενα για ανθρώπους που αν μη τι άλλο πρέπει να σεβόμαστε :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 1 Σεπ. 2004 , 00:02)

Οταν ενας αθλητης που ξερει τι γινεται γυρω του, και απο μετριοτατος γινεται ο πρωτος σε ολο τον κοσμο, διπλασιαζεται σε μυς, δεν υποψιαζεται τιποτα? Βιταμινες επαιρνε? Και στο φιναλε οταν ο Τζεκος τους εκρυβε απο τους ελεγχους τι νομιζε ο ΚΚ? Οτι επαιζαν κρυφτο?

1. Τι εννοείς "που δεν ξέρει τι γίνεται γύρω του";

2. Τι εννοείς μετριότατος;

Από πότε παρακολουθείς στίβο για να μπορείς και να κρίνεις έναν αθλητή ότι είναι μετριότατος;

Γίναμε όλοι ειδικοί, εκ των υστέρων πάντα! :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]