hydro Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 telika kala elege o pateras mou oti exei megalytero endiaferon na vlepeis ton olympiako na prospathei na perasei sthn epomenh fasi para na vlepeis olympiada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Θέμα 1ο: Οι επιχειρηματίες της IAAF Η απόφαση της IAAF: Αν οι δύο αθλητές δείξουν ότι έμαθαν το μάθημά τους, τότε δε τρέχει τίποτα. Αν δε πάρουν απουσίες στα μήτινγκ μας, αν τα βρουν με το τραστ των χορηγών μας, αν δε μιλήσουν, αν και οι άλλοι κορυφαίοι Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές και αθλήτριες δε κάνουν ότι και οι δυό τους στο παρελθόν και αν έχουν διαγωγή κοσμιοτάτη ως φίρμες του circus, τότε όλα καλά..... Έχουν προθεσμία όλοι τους έως την επόμενη συνεδρίασή τους (κανά τρίμηνο, εξάμηνο, αναλόγως).Μετά μπορούν και αυτοί να κερδίζουν, με ή χωρίς βοήθειες... Και φυσικά να χάνουν όταν πρέπει να χάσουν χωρίς διαμαρτυρίες... Θέμα 2ο: Οι σφουγγοκωλάριοι της ΕΟΑ: Οι συστάσεις της ΕΟΑ: Οι Έλληνες συναθλητές των δύο, (αποφασίζουμε και διατάσσουμε) να μην κάνουν δηλώσεις συμπάθειας προς αυτούς, γιατί ενοχλήθηκαν οι (κηφήνες) της ΔΟΕ... (Επίσης όλοι όσοι έπεσαν στο παράπτωμα αυτό να περάσουν από τον κ. Λάμπη Νικολάου να υπογράψουν τη δήλωση μετάνοιας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mic_nick45 (26 Αύγ. 2004 , 20:33) Θέμα 1ο: Οι επιχειρηματίες της IAAF Η απόφαση της IAAF: Αν οι δύο αθλητές δείξουν ότι έμαθαν το μάθημά τους, τότε δε τρέχει τίποτα. Αν δε πάρουν απουσίες στα μήτινγκ μας, αν τα βρουν με το τραστ των χορηγών μας, αν δε μιλήσουν, αν και οι άλλοι κορυφαίοι Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές και αθλήτριες δε κάνουν ότι και οι δυό τους στο παρελθόν και αν έχουν διαγωγή κοσμιοτάτη ως φίρμες του circus, τότε όλα καλά..... Έχουν προθεσμία όλοι τους έως την επόμενη συνεδρίασή τους (κανά τρίμηνο, εξάμηνο, αναλόγως).Μετά μπορούν και αυτοί να κερδίζουν, με ή χωρίς βοήθειες... Και φυσικά να χάνουν όταν πρέπει να χάσουν χωρίς διαμαρτυρίες... Αυτό είναι το βασικό. Για αυτό κάνανε εχθρούς όλα τα μεγάλα κεφάλια της IAAF. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnywh Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Μα είναι προφανές ότι διεθνώς το ντόπιγκ το έχουν ψιλοαποδεχτεί. Μια τιμωρία και μετά από ένα χρόνο πάλι μαζί και αν κερδίσει χρυσό στους επόμενους αγώνες κανείς δε θα πεί τίποτα. Εδώ στην Ελλάδα ξυπνήσαμε απότομα με ισχυρό σόκ. Και τώρα είναι δύσκολο να ξανακοιμηθούμε. Τα παιδιά που αφιερώνουν τα μετάλιά τους έχουν καταλάβει ότι ακριβώς λόγω Κεντέρη-Θάνου, η μισή Ελλάδα είναι βαθιά μέσα της σίγουρη (και η άλλη μισή ενώ το σκέφτεται προσπαθεί να το ξεχάσει) ότι και τα δικά τους μετάλια είναι λόγω ντόπιγκ??? Το κακό με την υπόθεση είναι το τέλος της αθωότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑ, ήταν η ελληνική απάντηση που έδωσαν οι θεατές στην κούρσα των 200μ στους "καθαρούς" αμερικάνους που έτρεξαν και κέρδισαν και τα 3 μετάλλια. Μπράβο στους Έλληνες που απέδειξαν ότι δε συγχωρούνε την μεροληπτική συμπεριφορά εις βάρος των Ελλήνων πρωταθλητών. Μπράβο μας που γιουχάραμε τους δασκάλους της ντόπας, που ξαφνικά βγήκαν όλοι καθαροί :rolleyes: Σήμερα ένιωσα περήφανος πραγματικά που είμαστε αυτοί που είμαστε και δεν είμαστε κάποιοι άλλοι ίσως λιγότερο θερμοί στις αντιδράσεις μας. Μπράβο στα παιδιά. Με συγκίνησαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αυτό το χάρηκα και εγώ.... :D Και ασ'τους να λένε τα doperman... :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (26 Αύγ. 2004 , 23:06) ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑ, ήταν η ελληνική απάντηση που έδωσαν οι θεατές στην κούρσα των 200μ στους "καθαρούς" αμερικάνους που έτρεξαν και κέρδισαν και τα 3 μετάλλια. Μπράβο στους Έλληνες που απέδειξαν ότι δε συγχωρούνε την μεροληπτική συμπεριφορά εις βάρος των Ελλήνων πρωταθλητών. Μπράβο μας που γιουχάραμε τους δασκάλους της ντόπας, που ξαφνικά βγήκαν όλοι καθαροί :rolleyes: Σήμερα ένιωσα περήφανος πραγματικά που είμαστε αυτοί που είμαστε και δεν είμαστε κάποιοι άλλοι ίσως λιγότερο θερμοί στις αντιδράσεις μας. Μπράβο στα παιδιά. Με συγκίνησαν... Και μετά βεβαίως τους χειροκρότησε ένα ολόκληρο στάδιο :whistle: Σταθερότατοι στα "πιστεύω" μας! :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Και μετά βεβαίως τους χειροκρότησε ένα ολόκληρο στάδιο :whistle: Σταθερότατοι στα "πιστεύω" μας! :p Το ότι χειροκρότησε μετά το στάδιο, νομίζω ότι ήταν πολύ καλό, γιατί στείλαμε ακριβώς το μύνημα που θέλαμε... ΟΧΙ στις μεθοδεύσεις, αλλά οι αθλητές δε φταίνε σε τίποτα... Αν βέβαια αναρωτιέται κάποιος αν λάβανε το μήνυμα?? Αυτό αποκλείεται... Το πολύ πολύ να δηλώσουν πάλι την ενόχλησή τους, να τρέξουν κάποιοι Λάμπηδες να σφουγγίξουν κ**ους πάλι, αλλά από κει και πέρα, απλά κάναμε το κομμάτι μας... Αλλά είχε μεγάλη σημασία για όλα τα παιδιά της ομάδας... Η στήριξη του κόσμου... Βέβαια κάποιοι θα γιουχάρανε γιατί πλήρωσαν Κεντέρη και δεν είδαν Κεντέρη... Πάντως είμαστε φοβερός λαός... Παραμύθι δε τρώμε εύκολα, αλλά αυτό που σίγουρα δε τρώμε, είναι δοτές συμπεριφορές... Άμα γουστάρουμε να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε, που να χαλάσει ο κόσμος!!!!! :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mic_nick45 (26 Αύγ. 2004 , 22:02) Το ότι χειροκρότησε μετά το στάδιο, νομίζω ότι ήταν πολύ καλό, γιατί στείλαμε ακριβώς το μύνημα που θέλαμε... ΟΧΙ στις μεθοδεύσεις, αλλά οι αθλητές δε φταίνε σε τίποτα... Αν βέβαια αναρωτιέται κάποιος αν λάβανε το μήνυμα?? Αυτό αποκλείεται... Το πολύ πολύ να δηλώσουν πάλι την ενόχλησή τους, να τρέξουν κάποιοι Λάμπηδες να σφουγγίξουν κ**ους πάλι, αλλά από κει και πέρα, απλά κάναμε το κομμάτι μας... Αλλά είχε μεγάλη σημασία για όλα τα παιδιά της ομάδας... Η στήριξη του κόσμου... Βέβαια κάποιοι θα γιουχάρανε γιατί πλήρωσαν Κεντέρη και δεν είδαν Κεντέρη... Πάντως είμαστε φοβερός λαός... Παραμύθι δε τρώμε εύκολα, αλλά αυτό που σίγουρα δε τρώμε, είναι δοτές συμπεριφορές... Άμα γουστάρουμε να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε, που να χαλάσει ο κόσμος!!!!! :rolleyes: :rolleyes: και μετα με τα μαγικα που κανουμε γυρναμε παλι στην αυτοκαταστροφικη ταση που εχουμε μεσα μας :whistle: Υ.Γ ποιος πιστευει οτι στο παγκοσμιο του στιβου αμα ξανατερεξει ο κεντερης θα ειναι η αμερικανοι?? :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Δηλαδή, νιώθετε υπερήφανοι γι' αυτό που έγινε στο στάδιο; Αυτό είναι το ήθος των Ελλήνων και το αθλητικό τους πνεύμα; Να πρέπει να τους παρακαλάνε οι αθλητές να κάνουν λίγη ησυχία για να τρέξουνε; Λίγο έλειψε να γίνει και ο στίβος αγώνας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Εγώ ντράπηκα γι' αυτό που συνέβαινε. Δηλαδή τι; Βγάλαμε την μαγκιά μας; Ενισχύθηκε η εθνική μας αυτοπεποίθηση; Και συγνώμη, ποιος φταίει για το ότι δεν έτρεξε ο Κεντέρης; Μόνος του δεν κατέθεσε την διαπίστευση; Γιατί δεν πάλεψε να διεκδικήσει το δίκιο του; Αλλά ναι, αφού πιάστηκε ο δικός μας, ας την χαλάσουμε και στους άλλους. Θεωρώ ότι ό,τι και να έγινε με τον Κεντέρη, θα έπρεπε να έχουμε κρατήσει ένα επίπεδο. Λυπάμαι... Εγώ... Υ.Γ. Προφανώς δεν έχω την απαίτηση να συμμεριστεί κανείς την άποψή μου, απλώς την καταθέτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Εγώ πάλι πρώτη φορά κατάλαβα πόση μαγκιά έχουμε μέσα μας σα λαός. Γουστάραμε... το κάναμε. Ούτε που σκέφτηκε κανένας τις συνέπειες. digeorgeous ενοχλήσαμε τους καημένους αμερικάνους ε; Που δεν είναι ντοπέ ε; :rolleyes: Για να δούμε τι θα πουν τα μέσα σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (27 Αύγ. 2004 , 10:23) Δηλαδή, νιώθετε υπερήφανοι γι' αυτό που έγινε στο στάδιο; Αυτό είναι το ήθος των Ελλήνων και το αθλητικό τους πνεύμα; Να πρέπει να τους παρακαλάνε οι αθλητές να κάνουν λίγη ησυχία για να τρέξουνε; Έχει ξαναγίνει αυτό. Δες εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=522078&highlight=%CD%DD%EC%F9%F6#post522078 Μόνο που εδώ είχε αποτελέσματα. Για πρώτη φορά στα χρονικά του αγωνίσματος οι κριτές (επειδή είχαν βρώμικη τη φωλιά τους) άλλαξαν την βαθμολογία... :!: :!: :!: Λίγο έλειψε να γίνει και ο στίβος αγώνας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Εγώ ντράπηκα γι' αυτό που συνέβαινε. Δηλαδή τι; Βγάλαμε την μαγκιά μας; Ενισχύθηκε η εθνική μας αυτοπεποίθηση; Δε νομίζω ότι είχε κανείς από τους 70.000 που φώναξαν αυταπάτες. Ακόμα και αν ξέραν 100% ότι ο Κεντέρης ήταν ντοπέ, θα φώναζαν και πάλι γιατί δεν γουστάρουν να βλέπουν τους υπόλοιπους (που είναι τόσο καθαροί όσο και το τσέρνομπιλ) να αγωνίζονται κανονικά χωρίς κανένα έλεγχο. Είναι απλό: Κανείς δε γουστάρει τη ντόπα, κανείς όμως δε γουστάρει και το δούλεμα. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Ήμουν μέσα στο στάδιο.. Προσωπικά συμφωνώ και συμμετείχα στα συνθήματα Ελλάς-Ελλάς και Κεντέρης - Κεντέρης και μου άρεσε που έκανε 10 λεπτά να ξεκινήσει ο αγώνας για να πάρουν παντού στον κόσμο το μήνυμα ότι δεν τρώμε κουτόχορτο. Διαφωνώ με το γιουχάρισμα ..Δε συμβαδίζει με το Ολυμπιακό πνεύμα και την υπόλοιπη διοργάνωση που κάναμε.. Νομίζω όμως ότι το γιουχάρισμα ήταν αναπόφευκτο και δεν ήταν μόνο κατά των Αμερικανών.. Ήταν και κατά όλων των παραγόντων και δημοσιογράφων που τόσες μέρες πήγανε να κατασπαράξουνε τον Κεντέρη. Από την αρχή είχα ενοχληθεί από άλλη αυτή τη στάση ενάντια σε 2 αθλητές που μας έχουν κάνει να κλαίμε από χαρά.. Κάντε μια βόλτα από τα ξένα πρακτορεία.. Θα δείτε πόσο άσχημη εντύπωση έκανε αυτή η συμπεριφορά και πόσο κακοσχολιάζεται.. Ίσως χάλασε λίγο την εικόνα των αγώνων. Προσωπικά όμως εμένα δε με νοιάζει πλεον καθόλου τι γράφουν οι Αγγλικές και Αμερικάνικες φυλλάδες.. Τόσα χρόνια μας βρίζανε ότι δεν είμαστε ασφαλείς , ότι δε θα κάνουμε καλούς αγώνες. Ήρθανε εδώ τους ταίσαμε , τους ποτίσαμε, τους επιβραβεύσαμε για την ντόπα που παίρνουνε με μετάλλια και αυτοί συνεχίζανε να στάζουνε φαρμάκι.. Ας πάρουν το μήνυμα τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΟΥΧΑΡΙΖΕΣ και σε ΕΣΕΝΑ που φώναζες ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ... ντράπηκα που τα άκουγα και που σε όλο τον κόσμο ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ λαοί, μορφωμένοι, αθλητές και άλλοι πιο σοβαροί άνθρωποθ είδαν αυτό το ρεζίλεμα της Ολυμπιάδας απο κάποιους απόγονους του ΚΕΜΑΛ και του ΙΜΠΡΑΗΜ... Ο Αθλητισμός και το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πνεύμα δε πάνε με γιουχάρισμα ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ που στο DNΑ έχεις τον ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ που τα ισοπεδώνει ΟΛΑ... ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ που κατέβηκες στην Αθήνα να δεις ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ με όλη την φαμίλια ενώ κατεβαίνεις ΜΟΝΟ για να πας ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ, ΒΑΝΔΗ καιο ΒΙΣΣΗ είναι για το ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ και για να μαζεύεις τα προβάτα σου ... ΟΧΙ για να θυμίσεις ΠΟΣΟ υποανάπτυκτος ΕΙΣΑΙ και ΠΟΣΟ κοντά είσαι στη ΛΙΒΥΗ και την ΤΟΥΡΚΙΑ και να πρέπει ενας ΜΑΥΡΟΣ απο τη ΝΑΜΙΜΠΙΑ να σου ζητάει να σταματήσεις για να τρέξουν... ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ που τρώς ολη μέρα ΓΥΡΟ και είσαι με μια κοιλιά ώς το πάτωμα ΗΣΟΥΝ ΛΑΘΟΣ... ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ που ανακάλυψες τον αθλητισμό και την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ φέτος ενώ μέχρι τώρα μόνο ποδόσφαιρο έβλεπες και μόνο την ομάδα σου ενω απο άθληση ξέρεις μόνο το ΤΑΒΛΙ και το ΚΟΜΠΟΛΟΙ , ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!!! Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ Η ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ... Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΘΑΝΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ!! ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ... ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (27 Αύγ. 2004 , 10:31) Εγώ πάλι πρώτη φορά κατάλαβα πόση μαγκιά έχουμε μέσα μας σα λαός. Γουστάραμε... το κάναμε. Ούτε που σκέφτηκε κανένας τις συνέπειες. Δηλαδή για να καταλάβω, θεωρείς μαγκιά το να κάνει κάποιος ότι γουστάρει χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες; Άλλωστε εγώ δεν έθεσα θέμα συνεπειών. Κατά την γνώμη μου είναι θέμα αξιοπρέπειας. Και δεν θεωρώ ότι επειδή ενδεχομένως κάποιοι άλλοι δεν είναι αξιοπρεπείς, αυτό μας δίνει εμάς άφεση. digeorgeous ενοχλήσαμε τους καημένους αμερικάνους ε; Που δεν είναι ντοπέ ε; :rolleyes: Πιθανότατα είναι, αλλά τι αλλάζει; Αν έτρεχε και ο Κεντέρης (ντοπέ και αυτός) μαζί τους, είναι όλα καλά και χειροκροτάμε; Και αν είχε αποκλειστεί ο Γκριν και όχι ο Κεντέρης πάλι χειροκροτάμε; Και τώρα που δεν τρέχει ο Κεντέρης (επειδή πιάστηκε) τους γιουχάρουμε; Στο κάτω-κάτω ακόμα και αν θες να αποδεχτείς ότι όλοι είναι ντοπέ και το ποιος θα τρέξει τελικά στην κούρσα βασίζεται στο πόσο καλά κρύβεται κάθε αθλητής, ε πάλι και σε αυτό χάσαμε. Οι υπόλοιποι που τρέξανε κάνανε καλύτερες δημόσιες σχέσεις και δεν τους πιάσανε! Φαίνεται ότι δεν έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε την ήττα... Για να δούμε τι θα πουν τα μέσα σήμερα. Τι ακριβώς συμπέρασμα θα βγάλεις από το τι θα πούνε τα μέσα; Θεωρείς μέτρο και βαθμολογία για κάτι, τις απόψεις των δημοσιογράφων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Σίγουρα όχι, απλά περιμένω από ενδιαφέρον να δω τι θα πούνε :) Όσο για τα υπόλοιπα, από τότε που ο αθλητισμός έγινε θέμα δημοσίων σχέσεων ντόπας όχι ένα αλλά πολλά γιουχαΐσματα τους χρειάζονται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (27 Αύγ. 2004 , 11:06) Έχει ξαναγίνει αυτό. Δες εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=522078&highlight=%CD%DD%EC%F9%F6#post522078 Μόνο που εδώ είχε αποτελέσματα. Για πρώτη φορά στα χρονικά του αγωνίσματος οι κριτές (επειδή είχαν βρώμικη τη φωλιά τους) άλλαξαν την βαθμολογία... :!: :!: :!: Έχει σχέση αυτό το περιστατικό, με αυτό που συνέβη χθες; Θεωρείς ότι ο Κεντέρης αδικήθηκε; Ότι του βάλανε ψεύτικο δείγμα για να τον ενοχοποιήσουν; Τι; Δε νομίζω ότι είχε κανείς από τους 70.000 που φώναξαν αυταπάτες. Ακόμα και αν ξέραν 100% ότι ο Κεντέρης ήταν ντοπέ, θα φώναζαν και πάλι γιατί δεν γουστάρουν να βλέπουν τους υπόλοιπους (που είναι τόσο καθαροί όσο και το τσέρνομπιλ) να αγωνίζονται κανονικά χωρίς κανένα έλεγχο. Είναι απλό: Κανείς δε γουστάρει τη ντόπα, κανείς όμως δε γουστάρει και το δούλεμα. :!: Άρα είναι λογικό και αξιοπρεπές να αποθεώνεις κάποιον ο οποίος εν γνώσει σου ήταν ντοπέ. Άρα όταν αύριο αποκλείσουν κάποιους Αμερικανούς λόγω ντόπας (όπως το έκαναν ήδη μόνοι τους οι Αμερικάνοι, αλλά τείνουμε να το ξεχνάμε) θα πρέπει να βγούμε να τους αποθεώσουμε και αυτούς. Επειδή υπάρχουν και άλλοι ντοπέ και την γλύτωσαν. Και σε τι σε δούλεψαν ακριβώς; Υπέπεσαν σε κάποιο παράπτωμα οι άλλοι και τους την χάρισαν; Ο Κεντέρης υπέπεσε σε παράπτωμα, και μάλιστα μόνος του κατέθεσε την διαπίστευσή του. Δεν πάλεψε καν για να αποδείξει το δίκιο του (γιατί άραγε; ). Αν κάποιος σε δούλεψε αποδεδειγμένα (ανεξάρτητα τι κουκούλωμα θα πέσει), αυτός ήταν ο Κεντέρης και η παρέα του. Με αυτούς θα έπρεπε προτίστως να τα βάζεις! Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι ίσως παρασύρθηκαν και δεν συνειδητοποίησαν γιατί φωνάζουν. Εκ των υστέρων πάντως, χαίρομαι πάρα πολύ που δεν ήμουν σε αυτό το στάδιο χθες... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (27 Αύγ. 2004 , 11:38) (όπως το έκαναν ήδη μόνοι τους οι Αμερικάνοι, αλλά τείνουμε να το ξεχνάμε) έλεος!!! δλδ πιστεύεις ότι τα αμερικανάκια ξεχώρισαν μόνοι τους την ήρα από το στάρι και μας έστειλαν εδώ τα καθαρά και ονειρεμένα παιδιά τους??? εγώ το λέω στάχτη στα μάτια, που είμαι ΠΟΛΥ πιό ξύπνιος σαν Ελληνας από κάθε αμερικανάκι που πάει να ξαναβγάλει τον μαλακοΜπούς. άφησαν εκτός 3-4 και έφεραν εδώ τους άλλους 400 τίγκα στο stuff. Θα μας διδάξουν τα αμερικανάκια που δεν έχουν ντόπινγκ κοντρόλ σε μπάσκετ, στη κολύμβηση, στα γρήγορα του στίβου γιατί πολύ απλά αυτά είναι "show games"? αν ήμουν χθες μέσα, κι εγώ θα φώναζα Ελλάς φυσικά, ίσως και Κεντέρης. όπως την ίδια βαβούρα ξαναείπα ότι θα πρεπε να την κάνουν στον Γκρην... όχι γιατί στηρίζω την ηλιθιότητα του Κεντέρη, αλλά για να τη σπάσω στα ντόπερμαν που θα τρεχαν και στα αφεντικά τους... γι αυτό το χθεσινό δεν ήταν κωλοτούμπα, αλλά διαμαρτυρία.... γιατί αν υπάρχει απορία για το τι πιστεύει ο κόσμος για το θέμα αυτό, ας κοιτάξει τις δημοσκοπήσεις ή ας πληροφορηθεί για το πόσο κόσμο είχε η χθεσινή "γιορτή" στη Μυτιλήνη για το συντοπίτη τους, για το καμάρι του νησιού τους, για τον γιό του ανέμου.... είναι αστείο να μας την έχουν στημένη συνέχεια και να μας πατάνε στο λαιμό κι εμείς να τσιμπάμε... μία για την ετοιμότητα, μία για την ασφάλεια, μία για τα άδεια γήπεδα, μία για το κυκλοφοριακό, μία για τις τιμές και ενώ σε όλα τελικά είμασταν οκ, τώρα μας τη λένε επειδή γιουχάραμε την αδικία, την καταπάτηση του "ευ αγωνίζεσθαι", την κοροϊδία... ναι είμαστε Ελληνάρες, μ@λάκες ΔΕΝ είμαστε... υγ. και όποιος πιστεύει ότι η χθεσινή γιούχα αμαύρωσε τα υψηλά ιδεώδη του Αθλητισμού και της Ολυμπιακής ιδέας και δε ξέρω εγώ τι άλλο, τη στιγμή που σαν Έλληνες τα υπηρετήσαμε και τα στηρίξαμε αυτά και το αποδείξαμε έμπρακτα, ας αλλάξει πλευρό τότε γιατί πιάστηκε μέσα στον βαθύ του ύπνο... τουλάχιστον εμείς κοιμόμασταν αλλά ξυπνήσαμε, έστω κι αργά... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (27 Αύγ. 2004 , 11:15) και σε ΕΣΕΝΑ που φώναζες ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ... απόγονους του ΚΕΜΑΛ και του ΙΜΠΡΑΗΜ... ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ που στο DNΑ έχεις τον ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ που τα ισοπεδώνει ΟΛΑ... ΒΛΑΧΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΩΡΙΟ ΣΟΥ και για να μαζεύεις τα προβάτα σου ... ΠΟΣΟ υποανάπτυκτος ΕΙΣΑΙ και ΠΟΣΟ κοντά είσαι στη ΛΙΒΥΗ και την ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΥΡΟΣ απο τη ΝΑΜΙΜΠΙΑ που τρώς ολη μέρα ΓΥΡΟ και είσαι με μια κοιλιά ώς το πάτωμα ανακάλυψες τον αθλητισμό και την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ φέτος ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ... ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ... Αν πρέπει να ντρέπεται κάποιος αυτός είσαι εσύ φίλε μου αριστοκράτη-ρατσίσταρε που είσαι 36 χρονών και μιλας με αυτόν τον τρόπο. Έλεος, βγαίνουν κάποιοι και κατακρίνουν μια υγιή αντίδραση του κόσμου απέναντι σε όλον αυτόν τον φαρισαϊσμό. Κάποιοι θέλανε στο γήπεδο μαριονέτες.. Που να σκάνε 40 Ε και να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς να μιλάνε και να χειροκροτούνε όποτε τους λένε.. Αυτό απλά χθες δεν έγινε, έστω και με κάποια υπερβολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Συμφωνώ με τον Wappy. Μόνο που σαν διαμαρτυρία θα έπρεπε να γίνει κάπως αλλιώς, όχι με «Κεντέρης - Κεντέρης». Τώρα είναι σαν να τους λέμε «έπρεπε να αφήνατε και τον δικό μας ντοπέ μέσα» ενώ θα έπρεπε να ήταν «ξέρουμε τι κουμάσια είσαστε και εσείς». Μια ιαχή π.χ. «Doping - Doping» όταν κερδίζουν τα φουσκωτά αμερικανάκια νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη. Ελπίζω να το σκεφτεί κανείς και στο μπάσκετ αυτό. :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 .... ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ που κατέβηκες στην Αθήνα να δεις ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ με όλη την φαμίλια ενώ κατεβαίνεις ΜΟΝΟ για να πας ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ, ΒΑΝΔΗ καιο ΒΙΣΣΗ είναι για το ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ και για να μαζεύεις τα προβάτα σου ... 70.000 βλάχαροι?!!!!! Είσαι προκατειλημμένος.... ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ: (χωρίς προκαταλήψεις και βλάχους) PIΠEΣ Δυσπιστία ΟΙ εντυπωσιακές χθεσινοβραδινές εκδηλώσεις υπέρ του Κώστα Κεντέρη από εβδομήντα χιλιάδες θεατές στο Ολυμπιακό Στάδιο... ΔΕΝ αποτελούν βέβαια δικαίωση για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη... ΟΥΤΕ φυσικά παραγράφουν τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση τόσο ο ίδιος... ΟΣΟ και οι αρμόδιοι της Διεθνούς αλλά και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. ΘΑ πρέπει ωστόσο να βάλουν σε βαθύ προβληματισμό τους «αθανάτους», αλλά και όλους όσους καθορίζουν τις τύχες του παγκόσμιου αθλητισμού... ΚΑΘΩΣ αποτελούν ένα σαφέστατο μήνυμα δυσπιστίας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται το μείζον πρόβλημα της χρήσης απαγορευμένων ουσιών. ΓΙΑΤΙ βέβαια η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων και στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς... EINAI απόλυτα πεπεισμένη ότι το φαινόμενο των αναβολικών αποτελεί πλέον τον κανόνα... KAI μόνον κατ' εξαίρεση ορισμένοι αθλητές πληρώνουν τη νύφη. EINAI φανερό πως αν δεν λυθεί το πρόβλημα του ντόπινγκ... ΑΛΛΑ και αν δεν μπει φρένο στην χωρίς όρια εμπορευματοποίησή τους... ΣΕ λίγα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα έχουν την παραμικρή σχέση με τον αθλητισμό... KAI θα έχουν μεταλλαχθεί σε ένα φαντασμαγορικό εμπορικό πανηγύρι... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για επαγγελματίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (27 Αύγ. 2004 , 11:15) ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΟΥΧΑΡΙΖΕΣ και σε ΕΣΕΝΑ που φώναζες ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ... ντράπηκα που τα άκουγα και που σε όλο τον κόσμο ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ λαοί, μορφωμένοι, αθλητές και άλλοι πιο σοβαροί άνθρωποθ είδαν αυτό το ρεζίλεμα της Ολυμπιάδας απο κάποιους απόγονους του ΚΕΜΑΛ και του ΙΜΠΡΑΗΜ... Ο Αθλητισμός και το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πνεύμα δε πάνε με γιουχάρισμα ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ που στο DNΑ έχεις τον ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ που τα ισοπεδώνει ΟΛΑ... ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ που κατέβηκες στην Αθήνα να δεις ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ με όλη την φαμίλια ενώ κατεβαίνεις ΜΟΝΟ για να πας ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ, ΒΑΝΔΗ καιο ΒΙΣΣΗ είναι για το ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ και για να μαζεύεις τα προβάτα σου ... ΟΧΙ για να θυμίσεις ΠΟΣΟ υποανάπτυκτος ΕΙΣΑΙ και ΠΟΣΟ κοντά είσαι στη ΛΙΒΥΗ και την ΤΟΥΡΚΙΑ και να πρέπει ενας ΜΑΥΡΟΣ απο τη ΝΑΜΙΜΠΙΑ να σου ζητάει να σταματήσεις για να τρέξουν... ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ που τρώς ολη μέρα ΓΥΡΟ και είσαι με μια κοιλιά ώς το πάτωμα ΗΣΟΥΝ ΛΑΘΟΣ... ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ που ανακάλυψες τον αθλητισμό και την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ φέτος ενώ μέχρι τώρα μόνο ποδόσφαιρο έβλεπες και μόνο την ομάδα σου ενω απο άθληση ξέρεις μόνο το ΤΑΒΛΙ και το ΚΟΜΠΟΛΟΙ , ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!!! Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ Η ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ... Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΘΑΝΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ!! ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ... ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ... Μπραβο φιλε για αυτα που εγραψες. Ευτυχως, εστω και λιγοι δεν εχουν τσιχλα στον εγκεφαλο τους. Τη μεγαλυτερη ζημια την κανουν τα ΜΜΕ και η πλεμπα γυρω μας. Ντροπη στα ανθωποειδη που ξευτιλισαν την Ελλαδα, ντροπη και στον Κεντερη που βγηκε σημερα σε τοπικο καναλι και επιδοκιμασε τις ιαχες της πλεμπας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (27 Αύγ. 2004 , 12:59) Αν πρέπει να ντρέπεται κάποιος αυτός είσαι εσύ φίλε μου αριστοκράτη-ρατσίσταρε που είσαι 36 χρονών και μιλας με αυτόν τον τρόπο. Έλεος, βγαίνουν κάποιοι και κατακρίνουν μια υγιή αντίδραση του κόσμου απέναντι σε όλον αυτόν τον φαρισαϊσμό. Κάποιοι θέλανε στο γήπεδο μαριονέτες.. Που να σκάνε 40 Ε και να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς να μιλάνε και να χειροκροτούνε όποτε τους λένε.. Αυτό απλά χθες δεν έγινε, έστω και με κάποια υπερβολή. Αφου ηταν ντοπε, και ειναι ολοι ετσι, γιατι πηγαν στο γηπεδο??? Οταν πας στο πανηγυρι, το αποδεχεσαι και παιζεις με τους ορους του. Αλλιως καθεσαι σπιτι σου. Πιο πολυ θα μετρουσε ενα αδειο γηπεδο παρα ενα γηπεδο που φωναζε σαν Ρωμαιοι στο Κολοσσαιο. Τελικα καπως ετσι ημαστε. Αιμα και θεαματα θελουμε, αρκει να μην ειναι απο "δικο μας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (27 Αύγ. 2004 , 13:01) Μια ιαχή π.χ. «Doping - Doping» όταν κερδίζουν τα φουσκωτά αμερικανάκια νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη. Ελπίζω να το σκεφτεί κανείς και στο μπάσκετ αυτό. :D όντως, αυτό θα ήταν το καλύτερο, και με το ρυθμό του "d-fense" :) αλλά να σουν σίγουρος μετά ότι θα έλεγαν τα ΜΜΕ τους ότι δοξάζαμε τη ντόπα και την επεφημούσαμε! :wacko: :blink: δε βγάζεις άκρη... :worry: όλα αυτά τη στιγμή που μόνο εμείς μπορούμε να εκφράσουμε την αηδία μας, από τη στιγμή που οι "διοργανωτές" μας και η ΟΕ μας συνεχίζει την υποτέλειά της... γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είχαμε διακόψει τους αγώνες για να κάνουμε παγκοσμίως ρόμπα τα αμερικανάκια με εξετάσεις εδώ και τώρα... ε ρε στη Κίνα τι έχει να γίνει... πάμε στοίχημα ότι εκεί δεν θα κατέβουν ΠΟΛΛΟΙ??? :rolleyes: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mic_nick45 (27 Αύγ. 2004 , 13:03) ΣΕ λίγα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα έχουν την παραμικρή σχέση με τον αθλητισμό... KAI θα έχουν μεταλλαχθεί σε ένα φαντασμαγορικό εμπορικό πανηγύρι... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για επαγγελματίες! Γιατί ρε παιδιά, τώρα δηλαδή τί είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες; Όσον αφορά τους θεατές: Από τη μια μεριά καταλαβαίνω το θυμό τους. Δεν είναι λίγο να σε δουλεύουν μπροστά στα μάτια σου. Δηλαδή τί θα έπρεπε να κάνουν, μπεεεεεεε; Το πρόβλημα με το πλήθος είναι ότι κάνει μπεεεε επιλεκτικά. Όταν πρέπει να ξεσηκωθεί κάνει τουμπεκή ψιλοκομένη. Από την άλλη σπάστηκα: Δεν έφταιγαν σε τίποτα οι αθλητές του τελικού για τα όσα καραγκιοζιλίκια έγιναν στην υπόθεση Κεντέρης, Θάνου, Τζέκος και σία. Και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι κεντέρης και σία ήταν αθώοι. Η έλλειψη αποδείξεων δεν είναι απόδειξη έλλειψης και η συμπεριφορά τους καθώς και το όλο καραγκιόζ μπεντέ που ακολούθησε, διάολε με έβαλε σε υποψίες. Και όχι τίποτε άλλο αλλά προσβάλλει και τον καραγκιόζη. Και στην τελική τελική υπήρχε και μια πιο αποτελεσματική μορφή διαμαρτυρίας από το να αποδοκιμάζει τους αθλητές: ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ. Να γινόταν ένας βουβός αγώνας, μια βουβή απονομή. Δεν λέω θα ήταν κάμποσοι αμερικάνοι στο γήπεδο αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν έλληνες. Ας βγάζαν το σκασμό και ας ακουγόντουσαν 200 αμερικάνοι. Θα ήταν γελιοδέστατο το θέαμα και κανείς δε θα μπορούσε να πει τίποτα εις βάρος μας. Και ξέρετε τότε θα πονούσε πιο πολύ απλά και μόνο γιατί δε θα μπορούσαν να μας προσάψουν τίποτα. Υπάρχει φυσικά και η άλλη μερίδα: Αυτοί που βλέπουν μια παγκόσμια συνωμοσία εναντίον μας λες και δεν έχει άλλη δουλειά ο κόσμος από το να ασχολείται μαζί μας. Εσείς που φωνάζετε για το τεκμήριο αθωότητας του Κεντέρη γιατί συμπαραστέκεστε στο μαινόμενο όχλο που αποδοκίμαζε τους αθλητές; Γι αυτούς δεν ισχύει το τεκμήριο αθωότητας; Ξέρετε γιατί δεν μπάμε μπροστά; Γιατί ασπαζόμαστε το "Το σφάλειν είναι ανθρώπινο αλλά το φορτώνειν σε άλλους είναι πιο ανθρώπινο" ΥΓ: Και η ειρωνία στην υπόθεση είναι ότι με το 19.79 που έκανε ο αμερικάνος ο Κεντέρης πολύ πολύ δύσκολα θα κέρδιζε. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts