Jump to content

ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bαριέσαι να πληκτρολογήσεις google.com; :p

http://www.hoc.gr/info/domi/doe-members.asp#nikolaou

Κατασκευαστής μεγάλων Δημοσίων 'Εργων (μεταξύ άλλων, το Ο.Α.Κ.Α. και το Σ.Ε.Φ. αποπερατώθηκαν υπό τη διεύθυνσή του).

Να ποιος είναι.

και λίγο πιό κάτω...

# Τεχνικός Σύμβουλος Πρωθυπουργού κ. Α. Παπανδρέου (1982-1989 και 1993-1996).

# Εκπρόσωοπος Πρωθυπουργού στην Επιτροπή Διευρωπαϊκών Δικτύων της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης (1994).

# Τεχνικός Σύμβουλος Πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη (Ιανουάριος - Σεπτέμβριος 1996).

# Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας (Δεκέμβριος 1995 - Απρίλιος 1996) και Μέλος Δ.Σ. (Δεκέμβριος 1995 - Ιανουάριος 1998).

:whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (25 Αύγ. 2004 , 13:20)

Bαριέσαι να πληκτρολογήσεις google.com; :p

http://www.hoc.gr/info/domi/doe-members.asp#nikolaou

Να ποιος είναι.

Eixa psaksei alla den to eixa vrei :o

Kai pali to pos vre8ike sti DOE den mporo na to katalavo...Dld ousiastika ton epileksame emeis to '86 gia na mas ekprosopei ? H sxesi tou me ton a8litismo fainetai apo midamini eos anuparkti ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (25 Αύγ. 2004 , 15:30)

H sxesi tou me ton a8litismo fainetai apo midamini eos anuparkti ...

No shit!!! :p Mα γιατί το λες αυτό; :rolleyes:

όπως φαίνεται από το προηγούμενό μου ποστ, κάτι τέτοιο δεν έιναι αναγκαίο...:rolleyes: :whistle:

άσχετο ίσως αυτό που θα πω αλλα και που να το ρωτήσω,ποτε παίζει η εθική για το μουντιάλ?είχα την εντύπωση ότι παίζει σήμερα..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (25 Αύγ. 2004 , 17:44)

άσχετο ίσως αυτό που θα πω αλλα και που να το ρωτήσω,ποτε παίζει η εθική για το μουντιάλ?είχα την εντύπωση ότι παίζει σήμερα..

το ίαως τι το θελες? :p

4/9 με την Αλβανια στα Τίρανα, 4 more :: http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/t/match/index.html?zone=eur&ym=all&grp=WC2006PRLCTrpn1stSG2

δε δουλεύει το link :( πάντως δεν παίζει σήμερα έτσι?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (25 Αύγ. 2004 , 18:25)

δε δουλεύει το link :( πάντως δεν παίζει σήμερα έτσι?

04-Sep-2004 TIRANA (Albania) Albania - Greece 20:45

Referee: ITURRALDE GONZALEZ Eduardo (ESP)

Ρε δεν πάει να γα....,που θα πεί ο κομπλεξάρας ΠΟΥ θα αφιερώσουν τα μετάλλια που με κόπους και αιματηρες προπονήσεις πήραν...Ρε ουσττττττ,έχουν ξεφύγει όλα τα λαμόγια οι ανεπάγγελτοι εδώ πέρα.....

Για αυτο μην εισαι τοσο σιγουρος... :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (25 Αύγ. 2004 , 20:20)

Για αυτο μην εισαι τοσο σιγουρος... :p :p

Κοίτα bomber, όσες ντόπες και να πάρει κανείς αν δεν λιώσει και μερικά ζευγάρια παπούτσια στη προπόνηση, μετάλλιο δεν παίρνει που να χτυπά τον πισινό του κάτω...

Με αυτά που ακούμε φτάσαμε στο άλλο άκρο, να νομίζουμε ότι με λίγη ντόπα γίνεσαι πρωταθλητής. :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (25 Αύγ. 2004 , 13:42)

όπως φαίνεται από το προηγούμενό μου ποστ, κάτι τέτοιο δεν έιναι αναγκαίο...:rolleyes: :whistle:

Μπορεί να είμαι ρομαντικός, αλλά υπέθεσα όταν είδα το post σου Wappy και πριν ακολουθήσω το σύνδεσμο ότι εκτός από σύμβουλος του Παπανδρέου θα είχε και κάποια (μακρινή έστω) σχέση με τον αθλητισμό, έτσι για τα προσχήματα βρε αδερφέ… :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (25 Αύγ. 2004 , 21:22)

Μπορεί να είμαι ρομαντικός, αλλά υπέθεσα όταν είδα το post σου Wappy και πριν ακολουθήσω το σύνδεσμο ότι εκτός από σύμβουλος του Παπανδρέου θα είχε και κάποια (μακρινή έστω) σχέση με τον αθλητισμό, έτσι για τα προσχήματα βρε αδερφέ… :o

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο για να γίνεις αθάνατος στη ΔΟΕ περίσσοτερο πρέπει να έχεις σχέση με το management παρά με τον αθλητισμό. Δυστυχώς για τη ΔΟΕ οι Ολυμπιακοί είναι ένα προϊόν που πουλιέται... Έτσι μάνατζερς και μαρκετίστες ζητάει, όχι παλαίμαχους αθλητές.

Οι μόνοι αθάνατοι που ξέρω που υπήρξαν και αθλητές είναι ο Μπούμπκα και ο τέως Κωνσταντίνος, χρυσός Ολυμπιονίκης στην Ρώμη το '60... :alien:

Οι υπόλοιποι γαλαζοαίματοι που είναι μέσα είναι για το θεαθήναι. :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (25 Αύγ. 2004 , 19:45)

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο για να γίνεις αθάνατος στη ΔΟΕ περίσσοτερο πρέπει να έχεις σχέση με το management παρά με τον αθλητισμό. Δυστυχώς για τη ΔΟΕ οι Ολυμπιακοί είναι ένα προϊόν που πουλιέται... Έτσι μάνατζερς και μαρκετίστες ζητάει, όχι παλαίμαχους αθλητές.

Οι μόνοι αθάνατοι που ξέρω που υπήρξαν και αθλητές είναι ο Μπούμπκα και ο τέως Κωνσταντίνος, χρυσός Ολυμπιονίκης στην Ρώμη το '60... :alien:

Οι υπόλοιποι γαλαζοαίματοι που είναι μέσα είναι για το θεαθήναι. :whistle:

Έστω managers...όχι εργολάβοι :worry:

Και στην τελική υπάρχουν και managers που έχουν σχέση με τον αθλητικό χώρο. Τεσπα το χ*σαμε το θέμα με το Νικολάου, πάντως ευχαριστώ για το link γιατί μου λύθηκε η απορία :)

Είχα ευχηθεί την πρώτη μέρα της αποκάλυψης Κεντέρη Θάνου, αντιδρώντας εν θερμώ, να ακουσθεί μια ιαχή αναγνώρισης για τα δυό παιδιά στην τελετή έναρξης...

Χθες, μετά από το "Κεντέρης - Κεντέρης" στο στάδιο, που μάλλον θα επαναληφθεί σήμερα, έχω την αίσθηση, ότι οι Έλληνες, όχι εν θερμώ, δώσαν αυτό που άξιζε στον άνθρωπο που μας πρόσφερε ανεπανάληπτες στιγμές ανάτασης, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ, αλλά ψυχικής πάνω απ' όλα...

Όταν κάποιος Έλληνας ή Ελληνίδα κερδίζει, πανηγυρίζω πρώτα γιατί αισθάνομαι ότι ένα μέλος της οικογένειας μου, ή πολύ καλός φίλος κέρδισε και μετά ως Έλληνας... Όταν τους βλέπω πάνω στο βάθρο, σκέφτομαι ότι είναι σαν την άδελφή ή τον αδελφό μου...

Και ο φίλαθλος λαός ΕΥΤΥΧΩΣ, πάνω (ελπίζω) από εθνικές και άλλες παρόμοιες σκοπιμότητες, αναγνωρίζει ώριμα (και όχι εν θερμώ) τα παιδιά που διακινδυνεύουν πολλά, που στερούνται πολλά (τα "βοηθήματα" τους δίνουν το επί ίσοις όροις) για να μας προσφέρουν το δάκρυ, το χαμόγελο, τη συγκίνηση, τη λήθη (έστω για λίγο) των προβλημάτων μας και πάνω απ' όλα την ταύτιση...

Και σκεφθείτε όλοι, ότι το τελευταίο (η ταύτιση) μπορεί για τους περισσότερους να είναι μια βραχυπρόθεσμη αυτοϊκανοποίηση, αλλά για κάποιους άλλους, με προβλήματα υγείας, για παιδιά με ειδικές ανάγκες ή ανήμπορα, είναι εμφύσηση ζωής... Γιατί θα δουν στο όνειρό τους ή όταν κλείνουν τα μάτια, ότι τρέχουν σε ένα στάδιο και τερματίζουν πρώτα, ότι σηκώνουν τα ασήκωτα κιλά ψηλά, ότι σκίζουν τη θάλασσα, ότι.. ότι... Και κάθε φορά που το βάρος των δυσκολιών τους θα τους καταβάλλει, θα ξανακλείνουν τα μάτια για να ξαναείναι και αυτοί πάνω σε ένα βάθρο... Για να συνεχίσουν..

Ας στηρίξουμε τα παιδιά λοιπόν...... Μακάρι να μπορούσα και εγώ σήμερα το βράδυ να φωνάξω στο στάδιο ΚΕΝΤΕΡΗΣ-ΚΕΝΤΕΡΗΣ...

Και το σήριαλ συνεχίζεται...

Συνελήφθη ο «αυτόπτης μάρτυρας»!

Συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ερήμην καταδικαστική απόφαση 14 μηνών για κλοπή και αντιποίηση.

Ο συλληφθείς εμφανιζόταν ως δικηγόρος και με την επίκληση της ιδιότητας αυτής κατάφερε να εξαπατήσει και να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από ιδιώτη. Οι αστυνομικοί αναμένεται να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Ο συλληφθείς εμφανιζόταν σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, με καλυμμένο το πρόσωπο του, ισχυριζόμενος ότι είχε δει το τροχαίο με τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ο Κεντέρης και η Θάνου, από αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός.

Η σύλληψη του έγινε όταν πήγε στο Τμήμα Ομονοίας να επικυρώσει το γνήσιο της υπογραφής του και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Πηγή: Flash.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mic_nick45 (26 Αύγ. 2004 , 11:41)

Είχα ευχηθεί την πρώτη μέρα της αποκάλυψης Κεντέρη Θάνου, αντιδρώντας εν θερμώ, να ακουσθεί μια ιαχή αναγνώρισης για τα δυό παιδιά στην τελετή έναρξης...

Χθες, μετά από το "Κεντέρης - Κεντέρης" στο στάδιο, που μάλλον θα επαναληφθεί σήμερα, έχω την αίσθηση, ότι οι Έλληνες, όχι εν θερμώ, δώσαν αυτό που άξιζε στον άνθρωπο που μας πρόσφερε ανεπανάληπτες στιγμές ανάτασης, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ, αλλά ψυχικής πάνω απ' όλα...

Όταν κάποιος Έλληνας ή Ελληνίδα κερδίζει, πανηγυρίζω πρώτα γιατί αισθάνομαι ότι ένα μέλος της οικογένειας μου, ή πολύ καλός φίλος κέρδισε και μετά ως Έλληνας... Όταν τους βλέπω πάνω στο βάθρο, σκέφτομαι ότι είναι σαν την άδελφή ή τον αδελφό μου...

Και ο φίλαθλος λαός ΕΥΤΥΧΩΣ, πάνω (ελπίζω) από εθνικές και άλλες παρόμοιες σκοπιμότητες, αναγνωρίζει ώριμα (και όχι εν θερμώ) τα παιδιά που διακινδυνεύουν πολλά, που στερούνται πολλά (τα "βοηθήματα" τους δίνουν το επί ίσοις όροις) για να μας προσφέρουν το δάκρυ, το χαμόγελο, τη συγκίνηση, τη λήθη (έστω για λίγο) των προβλημάτων μας και πάνω απ' όλα την ταύτιση...

Και σκεφθείτε όλοι, ότι το τελευταίο (η ταύτιση) μπορεί για τους περισσότερους να είναι μια βραχυπρόθεσμη αυτοϊκανοποίηση, αλλά για κάποιους άλλους, με προβλήματα υγείας, για παιδιά με ειδικές ανάγκες ή ανήμπορα, είναι εμφύσηση ζωής... Γιατί θα δουν στο όνειρό τους ή όταν κλείνουν τα μάτια, ότι τρέχουν σε ένα στάδιο και τερματίζουν πρώτα, ότι σηκώνουν τα ασήκωτα κιλά ψηλά, ότι σκίζουν τη θάλασσα, ότι.. ότι... Και κάθε φορά που το βάρος των δυσκολιών τους θα τους καταβάλλει, θα ξανακλείνουν τα μάτια για να ξαναείναι και αυτοί πάνω σε ένα βάθρο... Για να συνεχίσουν..

Ας στηρίξουμε τα παιδιά λοιπόν...... Μακάρι να μπορούσα και εγώ σήμερα το βράδυ να φωνάξω στο στάδιο ΚΕΝΤΕΡΗΣ-ΚΕΝΤΕΡΗΣ...

Συμφωνώ απόλυτα. :)

Αυτή τη στάση κράτησα κι εγώ από την αρχή ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mic_nick45 (26 Αύγ. 2004 , 11:41)

... για να μας προσφέρουν το δάκρυ, το χαμόγελο, τη συγκίνηση, τη λήθη (έστω για λίγο) των προβλημάτων μας και πάνω απ' όλα την ταύτιση...

για εμάς το κάνουν? δλδ η Εθνική στο euro για εμάς το έκανε? δλδ οι επαγγελματίες δουλεύουν για εμάς και όχι για την πάρτη τους?

θα χαρώ, θα συγκινηθώ θα φωνάξω αλλά δεν θα μου λύσει τα προβήματά μου. Δεν θέλω να έχω ανάγκη τους αθλητές π.χ. για να χαρώ και να ξεχαστώ, μην το προχωράμε τόσο και στα πλαίσια του ρομαντισμού χάνουμε την ουσία (καθαρή). Ούτε θα ζω με τις χαρές της ομάδας μου ή του κόμματός μου, εκτός αν είμαι άρρωστος οπαδός ή νοιώθω υπόδουλος και ξένος στη χώρα μου ...

οι αθλητές είναι επαγγελματίες... η Εθνική στο euro πήρε από ένα μύριο € ο καθένας, πάνω στους Κεντέρη Θάνου παίχτηκαν 6 μύρια € από την Cosmote μόνο, τα οποία 2 μοιράστηκαν οι αθλητές. η Puma και η adidas ιδέα δεν έχω πόσα τους δίνουν ακόμα, λεφτά (αρκετά μύρια) από τα μετάλλια και τα μίτινγκ παίρνουν, ακούστηκε ακόμα και για μοίρασμα 1,5 εκ € στην ομάδα Τζέκου...

είναι αθλητές κάνουν θυσίες, αλλά αποζημιώνονται γι αυτό με τα όποια ρίσκα εμπεριέχει η δουλειά που κάνουν όπως και κάθε άλλη εργασία.

κάνουν πρωταθλητισμό, είναι επαγγελαμτίες, μου δίνουν χαρά και πληρώνονται γι αυτό.. ούτε μας χρωστάνε κάτι ακόμα αλλά ούτε κι εμείς.. .

Ε, όχι και να φωνάζουμε το όνομα εν δυνάμει ντοπαρισμένου αθλητή με περίεργα «τροχαία»! :worry: Να γιουχάρουμε τους υπόλοιπους ντοπαρισμένους (βλ. φουσκωτά αμερικανάκια), εντάξει...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (26 Αύγ. 2004 , 12:34)

Να γιουχάρουμε τους υπόλοιπους ντοπαρισμένους (βλ. φουσκωτά αμερικανάκια), εντάξει...

κάτι που δεν κάναμε ποτέ... ούτε καν με τον Γρήν... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (26 Αύγ. 2004 , 12:36)

κάτι που δεν κάναμε ποτέ... ούτε καν με τον Γρήν... :worry:

Κάτι έγινε με έναν από δαύτους χθές (τον Crawford αν δεν κάνω λάθος :worry: )...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Nαι, γιατί κάποια στιγμή τον έπιασε ένα σπαστικό γέλιο στην εκκίνηση... :whistle: Λες και του καθαρίζανε αυγά...

Πάντως το πιο σημαντικό για μένα είναι κάτι που γράφτηκε παραπάνω.

Το ντόπινγκ πλέον δημιουργεί απλά ίσους όρους ανάμεσα στους υπολοιπους αθλητές.

Ή δε θα συμμετάσχουμε καθόλου ή πρέπει να δεχτούμε την πραγματικότητα ώς έχει προσπαθώντας ταυτόχρονα να την αλλάξουμε.

Σε αυτούς τους αγώνες έγιναν πολλοί αιφνιδιαστικοί έλεγχοι αντιντόπινγκ και αρκετά μετάλλια άλλαξαν χέρια.

Αυτό που με χαλάει όσο τίποτα άλλο, είναι ότι οι αμερικανοί ελέγχονται λιγότερο σε σχέση με τους άλλους (βλέπε συμφωνία για dream/dope team) αλλά ακόμα κι αν ελεγχθούν πιθανότατα θα βγουν καθαροί γιατί έχουν της επόμενης γενιάς τα φάρμακα που δεν είναι ακόμα ανιχνεύσιμα.

Έτρεξαν όμως να καρφώσουν όλους τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούσαν της προηγούμενης γενιάς τα "βοηθητικά" δίνοντας δείγμα στην ΔΟΕ. Άρα οι ίσοι όροι που ανέφερα παραπάνω παύουν να ισχύουν.

Αυτή η κοροϊδία με προβληματίζει για το κατά πόσο έχουν οι αγώνες έστω και ελάχιστη ουσία, και με εξοργίζει όταν ακούω τους κάθε λογής ηθικολόγους της tv να τα βάζουν μόνο με τα δικά μας, όχι κρούσματα ντόπινγκ, αλλά απλά ύποπτα (όσο κι αν κάποιοι δεν μπορούν να διακρίνουν τις 2 αυτές έννοιες)