danaus Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Μας πήρε 5 μέρες για να καταλήξουμε σε αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει σε 5 λεπτά. Παράθεση There is no host like http://localhost . Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου έχει ραγδαίες εξελίξεις. Αφού απολογήθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή της ΔΟΕ ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης δήλωσε οτι αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή του Χρήστο Τζέκο. «Κατέθεσα όλα τα στοιχεία για την υπόθεση μου. Δηλώνω κατηγορηματικά οτι ποτέ μου δεν ειδοποιήθηκα για να περάσω έλεγχο νόπινγκ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω περάσει πάνω από 30 ελέγχους οι οποίοι ποτέ δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα» είπε ο Κώστας Κεντέρης, που βγήκε πρώτος από την απολογία στην ΔΟΕ και συνέχισε: «Η χώρα μου διοργανώνει μία πολύ μεγάλη γιορτή. 108 χρόνια περιμέναμε να έρθουν οι Ολυμπιακοί, με αίσθημα ευθύνης και εθνικού συμφέροντος αποσύρομαι από τους Αγώνες. Σε αυτό ευθύνονται φορείς και παράγοντες του Ελληνικού αθλητισμού. Εύχομαι καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές. Ανακοινώνω το τέλος της συνεργασίας μου με τον Χρήστο Τζέκο». «Ήρθα να καταθέσω τα στοιχεία. Κάποιοι με κατηγορούν οτι έκαναν χρήση αναβολικών ουσιών. Κάποιοι απλώς δεν με γνωρίζουν. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους Έλληνες για το γεγονός οτι δεν θα συμμετάσχω. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα» υποστήριξε η Θάνου. Πηγή Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 τζέκος είναι αυτός ποιος ξέρει πάντως ο κεντέρης έκανε ένα καλο το παιδί και τον έκοψε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος danaus (18 Αύγ. 2004 , 11:27) Μας πήρε 5 μέρες για να καταλήξουμε σε αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει σε 5 λεπτά. ¨ Εν μέρει. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πλήρης έρευνα να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες και να αποκλειστούν οι αθλητές για κανά δύο χρονάκια να στρώσουν αν απέφυγαν εν γνώσει τους τον έλεγχο (καθώς αποφυγή ελέγχου ισοδυναμεί με ντόπα). Ενδεχομένως να καταλογιστούν και ποινικές ευθύνες αν υπάρχουν και να πάνε φυλακή ορισμένοι σε περίπτωση που διέπραξαν αδίκημα (βλ. αθλητές, προπονητή, γιατρούς και παράγοντες). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Από την ίδια σελίδα με παραπάνω: Η απάντηση του Τζέκου Ο Χρήστος Τζέκος με τη σειρά του παρέδωσε την διαπίστευσή του, ενώ σε ερώτηση για την δήλωση του Κώστα Κεντέρη περί διακοπής της συνεργασίας του απάντησε: «Ο κ. Κεντέρης θα αποφασίσει». Παράλληλα χαρακτήρισε το όλο θέμα «διαδικαστικό» και επέρριψε την ευθύνη στους δημοσιογράφους «που ασχολούνται με αυτό»! Νωρίτερα ανέφερε: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, και συγχαίρω τα παιδιά για την στάση που κράτησαν». Τέλος από την πλευρά του ο δικηγόρος των δύο αθλητών, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τόνισε: «Ευχαριστώ τον κ. Καράρ (νομικός σύμβουλος της πειθαρχικής επιτροπής της ΔΟΕ), που είπε από την αρχή, ότι οι αθλητές μας δεν αντιμετωπίζουν θέμα ντόπινγκ. Η κατηγορία αφορά διαδικαστικά θέματα, που αφορούν τη δειγματοληψία. Όταν συνειδητοποίησαν ότι ο κόσμος δεν ασχολείται με τους αγώνες, αλλά με το δικό τους θέμα, θεώρησαν εθνικό καθήκον να παρουσιαστούν ενώπιον της πειθαρχικής για να λήξει η υπόθεση αυτή. Διαθέτουν συντριπτικά στοχεία για την αθωότητα τους». Αυτη τη στιγμή η συνεδρίαση Όσβαλντ, Μπούμπκα και Μπαχ, τα τρία δηλαδή μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΔΟΕ, συνεδριάζουν αυτή τη στιγμή και στη συνέχεια θα κοινοποιήσουν τα συμπεράσματά του στην Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα πάρει και την απόφαση. Σημειώνεται οτι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι και ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ. Πηγή Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 «Κατέθεσα όλα τα στοιχεία για την υπόθεση μου. Δηλώνω κατηγορηματικά οτι ποτέ μου δεν ειδοποιήθηκα για να περάσω έλεγχο νόπινγκ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω περάσει πάνω από 30 ελέγχους οι οποίοι ποτέ δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα» είπε ο Κώστας Κεντέρης. «Και απέφυγα δύο-τρείς άλλους» θα πρόσθετα εγώ (βλ. Κρήτη-Κατάρ, Σιγάγο-Κορινθία και το πρόσφατο).... :p «Η χώρα μου διοργανώνει μία πολύ μεγάλη γιορτή. 108 χρόνια περιμέναμε να έρθουν οι Ολυμπιακοί, με αίσθημα ευθύνης και εθνικού συμφέροντος αποσύρομαι από τους Αγώνες. Σε αυτό ευθύνονται φορείς και παράγοντες του Ελληνικού αθλητισμού. Εύχομαι καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές. Ανακοινώνω το τέλος της συνεργασίας μου με τον Χρήστο Τζέκο». Ναι, για αυτό αποσύρεται και δεν υποστηρίζει την αθωότητά του μπροστά στη ΔΟΕ που έχει την ευκαιρία, όχι για να γλυτώσει την τιμωρία που έρχονταν... :rolleyes: Μα γιατί τέλειωσε την συνεργασία του με τον Τζέκο; :whistle: Τώρα κατάλαβε ποιός είναι; :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 PERASTIKA MAS PAIDIA... KAI NTROPH SE OLOUS POU EKANAN AYTO TO MEGA FIASKO... vasika na 8ymhsw oti kai oi 2 a8lhtes exoun symvolaio EKATOMYRIWN me sponsores sta opoia yparxei o oros oti an piastoun ntope prepei na epistrepsoun ta LEFTA mexri LEPTO tou EYRW... giayto kai loufa3ane pisteyw alla kai ginan kapoies hli8ies kinhseis apo meria proponhth panoramix kai aytwn... (BTW exw ma8ei na grafw se greeklish apo to 88 kai einai pio eykolo gia mena kai pio aplo na grafw etsi... merikoi Ellhnares as hremhsoun...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Ok Mr.Smart!!!(συγγνωμη,ξέρω ότι αποτελεί προσωπική επίθεση,αλλά δεν κρατιέμαι να μην το πω) Προφανώς αυτός φταίει που η καθε καρακατινάρα ασχολείται μαζί του και καταστρέφει αυτό που αγωνιστήκαμε 7 χρόνια να φτιάξουμε...Που κάθε μέρα ήταν στα ελληνικά κανάλια..Να πω το παρουσίαζαν μόνο οι ξένοι,οκ,αλλά αφού εμείς οι ίδιοι βγάζουμε τα μάτια μας!!Αντι να ασχοληθείτε με την καταπληκτική τελετή έναρξης και με τα μετάλλια που παιρνουμε,προβάλετε τον Κεντέρη και το ντοπινγκ στην Ελλάδα.Ε και μετά θάβουμε τους ξένους ότι μας κ(λ)άνουν ρεζίλι!Τα δικά μας δεν τα βλέπουμε!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΌ κατηγορούμε και το παιδί επειδή αποσύρθηκε απο τους Ολυμπιακούς,για να σταματήσουν οι μ*****ς να ασχολούνται μαζί του(για τα media λέω,όχι για σας).Λες και η χειρότερη τιμωρία δεν είναι το ότι μετά απο 4+ χρόνια προπόνησης χάνει τους Ολυμπιακούς αγώνες. Καθόλου φιλικα και με τεράστια διάθεση για καβγά.. DrJu5tM3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 το παίδι μπορούσε να είχε βγει να μιλήσει εξ' αρχής και να μην είχε πάρει τέτοιες εκτάσεις το θέμα. Ο Τζέκος, ο Κεντέρης και η Θάνου με την όλη συμπεριφορά και όλη την κομωδία που έστησαν μας έκαναν ρεζίλι από μόνοι τους... δεν χρειαζόμαστε τους ξένους. τα καταφέρνουμε και μόνοι μας. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Aν δεν το είχαν προβάλει τα κανάλια τόσο πολύ και τόνιζαν περισσότερο τα θετικά σημεία της διοργάνωσης θα δεις αν θα είχαμε γίνει ρεζίλι ή όχι!Και μη μου πεις ότι αν έβγαιναν και έλεγαν ντόμπρα οτι είμαστε ντοπέ(που δεν ειναι και σίγουρο,αλλά ακόμη και να ήταν όλοι είναι)θα τους αφήνατε σε χλωρό κλαρί.Εκεί είναι που θα τους έβγαζαν συνέχεια σε panels και θα γινόταν της τρελής!Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι χθες χάσαμε(μπάσκετ)από την ομάδα της Αμερικής,η οποία έχει συμφωνία με την ΔΟΕ να μην περάσει από κανένα έλεγχο αντι-ντοπινγκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 και στην περίπτωση που το παραδέχονταν μπορεί να κανάλια να τους έκραζαν και πάλι αλλά τουλάχιστον εγώ προσωπικά (και πολύς κόσμος με τον οποίο έχω συζητήσει το θέμα) θα τους παραδεχόταν και θα έλεγε τουλάχιστον έκαναν ότι έκαναν αλλά είχαν το θάρρος για την ευθύνη των πράξεων τους και βγήκαν και το παραδέχτηκαν. Δεν είναι συμπεριφορά μεγάλου αθλητή αυτή... Θα μου πείτε όλοι λίγο πολύ όλο και κάποια στραβή κάνουν στην υπόθεση του ντόπιγκ αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Λέω ξανά ότι δεν κάνουμε επίθεση σε άλλο μέλος με κανέναν τρόπο :!: Δεν θα μαλώσουμε μεταξύ μας για τα δις που μαλώνουν άλλοι για να τα κρατήσουν στην τσέπη τους. Relax γενικώς. Σχετικά με το μπάσκετ, να βγούνε και να τα πούνε όλα. Αν και από την στιγμή που το ξέρουμε, πάει και τελείωσε. Για εμένα δεν μετράει. Αν δεν μετράει για εμάς, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν μετράει το ότι πήραν την νίκη, με ντόπα, τότε να κάνουν και οι δικοί μας το ίδιο, αλλά συγνώμη, δεν θα δω την τελετή λήξης των αγώνων. Καλύτερα μια ταινία, με πιο φανταστικό σενάριο και καλύτερα γυρίσματα (και ακριβή επίσης παραγωγή). Αν είναι να δεχόμαστε, επειδή είμαστε Έλληνες και επειδή Έλληνες κάνουν ατιμίες στον αθλητικό τομέα της χώρας, τα όποια σφάλματα κάνουν οι αθλητές, λυπάμαι, αλλά αυτό που θα συμβεί μετά τους Ολυμπιακούς, σε ανεργία, οικονομική δυσκολία της χώρας και των πολιτών της, μας αξίζει και να χαμογελάμε. Μην κάνουμε παράπονα μετά για τίποτα. Αφήνεις το ένα για εθνικούς λόγους, αφήνεις το άλλο για πατριωτικούς λόγους και στο τέλος έχεις χάσει την ίδια την γη κάτω από τα ποδια σου. Edit: Μετα τους αγωνες αυτους, πιστευετε οτι οι 2 αθλητες, θα παρουν μερος στους επομενους αγωνες; Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 με τον JustMe εγώ! κάποιοι δείχνουν ότι δεν έχουν την στοιχειώδη λογική. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaus Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΌ κατηγορούμε και το παιδί επειδή αποσύρθηκε απο τους Ολυμπιακούς,για να σταματήσουν οι μ*****ς να ασχολούνται μαζί του(για τα media λέω,όχι για σας). Δεν τον κατηγόρησε κανείς. Απλά, αυτό που έπρεπε να είχε γίνει εξ'αρχής έγινε τώρα. Ταμπουρωμένοι στο ΚΑΤ, αναμένανε: τι γίνεται απ'έξω; Με παίρνει να σώσω τπτ και να συμμετέχω; Μη με πάρουν και σβάρνα αυτοί των οποίων τα αυτοκόλλητα κουβαλάω στα μπλουζάκια μου; Πως να συγκεντρωθούμε στην τελετή; Αν απ'έξω βαράνε κανονιές, εσύ μπορείς να διαβάσεις για προετοιμασία σε διαγώνισμα π.χ. ; Μη λέμε ότι φταίει και 100% ο λαός! Ελεος! την ομάδα της Αμερικής,η οποία έχει συμφωνία με την ΔΟΕ να μην περάσει από κανένα έλεγχο αντι-ντοπινγκ Ναί φίλε μου, αλλά όπως είπα νωρίτερα, κατά πόσο μας παίρνει να τους καταγγήλουμε; "Φωνάζει ο κλέφτης" θα μας πούνε και με το δίκιο τους. Παράθεση There is no host like http://localhost . Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Εχω κρατήσει συνειδητά αποστάσεις από αυτή την υπόθεση μέχρι να βγούν τα αποτέλεσματα. Απλά παρέθεσα τα γεγονότα παραπάνω. Ούτε θα καταδικάσω, ούτε θα υποστηρίξω κανέναν από τους δυο αθλητές (το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σιχαίνομαι τον Τζέκο, έχοντας εμπειρίες από το συγκεκριμένο άτομο λόγω γνωστών μου που τον ξέρουν καλά) Από κει και πέρα όπως είπα απλά περιμένω όπως και κάθε άνθρωπος, ο οποίος δεν περιμένει τέτοιου είδους ευκαιρίες είτε για να το παίξει Ηρακλής Πουαρό ικανοποιώντας τις φαντασιώσεις του να γίνει ο δαιμόνιος ντετέκτιβ, είτε για να αποδείξει πως τα ξέρει όλα (οι γνωστοί Έλληνες ξερόλες). Απλά περιμένω αποφεύγοντας να πέφτω θύμα του ενστίκτου μου... Μετά τα αποτελέσματα βλέπουμε... Πάντα φιλικά Νίκος Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Όλοι γράφουμε για αυτά που είδαμε και ακούσαμε . Δεν έχει βγάλει κανένας κάτι από το μυαλό του. Αυτό που βλέπαμε, αυτό σχολιάζαμε. Ο καθένας έχει την κρίση του να αποφασίζει :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Δεν καταδίκασα κανέναν απο εδώ μέσα, απλά είπα οτι κάνω υπομονή. Όταν αναφέρθηκα στους δαιμόνιους ντετέκτιβ εννοούσα πολύ περισσότερο τα ΜΜΕ. Σαφώς και ο καθένας βλέπει και κρίνει.. Άλλο όμως να βλέπεις τα γεγονότα και να τα κρίνεις και άλλο να βλέπεις τα γογονότα και να βγάζεις συμπεράσματα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Και εγώ κρίνω όπως όλοι μας και καλά κάνουμε. Νοήμοντα όντα είμαστε. Απλά προσπαθώ να αποφύγω τα πρόωρα συμπεράσματα :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αυτό είναι όμως που με ενοχλεί στην όλη υπόθεση. Τις στιγμές εκείνες δεν μας έπαιρνε για χαλαρή κουβέντα και το να βγάλουμε συμπεράσματα μετά από 1 μήνα π.χ. Έπρεπε να γίνουν γρήγορες κινήσεις και να πάρουν αποφάσεις άμεσα όλοι (και οι υπεύθυνοι και οι ανεύθυνοι). Αυτό το "περίμενε πρώτα να δεις τι έγινε… άραξε και θα στα πω όλα", έχει αρχίσει να με φοβίζει πάντως σε αυτή την χώρα. Γίνεται κανόνας και είναι το καλύτερο ελαφρυντικό για την όποια υπόθεση μπορεί να εμπλακεί κάποιος. Anyway, ας σβήσει αυτή η φωτιά για την ώρα πάντως :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι οι απαντήσεις έπρεπε να είχαν δοθεί νωρίτερα! Και σαφώς και είναι καταδικαστέα η αδράνεια των ιθυνόντων. Αυτό όμως δεν χρίζει κανέναν άλλο ειδικό... Εκεί θέλω να καταλήξω :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Συγχαρητήρια justme έβαλες τα γιαλιά σε όλους μας με τα ποστ σου στο θέμα αυτό (το εννοώ :!: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Μια στιγμή, γιατί πολλά ακούσαμε! Ο Κεντέρης και η Θάνου δεν είναι πεντάχρονα για να κάνουν ότι τους πει ο Τζέκος. Και δεν αναφέρομαι στο ντόπινγκ που το κάνουν όλοι, αλλά στο ψεύτικο τρακάρισμα και τα άλλα καραγκιοζιλίκια (στο ΚΑΤ κλπ.). Αρκετοί παραπάνω λέτε πως σιχαίνεστε το Τζέκο, αλλά δεν παίρνετε θέση για Κεντέρη-Θάνου. Σίγουρα φταίει αυτός ο σιχαμένος, αλλά και οι άλλοι δύο είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Και μην ακούω κατηγορίες για τα ΜΜΕ και τον ελληνικό λαό. Αυτά τα σκουλήκια (οι δημοσιογράφοι) ψοφάνε για το ποιος θα βγάλει πρώτος στη φόρα τέτοιες βρωμιές. Ας φρόντιζαν οι αθλητές μας να είναι σοβαροί. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Και μια απορία : Γιατί ο Κεντέρης δήλωσε ότι σταματά την συνεργασία του με τον Τζέκο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος texas4444 (18 Αύγ. 2004 , 13:58) Και μια απορία : Γιατί ο Κεντέρης δήλωσε ότι σταματά την συνεργασία του με τον Τζέκο ? Ίσως τον θεωρεί υπεύθυνο για όλη αυτή την ιστορία. Πάντως αυτό χρειάζεται περαιτέρω διευκρίνιση από τον ίδιο τον Κώστα. Δεν ανακοινώνεις διάλυση συνεργασίας με τον επί χρόνια προπονητή σου χωρίς να αναφέρεις τα αίτια. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrispetsas (18 Αύγ. 2004 , 13:54) Μια στιγμή, γιατί πολλά ακούσαμε! Ο Κεντέρης και η Θάνου δεν είναι πεντάχρονα για να κάνουν ότι τους πει ο Τζέκος. Και δεν αναφέρομαι στο ντόπινγκ που το κάνουν όλοι, αλλά στο ψεύτικο τρακάρισμα και τα άλλα καραγκιοζιλίκια (στο ΚΑΤ κλπ.). Αρκετοί παραπάνω λέτε πως σιχαίνεστε το Τζέκο, αλλά δεν παίρνετε θέση για Κεντέρη-Θάνου. Σίγουρα φταίει αυτός ο σιχαμένος, αλλά και οι άλλοι δύο είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Και μην ακούω κατηγορίες για τα ΜΜΕ και τον ελληνικό λαό. Αυτά τα σκουλήκια (οι δημοσιογράφοι) ψοφάνε για το ποιος θα βγάλει πρώτος στη φόρα τέτοιες βρωμιές. Ας φρόντιζαν οι αθλητές μας να είναι σοβαροί. Εγω απλά εξέφρασα μια άποψη απο εμεπιρία γνωστού μου που τον ξέρει. Αυτή την άποψη την είχα και πριν απο τα γεγονότα της Παρασκευής. Σαφώς και έχεις δίκιο σ αυτό που λες. Αν αποδειχθεί οτί ήταν σχεδιασμένο και ότι υπάκουαν στις εντολές του τότε το μερίδιο της ευθύνης είναι και γι αυτούς τεράστιο. Απλά θα επανάλαβω οτι περιμένω επίσημα αποτεέσματα για το αν ήταν στημένο η όχι και μετά θα καταδικάσω και τους υπόλοιπους αν χρειαστεί και αν αποδειχθεί οτι πραγματικά μας εμπαίζουν. Απο κει και πέρα η αντιπάθεια που τρέφω για το πρόσωπο του Τζέκου ξεκινάει απο πιο παλιά. Αυτά για να ξεκαθαρίζω τη θέση μου. Φιλικά Νίκος Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 το θεμα ειναι οτι ετσι και αλλιως αν βρεθει ντοπε ενας αμερικανος και αποκλειστει θα κανει δικαστηριο στην χωρα του(αμερικη ) και θα βγει και απο πανω απο την δοε διοτι εκει ειναι μπετα ολα τους και θα συνεχιζουν να αγωνιζονται και θα εχουν και το παραδακι αυτο προσπαθει να κοψει η δοε και δεν μπορει (μονο το νομικο πλαισιο της αμερικης ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts