aimilios Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (27 Αύγ. 2004 , 22:32) Kai twra to mpalaki sthn iaaf paei... Ακριβώς, Γιατί άραγε; :whistle: Μήπως βολεύει κάποιον/ους; ;) Edit: Το είδα! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (27 Αύγ. 2004 , 22:36) Ακριβώς, Γιατί άραγε; :whistle: Μήπως βολεύει κάποιον/ους; ;) Koita to edit sto prohgoumeno post mou :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (27 Αύγ. 2004 , 22:38) Koita to edit sto prohgoumeno post mou :p Τέλως πάντων... Γιατί να θέλει η ΔΟΕ σώνει και καλά να πετάξει έξω τον Κεντέρη και αυτός να τους κάνει την χάρη παραιτούμενος από τους Ολυμπιακούς και συνεπώς την πειθαρχική διαδικασία, μου διαφεύγει... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (27 Αύγ. 2004 , 16:27) Το παράδειγμα που αναφέρεται στο λινκ αφορά ΑΔΙΚΙΑ. Τον Κεντέρη δεν τον αδίκησαν. Ο Κεντέρης υφίσταται τις συνέπειες των πράξεων/αντιδράσεων του. Το ότι υπάρχουν και άλλοι ένοχοι, δεν αθωώνει τον Κεντέρη. Είναι σαν να σε πιάνει η τροχαία για υπερβολική ταχύτητα, και εσύ να τους λες "μα γιατί μου βάζετε πρόστιμο, αφού υπάρχουν και άλλοι που τρέχουν". Άλλο θέλω να πω. Σύμφωνοι οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες, ωστόσο και στις δυο φαίνεται ότι αν ο κόσμος εδώ στο ελλάντα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια να προσποιείται ότι χαίρεται σα να μην συμβαίνει τπτ. Το παράδειγμά σου με την τροχαία είναι σωστό μεν, άντε να το σκεφτείς εκείνη τη στιγμή δε. Ωστόσο πάσχει κάπου. Στο ότι ο οδηγός υπονοεί ότι πρέπει να πιάσουν και τους άλλους που τρέχουν. Τώρα, αν οι περαστικοί οδηγοί πρέπει να ζητωκραυγάζουν υπέρ του οδηγού και κατά του τροχονόμου;;; Αν έκανε μαϊμουδιά ο οδηγός, όχι, δεν πρέπει. Αν όμως ταυτόχρονα έκαναν μαϊμουδιά και άλλοι 2 αλλά ο τροχονόμος έπιασε τον ένα επειδή οι άλλοι 2 είναι π.χ. συγχωριανοί του, ναι πρέπει. Αν θα παρεξηγηθεί ο τουρίστας που περνάει από δίπλα;;; Αν δεν είναι δημοσιογράφος του cnn, όχι, δεν θα παρεξηγηθεί. Θα γελάσει και θα προσπεράσει. @all: Σόρυ για το αργοπορημένο follow-up, έχουμε και δουλειές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (27 Αύγ. 2004 , 20:49) Τέλως πάντων... Γιατί να θέλει η ΔΟΕ σώνει και καλά να πετάξει έξω τον Κεντέρη και αυτός να τους κάνει την χάρη παραιτούμενος από τους Ολυμπιακούς και συνεπώς την πειθαρχική διαδικασία, μου διαφεύγει... :worry: γιατι αραγε? μηπως εχουν εκλογες στο αμερικα μηπως η "καθαρη"dream team δοκαμαζε καινουργια φαρμακα?μηπως και γιατι θα φανε την κοπελιτσα την χαλκια πουλοντας "μουρη" προς ολους τους εμπλεκομενους? η φανερη δουλεια γινετε σαφως απο μεσα αλλα πιος ειναι ο ¨χορηγος για ολα αυτα?" ηρθαν οι αμερικανοι ηρθαν οι "αντρες" apo thn agglia τους δειξαμε τι παει να πει ελληνικη φιλοξενια δειξαμε ενα καλυτερο επιπεδο αυτο που βγαζουμε παντα προς τα εξω και τι εγινε? τιποτα καποτε καποιος φιλος μου μου ειχε πει το εξης "τι ειναι ενας αλβανος χωρις χερια? ατομο εμπιστοσυνης" απο αλλου μας ηρθε τελικα :whistle: p.s μηπως τελικα ηταν τα θυματα αυτοι οι δυο? τωρα μου ηρθε μια ιδεα αμα υπηρχε κατι αλλο απο πισωστε ουτε ο κεντερης ουτε και θανου αλλα ο τζεκος κατι να ηξερε οτι θα παιζοταν και βρηκα την λυση να τους πεταξουν ολη την λασπη πανω τους αστο το κατι αλλο να περασει στα ψιλλα γραμματα? :whistle: :wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pro (27 Αύγ. 2004 , 17:44) Nope. Eivai apo kapoiov pou 3erei kala to melo. K. Gewrgousopoulos, cine-kritikos. Osov afora tov Surigo grafei stnv Eleu8erotupia, kai leei twra auta pou elege pavta (dixws malia stn glwssa pou elege kai sto tripovto - gia osous 8umouvtai). Kai auto eivai pros timnv tou, mias kai n kwlotoumpa exei avax8ei se e8viko spor teleutaia. ιΝαι βρε που φτάσαμε!!Γίναν και οι σινεματζήδες τώρα αθλητικογράφοι με άποψη ειδήμονα??Νομίζψ ότι παράγινε το θέμα :mad: οκ!!!Και γω από αύριο από ΜαστροΜάρκος των κινητών θα γίνω πυρηνικός επιστήμονας και θα αρθρογραφώ σε αντίστοιχη στήλη...... :happy: 70.000 άνθρωποι είναι ηλίθιοι και όχλος,ενώ 10 κριτές πολυθρόνας βαθυστόχαστοι υπεύθυνοι και σοβαροί!!! :worry: Π'οτε στην ιστορία του ο Ελληνας ήταν πρόβατο,όχλος??Οταν απετίνασσε πεινασμένος μια χούφτα τον τουρκικό ζυγό,ή όταν τον λέγανε τρελό πάλι στο β παγκόσμιο πόλεμο που ταβαζε με τους Γερμανούς όταν παντοδύναμοι σκύβαν το κεφάλι σε 24 ώρες???ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ να πάρετε θέση με τους επικριτές για να ξεχωρίσετε ως θορυβούσα μειοψηφία.... μόνο και μόνο που :wacko: συζητήθηκε παντού η αντίδραση αυτή εστω και αρνητικά ήταν επιτυχία,γιατί δεν υπήρχε άλλη ευκαιρία να φτάσειη φωνή διαμαρτυρίας του Ελληνα δυνατή προς πάσα κατεύθυνση ιδίως έξω παρά μόνο τώρα με 205 κανάλια πάνω τους.Κύριοι δεν δεχτήκαμε ζυγό τόσα χρόνια,θα δεχτούμε τώρα της ΔΟΕ,η της Αμερικής??Κυριοι σας βουλώσαμε το στόμα με την οργάνωση και βρηκατε διεξοδο την γουάντα να μας μαυρίσετε??Σας φιλοξενούμε υπέροχα και στήνετε παιχνίδια με τους κριτές σας????Κύριοι της Ελληνικής επιτροπής το παίζετε πιλάτοι και καθαροί οταν τα χερια σας είναι σκατωμένα ?????Πολλά για σύνθημα....αλλά το ΜΗ λογικό και αντιδραστικό και γνωστό σε όλους -Κεντέρης φτάνει........ :!: Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Επανάσταση τώρα! Κάτω η κακιά ΔΟΕ (και όχι ο «εξαφανισμένος» και «παραιτημένος» δικός μας)! :lol: Ξεχνάτε κάτι σημαντικό: οτί ο Κεντερής είχε δύο ευκαιρίες (να επέστρεφε δηλαδή στο Ολ. Χωρίο εκείνη την ημέρα και ενώπιον της πειθαρχικής αργότερα) αλλά τις πέταξε και τις δύο. Η «κακιά» ΔΟΕ και οι αμερικανοί φταίνε για αυτό ε; Τον απαγάγανε και μετά τον παραιτήσανε κίολος. :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (28 Αύγ. 2004 , 03:27) Κυριοι σας βουλώσαμε το στόμα με την οργάνωση και βρηκατε διεξοδο την γουάντα να μας μαυρίσετε??Σας φιλοξενούμε υπέροχα και στήνετε παιχνίδια με τους κριτές σας???? Φίλτατε Μάρκο νομίζω οτι σε πολλές περιπτώσεις είμαστε άξιοι της τύχης μας. Στις περιπτώσεις των έργων, Κεντέρη-Θάνου και Σαμπάνη, δώσαμε ΕΜΕΙΣ δικαιώματα και αφορμες στους ξένους... Τώρα για τους κριτές, όντως μας αδίκησαν σε πολλά αθλήματα, αλλα δεν νομίζω να αδίκησαν μόνο εμάς. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BestMan (28 Αύγ. 2004 , 18:34) Φίλτατε Μάρκο νομίζω οτι σε πολλές περιπτώσεις είμαστε άξιοι της τύχης μας. Στις περιπτώσεις των έργων, Κεντέρη-Θάνου και Σαμπάνη, δώσαμε ΕΜΕΙΣ δικαιώματα και αφορμες στους ξένους... Τώρα για τους κριτές, όντως μας αδίκησαν σε πολλά αθλήματα, αλλα δεν νομίζω να αδίκησαν μόνο εμάς. δηλαδη ασ πουμε ο πολ χαμ ηειναι ο μεγαλος χαμενος των ο.α με την βαθμολογια που του δωσανε... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (28 Αύγ. 2004 , 03:27) ιΝαι βρε που φτάσαμε!!Γίναν και οι σινεματζήδες τώρα αθλητικογράφοι με άποψη ειδήμονα??Νομίζψ ότι παράγινε το θέμα :mad: οκ!!!Και γω από αύριο από ΜαστροΜάρκος των κινητών θα γίνω πυρηνικός επιστήμονας και θα αρθρογραφώ σε αντίστοιχη στήλη...... :happy: 70.000 άνθρωποι είναι ηλίθιοι και όχλος,ενώ 10 κριτές πολυθρόνας βαθυστόχαστοι υπεύθυνοι και σοβαροί!!! :worry: Π'οτε στην ιστορία του ο Ελληνας ήταν πρόβατο,όχλος??Οταν απετίνασσε πεινασμένος μια χούφτα τον τουρκικό ζυγό,ή όταν τον λέγανε τρελό πάλι στο β παγκόσμιο πόλεμο που ταβαζε με τους Γερμανούς όταν παντοδύναμοι σκύβαν το κεφάλι σε 24 ώρες???ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ να πάρετε θέση με τους επικριτές για να ξεχωρίσετε ως θορυβούσα μειοψηφία.... μόνο και μόνο που :wacko: συζητήθηκε παντού η αντίδραση αυτή εστω και αρνητικά ήταν επιτυχία,γιατί δεν υπήρχε άλλη ευκαιρία να φτάσειη φωνή διαμαρτυρίας του Ελληνα δυνατή προς πάσα κατεύθυνση ιδίως έξω παρά μόνο τώρα με 205 κανάλια πάνω τους.Κύριοι δεν δεχτήκαμε ζυγό τόσα χρόνια,θα δεχτούμε τώρα της ΔΟΕ,η της Αμερικής??Κυριοι σας βουλώσαμε το στόμα με την οργάνωση και βρηκατε διεξοδο την γουάντα να μας μαυρίσετε??Σας φιλοξενούμε υπέροχα και στήνετε παιχνίδια με τους κριτές σας????Κύριοι της Ελληνικής επιτροπής το παίζετε πιλάτοι και καθαροί οταν τα χερια σας είναι σκατωμένα ?????Πολλά για σύνθημα....αλλά το ΜΗ λογικό και αντιδραστικό και γνωστό σε όλους -Κεντέρης φτάνει........ :!: Οπως λεει και ο Καλαχαν, γνωμες εχουν ολοι. Μπορεις να συμφωνεις η να διαφωνεις, αλλα πλεον η αποψη οτι γνωμη δικαιουνται να εχουν μονο οι επαιοντες ειναι μαλλον ξεπερασμενη. Κατα τα αλλα, οι συγκρισεις με το '21 και το '40 ειναι για μενα τουλαχιστον ατυχεις και ελαφρως ιεροσυλες. Τελος, μην εισαι σιγουρος για το ποιος ειναι πλειοψηφια. Πολλες φορες εξαρταται απο το πως θετεις το ερωτημα. Και στο ερωτημα 'ποιος φταιει', σε πολλα polls η απαντηση 'και οι τρεις (ΚΚ, ΚΘ, ΧΤ)' επαιρνε κατι ξεγυρισμενα 80αρια. Y.Γ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε: «Ο κόσμος έχασε το χρυσό μετάλλιο με την αντίδρασή του». Αυτος δικαιουται γνωμης; Υ.Γ.2. Αυτοι που γιουχαραν τον Κορεατη μετα απο την ισως πιο καθαρη νικη των αγωνων, μαλλον θα ειχαν στο νου τους το ΆΕΡΑ' του β' παγκοσμιου πολεμου. Ευτυχως που μετα ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Νικολαιδης εβαλε τα πραγματα στη θεση τους με 2 λεξεις " No, you". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Kαι φυσικά όλοι εσείς που πιστεύεται ότι είμαστε υπερβολικοί εμείς που υποστηρίζουμε ότι μας την είχαν στημένη,πλην το τεράτιο επαναλαμβανόμενο συγνώμη του cnn στην ιστοσελίδα του,ΜΗΠΩΣ παρακολουθήσατε την ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ του Ζάγκ Ρόγκ??Ο οποίος δήλωσε με ειρωνία και ύφος( θέλοντας να διαψεύσει τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ ότι απαίτησε προσωπικά και εντός 2 ωρών να του φέρουν και να του πουν για την ακριβή θέση του Κεντέρη και της Θανου )πως θέλει γιατρός ο άνθρωπος??Αμέσως μετά βγήκε ο Σεβαστής(ΣΕΓΑΣ πρόεδρος)κι έδωσε λεπτομέρειες για τοπου ήταν και τι ακριβώς του είπε ακόμα και τι φόραγε ο Ρόγκ που δεν......τον ήξερε....Συνέχεια στο θρίλερ βγαίνει το εντενταλμένο ρομποτάκι της ΕΟΑ Λάμπης Νικολάου με την προυπηρεσία που είδαμε παραπάνω ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΓΚ να τον καλύψει όπως είπαν στο Μέγκα,και είπε ,δεν ήξερε Γαλλικά ο Σεβαστής του μίλαγα εγώ ,δίπλα μου ο Ρόγκ και νόμιζε ΜΑΛΛΟΝ ότι του έκανα μεταάφραση αυτά που έλεγε ο Ρόγκ και άλλα ΓΕΛΟΙΑ :wacko: Μετά από αυτήν την εξέλιξη ακόμα πιστεύεται ότι όλα γίναν κανονικά και φταίνε 80% οι αθλητές??? Υ.Γ:Γιατί θα πρέπει να στεναχωρηθώ από τι είπε ο Νικολαίδης και να επηρεαστεί η κρίση μου??Εχει περισσότερο μυαλό από εμένα ή εσάς??Ούτε οι αθλητές θέλω να υποτιμούν την σκέψη μου αλλά ΠΟΤΕ δεν θα με κατευθύνει ο βαρύγδουπος συρφετός.!!Φυσικά ΟΛΟΙ δικαιούνται γνώμης(είπα το αντίθετο??μόνο φασίστας δεν είμαι) όπως εμείς και ο απλός κόσμος όμως,όχι να χρησιμοποιούν το μέσο τους,εφημερίδα -τηλεόραση για να επηρεάσουν τους άλλους... Υ.Γ2:Ο κόσμος γιούχαρε τον Κορεάτη ΑΠΛΑ γιατί δεν ήξερε το σπόρ αυτό.Νόμιζε όπως και η μάνα μου 58 ετών που έβλεπε μαζί μου τηλεόραση ότι έκανε κάτι αντιαθλητικό και αντικανονικό και<το σκότωσε το παιδί με μίσος>!Οταν ο Κορεάτης με έξυπνη κίνηση τον αγκάλιασε και τον σήκωσε βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου,και αγκαλιάστηκαν ,τότε καταλαβαίνοντας ότι οκευ,THATS the game,τον καταχειροκρότησαν.Επιτέλους ΜΗΝ την πέφτετε στο λαυτζίκο που στα χωριά ,αλλά και στις γειτονιές δεν ξέρει ούτε από κορίνες ούτε απο ρυθμική ούτε από πολεμικές τέχνες και αντιδρά με το συναίσθημα.Και γενικά ΜΗΝ κρίνετε ινα μην κριθείτε,ουδείς τέλειος.... Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zippo Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Συγνώμη αλλά ποιά... "συγνώμη" του CNN; Μας ξεφτιλίζει και δεν το καταλαβαίνετε... Επίσης είδα ΕΡΤ, ΜΕΓΑ και δεν συμμαζεύεται και λογόκριναν το κείμενο για να πουν μόνο τα καλά...!!!! (χάνοντας το ευρύτερο νόημα που μάλλον χαρακτηρίζει αυτόν που το έγραψε) Να δεχτώ αυτό που είπε ο ανταποκριτής του εδώ ότι η ΑΘήνα πήρε "χρυσό", αυτό μάλιστα αλλά το κείμενο στην ιστοσελίδα του CNN είναι για πολλές καρπαζιές στον γράφοντα. Τέλος πάντων τα'χουν χαμένα κι αυτοί και δεν ξέρουν να αντιδράσουν ως συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (30 Αύγ. 2004 , 01:19) Υ.Γ2:Ο κόσμος γιούχαρε τον Κορεάτη ΑΠΛΑ γιατί δεν ήξερε το σπόρ αυτό.Νόμιζε όπως και η μάνα μου 58 ετών που έβλεπε μαζί μου τηλεόραση ότι έκανε κάτι αντιαθλητικό και αντικανονικό και<το σκότωσε το παιδί με μίσος>!Οταν ο Κορεάτης με έξυπνη κίνηση τον αγκάλιασε και τον σήκωσε βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου,και αγκαλιάστηκαν ,τότε καταλαβαίνοντας ότι οκευ,THATS the game,τον καταχειροκρότησαν.Επιτέλους ΜΗΝ την πέφτετε στο λαυτζίκο που στα χωριά ,αλλά και στις γειτονιές δεν ξέρει ούτε από κορίνες ούτε απο ρυθμική ούτε από πολεμικές τέχνες και αντιδρά με το συναίσθημα.Και γενικά ΜΗΝ κρίνετε ινα μην κριθείτε,ουδείς τέλειος.... Ο «λαουτζίκος» αυτός λοιπόν (ζώα τους λέω εγώ) δεν έχει κανένα λόγο να γιουχάρει και να πετάει μπουκάλια αν δεν ξέρει τους κανονισμούς. Και εκτός κανονισμών να ήταν η κλωτσία του και πάλι τα ζώα δεν έχουν δικαίωμα να γιουχάρουν και να ασχημονούν. Υπάρχουν δαιτητές για το αντικανονικό. Δεν είμαστε σε ντέρμπι των τοπικών ομάδων τους, για Ολυμπιακούς Αγώνες πρόκειται, αν καταλαβαίνουν φυσικά τη διαφορά τα ζώα. Απλά η αμάθεια το κάνει χειρότερο. Edit: Περισσότερα όμως για αυτό το θέμα προς το τέλος αυτού του thread. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Ο κοσμος γιουχαρε γιατι ειχε παρασυρθει και χειραγωγηθει απο την ακατασχετη μπουρδολογια περι διεθνων συνομοσιων. Κατα τα αλλα, προσωπικα με αφηνει αδιαφορο αν ο Ρογκ εψαχνε τον Κεντερη η οχι. Η ουσια ειναι αλλη: επαιρνε ο Κεντερης; χειριστηκε καλα το θεμα; Υ.Γ. Σε ποιο σημειο μας ξεφτιλιζει το τσινενε; Νομιζω οτι παλι φαντασματα βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pro (30 Αύγ. 2004 , 13:31) Ο κοσμος γιουχαρε γιατι ειχε παρασυρθει και χειραγωγηθει απο την ακατασχετη μπουρδολογια περι διεθνων συνομοσιων. Ας μην είμαστε τελείως εκτός πργματικότητας. Ξέρεις ποιο ήταν το κλίμα στα κανάλια και στις εφημερίδες πριν το περιστατικό με το γιουχάισμα. Ήταν ένα λαϊκό δικαστήριο που ήθελε να τσακίσει τους αθλητές πριν την όποια απόφαση. Το κλίμα άλλαξε κάπως μετά τους 70000 συνέλληνες που έδωσαν το μήνυμα ότι στέκονται στο πλευρό των αθλητών μας. Ακόμα κι αν αυτοί έκαναν λάθη, δεν είναι κανένα από τα μέσα αρμόδιο ή καθαρό ώστε να τους καταδικάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 παιδιά κανα νέο απο κατάθεση Κεντέρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!! ΟΥΞΟΥ !!! ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΠ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ??? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Θερμή παράκληση: Γράφε χωρίς το Caps Lock. Μου βγήκαν τα μάτια... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος orfanidisd (30 Αύγ. 2004 , 23:04) ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!! ΟΥΞΟΥ !!! Δρόμο! Πετάχτε τους έξω από τη χώρα! :mad: ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό πάλι που το βάζεις; Όλοι οι ξένοι ακούνε Ελλάδα και λένε "ποιοί αυτοί με τους ντοπαρισμένους; Μακριά!" Μας σιχάθηκε η ανθρωπότητα! :mad: ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΠ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ??? Τα λεγες εσύ! Ποιός σε άκουγε όμως; :alien: ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε λες; :whistle: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 ante ftanei ta eipame ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Σε συζήτηση χθες στο μέγκα με συντονίστρια τη Μάρα Ζαχαρέα όπου βρίσκονταν στα παράθυρα Νάσος Αλευράς, Φίλιππος Συρίγος και Γιώργος Ορφανός, κάποια στιγμή παρεμβαίνει τηλεφωνικά ένας δημοσιογραφιος ο κύριος Γκιόλιας. Συρίγος: Εσεις που ειστε φίλος του Κεντέρη, και από ότι μαθαινω ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ του Κεντέρη, δεν ειστε αξιοπιστη πηγή. Δεν δικαιουστε να ομιλειτε ....... Γκιόλιας: Δηλαδή εσείς κύριε Συρίγο που γράψατε ότι η Χαλκιά έχει εικονικο προπονητη... Συρίγος: Εγω? Ποτέ! Γκιόλιας: Εσείς δεν υπογράφετε Φ.Σ. στην ελευθεροτυπία ? Συρίγος: Θα επρεπε να ντρεπεστε! Εγω οτι γραφω το υπογραφω!! Γκιόλιας: Ποιος γράφει ως Φ.Σ. στην ελευθεροτυπία. Εσείς το γράψατε! Ζαχαρεα: Δεν μας ενδιαφερει τι γραφει ο κυριος Συρίγος στην Ελευθεροτυπια, κυριε. Καληνυχτα και τον εκλεισε....... Για την ιστορία, να το επίμαχο άρθρο: http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%C9%F0%F0%FC%E4%F1%EF%EC%EF&a=&id=13240860 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 ο προπονητής του προπονητή της Χαλκιά ήταν ο Τζέκος... βέβαια ο Τζέκος δεν δίδασκε τεχνικές κλπ, την ντόπα δίδασκε και διέδιδε... ίσως να έχει σχέση τελικά ίσως και όχι... αλλά η Φανή έμαθα (δεν ξέρω αν ισχύει) ότι υπέγραψε εξουσιοδότηση στη WADA να ελέγχουν το δείγμα της για τα επόμενα 8 χρόνια... :!: αυτό ίσως λέει πολλά αλλά ίσως δε λέει και τίποτα (δλδ αν έχεις "καθαρίσει" ήδη στους αγώνες, και σε 25 χρόνια πάλι καθαρός θα είσαι...) το ότι το άλμα της σε χρόνους και επιδόσεις δημιουργεί υποψίες, είναι γεγονός... μακάρι απλά να ανακαλύψαμε ένα μεγάλο ταλέντο που έχει όλο το χρόνο μπροστά της να μας το αποδείξει και να μας το υπενθυμίζει συνεχώς :) Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 ego exo mia aporioula...otan o kenterhs eperne ta xrysa h wada de ekane elenxous?h mhpos tote ta eperne me thn aksia tou,kai tora arxise tous "xumous portokali" kai aytos? ps.de leo pos o kenterhs einai ka8aros...de leo omos pos kai htan panta ntope...apla mia aporia exo.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 οταν η wada (ΜΕΤΑ το Σϊδνεϋ) τον έμαθε και πέιραξε πολλούς, τον κυνήγησε να τον βρεί 2-3 φορές απ όσα λένε οι φήμες... όμως δηλωνόταν στην Αμερική και ήταν στην Κόρινθο, δηλωνόταν στην Κρήτη και ήταν στο Κατάρ.... και όταν πήγαν να τους πιάσουν στα πράσα το 2001, ο Τζέκος μπουκέτωσε τον "ιπτάμενο" ελεγκτή με αποτέλεσμα να μην γίνει ο έλεγχος και να "τιμωρηθεί" με το να μην προπονεί επίσημα, αλλά να συνεχίζει να κονομάει και να εισπράτει έστω και ανεπίσημα... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (31 Αύγ. 2004 , 14:36) οταν η wada (ΜΕΤΑ το Σϊδνεϋ) τον έμαθε και πέιραξε πολλούς, τον κυνήγησε να τον βρεί 2-3 φορές απ όσα λένε οι φήμες... όμως δηλωνόταν στην Αμερική και ήταν στην Κόρινθο, δηλωνόταν στην Κρήτη και ήταν στο Κατάρ.... και όταν πήγαν να τους πιάσουν στα πράσα το 2001, ο Τζέκος μπουκέτωσε τον "ιπτάμενο" ελεγκτή με αποτέλεσμα να μην γίνει ο έλεγχος και να "τιμωρηθεί" με το να μην προπονεί επίσημα, αλλά να συνεχίζει να κονομάει και να εισπράτει έστω και ανεπίσημα... Αυτά από που τα ξέρεις; Επειδή προσβάλλεις 2 αθλητές που μας έχουν κάνει πολλές φορές υπερήφανους καλό θα ήταν να δώσεις και τις πηγές σου. :!: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts