Wappy Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 H puma & adidas απέσυραν τις διαφημιστικές τους καταχωρήσεις με τις φωτό των Κεντέρη - Θάνου και στη θέση τους η adidas θα βάλει του Φελπς.... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Κορόιδα πιαστήκαμε. Αυτό έχει να πει η αφεντιά μου. Την πάθαμε σαν τους πρωτάρηδες, σαν τον μακαρίτη τον Χατζηχρήστο στην ταινία, που κατέβαινε στην Αθήνα από το χωριό με την κότα τη ζωντανή στο ένα χέρι και το καλάθι με τα καλούδια στο άλλο… Για τη γνωστή υπόθεση λέω, του Κεντέρη με τη Θάνου, ότι μας πιάσανε κότσο οι πονηροί κι εμείς, που περνιόμαστε και για μάγκες, δεν πήραμε χαμπάρι και πέσαμε στη φάκα. Επρεπε, ρε παιδιά, να το είχαμε καταλάβει. Τα τέλια άρχισαν να βαράνε από νωρίς. Εδώ ολόκληροι αμερικάνοι άρχισαν να αποκλείουν τον έναν πρωταθλητή τους μετά τον άλλο επειδή έχουν πιαστεί σε σκάνδαλα ντόπινγκ. Και μιλάμε για ονοματάρες μεγάλες , όχι τίποτα αθλητάκια της σειράς, ανθρώπους που αν ερχόντουσαν κατά δω θα έφευγαν με το χρυσό μετάλλιο. Και ξαφνικά οι Αμερικάνοι παίρνουν τη χατζάρα και πριν τους αρχίσει η WADA ξεκινούν από μόνοι τους την κάθαρση. Και δίνουν το μήνυμα ότι και καλά η αμερικάνικη ολυμπιακή ομάδα που θα πάρει μέρος στους αγώνες θα είναι απολύτως καθαρή, επειδή πρώτοι αυτή θα την ελέγξουν. Υστερα είναι και το Σπίγκελ και τα άλλα ξένα μέσα που άρχισαν τα δημοσιεύματα. Μήνες τώρα. Ειδικά τον Κεντέρη τον είχαν στη μπούκα χρόνια. Και του τη φύλαγαν από το Παρίσι, εκεί που δεν έτρεξε ενώ τον είχαν σίγουρο για τη φάκα του κοντρόλ. Δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων, υπονοούμενα, χαμογελάκια, κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Μεγάλε, κοίταξε μην εμφανιστείς πουθενά, γιατί στην έχουμε έτοιμη τη μπαταριά». Αφήστε που το πρωί της Πέμπτης έχουν αρχίσει οι ερωτήσεις όλο νόημα στον πρόεδρο της WADA, τον Πάουντ, σχετικά με τον Κεντέρη και τι θα γίνει, αν περάσει από κοντρόλ και άλλα τέτοια. Και πάει ο Κεντέρης και μπαίνει μέσα στο χωριό κουνάμενος-σινάμενος. Και μαζί η Θάνου..... Η συνέχεια του άρθρου εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Κυριοι, θυμαστε που ελεγα οτι θα πεσουν οι μασκες συντομα η λιγο μετα τους αγωνες και σημερα ηρθε η προφορικη παραιτηση του αρχηγου της Ελληνικης αποστολης αλλα μαλλον δεν θα γινει δεκτη, μιλαω για τον κ.Παπαδογιαννακη που μιλησε για λογους ευθυξιας. Η βαλιτσα παντως θα παει μακρια για το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Αύγ. 2004 , 23:57) Το θέμα είναι ότι είναι ΠΟΛΥ μεγάλος για να αγωνίζεται σε Ολυμπιάδα ο Πύρρος. Δυστυχώς ο Ιακώβου ή δεν έχει ψάξει να βρει αντικαταστάτες για την παλιά φρουρά ή έχει βρει αλλά θέλησε να της δώσει άλλη μια ευκαιρία ως ανταμοιβή για τις παλιές επιτυχίες. Ελπίζω να ιχύει το δεύτερο, αλλιώς έρχονται άσχημες μέρες για την άρση βαρών... Aυτό έγραψα πριν λίγες μέρες. Αυτή ήταν η απάντηση που έλαβα από άλλο μέλος: Mythozz Οσο για τον Πύρρο... ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος εδώ που να τολμήσει να πει κουβέντα για αυτόν... Ελεος... Φυντάνια υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βγουν τωρα στους Ολυμπιακούς... Η παλιά φρουρά τελείωσε σε αυτούς τους αγώνες. Το αξίζει να τελειώσει έτσι. Μετά απο αυτούς ξεκινάει με 10 περίπου νέα άτομα... ;) Μύθε μετά και τα σημερινά επιμένεις ότι πρέπει οι επιλογές του Ιακώβου να μένουν στο απυρόβλητο και να μην κρίνεται για τίποτα; Ανεξάρτητα από το πώς θα λήξει το θέμα με τον Σαμπάνη, μήπως η πολλή ελευθερία κάνει κακό; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 http://www.my-smileys.de/smileys1/hotjump.gif Give me stimulants, analgesics, anabolic agents, diuretics, hormones... Manipulate my body... I want to excel... :eek: :eek: :eek: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (21 Αύγ. 2004 , 00:50) Aυτό έγραψα πριν λίγες μέρες. Αυτή ήταν η απάντηση που έλαβα από άλλο μέλος: Μύθε μετά και τα σημερινά επιμένεις ότι πρέπει οι επιλογές του Ιακώβου να μένουν στο απυρόβλητο και να μην κρίνεται για τίποτα; Ανεξάρτητα από το πώς θα λήξει το θέμα με τον Σαμπάνη, μήπως η πολλή ελευθερία κάνει κακό; Giati apodixtike kati?den tha prepe na perimeneis to deutero digma..tin apopsh pou milaei gia doliofthora? Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (21 Αύγ. 2004 , 07:04) Giati apodixtike kati?den tha prepe na perimeneis to deutero digma..tin apopsh pou milaei gia doliofthora? Eπαναλαμβάνω: Ανεξάρτητα από το πώς θα λήξει το θέμα με τον Σαμπάνη, μήπως η πολλή ελευθερία κάνει κακό; Αυτό που λέω είναι ότι όλοι πρέπει να κρίνονται, ακόμα και αν πρόκειται για έναν επιτυχημένο προπονητή όπως ο Ιακώβου, ή για έναν τρις Ολυμπιονίκη όπως ο Δήμας. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Σύμφωνα με έρευνα για την «Ελευθεροτυπία» (λίγο κάτω στη σελίδα): - 58,2% απάντησαν ότι Κ-Θ ήταν ντοπε (36,1% βέβαιοι και 22,2% μάλλον). - Μόνο 14% πείστηκαν για την αυθεντικότητα του «ατυχήματος» (66,9% πιστεύει ότι ήταν σκηνοθετημένο). :whistle: - Το 43,4% δείχνει τον Τζέκο ως υπεύθυνο. - Το 59,6% πιστεύει ότι δεν έπρεπε να αποσυρθούν πρίν απολογηθούν. - Τέλος το 59,6% πιστέυει ότι το ντοπάρισμα αποτελεί γενικό φαινόμενο παγκοσμίως και 31,1% μόνο σε συγκεκριμένους αθλητές (σύνολο 90,7% :!: ), αλλά 63% λένε ότι οι δικοί μας δεν ντοπάρονται. :rolleyes: Περισσότερα στοιχεία στο άρθρο της «Ε». Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 http://assets.in.gr/kiosk/22082004/KTYPOW.JPG Κοροϊδία "Κόροιβος"! Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, η εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", αποκαλύπτει την ύπαρξη σχεδίου κατασκευής Ολυμπιονικών , με κωδική ονομασία "Κόροιβος", εκπονημένο από τον Χρήστο Τζέκο και άλλον ένα Έλληνα προπονητή. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα οι δύο προπονητές είχαν καταθέσει στην προηγούμενη κυβέρνηση σχέδιο με προϋπολογισμό 6 εκ. ευρώ για "ενίσχυση αθλητών με συμπληρώματα διατροφής, για τα οποία δεν υπάρχει πρόβλημα από τον έλεγχο ντόπινγκ" αλλά και ενίσχυση με "ειδικά συμπληρώματα διατροφής τα οποία ανιχνεύονται και συνεργασία με ειδικά εργαστήρια". To πρόγραμμα θα αφορούσε περίπου 150 αθλητές στην "προσπάθεια" του Τζέκου να συμβάλει στην επιτυχία των Αγώνων μέσω της κατάκτησης μεταλλίων. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η απόρριψη του σχεδίου είχε ενοχλήσει τον Τζέκο σε σημείο να δηλώσει: "Καλά, αν δεν έχετε λεφτά, να τα βάλω από την τσέπη μου και μου τα δίνετε μετά" Το ρεπορτάζ καταλήγει τονίζοντας ότι παρόλη την απόρριψη του σχεδίου, ήταν κοινό "μυστικό" η μεθοδολογία του Τζέκου, ο οποίος όμως μετά τις επιτυχίες του Σίδνευ απολάμβανε μια πρωτοφανή ασυλία που όμως οδήγησε στα γεγονότα της 12ης Αυγούστου. -------------------------------------------------------------------------------- Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, ο Κεντέρης μέσω του Τζέκου είχε κληθεί να ανάψει τη φλόγα στην τελετή έναρξης, αλλά δήλωνε "Δεν θα είμαι έτοιμος πριν τις 20 Αυγούστου". Όταν δώθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα αντιμετωπίζονταν τυχόντες έλεγχοι με δείγματα άλλων ("σε προστατευόμενο περιβάλλον και υπό ελεγχόμενες συνθήκες") οι αθλητές πήγαν στο Χωριό. Όταν όμως πήγαν να "εξεταστούν" ειδοποιήθηκαν ότι στον χώρο παρευρίσκοταν ο κ. Σαμάς, επικεφαλής της Ιατρικής Επιτροπής της ΔΟΕ. Οι αθλητές επέλεξαν να τραπούν σε φυγή με τον Χρήστο Τζέκο και το ήθος που τον χαρακτηρίζει να φωνάζει: "Κουφάλες, μου τη στήσατε..." . Tα υπόλοιπα είναι ιστορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Bayern βγάλε καλύτερα την εικόνα με το εξώφυλλο γιατί το θέμα θα πάει εκεί που δεν πρέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (22 Αύγ. 2004 , 22:15) Bayern βγάλε καλύτερα την εικόνα με το εξώφυλλο γιατί το θέμα θα πάει εκεί που δεν πρέπει... Αχ τι ευγενικός που γίνεσαι όταν σου αρέσουν τα κομματικά ποστ των άλλων :* :rolleyes: Bayern η εικόνα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν μη τι άλλο είμαστε όριμοι άνθρωποι να συζητάμε πολιτικά ένα θέμα. Κι αφού έχει τεθεί και πολιτικά στον τύπο θα συζητηθεί κι έτσι ή καθόλου :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Άφησα μόνο το link για να μην προκαλει (ΠΟΛΥ :p) Aν και οπως ΔΕΝ είπε ο Trobo® το θέμα είναι ΚΑΙ πολιτικό πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (22 Αύγ. 2004 , 23:11) Άφησα μόνο το link για να μην προκαλει (ΠΟΛΥ :p) Aν και οπως είπε ο Trobo® το θέμα είναι ΚΑΙ πολιτικό πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. :o Ε? Πότε το είπα αυτό;;;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Bayern είδες;;;; Τώρα κάνει και τον Κινέζο!! :lol: :lol: :lol: Trobo πλάκα κάνω ε; :) ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (22 Αύγ. 2004 , 23:15) Ε? Πότε το είπα αυτό;;;; :blink: Λάθος θα κατάλαβα. :confused: :worry: Έκανα edit. Δλδ δεν θεωρείς ότι το θέμα είναι και πολιτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (22 Αύγ. 2004 , 23:20) Λάθος θα κατάλαβα. :confused: :worry: Έκανα edit. Δλδ δεν θεωρείς ότι το θέμα είναι και πολιτικό; Mάλλον μπέρδεψες τα αβατάρ http://www.myphone.gr/forum/image/avatars/Siemens-SL45i.gif με του kostas@sl45i :whistle: Γιατί να το θεωρώ πολιτικό; Αλλά και πολιτικό να το θεωρώ, εδώ μέσα θα το πω; :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Παιδιά πέρα από τα αβατάρς προσέχετε και τα νικς. Υπάρχει διαφορά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 ΟΚ, άλλαξα αβατάρ. Τώρα αποκλείεται να με μπερδεύουν :geek: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (22 Αύγ. 2004 , 23:33) ΟΚ, άλλαξα αβατάρ . Τώρα αποκλείεται να με μπερδεύουν :geek: :p Αυτό τώρα τι είναι;; :confused: Σαν τα παλιά τα ρολόγια που ήταν με αλυσίδα και τα βάζανε στα γιλέκα... :lol: :lol: :lol: :alien: :lol: Γαμάτο!! :up: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (22 Αύγ. 2004 , 21:03) Αχ τι ευγενικός που γίνεσαι όταν σου αρέσουν τα κομματικά ποστ των άλλων :* :rolleyes: Bayern η εικόνα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν μη τι άλλο είμαστε όριμοι άνθρωποι να συζητάμε πολιτικά ένα θέμα. Κι αφού έχει τεθεί και πολιτικά στον τύπο θα συζητηθεί κι έτσι ή καθόλου :!: An min ti allo, opws exw pei kai allou, me enoxloun ta kommatika post pros opoia katefthinsi kai an einai. Tous kanones (tou myphone) den tous eftiaksa ego. Apo ekei kai pera tin eironia mporeis na tin kratiseis gia ton eafto sou, de gnorizomastan ki apo x8es :mad: An 8eleis para to nearo tis ilikias sou na se antimetopizoun oi alloi me sevasmo, afto 8a prepei na to kerdiseis, kai sigoura de 8a ginei me eironies kai spontes. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 μην το ...οπαδοποιησουμε ρε παιδια σεβαστητε την γνωμη του καθενος για ολους το λεω (εξηγουμε για να μην παραξηγουμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 "Τσίρκο" Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο υπαρχηγός της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, Μανώλης Κολυμπάδης στη εφημερίδα "Αθλητική Ηχώ", στην οποία μιλάει και για τα δύο θέματα που απασχόλησαν τη κοινή γνώμη τις τελευτίαιες ημέρες. Αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση Κεντέρη-Θάνου, ο κ. Κολυμπάδης δηλώνει πως "τα παιδιά μπήκαν στο Χωριό και είχαν πληροφορίες ότι όλος ο κόσμος προσπαθούσε να τους βρει. Αν ευσταθούν όλα αυτά που έχω ακούσει, όχι αδίκως. Ποτέ, πάντως, δεν παρουσιάστηκαν σε μένα, που είμαι και μέλος αυτής της περίφημης εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΕ, που κλήθηκε να πάρει το κεφάλι αυτών των παιδιών σε μία νύχτα, ένα φάκελος που να μου πει 'ξέρετε κάτι, με βάση τα στοιχεία που μας δώσατε από τον ΣΕΓΑΣ, ο ΣΕΓΑΣ σε εσάς και εσείς σε εμάς -στη ΔΟΕ δηλαδή- πήγαμε στο Σικάγο, την τάδε του μηνός, την τάδε ώρα και δεν τους βρήκαμε. Παράβαση non show πρώτη. Πήγαμε εκεί στη Γερμανία και δεν τους βρήκαμε. Παράβαση δεύτερη. Εμένα δεν μου παρουσιάστηκε τέτοιος φάκελος. Και ήμουν από αυτούς που είπα ότι, δεν θα πάρω εγώ μία καυτή πατάτα που δεν τη θέλει η ΔΟΕ και να τη δικάσω εγώ. Ακόμα και αν ξεπεράσω το θέμα της αρμοδιότητας για το ηθικό μέρος και πω ότι δεν θέλω να αφήνω σκιές στην κοινή γνώμη και τους αποκλείσω. Να έχω όμως ένα φάκελο, κάποια στοιχεία. Γι' αυτό και τάχθηκα υπέρ της λύσης να μην είναι τα μέλη της ΕΟΕ, μέχρι το όργανο που είχε κινήσει όλες αυτές τις διαδικασίες επιληφθεί. Και όπως είδατε δεν επιλήφθηκε τελικά. Έριξε την πατάτα αλλού". Για την ευθύνη των δύο αθλητών, τους επέρριψε τον λάθο χειρισμό που ακολούθησαν. "Δεν λέω, έδωσαν δικαιώματα τα παιδιά. Έδωσαν στον κόσμο την αίσθηση της ισχυρής αμιφβολίας. Ότι δεν είνα καθαροί. Τα παιδιά έχουν ευθύνη, διότι οι πρωταθλητές που είναι δημόσια πρόσωπα, έχουν περισσότερο κύρος και από πολιτικούς, που έχουν το τεκμήριο της αναγνωρισιμότητας, έπρεπε να είναι εντάξει και να είναι πρότυπα. Αυτά τους καταλογίζω. Δεν μπορώ όμως να πω ότι τα παιδιά αυτά είναι ντοπαρισμένα. Δεν θα προσχωρήσω στην άποψη του κ. Τζέκου, που έιπε ότι ο ντοπαρισμένος είναι αυτό που πιάνεται. Έδωσαν δικαιώματα και παρέβησαν τον κώδικα για το ντόπινγκ". Συγκρίνοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση με αυτή του Λεωνίδα Σαμπάνη, έκρινε ότι έχουν αρκετές διαφορές. "Κοιτάξτε. Οι δύο υποθέσεις είναι εντελώς διαφορετικές. Στην υπόθεση των Κεντέρη-Θάνου, από όσα ακούγονται είχαμε παράβαση των κανόνων ντόπινγκ. Για το δε Σαμπάνη, η υπόθεση είναι τελειώς διαφορετική. Ο Σαμπάνης βρέθηκε να έχει στον οργανισμός του μία ουσία, που κατά τους επιστήμονες και τη ΔΟΕ, δεν βοηθάει στην αύξησης της επίδοσης του αθλητή, στην τιμή που βρέθηκε και έτσι όπως λήφθηκε στο τελευταίο 24ωρο. Αυτό σημαίνει ότι κατά γενική ομολογία, το να έχει χορηγηθεί αυτή η ουσία το τελευταίο 24ωρο πριν τη δειγματοληψία, δεν βοήθησε στην απόδοση του αθλητή. Άρα δεν απόκτησε κάποιο πλεονέκτημα έναντι των συναθλητών. Αυτό, λοιπόν, εμένα με κλονίζει. Γιατί εγώ ακούω από την περιρρέουσα ατμόσφαιρά ότι αυτοί είναι οι μετρ και αν αυτοί είναι οι μετρ, δεν μπορεί να έκανε τέτοιο λάθος ο Ιακώβου. Θα έδινε στον αθλητή του μία ουσία που δεν θα τον βοηθούσε 24 ώρες πριν;" Πάντως, το θέμα με το θέμα Ιακώβου έχει και άλλες προεκτάσεις, όπως αποκαλύπτει ο κ. Κολυμπάδης. "Είδα κάποια μηνύματα στο κινητό του Ιακώβου ότι ΄τώρα σε έχουμε στο χέρι', 'θα σε πιάσουμε, θα σε κάνουμε, θα σου δείξουμε κλπ'. Από κινητά τηλέφωνα αγνώστων, τα οποία ο Χρήστος με διαβεβαίωσε ότι έχει ζητήσει δικαστική συνδρομή, ώστε να βρεθούν οι κάτοχοί τους. Με την επιφύλαξη ότι ο καθένας μπορεί να πει σε ένα φίλο του, πιάσε και στείλε μου ένα μηνυμα, εγώ καταθέτω ότι τα είδα". Διαφορές στις δύο υποθέσεις διακρίνει και στους χειρισμούς των δύο πλευρών, τονίζοντας πως "για την περίπτωση Σαμπάνη, έτσι όπως εξελίχθηκε με τις δηλώσεις του Σαμπάνη και τη γενναία στάση της ομοσπονδίας του, εγώ ενθουσιάστηκα. Βγήκε ο ίδιος ο Σγουρός, που είναι πρόεδρος της άρσης βαρών που έχει χρυσώσει την Ελλάδα, είναι ο γγ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, είναι ο Νομάρχης της Αθήνας και λέει με θάρρος "είμαι δίπλα στον αθλητή μου γιατί είμαι πεποισμένος". Ο ένας δεν κρύφτηκε. Στην άλλη περίπτωση είχαμε αποδράσεις, ιστορίες...", ενώ σε ερώτηθής να χαρακτηρίσει την υπόθεση Κεντέρη-Θάνου με μία λέξη, απάντησε: "Τσίρκο". Εξιστορώντας τις σχετικές με την υπόθεση εμπειρίες του, αναφέρει: "Ειδοποιήθηκα από τον κ. Παπαδογιαννάκη να πάω να παραλάβω τους Κεντέρη και Θάνου από την είσοδο. Βέβαια, δεν επρόκειτο για δύο κοινούς αθλητές, αλλά για δύο Ολυμπιονίκες. Είχαν ανησυχία από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αλλά θέλω να διευκρινίσω ότι εγώ δεν τους ειδοποιήσα ότι ζητιούνται για ντόπινγκ για να είναι ανήσυχοι. Αλλά όταν του ζητάει όλη η Ελλάδα, που είναι η Θάνου, που είναι ο Κεντέρης, είχαν μία ανησυχία". Όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρξε κάποια αιτία, οι δύο σπρίντερ να μπουν στο Χωριό τόσο νωρίς, ή μήπως επηρέαζε ο ρόλος του Κώστα Κεντέρη με το άναμα του βωμού, δήλωσε: "Δεν το ξέρω αυτό. Ίσως όχι. Πιθανότατα να μπορούσε να φύγει κι από το σπίτι του. Αλλά θα έπρεπε να έχει ενεργοποιήσει την κάρτα του. Πώς θα περάσει μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους;" Σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν "προστατευόμενο περιβάλλον", υποστήριξε: "Δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα. Εγώ ξέρω ότι καθ' όλη τη διάρκεια που τους οδηγούσα μέσα στο χωριό, η μόνη κουβέντα που είχα με τα παιδιά ήταν αρχικά με την Κατερίνα, όταν μου είπε ότι ίσως ο Κεντέρης να έχει ξεχάσει το διαβατήριο στο σπίτι του και της είπα μην μου λες τέτοια Κατερίνα, γιατί χωρίς επίσημο έγγραφο δεν ενεργοποιείται η διαπίστευση. Τελικά έψαξε το πορτοφόλι καλύτερ και το βρήκε. Και μια ακόμα κουβέντα της Κατερίνας που μου είπε: "Μα τι θέλουν επιτέλους από εμάς;" Ο Τζέκος, κάποια στιγμή έκανε μία δήλωση δίπλα μου στο Reuters και όταν έκλεισε το τηλέφωνο μου είπε 'τώρα όλοι ξέρουν ότι είμαστε μέσα'. Τις ειδικότερες συνθήκες δεν τις γνωρίζω". Όσο για το ατύχημα, ο κ. Κολυμπάδης είπε: "Εγώ είδα τον Κεντέρη με ένα κολάρο στο λαιμό, με σκισμένο παντελόνι. Με υποψιάζει πλύ το ατύχημα, δεν μπορώ να πω όμως ότι δεν γίνεται. Είδα έναν αθλητή τραυματία, με ορούς και κολάρο, τι να πω..." Όταν η συζήτηση έφτασε και στον Χρήστο Τζέκο, έμφανίστηκε λάβρος κατά του προπονητή. "Σε καμία περίπτωση δεν θα εμπιστευόμουν το παιδί μου στον Τζέκο. Γι' αυτό είπα στην ΕΟΕ, ότι δεν μπορώ να 'φάω' το λαρύγγι των αθλητών γιατί πρέπει να 'φάω' το λαρύγγι εκατό άλλων ανθρώπων, οι οποίοι εξέθρεψαν το φαινόμενο Τζέκου". Για την απόφαση του Κώστα Κεντέρη να διακόψει στη συνεργασία του με τον Χρήστο Τζέκο, δήλωσε: "Αν ο Κεντέρης ήταν ανυποψίαστος και αντιλήφθηκε εκείνη τη στιγμή τι του έχει κάνει ο Τζέκος, τον δικαιολογώ. Αν ο Κεντέρης ήταν υποψιασμένος και για να γλιτώσει πούλησε τον Τζέκο, για μένα η ηθική αυτή είναι λάθος. Δεν μπορώ αυτήν την υποκρισία. Και αυτή είναι η υποκρισία των διοικητικών στελεχών. Αν η ηθική μας είναι κάνε ότι κάνεις και άμα σε πιάσουν δε σε ξέρω, δεν με ξέρεις αυτό δε με βρίσκει σύμφωνο. Όλοι κερδίσαμε από την Θάνου και τον Κεντέρη. Όλοι όσοι φωτογραφήθηκαν δίπλα τους, απέκτησαν αναγνωρισιμότητα... Και τώρα τι; Τους πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα; Ναι, οι αθλητές έχουν ευθύνη. Είναι ενήλικες. Ξέρουνε. Όφειλαν να ξέρανε. Πρέπει να ξέρανε. Αλλά όταν θα φτάσω να πάρω το κεφάλι του Κεντέρη και της Θάνου, θα έχω φάει άλλα 50 κεφάλια πρωτύτερα". Ολοκληρώνοντας, έκανε ένα γενικό σχόλιο, για τα μετάλλια που έχει κατακτήσει η Ελλάδα και τα κίνητρα που ίσως να έχουν χρησιμοποιηθεί: "Φοβάμαι, γιατί αυτό το νοσηρό σύστημα των κινήτρων μπορεί να έχει παρασύρει παιδιά σε αυτήν την ιστορία. Έχω σοκαριστεί. Ο Δήμας έπρεπε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Αθλητές αναγνωρισμένοι και υπεράνω πάσης υποψίας, ακούνε φήμες για αυτούς. Είναι απίστευτο..." http://www.contra.gr/athens2004/story.html,47626 Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 O γνωστός αθάνατος κ. Νικολάου ζήτησε από τους αθλητές του στίβου να πάψουν να αφιερώνουν τα μετάλλια τους στους Κεντέρη και Θάνου. Ο δε ΣΕΓΑΣ του είπε να πάει να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Και καλά του είπε. Δημοκρατία έχουμε, είναι δικαίωμα του καθενός να αφιερώνει το μετάλλιο του όπου θέλει, κανένας Νικολάου δεν μπορεί να το απαγορεύσει. :whistle: Η μπηχτή προφανώς ήταν για την Αθανασία Τσουμελέκα... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (25 Αύγ. 2004 , 14:38) O γνωστός αθάνατος κ. Νικολάου ζήτησε από τους αθλητές του στοίβου να πάψουν να αφιερώνουν τα μετάλλια τους στους Κεντέρη Θάνου. Ο δε ΣΕΓΑΣ του είπε να πάει να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Και καλά του είπε. Δημοκρατία έχουμε, είναι δικαίωμα του καθενός να αφιερώνει το μετάλλιο του όπου θέλει, κανένας Νικολάου δεν μπορεί να το απαγορεύσει. :whistle: εμ βέβαια αφού ο αθάνατος σε συννενόηση προφανώς με την wannabe αθάνατη τους πήραν το κεφάλι με συνοπτικές διαδικασίες προ απόφασης της ΔΟΕ κλπ, τη στιγμή που οι ίδιοι αθάνατοι (my a$$) την κάνουν γαργάρα για τα Αμερικανάκια.... α! και κάτι άλλο σχετικό με το θέμα :: http://www.contra.gr/PollResults.asp?QuestionID=147 Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (25 Αύγ. 2004 , 14:38) O γνωστός αθάνατος κ. Νικολάου ζήτησε από τους αθλητές του στίβου να πάψουν να αφιερώνουν τα μετάλλια τους στους Κεντέρη και Θάνου. Ο δε ΣΕΓΑΣ του είπε να πάει να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Και καλά του είπε. Δημοκρατία έχουμε, είναι δικαίωμα του καθενός να αφιερώνει το μετάλλιο του όπου θέλει, κανένας Νικολάου δεν μπορεί να το απαγορεύσει. :whistle: Η μπηχτή προφανώς ήταν για την Αθανασία Τσουμελέκα... :down: Ρε δεν πάει να γα....,που θα πεί ο κομπλεξάρας ΠΟΥ θα αφιερώσουν τα μετάλλια που με κόπους και αιματηρες προπονήσεις πήραν...Ρε ουσττττττ,έχουν ξεφύγει όλα τα λαμόγια οι ανεπάγγελτοι εδώ πέρα..... :angry: Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts