zananiro Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 ΖΟΡΟ:είναι αξιόπιστη;; Όλο παράπονα ακουγα για τα κινητα της. Αυτο το καινουριο κινητο που βγαζει είναι με μαύρο πλαίσιο στην οθόνη,εντός του πλαστικού πλαισίου (!!) και μπολικα bezel. Kοινως λέει 5', αλλά παίζει να είναι λειτουργικές οι 4.8-4.9. Ή DOOGEE είναι σοβαρή εταιρεία, είχα για λίγο σα δεύτερο κινητό ένα DG310....65 eυρω!!!! Απο ευρωπαϊκό μαγαζί. Αν εξαιρέσεις κάμερα που ήταν για τον λούτσο, στα υπόλοιπα ήταν καλό, για 65 Ζει ακόμα! πήρε και lolipop! Προσωπικά κλινω προς το dooge, Εκτός και αν αποφάσισεωνα πάω στα 200, και εκεί παίζει το Ρ8lite, μόνο του Για zopo δεν ξερω, τωρα την κοιταω πρωτη φορα, αλλα σιγουρα καποια κινητα της απο οσο ειχα δει βγηκαν καλα. Η καμερα του με προβληματιζει, ειναι no name. Σιγουρα δεν ειναι κατηγοριας huawei, xiaomi, αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις. Αφου ειχες καλη εμπειρια απο dooge χτυπα το αν ειναι καλη η τιμη, δες και κανενα review. Το p8 lite καλο, αλλα δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα dual sim και sd card. Και 200€ ακουγονται πολλα οταν το αγοραζεις απο ελλαδα 169€. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Για zopo δεν ξερω, τωρα την κοιταω πρωτη φορα, αλλα σιγουρα καποια κινητα της απο οσο ειχα δει βγηκαν καλα. Η καμερα του με προβληματιζει, ειναι no name. Σιγουρα δεν ειναι κατηγοριας huawei, xiaomi, αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις. Αφου ειχες καλη εμπειρια απο dooge χτυπα το αν ειναι καλη η τιμη, δες και κανενα review. Το p8 lite καλο, αλλα δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα dual sim και sd card. Και 200€ ακουγονται πολλα οταν το αγοραζεις απο ελλαδα 169€. Που το βρισκεις 169?????? Για τη γυναίκα είναι. Θα φορτωνω τις ΦΩΤΟ της (20 giga)στο cloud..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Που το βρισκεις 169?????? Για τη γυναίκα είναι. Θα φορτωνω τις ΦΩΤΟ της (20 giga)στο cloud..... Παντου, vodafone, γερμανο, mediamarkt και μαλλον και wind. Αρκει να υπαρχει διαθεσιμοτητα γιατι εχουν εξαφανιστει. Απλως να ξερεις οτι για να γινει δικαρτο θελει να του περασεις αλλη ρομ. Δες για περισσοτερα στο νημα του εδω στο myphone. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παντου, vodafone, γερμανο, mediamarkt και μαλλον και wind. Αρκει να υπαρχει διαθεσιμοτητα γιατι εχουν εξαφανιστει. Απλως να ξερεις οτι για να γινει δικαρτο θελει να του περασεις αλλη ρομ. Δες για περισσοτερα στο νημα του εδω στο myphone. Το κινητό δεν υπάρχει πουθενά. Το εψαξα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 αναμεσα απο umi zero 5-inew v3 plus-lenovo a806-siswoo cooper i7 ποιο θα διαλεγατε???μου αρεσει πολυ και το thl 2015 αλλα το ατιμο ειναι καπως ακριβο...για να ακουσω γνωμες!!!δινω μεγαλη βαση στο θεμα καμερας ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 siswoo cooper i7 για εμενα....umi γεματο προβληματα...inew το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Απλά για το siswoo ξέρω ότι δεν βγάζει και τις καλύτερες φώτο.να ζοριστω να πάρω το thl 2015 λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Κοιτα...φαντασου της κινεζικες μαρκες σαν ομαδες.... Πρωτη εθνικη...xiaomi,lenovo,meizu,oppo,κτλπ... Δευτερη....thl,elephone,doogee.... Ολες οι πιο μικρες ομαδες κανουν τρομερα παιχνιδια και κερδιζουν μεγαλους..... Εγω πηγα κατευθειαν σε xiaomi...και ειχα οτι μαρκα μπορεις να φανταστεις...και το thl 2015 περασε απο τα χερια μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μερικά από αυτά τα sites πάντως δεν θα τα δοκίμαζα ούτε για τσίχλες πόσο μάλλον για κινητό αυτής της αξίας Σε αυτά που αναφέρεις θεωρώ πως είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με κάπως καλύτερη κάμερα το mx4 pro , έχοντας το mi4 και φίλος μου το mx4 pro Η προσωπική μου άποψη με βάση πάντα και την τιμή που τα βρίσκεις σε κάποιο αξιόπιστο site και τα 2,είναι ότι το xiaomi είναι πιο vfm Δίκιο έχεις, κι εγώ παρότι κοιτάζω και σε άλλα sites, μάλλον από vickmall θα καταλήξω σε ό,τι και αν πάρω εκτός και αν παίξει καλή προσφορά σε κάποιο άλλο αξιόπιστο... Προς το παρόν κλίνω προς mx5 τελικά, αφού στο vickmall έχει 349 $, και έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τα υπόλοιπα...! Προβλέπεται άραγε μέσα στον επόμενο μήνα καμιά πτώση τιμών ή τίποτα προσφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το thl 2015 Πως σου φάνηκε;μιας κ απο ότι βλέπω γνωρίζεις αρκετά Ποιο θα πρότεινες άλλΑ να έχει και καλή κάμερα;Όχι όμως να κάνει 300+.όριο είχα βάλει τα 250 άλλα δεν με καλύβει κάποιο κινητό και λέω ας ανέβω λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το thl 2015 Πως σου φάνηκε;μιας κ απο ότι βλέπω γνωρίζεις αρκετά Ποιο θα πρότεινες άλλΑ να έχει και καλή κάμερα;Όχι όμως να κάνει 300+.όριο είχα βάλει τα 250 άλλα δεν με καλύβει κάποιο κινητό και λέω ας ανέβω λίγο 199 το Huawei Ρ8lite, Στο ευρωπαϊκό Gearbest... Huawei, παγκόσμιος κυρίαρχος..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 με 250 δεν θα κοιταγα ουτε για αστειο THL....καλο χρυσο αλλα στα 130-150 max.... Μπορεις να παραγγηλεις απο εξω η θα το παρεις απο Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Φίλε celtic παρε για μένα το meizu m2 στο geekbuying βγήκε σε προπώληση 129$. Παίζει σε όλες τις μπάντες το 4g αν δεις και θυσίασε το fm. Σε όλους τους άλλους τομείς θα μείνεις 100% ευχαριστημένος και δε ρισκάρεις έτσι σε αξιοπιστία, να μπλέκεις με roms κλπ. Σου λέω μη μπλέκεις με zopo thl elephone θα κλαις τα χρήματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Δίκιο έχεις, κι εγώ παρότι κοιτάζω και σε άλλα sites, μάλλον από vickmall θα καταλήξω σε ό,τι και αν πάρω εκτός και αν παίξει καλή προσφορά σε κάποιο άλλο αξιόπιστο... Προς το παρόν κλίνω προς mx5 τελικά, αφού στο vickmall έχει 349 $, και έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τα υπόλοιπα...! Προβλέπεται άραγε μέσα στον επόμενο μήνα καμιά πτώση τιμών ή τίποτα προσφορές? Μια χαρά επιλογή,τώρα για πτώση τιμών μάλλον θα πρέπει να ρισκάρεις σε πιο ''αναξιόπιστα '' sites από το vickmall όπως pandawill , geekbuying ,everbuying κτλπ που το πρώτο κάνει κάτι happy hour κάθε μέρα με διάφορες συσκευές και το δεύτερο και τρίτο αρκετά ''events'' ή όπως αλλιώς τα λένε τιμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 με 250 δεν θα κοιταγα ουτε για αστειο THL....καλο χρυσο αλλα στα 130-150 max.... Μπορεις να παραγγηλεις απο εξω η θα το παρεις απο Ελλαδα? 290 έχει το thl 2015.από Ελλάδα θα γίνει η αγορά.το xiaomi mi3 κοστίζει 300.είναι καλύτερο από το thl 2015 όμως;στο skroutz πάντως για το thl2015 έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 290 έχει το thl 2015.από Ελλάδα θα γίνει η αγορά.το xiaomi mi3 κοστίζει 300.είναι καλύτερο από το thl 2015 όμως;στο skroutz πάντως για το thl2015 έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια 300!!!!! Για thl????? Για όνομα... Άντε ρε φιλέ τραβά πάρε το moto G Ή το LG G2 (αν και παλιό...) Ακου εκεί ,300 για thl...... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 https://www.skroutz.gr/s/6352254/THL-2015-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=thl+2015 Για δες.κοίταξα και τα δύο που είπες και από χαρακτηριστικά δεν λένε και πολλά..4 πυρινα με μικρή ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μη δώσεις 300 για thl..... Και οτι θες παρε. Το moto G φυσάει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤως ram.... Το G2 είναι ανώτερο πολλών σύγχρονων. Δες το MEIZU m1/m2 note Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το meizu έχει μεγάλη οθόνη.μάξιμουμ 5'' θέλω.το moto g είναι καλύτερο από Lenovo a806 καθ siswoo Cooper 7?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μη συγκρίσεις το moto G με τα αλλά ανώνυμα που ειπες..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-P8-Lite-Dual-16GB.html?from=recommendation Αυτό τι λέει;για ποιο moto g από όλα λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-P8-Lite-Dual-16GB.html?from=recommendation Αυτό τι λέει;για ποιο moto g από όλα λες; για windows phone το έχεις σκεφτεί το θες για παιχνίδια? το minideal έχει stock το a806 στα 120$ στην Ελλάδα θα μιλήσω το πρωί να δω αν μπορώ να κάνω την αγορά με άλλον τρόπο και θα σου πω αν γίνεται.ρώτα και συ Edited August 9, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 για windows phone το έχεις σκεφτεί το θες για παιχνίδια? Μπα όχι δεν θέλω να φύγω από android.λίγο παιχνίδια-τσατ και περισσότερο με ενδιαφέρει να βγάζει καλές φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Μπα όχι δεν θέλω να φύγω από android.λίγο παιχνίδια-τσατ και περισσότερο με ενδιαφέρει να βγάζει καλές φώτο για πες dual sim? 4g? μέχρι τι ποσό θες να διαθέσεις?ίντσες? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html https://www.skroutz.gr/s/6487975/Microsoft-Lumia-640-LTE-8GB.html για το lenovo από minideal ενδιαφέρεσαι? το έχουνε 2 φίλοι μου είναι ευχαριστημένοι κάμερα σε γενικές γραμμές τους άρεσε αν έχεις πιστωτική τα lumia μπορείς να τα αγοράσεις σε 12 άτοκες δες φωτό από lumia http://www.phonearena.com/phones/Microsoft-Lumia-640_id9253/photos?image=53426 κάνε και zoom τα κινητά δεν κολλάνε και ας έχουν 1gb ram έχω δει windows phone από κοντά Edited August 9, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 για πες dual sim? 4g? μέχρι τι ποσό θες να διαθέσεις?ίντσες? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω να το παραγγείλω από minideal πάντως.μια κάρτα να εχει και σίγουρα καλή ram-rom και σίγουρα θέλω Καλή κάμερα.Δεν έχω πιστωτική κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts