derveni1969 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Μόνο αυτο βρισκω http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html Μπες εδώ στο νήμα και θα σου λυθούν οι απορίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375405 προσωπική μου γνώμη μακριά από αυτό! Edited February 10, 2015 by derveni1969 Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 όταν λέτε δεν κρατάει μπαταρια τι εννοείται? εγω που ασχολούμε πολυ με κινητό πάνω από μια μέρα δεν κράτησε σε κανένα κινητό. Πάντως σκέφτομαι κ εγω για το x9 αλλά να το αγοράσω από ελληνικό κατάστημα για εγγύηση αλλά ζαχαρώνω και Huaweii honor 3c ποιο λέτε εσείς? THL 4000, σ αυτά τα λεφτά μονοδρομος, και το βρίσκεις και σε ελληνικά καταστήματα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Παιδια αν υποθεσουμε οτι αυτη τη στιγμη εχω ακριβως 220 δολλάρια και θελω να παρω οσο πιο καλο κινητο (κινεζικο παντα) γίνεται, τότε η μονη λύση ειναι το m1 note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Παιδια αν υποθεσουμε οτι αυτη τη στιγμη εχω ακριβως 220 δολλάρια και θελω να παρω οσο πιο καλο κινητο (κινεζικο παντα) γίνεται, τότε η μονη λύση ειναι το m1 note? Με οσα προσφερει και με την εγγυηση του ονοματος της εταιρειας νομιζω ειναι τελειο,αλλα δεν το εχει παραλαβει κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Αν αυτό κατάλαβες χάνουμε τον χρόνο μας τότε, κρίμα Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- THL 4000, σ αυτά τα λεφτά μονοδρομος, και το βρίσκεις και σε ελληνικά καταστήματα ποια λεφτά?δεν ανέφερα χρήματα. εξάλλου θέλω 5αρα οθόνη γι αυτό αναφέρω αυτά τα κινητά. το THL έχει μικρότερη. Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια λεφτά?δεν ανέφερα χρήματα. εξάλλου θέλω 5αρα οθόνη γι αυτό αναφέρω αυτά τα κινητά. το THL έχει μικρότερη. Για να βοηθήσω το είπα ........ και από τα λεγόμενα σου διέκρινα μια υποκριτική διάθεση τέλος πάντων, γύρνα λοιπόν πίσω μια σελίδα δηλ. στην 440 και στο νήμα 6596 έβαλα κάποια κινητά μεταξύ αυτόν διάλεξε ( κατά την προσωπική μου άποψη πάντα ). Ναι η THL έχει 4,7 οθόνη ενώ τα άλλα 2 κινητά έχουν 5' οθόνη. Edited February 10, 2015 by derveni1969 Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω αξιόπιστο κινητό για την γυναίκα μου, τουλάχιστον 1 gb ram και απο 4-4.5 ιντσες, με όσο γίνεται μικρότερο όγκο. Εννοείται android οχι iPhone. Καθε γνώμη δεκτή. Ευχαριστω. Edited February 11, 2015 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Για να βοηθήσω το είπα ........ και από τα λεγόμενα σου διέκρινα μια υποκριτική διάθεση τέλος πάντων, γύρνα λοιπόν πίσω μια σελίδα δηλ. στην 440 και στο νήμα 6596 έβαλα κάποια κινητά μεταξύ αυτόν διάλεξε ( κατά την προσωπική μου άποψη πάντα ). Ναι η THL έχει 4,7 οθόνη ενώ τα άλλα 2 κινητά έχουν 5' οθόνη. Ρώτησα τι εννοείται για την μπαταρία και το τι κινητό ψάχνω και το θεωρείς υποκριτικό? Σύνελθε! Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Αν έμπαινες στα νήματα που βάλαμε θα έβλεπες τα υπέρ και τα κατά του κάθε κινητού .......... αλλά εσύ θέλεις έτοιμη απάντηση. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvirus Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Γεια χαρά. Επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα με τα κινέζικα (δεν έχω πάρει και ποτέ), μπορεί κάποιος να βοηθήσει; έχω ένα budget 120-140 ευρώ. Έχω δεί το zenfone5 αλλά τώρα μου είπαν ότι δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία. γενικά σαν βασικά είναι : 1)μπαταρία (με ότι χρήση και να του κάνω, να βγάζει την μέρα) 2)RAM. (Με 2GB δεν βρίσκω σε αυτά τα λεφτά κάτι καλό. Το 1GB δεν ξέρω αν με καλύπτει.) 3)μην ειναι σάπια η οθόνη του 4)παιχνίδια δεν παίζω. Ίσως κανένα απλό. Ως εκεί. Όχι ότι θα με χαλάσει να μπορώ να παίξω. 5)να μην κολλάει χρησιμοποιώντας εφαρμογές τύπου facebook, twitter, shazzam. αν μπορεί κάποιος να πεί μια ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Γεια χαρά. Επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα με τα κινέζικα (δεν έχω πάρει και ποτέ), μπορεί κάποιος να βοηθήσει; έχω ένα budget 120-140 ευρώ. Έχω δεί το zenfone5 αλλά τώρα μου είπαν ότι δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία. γενικά σαν βασικά είναι : 1)μπαταρία (με ότι χρήση και να του κάνω, να βγάζει την μέρα) 2)RAM. (Με 2GB δεν βρίσκω σε αυτά τα λεφτά κάτι καλό. Το 1GB δεν ξέρω αν με καλύπτει.) 3)μην ειναι σάπια η οθόνη του 4)παιχνίδια δεν παίζω. Ίσως κανένα απλό. Ως εκεί. Όχι ότι θα με χαλάσει να μπορώ να παίξω. 5)να μην κολλάει χρησιμοποιώντας εφαρμογές τύπου facebook, twitter, shazzam. αν μπορεί κάποιος να πεί μια ιδέα... Huawei honor 3c http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-smartphone-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Coolpad F1, ένα που μου έρχεται κατευθείαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ZTE V5 2GB ram Κορυφή σε όλα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 μπορει καποιος να μου πει λιγο την μπιζνες πλευρα των κινεζικων εταιριων; πχ η xiaomi πουλαει απευθειας στο vickmall χονδρικα; ή το vickmall ειναι λιανικη και ετσι υπαρχει κι αλλος μεσαζοντας; σε ποιες αγορες εχει μπει η xiaomi στα ραφια της λιανικης; Δηλ η απορια μου εχει να κανει με την distribution channels strategy τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το επίσημο της Xiaomi είναι το ibuygou. Φυσικά καταστήματα έχει στην Κίνα, Ινδία κλπ. Όλα τα άλλα είναι resellers, αλλά με ίδιες τιμές (έτσι συμβαίνει γενικά)..και δε νομίζω να υπάρχει άλλος μεσάζοντας γιαvickmall, κατευθείαν θα παίρνει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Huawei honor 3c http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-smartphone-white.html Συμφωνώ κι εγώ για αυτό. Πολύ καλό και το ΖΤΕ που προτάθηκε, αλλά ίσως έχει πρόβλημα ο xvirus με την έλλειψη ελληνικής γλώσσας στις εργοστασιακές ρομ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω κινητάκι για φίλο, μετά από μια σύντομη περιπέτεια με κλώνο που του χάλασε το digitizer στο 6μηνο πάνω. Θέλω 5ιντσο, 4πύρηνο, δίκαρτο και μπαταρία να κρατάει με νορμάλ χρήση για δύο τουλάχιστον μέρες. Και βέβαια όσο το δυνατόν απροβλημάτιστη ROM που να μην απαιτεί μεγάλες επεμβάσεις για να ρυθμιστεί σωστά. Επίπεδο τιμή 80-100 ευρώ. Με μια πρώτη ματιά έχω ξεχωρίσει τα Cubot S168 και S200. Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Πάρε Cubot s200, για μένα είναι επιλογή εγγύηση, χωρίς να σπαζοκεφαλιάζεις, θα σε εκπλήξει ευχάριστα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 περαν των γνωστων εταιρειων huawei,zte,xiaomi κλπ που δινουν αναβαθμισεις για τις μαμα ρομ,οι αλλες μαρκες cubot,coolpad κλπ δινουν οι ΙΔΙΕΣ οι εταιρειες αναβαθμισεις ρομ?(οχι την μια ρομ που βαζουν τα κινεζομαγαζα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loop80 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα τη βοήθεια σας, Είμαι ανάμεσα στο Elephone p7000 που δεν έχει βγει ακόμα και στο και το jiayu s3 advance. Ας πει τη γνώμη του κανένας πιο έμπειρος, πιστεύετε πως αξίζει η αναμονή μέχρι τα μέσα Μαρτίου που λογικά θα ξεκινήσει η προπώληση του P7000 η να πάω στο Jiayu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 περαν των γνωστων εταιρειων huawei,zte,xiaomi κλπ που δινουν αναβαθμισεις για τις μαμα ρομ,οι αλλες μαρκες cubot,coolpad κλπ δινουν οι ΙΔΙΕΣ οι εταιρειες αναβαθμισεις ρομ?(οχι την μια ρομ που βαζουν τα κινεζομαγαζα) Για το cubot s200 έλαβα ήδη δυο αναβαθμίσεις ΟΤΑ απο την εταιρία (cubot). Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Για το cubot s200 έλαβα ήδη δυο αναβαθμίσεις ΟΤΑ απο την εταιρία (cubot).απο ποιο καταστημα το πηρες?τι ρομ ειχε πανω?του κινεζομαγαζου η της cubot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα τη βοήθεια σας, Είμαι ανάμεσα στο Elephone p7000 που δεν έχει βγει ακόμα και στο και το jiayu s3 advance. Ας πει τη γνώμη του κανένας πιο έμπειρος, πιστεύετε πως αξίζει η αναμονή μέχρι τα μέσα Μαρτίου που λογικά θα ξεκινήσει η προπώληση του P7000 η να πάω στο Jiayu; Πηγαινε στο jiayu, τα elephone Ολο προβληματα βγαζουν. Αφου εισαι ανάμεσα στα 2. Να ξερεις ομως υπάρχουν καλυτερα κινητα σε αυτά τα λεφτά. Αν ομως παραμεινεις αναμεσα στα 2, το jiayu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 απο ποιο καταστημα το πηρες?τι ρομ ειχε πανω?του κινεζομαγαζου η της cubot? Απο gearbest, με rom της Cubot. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvirus Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 μπα, δεν με αφορά καθόλου η ελληνική γλώσσα στο μενού. Μονό στο γράψιμο με νοιάζει... ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ κι εγώ για αυτό. Πολύ καλό και το ΖΤΕ που προτάθηκε, αλλά ίσως έχει πρόβλημα ο xvirus με την έλλειψη ελληνικής γλώσσας στις εργοστασιακές ρομ. μπα, δεν με αφορά καθόλου η ελληνική γλώσσα στο μενού. Μονό στο γράψιμο με νοιάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts