evansarmor Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Στο thl 5000 αναφερεται αδερφε Κοίταξες που οδηγεί το link που έβαλα ;;; :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Πρόσφατα απέκτησα το HONGMi 1s, με σκοπό να το κρατήσω όσο διάστημα είναι το HTC ΟΝΕ Μ7 στο service και στη συνέχεια να το δώσω στον πιτσιρικά μου να παίζει (σε flight mode) με αυτό κανά subway surf κλπ, και να μην μου σκίσει το βασικό μου κινητό όταν έρθει με το καλό από το γιατρό στας Γερμανίας. Έλα μου ντε που το "ταπεινό" 1s δεν θέλω να το αφήσω, και τουλάχιστον δεν θέλω να βασανιστεί στα χέρια ενός 10χρονου. Αφού η πρώτη (έως τώρα) εμπειρία βγήκε καλή, υπάρχει (έστω και DualCore) κινητό μέχρι 60-70€, που να παίζει άνετα παιχνίδια τύπου subway, δίκαρτο δεν με νοιάζει, αλλά με καλή οθόνη στην εμφάνιση αλλά κυρίως στην απόκριση στην αφή, 4,7 με 5 ίντσες? GPS καλοδεχούμενο να έχει και να είναι καλό αλλά πάλι δεν με νοιάζει.. Ευχαριστώ.... Edited June 10, 2014 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Κοίταξες που οδηγεί το link που έβαλα ;;; :) Είχα κοιτάξει μόνο το link του pandawill. Οσο για το thl 5000 το πέτυχα κάπου preorder στα 299$. Δε νομίζω να βγει με 199$. Αν βρω το λινκ θα το προσθέσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Kαπου εδώ θα ειναι http://www.spemall.com/THL-5000-Octa-Core-Smartphone-MTK6592-1-7GHz-5-0-Inch-1920-x-1080-FHD-IPS-Screen-Android-4-2-OS-NFC-13-0MP-Camera-3G-WCDMA-GPS-2GB-32GB_g.html Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) τι σημαινει preorder? πως λειτουργει? και γιατι να το κανει καποιος? σορυ για το of topic Edited June 10, 2014 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Πρόσφατα απέκτησα το HONGMi 1s, με σκοπό να το κρατήσω όσο διάστημα είναι το HTC ΟΝΕ Μ7 στο service και στη συνέχεια να το δώσω στον πιτσιρικά μου να παίζει (σε flight mode) με αυτό κανά subway surf κλπ, και να μην μου σκίσει το βασικό μου κινητό όταν έρθει με το καλό από το γιατρό στας Γερμανίας. Έλα μου ντε που το "ταπεινό" 1s δεν θέλω να το αφήσω, και τουλάχιστον δεν θέλω να βασανιστεί στα χέρια ενός 10χρονου. Αφού η πρώτη (έως τώρα) εμπειρία βγήκε καλή, υπάρχει (έστω και DualCore) κινητό μέχρι 60-70€, που να παίζει άνετα παιχνίδια τύπου subway, δίκαρτο δεν με νοιάζει, αλλά με καλή οθόνη στην εμφάνιση αλλά κυρίως στην απόκριση στην αφή, 4,7 με 5 ίντσες? GPS καλοδεχούμενο να έχει και να είναι καλό αλλά πάλι δεν με νοιάζει.. Ευχαριστώ.... lenovo a680 σε 4πυρηνο?http://www.minideal.net/cell-phone.html?cat=105&dir=asc&order=price Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Πρόσφατα απέκτησα το HONGMi 1s, με σκοπό να το κρατήσω όσο διάστημα είναι το HTC ΟΝΕ Μ7 στο service και στη συνέχεια να το δώσω στον πιτσιρικά μου να παίζει (σε flight mode) με αυτό κανά subway surf κλπ, και να μην μου σκίσει το βασικό μου κινητό όταν έρθει με το καλό από το γιατρό στας Γερμανίας. Έλα μου ντε που το "ταπεινό" 1s δεν θέλω να το αφήσω, και τουλάχιστον δεν θέλω να βασανιστεί στα χέρια ενός 10χρονου. Αφού η πρώτη (έως τώρα) εμπειρία βγήκε καλή, υπάρχει (έστω και DualCore) κινητό μέχρι 60-70€, που να παίζει άνετα παιχνίδια τύπου subway, δίκαρτο δεν με νοιάζει, αλλά με καλή οθόνη στην εμφάνιση αλλά κυρίως στην απόκριση στην αφή, 4,7 με 5 ίντσες? GPS καλοδεχούμενο να έχει και να είναι καλό αλλά πάλι δεν με νοιάζει.. Ευχαριστώ.... Έχει κανένα μήνα που πήρα αυτό http://www.coolicool.com/chuwi-vx2-70-inch-16-10-1024-600-ips-tablet-pc-mtk8312-13ghz-dual-core-g-33272 για τα λεφτά του είναι μια χαρά έχει ips οθόνη και κυρίως 1gb ram να βάλεις αρκετά παιχνίδια μέσα .Μου το πήραν βέβαια και περιμένω μέσα στην εβδομάδα άλλα 3 για φίλους και ένα να κρατήσω εγώ Μιας και έχω και εγώ το hongmi το πρώτο μην περιμείνεις ποιότητα οθόνης σαν και αυτό..... Edited June 10, 2014 by fck23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχει κανένα μήνα που πήρα αυτό http://www.coolicool.com/chuwi-vx2-70-inch-16-10-1024-600-ips-tablet-pc-mtk8312-13ghz-dual-core-g-33272 για τα λεφτά του είναι μια χαρά έχει ips οθόνη και κυρίως 1gb ram να βάλεις αρκετά παιχνίδια μέσα .Μου το πήραν βέβαια και περιμένω μέσα στην εβδομάδα άλλα 3 για φίλους και ένα να κρατήσω εγώ Μιας και έχω και εγώ το hongmi το πρώτο μην περιμείνεις ποιότητα οθόνης σαν και αυτό..... μόνο που είναι tablet από ότι βλέπω... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 phablet είναι και με την ευκαιρία θα παίζεις και εσύ κανένα παιχνιδάκι το βράδυ που θα πηγαίνει ο πιτσιρικάς για νάνι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 phablet είναι και με την ευκαιρία θα παίζεις και εσύ κανένα παιχνιδάκι το βράδυ που θα πηγαίνει ο πιτσιρικάς για νάνι..... Ναι τώρα το είδα, αλλά παραμένει πρόβλημα, διότι δεν θα μπορεί να το χειριστεί σαν τηλέφωνο τις 15 μέρες (και μόνο για αυτές) που θα είναι στην κατασκήνωση. Ευχαριστώ πάντως θα το σκεφτώ ως εναλλακτική λύση... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ναι τώρα το είδα, αλλά παραμένει πρόβλημα, διότι δεν θα μπορεί να το χειριστεί σαν τηλέφωνο τις 15 μέρες (και μόνο για αυτές) που θα είναι στην κατασκήνωση. Ευχαριστώ πάντως θα το σκεφτώ ως εναλλακτική λύση... για τηλέφωνο όντως ναι είναι λίγο δύσκολο μόνο με ακουστικά θα μπορεί .Για μένα το μεγαλύτερο του ατού είναι η μνήμη του για αυτό σου το πρότεινα επειδή θα το έχεις για παιχνίδια . σε αυτή την τιμή κινητά έχουν μόνο 512 μνήμη κοίτα το htm m1 εδώ στο νήμα είναι απομίμηση του hongmi (δεν ξέρω αν βγαίνει όμως ακόμα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Πρόσφατα απέκτησα το HONGMi 1s, με σκοπό να το κρατήσω όσο διάστημα είναι το HTC ΟΝΕ Μ7 στο service και στη συνέχεια να το δώσω στον πιτσιρικά μου να παίζει (σε flight mode) με αυτό κανά subway surf κλπ, και να μην μου σκίσει το βασικό μου κινητό όταν έρθει με το καλό από το γιατρό στας Γερμανίας. Έλα μου ντε που το "ταπεινό" 1s δεν θέλω να το αφήσω, και τουλάχιστον δεν θέλω να βασανιστεί στα χέρια ενός 10χρονου. Αφού η πρώτη (έως τώρα) εμπειρία βγήκε καλή, υπάρχει (έστω και DualCore) κινητό μέχρι 60-70€, που να παίζει άνετα παιχνίδια τύπου subway, δίκαρτο δεν με νοιάζει, αλλά με καλή οθόνη στην εμφάνιση αλλά κυρίως στην απόκριση στην αφή, 4,7 με 5 ίντσες? GPS καλοδεχούμενο να έχει και να είναι καλό αλλά πάλι δεν με νοιάζει.. Ευχαριστώ.... Δες το Bluboo X1 στο clearance του Pandawill.Πολυ ωραιο σχεδιο με πολυ καλη 5αρα οθονη και 4πυρηνο με 1GB ram. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχει κανένα μήνα που πήρα αυτό http://www.coolicool.com/chuwi-vx2-70-inch-16-10-1024-600-ips-tablet-pc-mtk8312-13ghz-dual-core-g-33272 για τα λεφτά του είναι μια χαρά έχει ips οθόνη και κυρίως 1gb ram να βάλεις αρκετά παιχνίδια μέσα .Μου το πήραν βέβαια και περιμένω μέσα στην εβδομάδα άλλα 3 για φίλους και ένα να κρατήσω εγώ Μιας και έχω και εγώ το hongmi το πρώτο μην περιμείνεις ποιότητα οθόνης σαν και αυτό..... από gps φίλε μου πως παει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 από gps φίλε μου πως παει ? μια φορά το δοκίμασα λίγο δυσκολεύτηκε αλλά βρήκε δορυφόρο και έκανα μια διαδρομή 30χλμ .πάντως ότι έχει δουλεύει μια χαρά μέχρι και notification led έχει το οποίο και αυτό δουλεύει μια χαρά ηχείο δυνατό αλλά δεν θα το έλεγα ποιοτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 μια φορά το δοκίμασα λίγο δυσκολεύτηκε αλλά βρήκε δορυφόρο και έκανα μια διαδρομή 30χλμ .πάντως ότι έχει δουλεύει μια χαρά μέχρι και notification led έχει το οποίο και αυτό δουλεύει μια χαρά ηχείο δυνατό αλλά δεν θα το έλεγα ποιοτικό μάλιστα......με fix έπιασε δορυφόρους ή όπως ήταν ? 4.2.1 φοράει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 μάλιστα......με fix έπιασε δορυφόρους ή όπως ήταν ? 4.2.1 φοράει ? δεν το πείραξα καθόλου εγώ μιας και δεν με ενδιέφερε το gps οπότε από μόνο του . μέσα στην εβδομάδα περιμένω να έρθει το άλλο το πρώτο που έφερα το έδωσα σε φίλο οπότε δεν θυμάμαι αν φοράει την 4.2.1 η 4.2.2 . δες και εδώ στο βίντεο λέει πάντως 4.2.2. οπότε μάλλον αυτό θα φοράει και έχει 8 γιγα ρομ και μια κάρτα σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Σκέφτεται να πάρει η ανιψιά μου το xiaomi note αφού την ενδιαφέρει και η ποιότητα της κάμερας ειδικά της μπροστινής που είναι και 5mp για selfie. Είναι πολύ καλύτερες στην πράξη οι κάμερες του από το xiaomi redrice 1s? Υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση σε κινητό μέχρι τα 150 ευρώ με καλή κάμερα κυρίως μπροστινή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Σκέφτεται να πάρει η ανιψιά μου το xiaomi note αφού την ενδιαφέρει και η ποιότητα της κάμερας ειδικά της μπροστινής που είναι και 5mp για selfie. Είναι πολύ καλύτερες στην πράξη οι κάμερες του από το xiaomi redrice 1s? Υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση σε κινητό μέχρι τα 150 ευρώ με καλή κάμερα κυρίως μπροστινή αν το κριτηριο ειναι η selfie.....τοτε κριμα το κινητο.Ας παρει ενα οποιοδηποτε της ελληνικης αγορας. Σιγα τα αυγα για 5 ΜΡ καμερα selfie. Που και με 1 κανεις ανετα την δουλεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konos44 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Υπάρχει μια πιθανότητα να παω για δούλεια στην Κίνα ολο τον Σεπτέμβρη.Τι εχετε να μου προτείνετε να αγοράσω απο εκεί? Πιστεύω να είναι αρκετή η διαφορά τιμής απο τα internetομαγαζα που ψωνίζουμε.Παντως ειμαι ενας υπερ ικανοποιημενος κάτοχος honor 3c και σκεφτομαι για το oppo find 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Σκέφτεται να πάρει η ανιψιά μου το xiaomi note αφού την ενδιαφέρει και η ποιότητα της κάμερας ειδικά της μπροστινής που είναι και 5mp για selfie. Είναι πολύ καλύτερες στην πράξη οι κάμερες του από το xiaomi redrice 1s? Υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση σε κινητό μέχρι τα 150 ευρώ με καλή κάμερα κυρίως μπροστινή To note απορίπττεται λόγω μεγέθους και έχουμε καταλήξει σε xiaomi redmi 1s και huawei honor 3c,τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Xiaomi redmi 1s εγώ το πήρα για την γυναίκα μου , πολύ καλή κατασκευή φοβερή κάμερα το πρώι γιατί το βράδυ το φλάς δεν είναι ότι καλύτερο. Άλλα σαν κατασκευή πολύ ποιοτική μπροστά του το nokia που έχω nokia n8 είναι σαν παιχνίδι φαντάσου το έχω με την version που έχει έρθει, για το άλλο δεν το έχω και δεν μπορώ να πάρω θέση. Το μόνο που εντόπισα την πρώτη ημέρα είναι σαν να βράζει λίγο στο πίσω μέρος γιατί ενώ το φόρτιζα είχα ανοικτό και το gps και ένιωθα κάποια θερμοκρασία. Επίσης κάποια στιγμή ενώ έβαλα ένα παιχνίδι αυτό έκανε μόνο του restar αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όμως ας απαντήσουν κάποιοι ποιο προχωρημένη γιατί εγώ είμαι ακόμα πολύ πίσω , μόλις ξεκινάω τα πρώτα μου βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Xiaomi redmi 1s εγώ το πήρα για την γυναίκα μου , πολύ καλή κατασκευή φοβερή κάμερα το πρώι γιατί το βράδυ το φλάς δεν είναι ότι καλύτερο. Άλλα σαν κατασκευή πολύ ποιοτική μπροστά του το nokia που έχω nokia n8 είναι σαν παιχνίδι φαντάσου το έχω με την version που έχει έρθει, για το άλλο δεν το έχω και δεν μπορώ να πάρω θέση. Το μόνο που εντόπισα την πρώτη ημέρα είναι σαν να βράζει λίγο στο πίσω μέρος γιατί ενώ το φόρτιζα είχα ανοικτό και το gps και ένιωθα κάποια θερμοκρασία. Επίσης κάποια στιγμή ενώ έβαλα ένα παιχνίδι αυτό έκανε μόνο του restar αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όμως ας απαντήσουν κάποιοι ποιο προχωρημένη γιατί εγώ είμαι ακόμα πολύ πίσω , μόλις ξεκινάω τα πρώτα μου βήματα. Οντως το ΧΙΑΟΜΙ ειναι η κατασκευη αψογη, αλλα δεν θα το συγκρινα με το ΝΟΚΙΑ σαν ποιοτητα κατασκευης. Θεωρω οι Φινλανδοι ειναι ετη φωτος στην στιβαροτητα και σε ανθεκτικοτητα στις συσκευες τους. Οταν βραζει η μπαταρια σημαινει οτι τραβαει αρκετο ρευμα για να αποδοσει αυτα που τα δινεις. Αν ομως εκει που βραζει κλεινει το κινητο σου τοτε εχει προβλημα η μπαταρια σου. Παράθεση από tiniakos > Σκέφτεται να πάρει η ανιψιά μου το xiaomi note αφού την ενδιαφέρει και η ποιότητα της κάμερας ειδικά της μπροστινής που είναι και 5mp για selfie. Είναι πολύ καλύτερες στην πράξη οι κάμερες του από το xiaomi redrice 1s? Υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση σε κινητό μέχρι τα 150 ευρώ με καλή κάμερα κυρίως μπροστινή To note απορίπττεται λόγω μεγέθους και έχουμε καταλήξει σε xiaomi redmi 1s και huawei honor 3c,τι λέτε? Ρωτας και απαντας στον ευατο σου; Να το κοιταξεις, με καθε φιλικη διαθεση. Aναμεσα στα ερωτηματα σου θα διαλεγα το δευτερο, Edited June 11, 2014 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ρώτησα γιατρό και μου είπε αφού δεν σου απαντάνε οι άλλοι, απαντά μόνος σου. Έχεις κανείς άλλος άποψη; honor 3c ή redrice 1s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ρώτησα γιατρό και μου είπε αφού δεν σου απαντάνε οι άλλοι, απαντά μόνος σου. Έχεις κανείς άλλος άποψη; honor 3c ή redrice 1s; Coolpad f1,και επωνυμο(ασχετα που και'μεις τωρα την μαθαμε )και τηλεφωναρα και πανω απ'ολα για μενα φθηνα ανταλακτικα αν τυχει να σπασουμε καμια οθονη η χρειαστουμε καμια μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Απο ποιότητα φωτογραφίας το coolpad f1 τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts