Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ ωραίο φαίνεται, το είχες εσύ...???

Απλά να σου πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο τα μικρότερα brand names της Κίνας για τα πεθερικά.

Για αυτό έλεγα να παω σε κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο όπως xiaomi, thl κ.α.

Το περιμενω. Ενα παιδι που το εχει παραλαβει, εχει πει παρα πολυ καλα λογια. :)

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον (παρακάτω έχω επισυνάψει κάποιες φωτογραφίες από τα μενού που μου εμφανίζονται).

Πατάω και κρατάω πατημένο (Volume up + Power on/off) από κλειστή συσκευή και μου εμφανίζει το παρακάτω μενού:

[....]

Υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιο αρχείο στην κάρτα sd όπου εκεί θα κάνει το recovery;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :(

Αυτό δεν ειναι το recovery. Δοκίμασε άλλους συνδιασμούς πλήκτρων

Ανάμεσα στο thl t11 , Hauwei Honor 3C και xiaomi rice ποιο Προτείνεται και γιατί? Φωτογραφική με ενδιαφέρει αλλα και οθόνη....το thl t11 βεβαια έχει gorilla 3 και ειναι ένα απο τα +.

Για κάμερα, το T11, ή ως φθηνότερο, το xiaomi

Βλέπω τελευταία το THL T11 να παίζει δυνατά στις γνώμες των έμπειρων χρηστών.

Είναι όντως τόσο καλό ; Ρωτάω γιατί για δίκαρτο συνδυαστικά με την τιμή του γίνεται πολύ καλή περίπτωση.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Βλέπω τελευταία το THL T11 να παίζει δυνατά στις γνώμες των έμπειρων χρηστών.

Είναι όντως τόσο καλό ; Ρωτάω γιατί για δίκαρτο συνδυαστικά με την τιμή του γίνεται πολύ καλή περίπτωση.

Νομιζω μονο ενας το εχει παραλαβει οποτε παρολα τα καλα που εχει δεν εχει δοκιμαστει στην πραξη.

Μια βδομάδα τώρα που το έχω το Τ11, δεν έχει κάνει κιχ από rom, το μόνο που μου φάνηκε περίεργο, είναι κανά δυό φωτογραφίες πορτρέτο, που δεν πιάνει σωστά focus το θέμα, νετάρισε στο τοπίο και έπρεπε να κάνω touch focus στο θέμα για να βγει σωστά. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο πάει σφαίρα, ακούει παντού και δεν εχει κολλήσει πουθενά.

Αυτό δεν ειναι το recovery. Δοκίμασε άλλους συνδιασμούς πλήκτρων

Θετικό είναι αυτό που μου λες, αλλά ποιους άλλους συνδυασμούς μου προτείνεις;

Edited by vassilis_kr

καλησπερα παιδια ..ποιο είναι το φτηνότερο με τον 6582 - vfm ?

THL T5s,Doogee DG350,Elephone P7 Mini,Vowney V5s και αρκετα αλλα με 1GB ram.Στα 100-120$.Mε 512ΜΒ πολυ καλο το Landvo L800 και Lenovo A680.Μην πας παρακατω σε συσκευη με ΜΤΚ6582.Πεταμενα λεφτα.

Δες στο Pandawill,στο Clearance,εχει πολυ καλες τιμες.Επισης στο Αntelife στα 99$ το UMI X1s.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

καλησπερα παιδια ..ποιο είναι το φτηνότερο με τον 6582 - vfm ? UMI X1 PRO η THL T5 S

Εγω θα έπαιρνα το THL πιο εγγύηση εταιρια.

καλημέρα στην παρέα και χρόνια πολλά,

παρακολουθώ αυτό το θέμα από αρχές Φλεβάρη, προσπαθώντας να κάνω όσο το δυνατόν πιο συνετή επιλογή την ώρα που θα παραγγείλω κι εγώ, λογικά μες στο καλοκαίρι.

Διαβάζοντας λοιπόν το θέμα χωρίς να συμμετέχω, για τόσο καιρό, παρατηρώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων στον διάλογο, ενώ έχει κάνει μια σχετική προεργασία συνήθως, λέει απλά τι ζητάει και περιμένει απάντηση.

Σκέφτομαι λοιπόν, αν θα είναι εφικτό να δημιουργηθεί ένα θέμα; ένα παράρτημα; ένας στίκυ οδηγός; μία ψηφοφορία;

όπου θα υπάρχουν οι στάνταρ προτάσεις ανά εύρος τιμής και συνοπολογίζοντας και ζητήματα ποιότητας και φήμης των εταιριών.

Παράλληλα να φαίνονται και οι τρέχουσες προσφορές ή ξαφνικές μειώσεις τιμών σε δημοφιλείς συσκευές.

Με πιο απλά λόγια, να μπαίνει κάποιος που διαθέτει 120€ και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις πχ από gps ή από κάμερα και να βλέπει κατευθείαν ότι η πρώτη επιλογή είναι το red rice (δεν έβαλα τυχαία την πιο διαδεδομένη απάντηση).

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας συνολικά ενός φόρουμ ως χώρου συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων αλλά αυτά ακριβώς είναι που θέλω να φαίνονται και να γίνει πιο εύκολη η κουβέντα για νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, συγκρίσεις και να γίνει πιο εύκολος ο τρόπος να βοηθιέται κάποιος που θέλει να επιλέξει συσκευή.

Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος αν αυτό το ποστ έπρεπε να το κάνω εδώ ή να ανοίξω νέο θέμα στην ενότητα που αφορά την λειτουργία της κοινότητας, αλλά υπερίσχυσε η γνώμη να το δουν αυτοί που ασχολούνται πιο πολύ με τη ραγδαία αναπτυσόμενη αγορά κινητών από Κίνα.

Την ιδέα την είχα καιρό τώρα, ότι καλό θα ήταν να αλλάξει κάπως ο τρόπος κουβέντας και να γίνει πιο φιλικό στον μέσο χρήστη το θέμα, αλλά αποκρυσταλώθηκε χθες βράδυ, όταν κολλητός που ξέρει ότι διαβάζω πολύ για αυτά, μου ζήτησε πρόταση για την γυναίκα του και αφού του είπα ότι δύο δημοφιλή μοντέλα εδώ είναι το red rice και το honor 3c, του σύστησα να διαβάσει το θέμα για να αποκτήσει δικιά του άποψη. Ε, με πήρε τηλέφωνο έντρομος μετά από ένα τέταρτο για να μου πει ότι δεν έχει τον χρόνο να διαβάσει 2500 απαντήσεις εκ των οποίων οι 1500 μέσα στο 2014 :wacko: .

Με αυτόν λοιπόν τον φίλο στον μυαλό μου (και είμαι σίγουρος ότι ξέρετε και σεις τέτοιους) προσπαθώ να σκεφτώ μια λύση σαν εύκολο οδηγό αγορών.

Παιδιά ψάχνω κάτι σε ανθεκτικό στυλ caterpilar, κάτι τέτοιο ας πούμε

http://www.to2c.com/doogee-titans-dg150-basic-original-waterproof-cell-phones-3-5-mtk6572-dual-core-ips-512mb-4gb-dual-camera-android-4-2-smartphone.html

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

http://www.to2c.com/doogee-titans-dg150-basic-original-waterproof-cell-phones-3-5-mtk6572-dual-core-ips-512mb-4gb-dual-camera-android-4-2-smartphone.html

Αυτό, αλλά μπορείς να το βρείς και 6-7 δολλάρια πιό φθηνό, το έχουν προσφορά ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αυτό, αλλά μπορείς να το βρείς και 6-7 δολλάρια πιό φθηνό, το έχουν προσφορά ...

Δωσε τα φώτα σου φίλε μου, ποιος;

Αυτή η κινητάρα είναι πουθενά διαθέσιμη?

\http://www.minideal.net/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html

Ερώτηση κρίσεως παιδιά βοήθεια παρακαλώ

Θα ήθελα τη γνώμη σας ποίο ανάμεσα από αυτά τα δύο παρακαλώ οι εμπειρότεροι να με βοηθήσουν

http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html

και σε αυτό

http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html

Καλό και δοκιμασμένο το 3C, καλύτερα specs το F1 χωρίς ιδιαίτερα δείγματα γραφής, πέρα απο το σοβαρό Brandname απο πίσω.

Review: (κινέζικο :p) https://www.youtube.com/watch?v=-5ReWs3ltEY

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Εάν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις κοίτα και αυτό :

V5 είναι βέβαια μόνο για να κάνεις τηλέφωνα :lol::lol:

Πριν ένα μήνα ρώτησα για το DOOGEE εάν έχει ελληνικά και μου είχαν πει όχι, μπορεί να τα πρόσθεσαν.

Εάν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις κοίτα και αυτό :

V5 είναι βέβαια μόνο για να κάνεις τηλέφωνα :lol::lol:

Πριν ένα μήνα ρώτησα για το DOOGEE εάν έχει ελληνικά και μου είχαν πει όχι, μπορεί να τα πρόσθεσαν.

Thank you Leo. Μαλλον για DOOGEE θα παω.

Καλό και δοκιμασμένο το 3C, καλύτερα specs το F1 χωρίς ιδιαίτερα δείγματα γραφής, πέρα απο το σοβαρό Brandname απο πίσω.

Review: (κινέζικο :p) https://www.youtube.com/watch?v=-5ReWs3ltEY

πώς είναι δυνατόν να συγκρίνουν το XiaoMi με τα υπόλοιπα όταν τα άλλα είναι με 2άρα μνήμη;

από το βιντεάκι φίλε μου δεν κατάλαβα και πάρα πολλά μιας και τη γλώσσα δεν την έχω και τόσο :p