johnkou Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Είσαι βέβαιος Άρη, γιατί στην σελίδα του τηλεφώνου λέει ότι το ταχυδρομούν από Κίνα ... Έχεις κανένα λινκ;; http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-doogee-dg310-voyager2-mtk6582-13ghz-quad-core-50-zoll-854-480-ips-bildsch-g-296214 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Είσαι βέβαιος Άρη, γιατί στην σελίδα του τηλεφώνου λέει ότι το ταχυδρομούν από Κίνα ... Έχεις κανένα λινκ;; http://en.efox-shop.com/Promotions/spring-clearance.html?home_A1 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 http://en.efox-shop.com/Promotions/spring-clearance.html?home_A1 Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 το κουπόνι που το συμπληρώνεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 βρηκε κανενας κανενα κουπονι για thl 5000t σε καποιο σαιτ? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παίδες, μήπως γνωρίζει κανένας αυτό το τηλέφωνο;; MAXON X3 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αν μπορει κανεις ας απαντησει γιατι το βρηκα στο panda σε δυο εκδοσεις 5,0 2GB 16 GB και 5,7 2GB 32GB σε διαφορετικες τιμες φυσικα αλλα και στο efox πλεον στα 90 Euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αν μπορει κανεις ας απαντησει γιατι το βρηκα στο panda σε δυο εκδοσεις 5,0 2GB 16 GB και 5,7 2GB 32GB σε διαφορετικες τιμες φυσικα αλλα και στο efox πλεον στα 90 Euro για ποιο κινητο μιλας εχεις καποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ξέρει κανείς το meizu k52 ή αλλιώς meizu note mini πότε θα είναι διαθέσιμο προς αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 http://en.efox-shop.com/maxon-x3-mtk6589-12ghz-quad-core-57-zoll-hd-bildschirm-android-42-3g-smartphone-g-298562 Μη βαρατε αλλα δεν ξερω να βαζω links!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasgr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Καθότι μηχανόβιος και όχι ιδιάιτερα large size, ψάχνω για κάτι 4.3 μέχρι 4.7 ωστε να μπορώ να το μεταφέρω ιδιάιτερα ευκολα. Δυστυχώς το MI2S το βρίσκω μόνο, από όχι ιδιαίτερα συνιστώμενα site, και πάλι όμως το σκέφτομαι μη έχοντας βρεί κατι άλλο. ΠΛηροφοριακά υπάρχει σε πωλητη του Aliexpress με πολλούς αγοραστες και καλά φαινομενικά feedback (περιπου 300), στα 170ε περιπου, και στο Merimobiles στα 215ε περιπου. Εχω διαβάσει τα όσα γράφονται και για τα 2 αυτά σημεία πώλησης.... Έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο..?? σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Καθότι μηχανόβιος και όχι ιδιάιτερα large size, ψάχνω για κάτι 4.3 μέχρι 4.7 ωστε να μπορώ να το μεταφέρω ιδιάιτερα ευκολα. Δυστυχώς το MI2S το βρίσκω μόνο, από όχι ιδιαίτερα συνιστώμενα site, και πάλι όμως το σκέφτομαι μη έχοντας βρεί κατι άλλο. ΠΛηροφοριακά υπάρχει σε πωλητη του Aliexpress με πολλούς αγοραστες και καλά φαινομενικά feedback (περιπου 300), στα 170ε περιπου, και στο Merimobiles στα 215ε περιπου. Εχω διαβάσει τα όσα γράφονται και για τα 2 αυτά σημεία πώλησης.... Έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο..?? σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα... :) Merimobiles = όχι... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Καθότι μηχανόβιος και όχι ιδιάιτερα large size, ψάχνω για κάτι 4.3 μέχρι 4.7 ωστε να μπορώ να το μεταφέρω ιδιάιτερα ευκολα. Δυστυχώς το MI2S το βρίσκω μόνο, από όχι ιδιαίτερα συνιστώμενα site, και πάλι όμως το σκέφτομαι μη έχοντας βρεί κατι άλλο. ΠΛηροφοριακά υπάρχει σε πωλητη του Aliexpress με πολλούς αγοραστες και καλά φαινομενικά feedback (περιπου 300), στα 170ε περιπου, και στο Merimobiles στα 215ε περιπου. Εχω διαβάσει τα όσα γράφονται και για τα 2 αυτά σημεία πώλησης.... Έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο..?? σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα... :) Merimobiles = όχι... ulefone be x - doogee leo 280 για πολυ φτηνα, μετα πας σε ulefone be one - ecoo e4 - leagoo lead 7 k.a Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπερα παιδια.Ψαχνω να αγορασω ενα κινητο και ειμαι μεταξυ του jiayu s3 advance και τοθ meizu mi note 32gb.Εσεις γενικα τι θα επιλεγατε με βαση τα υπερ και τα κατα τισ καθε μιας .Ζηταω συγνωμη εκ των προτερων αν εχει ερωτηθει το ιδιο ζητημα και προηγουμενος.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasgr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ulefone be x - doogee leo 280 για πολυ φτηνα, μετα πας σε ulefone be one - ecoo e4 - leagoo lead 7 k.a ok, αυτά..αλλα έχουμε ξεφυγει. Ο στόχος είναι να βρούμε κατι σε 4.3 με 4.7.... έχω την εντύπωση οτι αυτή η κατηγορία πεθαίνει. Κανένας διάδοχος του ΜΙ2S..??? ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παιδια.Ψαχνω να αγορασω ενα κινητο και ειμαι μεταξυ του jiayu s3 advance και τοθ meizu mi note 32gb.Εσεις γενικα τι θα επιλεγατε με βαση τα υπερ και τα κατα τισ καθε μιας .Ζηταω συγνωμη εκ των προτερων αν εχει ερωτηθει το ιδιο ζητημα και προηγουμενος.Ευχαριστω ..από τα όσα διαβάζω... εγώ θα επέλεγα το meizu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] ..από τα όσα διαβάζω... εγώ θα επέλεγα το meizu. Γιατι? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ok, αυτά..αλλα έχουμε ξεφυγει. Ο στόχος είναι να βρούμε κατι σε 4.3 με 4.7.... έχω την εντύπωση οτι αυτή η κατηγορία πεθαίνει. Κανένας διάδοχος του ΜΙ2S..??? ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..από τα όσα διαβάζω... εγώ θα επέλεγα το meizu. Γιατι?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasgr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] ..από τα όσα διαβάζω... εγώ θα επέλεγα το meizu. Γιατι? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι?????? Αν δείς όλη την σειρα τον προιοντων που βγάζει, όλα είναι ποιοτικά, δεν βγάζει "οικονομικά" που συνήθως κουβαλάνε κάποια μειονεκτήματα, και κρατάνε τιμή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Γιατι? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι?????? Αν δείς όλη την σειρα τον προιοντων που βγάζει, όλα είναι ποιοτικά, δεν βγάζει "οικονομικά" που συνήθως κουβαλάνε κάποια μειονεκτήματα, και κρατάνε τιμή.... Απο οσο ξερω ομως και η Jiayu καλη φημη εχει απο τα προηγουμενα της μοντελα.Το οτι το ενα ειναι 3 gb και το αλλο 2 δεν ειναι ενα μεγαλο + ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasgr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αν δείς όλη την σειρα τον προιοντων που βγάζει, όλα είναι ποιοτικά, δεν βγάζει "οικονομικά" που συνήθως κουβαλάνε κάποια μειονεκτήματα, και κρατάνε τιμή.... Απο οσο ξερω ομως και η Jiayu καλη φημη εχει απο τα προηγουμενα της μοντελα.Το οτι το ενα ειναι 3 gb και το αλλο 2 δεν ειναι ενα μεγαλο + ? σιγουρα, αλλα εγώ δεν θα εμπαινα στο κυνήγι των χαρακτηριστικών. Οκ, σίγουρα όλοι θέλουμε κατι καλυτερο, αλλα και ετσι πιστέυω οτι ίσως θα μπορουσες να δεις το meizu στην έκδοση 2/32... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Καθότι μηχανόβιος και όχι ιδιάιτερα large size, ψάχνω για κάτι 4.3 μέχρι 4.7 ωστε να μπορώ να το μεταφέρω ιδιάιτερα ευκολα. Δυστυχώς το MI2S το βρίσκω μόνο, από όχι ιδιαίτερα συνιστώμενα site, και πάλι όμως το σκέφτομαι μη έχοντας βρεί κατι άλλο. ΠΛηροφοριακά υπάρχει σε πωλητη του Aliexpress με πολλούς αγοραστες και καλά φαινομενικά feedback (περιπου 300), στα 170ε περιπου, και στο Merimobiles στα 215ε περιπου. Εχω διαβάσει τα όσα γράφονται και για τα 2 αυτά σημεία πώλησης.... Έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο..?? σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα... :) Μόνο το Jiayu G2F μπορώ να προτείνω από μικρά (4,3). Από μεγάλα (4,7), Xiaomi 1S και Xiaomi Redmi 2. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasgr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Μόνο το Jiayu G2F μπορώ να προτείνω από μικρά (4,3). Από μεγάλα (4,7), Xiaomi 1S και Xiaomi Redmi 2. και εγώ στα mi είχα καταλήξει...βέβαια πιο αδυναμα απο το 2S, όσο για τα Jiayu... υπάρχουν και κάποια άλλα μοντέλα εκεί γύρω στις 4.5,,, χμμμ μου έδωσες καλές ιδέες, νά σαι καλα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasgr Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 τελικά κατέληξα στο mi2 . είναι πιο "αδύναμο" απο το 2s το οποίο είναι αμφίβολο αν υπάρχει γνήσιο πλέον, αλλά είναι φρεσκότατο.... και βγήκε και με 2gb ram/16 rom. στις 4.7 είναι μία αξιόπιστη λύση πιστέυω. Σύντομα θα σας έχω νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους! Έγραψα πριν εδώ ένα μήνυμα αλλά είδα μετά πως έχει ανοιχτεί θέμα σχετικό άλλου. To αρχικό μήνυμα μεταφέρθηκε στο "Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις" Sorry for the mess up! :) Edited March 11, 2015 by kracken_74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά, κάποια γνωστή μου με ρώτησε γιά αυτό: http://www.geekbuying.com/item/DTC-GT17-4-7Inch-1280x720-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-Smartphone-1G-8G-8-0MP-Camera-Android-4-2-HD-Screen---Black-342311.html επειδή δεν θέλει να δώσει παραπάνω χρήματα. Μήπως γνωρίζει κανένας αυτήν την μάρκα και τι ρόλο παίζει;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 τελικά κατέληξα στο mi2 . είναι πιο "αδύναμο" απο το 2s το οποίο είναι αμφίβολο αν υπάρχει γνήσιο πλέον, αλλά είναι φρεσκότατο.... και βγήκε και με 2gb ram/16 rom. στις 4.7 είναι μία αξιόπιστη λύση πιστέυω. Σύντομα θα σας έχω νέα. Αδερφε δες κι αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts