kseftilas1 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 512 ram; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σού; Θα μπεις στην διαδικασία παραγγελίας απο Κίνα για ένα κινητό αντρόιντ με 512 ram; Ούτε για αστείο. Δεν ξερω τι έκανε ο φίλος που ρώτησε για το coolpad7236 εγω το παρήγγειλα χτες και ελπίζω να βγει καλό :p:p Να σου πω απλα, οτι η διαδικασια παραγγελίας απο Κίνα δεν ειναι και κατι φοβερό, τωρα για τα 512ram ναι ειναι μικρη αλλά καθενας κρίνει και με τις αναγκες που έχει (καλυτερα θα ήταν 1gb αλλα με τα λεφτά αυτά μην τα θέλουμε και όλα:lol:) Το coolpad είναι και αύτο σφαίρα και απροβλημάτιστo όπως και το f1 ? Μακάρι να είναι έτσι, όταν θα έρθει θα σου πω αδερφέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 HTM H9500+ ή Star S5A+; Περίπου ίδια τα βλέπω. Το Star-άκι έχει προβάδισμα επειδή δεν μοιάζει με Samsung :p Για το ΗΤΜ έχω διαβάσει καλά λόγια, το Star μήπως έχει κάποιο σοβαρό κουσούρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 HTM H9500+ ή Star S5A+; Περίπου ίδια τα βλέπω. Το Star-άκι έχει προβάδισμα επειδή δεν μοιάζει με Samsung :p Για το ΗΤΜ έχω διαβάσει καλά λόγια, το Star μήπως έχει κάποιο σοβαρό κουσούρι; Πριν 6 μηνες ειχα παρει ενα Star S5 (η προηγουμενη γενια,ολοιδιο εξωτερικα με μονη διαφορα τον ΜΤΚ6589 και δεν θυμαμαι αν ειχε Gorilla Glass) και ο γνωστος μου που το πηρε,ειναι πολυ ευχαριστημενος με μονο θεμα το GPS.Οθονη καμερα αψογη.Σαν κατασκευη ποιοτικη αλλα λιγο μεγαλη μου φανηκε.Δεν υπαρχουν επισης θηκες. Πριν μια βδομαδα παρηγγειλα το ΗΤΜ H9500+ για μενα καθως επαιξαν ρολο οι δυο μπαταριες και η flip θηκη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το S5 μπορεί να είναι άψογο, το S5A+ όμως είναι αρκετά φθηνότερο, ακόμα και πριν την έκπτωση . Απο κάπου έχουν κόψει το κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πριν μια βδομαδα παρηγγειλα το ΗΤΜ H9500+ για μενα καθως επαιξαν ρολο οι δυο μπαταριες και η flip θηκη. Φίλε μου, πού το βρήκες με 2 μπαταρίες και τη θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παίδες φίλος ψάχνει ως 100 γιούρια και ως 4.5"MAX για την κοπέλα του είδε http://www.minideal.net/jiayu-g2f-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-4-3inch-corning-gorilla-glass-2-screen-wcdma-3g.html http://www.minideal.net/doogee-pixels-dg350-smartphone-mtk6582-1-3ghz-with-4-7inch-ips-screen.html http://www.minideal.net/thl-t5s-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-with-4-7inch-qhd-screen-ogs-otg.html εγώ του πρότεινα jiayu γιατί έχω φέρει και 7-8 και όλα δουλεύουν ρολόι αλλά το g2f δεν έχει καλή ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδια ψαχνω κινεζικο δικαρτο κινητο στην τιμη των 150-200 ευρω.Πραγματικα εχω χασει την μπαλα.Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια αξιοπιστα-δυνατα τηλεφωνα σε αυτην την τιμη?Η χρηση που θα κανω ειναι κυριως σερφαρισμα στο ιντερνετ,μουσικη καμια ταινια που και που και σπανιως κανα παιχνιδι.Τελος θελω οπωσδηποτε να εχει καλο gps. Ευχαριστω για τον χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Φίλε μου, πού το βρήκες με 2 μπαταρίες και τη θήκη; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5514060#post5514060 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ευχαριστώ φίλε. Μπροστά στα μάτια μου ήταν και δεν το έβλεπα. Πρόσεχε μόνο, η σελίδα που μου έστειλες δείχνει στο 9500. Υπάρχει και το 9500+ με τα ίδια δώρα http://www.pandawill.com/h9500-smartphone-android-42-mtk6582-quad-core-1g-ram-50-inch-130mp-camera-p87182.html#data_parameter. Δεν ξέρω αν είναι τα ίδια ή διαφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδια ψαχνω κινεζικο δικαρτο κινητο στην τιμη των 150-200 ευρω.Πραγματικα εχω χασει την μπαλα.Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια αξιοπιστα-δυνατα τηλεφωνα σε αυτην την τιμη?Η χρηση που θα κανω ειναι κυριως σερφαρισμα στο ιντερνετ,μουσικη καμια ταινια που και που και σπανιως κανα παιχνιδι.Τελος θελω οπωσδηποτε να εχει καλο gps. Ευχαριστω για τον χρονο σας! Coolpad F1 Jiayu G4S Huawei Honor 3C Ολα έχουν σχετικά νήματα εδώ! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδια ψαχνω κινεζικο δικαρτο κινητο στην τιμη των 150-200 ευρω.Πραγματικα εχω χασει την μπαλα.Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια αξιοπιστα-δυνατα τηλεφωνα σε αυτην την τιμη?Η χρηση που θα κανω ειναι κυριως σερφαρισμα στο ιντερνετ,μουσικη καμια ταινια που και που και σπανιως κανα παιχνιδι.Τελος θελω οπωσδηποτε να εχει καλο gps. Ευχαριστω για τον χρονο σας! Coolpad F1 Jiayu G4S Huawei Honor 3C Ολα έχουν σχετικά νήματα εδώ! Μην σου πω και με αυτή την σειρά. :p Εγώ περιμένω το coolpad αλλά όλες είναι αξιόλογες επιλογές διάβασε λίγο τα νήματα όπως είπε και ο asot που υπερτερεί και που υστερεί το καθένα. Επίσης κοντά στα 200 κοίτα και από xiaomi το redmi note και το mi3 που λογικά θα πέσει και άλλο γιατί βγήκε το mi4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 εγώ του πρότεινα jiayu γιατί έχω φέρει και 7-8 και όλα δουλεύουν ρολόι αλλά το g2f δεν έχει καλή ανάλυση Τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ανάλυση; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το S5 μπορεί να είναι άψογο, το S5A+ όμως είναι αρκετά φθηνότερο, ακόμα και πριν την έκπτωση . Απο κάπου έχουν κόψει το κόστος. Από πουθενά, απλώς πρέπει να πουλήσουν γιατί σε λίγο τα τετραπήρυνα θα είναι παρελθόν και μειώνουν το κέρδος .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
healling Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) καλησπερα στην παρεα...ενδιαφερομαι για κντ με 2 sim, και με οσο γινεται καλυτερη φωτογραφια και καταγραφη βιντεο,και να εχει καλη ηχογραφηση και οσο γινεται πιο πολλους αισθητηρες και να εχει καλο gps και αν ειναι δυνατον και πυξιδα...... αυτα ειναι τα πιο βασικα.....αλλα δεν με χαλανε καθολου οι εξτρα δυνατοτητες και εφαρμογες,πιο πολυ ομως θελω να διαβαζω pdf , ισως να μπορω να βαλω και καμια εφαρμογη οπως καποια που να μου δειχνει που ειναι τα αστερια καθε στιγμη ( ετσι μου εχουν πει..ξερει κανεις για ποια μιλαω? αν ναι παρακαλω για το λινκ..)δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου να παιζω παιχνιδια η να βλεπω βιντεο και δεν εχω σκοπο να το πειραξω καθολου στα λειτουργικα του........... ειδα να μιλανε για το Redmi Note ....ξερει κανεις να μου απαντησει αν πληρει τις προδιαγραφες μου η να μου προτεινει κατι καλυτερο?διαθετω 150- 200 ευρω Edited July 22, 2014 by healling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 καλησπερα στην παρεα...ενδιαφερομαι για κντ με 2 sim, και με οσο γινεται καλυτερη φωτογραφια και καταγραφη βιντεο,και να εχει καλη ηχογραφηση και οσο γινεται πιο πολλους αισθητηρες και να εχει καλο gps και αν ειναι δυνατον και πυξιδα...... αυτα ειναι τα πιο βασικα.....αλλα δεν με χαλανε καθολου οι εξτρα δυνατοτητες και εφαρμογες,πιο πολυ ομως θελω να διαβαζω pdf , ισως να μπορω να βαλω και καμια εφαρμογη οπως καποια που να μου δειχνει που ειναι τα αστερια καθε στιγμη ( ετσι μου εχουν πει..ξερει κανεις για ποια μιλαω? αν ναι παρακαλω για το λινκ..)δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου να παιζω παιχνιδια η να βλεπω βιντεο και δεν εχω σκοπο να το πειραξω καθολου στα λειτουργικα του........... ειδα να μιλανε για το Redmi Note ....ξερει κανεις να μου απαντησει αν πληρει τις προδιαγραφες μου η να μου προτεινει κατι καλυτερο?διαθετω 150- 200 ευρω 4 post πίσω Google Sky Map Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 καλησπερα παιδια. θελω γνωμες και βοηθεια για αγορα κινητο.μεχρι 50 ευρω. 1. LEAGOO Lead 3 MTK6582 http://www.1949deal.com/leagoo-lead-3-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-512mb-ram-4gb-rom-4-5-inch-qhd-ips-screen-3g-rose.html 2. Coolpad 7236 http://www.vickmall.com/coolpad-7236-smartphone-quad-core-1-2ghz-4-5-ips-3mp-3g-dual-sim-wifi-gps.html 3. KingSing K2 ποιο Ψηφιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
healling Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 4 post πίσω Google Sky Map το ειδα ...σε ευχαριστω ...ξερει κανεις να μου πει πιο ειναι το καλυτερο απο αυτα στη φωτογραφηση και βιντεο περαν των αριθμων που δινουν στα pixels? π χ πιο τραβαει την καλυτερη ποιοτικη φωτο το βραδυ? πιο εχει τους καλυτερους φακους? κτλ... επισηε δεν βλεπω περιγραφες για αισθητηρες σ αυτα ειναι αυτονοητες μηπως η δεν εχουν? ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Coolpad F1 Jiayu G4S Huawei Honor 3C Ολα έχουν σχετικά νήματα εδώ! ξερει κανεις να μου πει πιο ειναι το καλυτερο απο αυτα στη φωτογραφηση και βιντεο περαν των αριθμων που δινουν στα pixels? π χ πιο τραβαει την καλυτερη ποιοτικη φωτο το βραδυ? πιο εχει τους καλυτερους φακους? κτλ... επισηε δεν βλεπω περιγραφες για αισθητηρες σ αυτα ειναι αυτονοητες μηπως η δεν εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ξερει κανεις να μου πει πιο ειναι το καλυτερο απο αυτα στη φωτογραφηση και βιντεο περαν των αριθμων που δινουν στα pixels? π χ πιο τραβαει την καλυτερη ποιοτικη φωτο το βραδυ? πιο εχει τους καλυτερους φακους? κτλ... επισηε δεν βλεπω περιγραφες για αισθητηρες σ αυτα ειναι αυτονοητες μηπως η δεν εχουν? To Huawei και το Coolpad εχουν SONY Exmor αισθητήρα F2.0 (αν θυμαμαι καλά), δες σε σελίδες με προδιαγραφες αναλυτικές Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. Η ανιψιά μου πήρε το star s6. http://greece.pandawill.com/star-s6-smartphone-android-42-mtk6589t-50-inch-hd-ogs-screen-otg-gesture-sensing-p89930.html Έχει κάποια προβληματάκια τα οποία έχω καταφέρει και της τα έχω λύσει. Ένα θεματάκι όμως δεν το έχω καταφέρει. Η φωτογραφική δεν σου δίνει επιλογή αποθήκευσης. Επίσης, έχει 16 γίγα εσωτερική αποθήκευση μα το έχει διαχωρισμένο σε 2 γίγα και άλλα 14 τα οποία όμως δεν τα βλέπω διαθέσιμα προς αποθήκευση αρχείων. Έτσι λοιπόν της γράφει συνέχεια οτι είναι γεμάτη η μνήμη και έτσι δεν μπορεί να βγάλει καμιά φωτογραφία. Έχει βάλει και μια sd δική της 2 gb η οποία είναι γεμάτη απο το παλιό της κινητό. Τι μπορεί να κάνει; Υπάρχει τρόπος να αξιοποιηθεί η εσωτερική μνήμη των 16 gb του κινητού; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδια για το Jiayu G5s ποια ειναι η γνωμη σας?Το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις?Με χαλαει λιγο που μοιαζει με το iphone αλλα κατα τα αλλα μου φαινεται πολυ δυνατο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδια για το Jiayu G5s ποια ειναι η γνωμη σας?Το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις?Με χαλαει λιγο που μοιαζει με το iphone αλλα κατα τα αλλα μου φαινεται πολυ δυνατο.. Με λιγότερα λεφτά βρίσκεις ίδια χαρακτηριστικά και καλύτερα. Πες τι ψάχνεις γιατί οχταπύρηνα με 2gb ραμ υπάρχουν πολλά όπως έχουν αναφερθεί. Η τριάδα είναι coolpad f1,jiayu g4s και το huawei 3c που έχει απλά τετραπύρηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 καλησπερα παιδια. θελω γνωμες και βοηθεια για αγορα κινητο.μεχρι 50 ευρω. 1. LEAGOO Lead 3 MTK6582 http://www.1949deal.com/leagoo-lead-3-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-512mb-ram-4gb-rom-4-5-inch-qhd-ips-screen-3g-rose.html 2. Coolpad 7236 http://www.vickmall.com/coolpad-7236-smartphone-quad-core-1-2ghz-4-5-ips-3mp-3g-dual-sim-wifi-gps.html 3. KingSing K2 ποιο Ψηφιζω? To Coolpad με διαφορα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 To Coolpad με διαφορα. από πότε έγινε η cool pad αξιόπιστη εταιρεία και την αναφέρετε συνέχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 από πότε έγινε η cool pad αξιόπιστη εταιρεία και την αναφέρετε συνέχεια; Ισως γιατι ειναι πανω απο 20 χρονια σ'αυτον τον τομεα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 από πότε έγινε η cool pad αξιόπιστη εταιρεία και την αναφέρετε συνέχεια; Εδω και πολλους μηνες ειναι στο ΤΟΡ3 των Κινεζικων εταιρειων σε πωλησεις εντος Κινας.Και αυτο γιατι δεν ειχε ασχοληθει με WCDMA (Ευρωπαικες) εκδοσεις αλλα μονο με Κινεζικες (TSDMA).Τωρα που εβγαλε Ευρωπαικες και ειναι απιστευτα VFM (F1,7320 μεχρι στιγμης) θα κανει τεραστια εντυπωση... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts