mertaghon2 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 καλησπέρα , ποιο κινεζικο κινητο (μοντελο,εταιρεια και specs που εχει) πιστευετε πως θα εχει την μεγαλυτερη υποστηριξη μακροχρονια σε αναβαθμισεις λειτουργικου android ; μα εννοειται τα xiaomi:) mi3s,mi3,mi2s,hongmi,1s,note,τα μαχιμα:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Θα έλεγα ναι βγάλεις από τη λίστα σού τη jiayu. Να βγάλω τις άλλες δύο, οκ το καταλαβαίνω αφού είναι ακριβότερες. Αλλά στην κατηγορία τιμής του Doogee Valencia DG800, δεν υπάρχει άλλη μάρκα. Ίσως και η Cubot. Edited May 21, 2014 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Μια χαρα ειναι τα Jiayu, εγω με το G3S ενα χρονο και ενας φιλος με G4 4 μηνες, πινουμε νερο στο ονομα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Όπως επίσης και οι κάτοχοι του Jiayu F1 (παρότι είναι πάμφθηνο ακόμη και για κινέζικο, οπότε σίγουρα θα ανέμενε κάποιος προβλήματα) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze_elias Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εχω το εξης πρόβλημα.Το κινητό αρκετές φορές κάνεις restart μονο του.Πολλές φορές ανοίγει,άλλες φορές σβήνει και πρεπει να βγάλω την μπαταρια για να ξαναλειτουργήσει.Επισης οταν σβησει εχει πρωτα υπερθερμανθει και πεφτει η μπαταρια.Ενω πολλες φορες το εχω αφησει στο 90% το βρισκω σβηστο κ στο 68%...Γνωριζει κανεις ίσως τι φταίει;Εκανα hard reset, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εχω το εξης πρόβλημα.Το κινητό αρκετές φορές κάνεις restart μονο του.Πολλές φορές ανοίγει,άλλες φορές σβήνει και πρεπει να βγάλω την μπαταρια για να ξαναλειτουργήσει.Επισης οταν σβησει εχει πρωτα υπερθερμανθει και πεφτει η μπαταρια.Ενω πολλες φορες το εχω αφησει στο 90% το βρισκω σβηστο κ στο 68%...Γνωριζει κανεις ίσως τι φταίει;Εκανα hard reset, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. για πιο κινητο μιλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Να βγάλω τις άλλες δύο, οκ το καταλαβαίνω αφού είναι ακριβότερες. Αλλά στην κατηγορία τιμής του Doogee Valencia DG800, δεν υπάρχει άλλη μάρκα. Ίσως και η Cubot. Μια χαρα ειναι τα Jiayu, εγω με το G3S ενα χρονο και ενας φιλος με G4 4 μηνες, πινουμε νερο στο ονομα της. Για κάποιο λόγο είναι πολύ φθηνά τα Jiayu... Ο μόνος που μπορώ να πιστέψω είναι πως δεν υπάρχει κανένας έλεγχος αξιοπιστίας στην κατασκευή των κινητών. Μαζεύτηκαν 10 κινεζάκια και σε ένα γκαράζ φτιάχνουν κινητά. Θα μου πεις σε ένα γκαράζ ξεκίνησε και η apple αλλά έχοντας εμπειρία με G4 όλους μας έβγαλε προβλήματα μετά το 4μηνο. Οθόνες, είσοδος usb, φακός κάμερας, κεραία wifi κλπ. Το μόνο αξιόπιστο κινητό τους είναι το G3 και για αυτό το λόγο το βγάζουν συνέχεια με αναβαθμισμένο υλικό. Το F1 δεν έχει περάσει 4μηνο χρήσης και δεν μιλάω. Να αναφέρω επίσης πως η Doogee είναι κατασκευαστής κινητών και για άλλες εταιρείες, όπως επίσης έχει μπει πολύ δυναμικά στην Ισπανία με χορηγία στη Levante. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze_elias Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Mpai N7100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Mpai N7100 Κλειστο, βαλτο για πληρη φορτιση. Αν στο επαναλαβει μαλλον πας για αλλη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλημέρα, έχω το Lenovo S650 (αν και νομίζω ότι είναι γενικό το θέμα μου) και το σπαστικό που μου έκανε ξαφνικά είναι το εξής : Σε κάποιες από τις επαφές μου έχω βάλει διαφορετικούς ήχους κλήσεις και 1 κοινό για όλες τις άλλες (Call ringtone - Slot 1). Ξαφνικά χάνει τη μνήμη και χτυπάει για όλες με άσχετο ήχο, ούτε για αυτές που είχα διαφορετικό ήχο ούτε για όλες τις υπόλοιπες. Έχει συμβεί 2 φορές και μόνο στη Sim 1, όχι στη Sim 2 (η οποία έχει άλλο ήχο) μήπως και σε κάποιον άλλο έχει συμβεί κάτι τέτοιο ή έχει κάποιος καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ; (Έχω αναφερθεί και στο νήμα του και περιμένω ...) Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze_elias Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κλειστο, βαλτο για πληρη φορτιση. Αν στο επαναλαβει μαλλον πας για αλλη μπαταρια Υπάρχει περι[πτωση να ειναι θέμα μπαταριας και όχι λειτουργικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 ποιο κινητο προτεινετε να παρω μεχρι 120usd.. και απο ποιο καταστημα; Θα προτιμουσα τουλαχιστον τετραπυρηνο με 1gb μνημη και 4,5 inch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 ποιο κινητο προτεινετε να παρω μεχρι 120usd.. και απο ποιο καταστημα; Θα προτιμουσα τουλαχιστον τετραπυρηνο με 1gb μνημη και 4,5 inch. κι εγώ ακριβώς τα ιδια ψάχνω σε ίδια τιμή..DOOgee dg 800 και beidou la-q1 είναι τα υποψήφια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Για το beidou τι εχεις ακουσει;; κι εγώ ακριβώς τα ιδια ψάχνω σε ίδια τιμή..DOOgee dg 800 και beidou la-q1 είναι τα υποψήφια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Για το beidou τι εχεις ακουσει;; Υπάρχει σχετικό νήμα φιλε...Καλά λογια λένε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Για κάποιο λόγο είναι πολύ φθηνά τα Jiayu... Ο μόνος που μπορώ να πιστέψω είναι πως δεν υπάρχει κανένας έλεγχος αξιοπιστίας στην κατασκευή των κινητών. Μαζεύτηκαν 10 κινεζάκια και σε ένα γκαράζ φτιάχνουν κινητά. Θα μου πεις σε ένα γκαράζ ξεκίνησε και η apple αλλά έχοντας εμπειρία με G4 όλους μας έβγαλε προβλήματα μετά το 4μηνο. Οθόνες, είσοδος usb, φακός κάμερας, κεραία wifi κλπ. Το μόνο αξιόπιστο κινητό τους είναι το G3 και για αυτό το λόγο το βγάζουν συνέχεια με αναβαθμισμένο υλικό. Το F1 δεν έχει περάσει 4μηνο χρήσης και δεν μιλάω. Δε βρισκω συνοχη και λογικη στο ποστ σου. Αφενος λες οτι τα φτιαχνουν τα jiayu σε γκαραζ, και αφετερου, οτι το g3 ειναι αξιοπιστο. Τα εχω ξαναγραψει, θα στα ξαναπω: Τα jiayu ειναι τα Κινεζικα με τις περισσοτερες πωλησεις εδω, λογικο και επομενο να υπαρχουν πιο πολλα ποστ με προβληματα. By the way, και για το g3s κακη συσκευη την λενε αλλοι, εσυ την λες αξιοπιστη κλπ ΥΓ Εγω που μιλαω εχω Jiayu, THL, Zopo και Lenovo εδω στο σπιτι. Ολα στην ιδια κατηγορια περιπου (ΜΤΚ6582/ΜΤΚ6589Τ/ΜΤΚ6589) και 100-140€ τιμη Αν εξαιρεσεις την ατυχη επιλογη της jiayu να βαλει αυτα τα λαμακια στο G3S (που γρατζουνιουνται ευκολα και ξεκολανε) ολα ειναι στο ιδιο επιπεδο κατασκευαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Δε βρισκω συνοχη και λογικη στο ποστ σου. Αφενος λες οτι τα φτιαχνουν τα jiayu σε γκαραζ, και αφετερου, οτι το g3 ειναι αξιοπιστο. Τα εχω ξαναγραψει, θα στα ξαναπω: Τα jiayu ειναι τα Κινεζικα με τις περισσοτερες πωλησεις εδω, λογικο και επομενο να υπαρχουν πιο πολλα ποστ με προβληματα. By the way, και για το g3s κακη συσκευη την λενε αλλοι, εσυ την λες αξιοπιστη κλπ ΥΓ Εγω που μιλαω εχω Jiayu, THL, Zopo και Lenovo εδω στο σπιτι. Ολα στην ιδια κατηγορια περιπου (ΜΤΚ6582/ΜΤΚ6589Τ/ΜΤΚ6589) και 100-140€ τιμη Αν εξαιρεσεις την ατυχη επιλογη της jiayu να βαλει αυτα τα λαμακια στο G3S (που γρατζουνιουνται ευκολα και ξεκολανε) ολα ειναι στο ιδιο επιπεδο κατασκευαστικα. Κατ'αρχήν να πω πως έχω διαβάσει πολύ λίγα ποστ για το g3. Μου είχε μείνει εντύπωση πως είναι αξιόπιστο άλλα και αυτό μάλλον δεν είναι μιας και μου το ανέφερες εσύ. Επίσης, μιας και είμαι στο χώρο του εμπορίου αρκετά χρόνια μπορώ με σιγουριά να πω πως υπάρχει κατανάλωση όταν υπάρχει και ανάλογη διαφήμιση. Γιατί οι κινέζο έμποροι να βάζουν άπειρα μπανερ με κινητά jiayu; απλά γιατί έχουν παραπάνω κέρδος.. Πχ αν εγώ αγοράζω για κράχτη σταρακια με 50 και πουλάω με 60, και δίπλα έχω κινεζοσταρακια που αγοράζω με 10 και πουλάω με 30 τι θα διαφημίσω πιο πολύ; Άσχετο τώρα αν το κινεζοσταρακι χαλάει σε 3 μήνες, πάλι θα πουλάω πιο πολλά. Ζωντανό παράδειγμα που εγώ πουλάω 15 σταράκια τη μέρα μέσω ίντερνετ και ανταγωνιστής πουλάει 80 κινεζοσταρακια τη μέρα. Αυτό κάνει τη μάρκα πιο καλή βάση πωλήσεων; Εν κατακλείδι προσωπικά θεωρώ την jiayu αναξιόπιστη. Κι ας έχει πολλές πωλήσεις λόγω τιμής. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Τουλάχιστον η jiayu βγάζει γνήσια κινεζικά με μεγάλη υποστήριξη σε software αλλά και hardware με οτι ανταλλακτικό θες. Κάτι αλλες γιαλατζι κινέζικες να φοβαστε πιο πολύ που βγάζουν ίδια κινητά με διαφορετικά ονόματα που δεν έχουν καμία ή ελάχιστη υποστήριξη για λιγο καιρό. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Τουλάχιστον η jiayu βγάζει γνήσια κινεζικά με μεγάλη υποστήριξη σε software αλλά και hardware με οτι ανταλλακτικό θες. Κάτι αλλες γιαλατζι κινέζικες να φοβαστε πιο πολύ που βγάζουν ίδια κινητά με διαφορετικά ονόματα που δεν έχουν καμία ή ελάχιστη υποστήριξη για λιγο καιρό. Γράψε ποιές είναι οι "γιαλαντζί" γιά να τις ξέρουμε ... :worry: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 με μεγάλη υποστήριξη σε software Τί εννοείς ακριβώς; Νόμιζα είναι κι αυτοί 1-2 αναβαθμίσεις τον πρώτο καιρό κι αυτό είναι όλο. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Υπάρχουν οι απαντήσεις στο φόρουμ και γενικά στο γογλη Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Παιδια μεταξυ των δυο ποιο προτεινετε? http://www.vickmall.com/jiayu-g3c-mtk6582-smartphone-quad-core-4-5-inch-touch-screen-dual-sim-android-smart-phone.html http://www.vickmall.com/thl-t5s-4-7-inch-ips-screen-mtk6582-quad-core-android-4-2-3g-gps-otg-smartphone-white.html Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psof Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Πρώτο μου ποστ παιδιά καλώς σας βρήκα!;) Δεν ξέρω αν είναι στο κατάλληλο θρεντ καθώς οι απορίες μου είναι πολλές λόγω της μηδαμινής εμπειρίας μου στα smartphones κάθε μορφής και προέλευσης παρά το ότι ψάχνομαι στο φόρουμ σας αλλά και στο google γενικότερα για 5-6 μέρες .:O Εγώ και ο αδερφός μου βολευόμασταν για χρόνια με 2 απλά κινητά προηγούμενης γενιάς και κυρίως λόγω της οικ. κατάστασης δεν ψαχτήκαμε ποτέ σοβαρά για iphone είτε λόγω μεγάλου και αχρείαστου(για μας) συμβολαίου είτε λόγω της υψηλής τιμής που τα διακρίνουν/διέκριναν στα ελληνικά μαγαζιά.. Τώρα τελευταία ακούσαμε για τη καινούργια μόδα με τα smartphones κινέζικης προέλευσης με τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές και έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε δύο μιας και τα τωρινά μας είναι σχεδόν νεκρά(μπαταρία). Απο την έρευνα αγοράς καταλήξαμε στο XiaoMi HongMi Red Rice 1S λόγω του value for money της συσκευής παρότι ξεπερνάει για λίγο το όριο που βάλαμε στο μπάτζετ μας (λιγότερα απο 100 ευρώ ανα συσκευή). 1)Είναι σωστή η επιλογή μας για αυτά τα λεφτά; Αν όχι τι μπορείτε να μας προτείνετε; Οι ανάγκες μας δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Άπλα ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε αυτή τη στιγμή στα 100-120 ευρώ ανά συσκευή. 2)Απο τα διάφορα ποστ εδώ πέρα κατάλαβα πως το "minideal" είναι το ίσως το πιο αξιόπιστο σάιτ αυτή τη στιγμή αλλά το "vickmall" κάνει καλύτερα δώρα. Αν καταλήξουμε στο Red Rice 1s μάλλον θα το πάρω απο το δεύτερο μόνο και μόνο επειδή το δίνει σε άσπρο χρώμα με μόνο +3$. Δεν υπάρχει όμως εδώ πέρα ξεχωριστό νήμα για το μαγαζί. Έχει καμιά σχέση με τα κουπόνια του myphone;Είναι απλώς καινούργιο; 3)Εκτός απο αρχάριος με τα spartphones είμαι επίσης και στης ηλ. αγορά μέσω paypal αλλά έχω άτομο που μπορεί να κάνει την παραγγελία για μένα χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος περισσότερα για τέτοιου είδους αγοράς. Κατάλαβα πως γίνονται οι αποστολές απο Κίνα και πως παρακολουθείς την πορεία του πακέτου αλλά δεν έχω ιδέα τι και πως να τους ζητήσω να κάνουν πριν μου το στείλουν σε δέμα. Για το Red Rice 1s τα root(ξεκλείδωμα;;), εγκατάσταση του google playstore και της ελληνικής γλώσσας, διαγραφή των κινέζικων εφαρμογών,Ευρωπαϊκός αντάπτορας για τον καλώδιο φόρτισης είναι αρκετά; Τι παίζει με το "Declare the contains a low price (less $18) as possible and a mark it as a gift to avoid custom office taxes!"; Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να πληρώσω έξτρα το ταχυδρομείο αν δεν τους το ζητήσω; Υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν περισσότερα οι Κινέζοι για τις παραπάνω διεργασίες; Να παραγγείλω και τις 2 συσκευές συγχρόνως ή ξεχωριστά για περισσότερα δώρα; Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθειά σας και σας ζητώ συγνώμη για το μεγάλο μου ποστ..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 1-Πιστευω πως ναι, σε αυτα τα λεφτα εισαι ΟΚ, αλλα υπαρχουν και αρκετες αλλες μαρκες που δεν θελω να στις πω, γιατι θα σε μπερδεψω. Αν παρολα αυτα θελεις εδω ημαστε να σε βοηθησουμε. 2-Μinideal, vickmall, geekbuying. Αυτα ειναι για μενα τα αξιοπιστα. Το τελευταιο ειναι λιιιιιιγο ακριβοτερο, δεν κανει δωρα, κανει ομως τρομερη συσκευασια. 3- Ρουτ δεν ξερω αν θα στο κανουν, ελληνικη γλωσσα σιγουρα θα εχει λογω αντροιντ, και οσον αφορα ξηλωμα τα διαφορα κινεζικα μπορει ναι μπορει οχι. Αυτο βεβαια μπορεις να το κανεις και εσυ οταν ερθει. Δεν χρειαζεται να τους πεις τιποτα ουτε για φορτιστη, ουτε για ταχυδρομικο νουμερο. Το κανουν αυτοματα αυτοι. Τελωνειο πληρωνεις μονο σε DHl EMS, με απλο συστημενο, σχεδον απιθανο. Η τιμη που λεει το εκαστοτε site ειναι η τιμη που θα πληρωσεις, ουτε παραπανω, ουτε λιγοτερο. Αν θελεις να σου ερθει γρηγορα με κουριερ τοτε διαλεγεις τις δυο εταιριες +εξτρα τα μεταφορικα. Οπως και να τα παραγγειλεις παλι δυο πακετα θα σου στειλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psof Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) 1-Πιστευω πως ναι, σε αυτα τα λεφτα εισαι ΟΚ, αλλα υπαρχουν και αρκετες αλλες μαρκες που δεν θελω να στις πω, γιατι θα σε μπερδεψω. Αν παρολα αυτα θελεις εδω ημαστε να σε βοηθησουμε. 2-Μinideal, vickmall, geekbuying. Αυτα ειναι για μενα τα αξιοπιστα. Το τελευταιο ειναι λιιιιιιγο ακριβοτερο, δεν κανει δωρα, κανει ομως τρομερη συσκευασια. 3- Ρουτ δεν ξερω αν θα στο κανουν, ελληνικη γλωσσα σιγουρα θα εχει λογω αντροιντ, και οσον αφορα ξηλωμα τα διαφορα κινεζικα μπορει ναι μπορει οχι. Αυτο βεβαια μπορεις να το κανεις και εσυ οταν ερθει. Δεν χρειαζεται να τους πεις τιποτα ουτε για φορτιστη, ουτε για ταχυδρομικο νουμερο. Το κανουν αυτοματα αυτοι. Τελωνειο πληρωνεις μονο σε DHl EMS, με απλο συστημενο, σχεδον απιθανο. Η τιμη που λεει το εκαστοτε site ειναι η τιμη που θα πληρωσεις, ουτε παραπανω, ουτε λιγοτερο. Αν θελεις να σου ερθει γρηγορα με κουριερ τοτε διαλεγεις τις δυο εταιριες +εξτρα τα μεταφορικα. Οπως και να τα παραγγειλεις παλι δυο πακετα θα σου στειλουν. Πρώτα απ'όλα σε ευχαριστώ! 1)Παρακαλώ μπέρδεψέ με!:D Δεν έχω φάει τρελό κόλλημα με το Red Rice απλά δεν βρήκα κάτι άλλο τόσο καλό για τα λεφτά του και απ'ότι κατάλαβα η Xiaomi είναι η καλύτερη/απο τις καλύτερες κινέζικες εταιρίες γι αυτό. Άλλα κιν. που ξεχώρισα πριν καταλλήξω στο Red Rice είναι το JIAYU G4S, το valencia d800 ενώ πριν ανεβάσω το μπάτζετ μου εντυπωσιάστηκα απο το JIAYU F1 ... 2)Μάλιστα. Τα δώρα τα ζητάς ή είναι ότι σου τύχουν;:) 3)Αν υπάρχει η επιλογή για "root" τότε να το ζητήσω οπωσδήποτε έτσι; Edited May 23, 2014 by psof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts