Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι και εγώ.

Επειδή δεν έχω δοκιμάσει κανένα κινητό με τον 6572, ένα τέτοιο κινητό με 512ram υποθέτω, θα έχει πρόβλημα εάν έχει φορτωμένο what's up, Viber και ανοίξει και καμιά σελίδα ίντερνετ?

Γενικά πόση ελεύθερη μνήμη έχει όταν είναι άδειο?

Κάτι καλό με 6572?

Αν δεν κανω λαθος,50-80 ΜΒ ελευθερη με εφαρμογες περασμενες,100-150 οταν ειναι αδειο,συνηθως αναλογα τη rom.Δες Jiayu F1.Το κορυφαιο VFΜ ΜΤΚ6572 αυτη τη στιγμη.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για κινέζικο κινητό, αλλά΄με φοβίζει το θέμα εγγύηση ή έστω service. έχετε να πείτε εταιρίες να αποφύγω οπωσδήποτε για αυτόν τον λόγο? επίσης, έχετε κάποια πρόταση VFM για συνεχόμενη χρήση 3G (μεγάλη μπαταρία) μεγάλη οθόνη και να μην δίνει την αίσθηση οτι κολλάει (τουλάχιστον 1 gb ram επιθυμητό τα 2). Η κάμερα και το dual sim μου είναι παντελώς αδιάφορα.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για κινέζικο κινητό, αλλά΄με φοβίζει το θέμα εγγύηση ή έστω service. έχετε να πείτε εταιρίες να αποφύγω οπωσδήποτε για αυτόν τον λόγο? επίσης, έχετε κάποια πρόταση VFM για συνεχόμενη χρήση 3G (μεγάλη μπαταρία) μεγάλη οθόνη και να μην δίνει την αίσθηση οτι κολλάει (τουλάχιστον 1 gb ram επιθυμητό τα 2). Η κάμερα και το dual sim μου είναι παντελώς αδιάφορα.

Ονομα εγγυηση Lenovo και συνδυασμος μεγαλης οθονης qhd με 3000mAh μπαταρια,που σημαινει μεγαλη αυτονομια σε πολυ καλη τιμη.Γενικα ομως το 3G ρουφαει την μπαταρια οπως ο Δρακουλας το αιμα.

http://www.vickmall.com/lenovo-s660-smartphone-quad-core-mtk65823g-wcdma-8gb-rom-4-7-inch-ips-screen-with-3000mah-battery.html

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ονομα εγγυηση Lenovo και συνδυασμος μεγαλης οθονης qhd με 3000mAh μπαταρια,που σημαινει μεγαλη αυτονομια σε πολυ καλη τιμη.Γενικα ομως το 3G ρουφαει την μπαταρια οπως ο Δρακουλας το αιμα.

http://www.vickmall.com/lenovo-s660-smartphone-quad-core-mtk65823g-wcdma-8gb-rom-4-7-inch-ips-screen-with-3000mah-battery.html

Άρη, με τα χαρακτηριστικά που έχει, πλην μπαταρίας, έπρεπε αντί γιά 180 να κάνει 100 δολλάρια εάν το συγκρίνεις με άλλα ...

Αν και δε μας διευκρινίζεις ποιο είναι το budget σου, η καλύτερη λύση όταν μιλάμε για κινητό με μεγάλη μπαταρία και ταυτόχρονα αξιόπιστο και δοκιμασμένο, τότε μιλάμε για Lenovo P780.

Εχω το Lenovo A820 και μόνο με 2 άτομα που έχουν ο ένας Jiagu k ο άλλος μια άλλη κινέζικη γίνεται της τάνας από θόρυβο. Οριακά μπορείς να βάλεις το ακουστικό στο αυτί .Μόνο με 2 άτομα από τα 100 που έχω στο κατάλογο. Καμια λύση?

Ρίξε μία ματιά και σε αυτό http://www.banggood.com/DOOGEE-DAGGER-DG550-5_5-inch-MTK6592-1_7Ghz-Octa-core-Smartphone-p-922324.html

Εγώ έχω το πιό παλιό DG500 και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα επί 7 μήνες.

Το έχει και εδώ που είναι πιό αξιόπιστο, η τιμή είναι σε όλους 166 δολλάρια γιά λίγο, γιά διαφημιστικούς λόγους.

http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-DG550-DAGGER-5-5Inch-MTK6592-Octa-core-Smartphone-IPS-HD-Screen-1GB-RAM-16GB-ROM-8-0MP-Android4-4-3G-GPS-326524.html

Edited by evansarmor

Επειδή το budjet έπεσε ξαφνικά, μήπως μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιος κινητό ως 100 ευρώ, quad core, 4,5-5'' οθόνη, 1g ram, καλή ανάλυση οθόνης και καλή back κάμερα;

Θέλει ένας φίλος να πάρει ένα 5.5αρι κινητό από τα καινούργια οκταπύρηνα που θα βγουν.

Να περιμένει για το xiaomi redmi (αλήθεια ξέρουμε πότε) ή να πάρει κάποιο από τα παρόμοια με αυτό που θα βγουν(όπως το lenovo)?

Επειδή το budjet έπεσε ξαφνικά, μήπως μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιος κινητό ως 100 ευρώ, quad core, 4,5-5'' οθόνη, 1g ram, καλή ανάλυση οθόνης και καλή back κάμερα;

http://www.geekbuying.com/item/Doogee-PIXELS-DG350-4-7Inch-MTK6582-Quad-Core-Smart-Phone-1-3GHz-CPU-IPS-HD-Screen-1GB-RAM-4GB-ROM--8-0MP-Android-4-2-9-325296.html

Θέλει ένας φίλος να πάρει ένα 5.5αρι κινητό από τα καινούργια οκταπύρηνα που θα βγουν.

Να περιμένει για το xiaomi redmi (αλήθεια ξέρουμε πότε) ή να πάρει κάποιο από τα παρόμοια με αυτό που θα βγουν(όπως το lenovo)?

http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-DG550-DAGGER-5-5Inch-MTK6592-Octa-core-Smartphone-IPS-HD-Screen-1GB-RAM-16GB-ROM-8-0MP-Android4-4-3G-GPS-326524.html

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Δηλαδή το DOOGEE DG550 DAGGER 5.5 Inch είναι ισάξιο του ΧΙΑΟΜΙ?

Δεν το ξέρω το ΧΙΑΟΜΙ, από όσα λένε στο φόρουμ είναι πολύ καλό. Εγώ το DOOGEE ξέρω. Μπορείς να το δείς εδω:

https://www.youtube.com/watch?v=iZyJGhgROe8

Εχω το Lenovo A820 και μόνο με 2 άτομα που έχουν ο ένας Jiagu k ο άλλος μια άλλη κινέζικη γίνεται της τάνας από θόρυβο. Οριακά μπορείς να βάλεις το ακουστικό στο αυτί .Μόνο με 2 άτομα από τα 100 που έχω στο κατάλογο. Καμια λύση?

Αν έχει cosmote παίζει να φταίει το HD Voice υπάρχουν υπόνοιες ότι φταίει αυτό...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

http://www.geekbuying.com/item/Doogee-PIXELS-DG350-4-7Inch-MTK6582-Quad-Core-Smart-Phone-1-3GHz-CPU-IPS-HD-Screen-1GB-RAM-4GB-ROM--8-0MP-Android-4-2-9-325296.html

Ευχαριστώ! Αλλά κάποιο με καλύτερη κάμερα δεν παίζει; Μου φαίνονται λίγα τα 8mp.

Ευχαριστώ! Αλλά κάποιο με καλύτερη κάμερα δεν παίζει; Μου φαίνονται λίγα τα 8mp.

Σε αυτά τα λεφτά, δεν θα βρεις κάτι με καλύτερη κάμερα.

Μην ξεχνάς οτι τα ΜΡ δεν είναι ο μόνος παράγοντας που επηρεαζει την ποιότητα. Έχω το Motorola απο το 2009 και η 5αρα κάμερα του βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο την 8αρα του κινέζικου που πήρα πριν 2 μήνες για την γυναίκα μου.

Καινούριο μοντέλο φαίνεται, ο διάδοχος του DG500\DG500C (το C φαίνεται καλή πρόταση).

Τα 13ΜΡ μάλλον με interpolation βγαίνουν.

Καινούριο μοντέλο φαίνεται, ο διάδοχος του DG500\DG500C (το C φαίνεται καλή πρόταση).

Τα 13ΜΡ μάλλον με interpolation βγαίνουν.

Ακριβώς, κανένα δεν έχει 13άρα, εγώ πρότεινα το 350 γιατί ακόμη δεν κυκλοφόρησε και έγινε ανάρπαστο.

http://www.cellphonemic.com/greek-android-smartphones/doogee-dg510

Γι'ατό εδώ π.χ. τι λέτε; Doogee me 13άρα κάμερα στα 103 ευρώ. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Τι νοημα εχει αν ειναι 8 ή 13, το 90% των Κινεζικων βγαζει αθλιες φωτο.

Πως γινεται να δινεις 100€ για κινητο και να ψαχνεις την καμερα, μου διαφευγει.

Τι νοημα εχει αν ειναι 8 ή 13, το 90% των Κινεζικων βγαζει αθλιες φωτο.

Πως γινεται να δινεις 100€ για κινητο και να ψαχνεις την καμερα, μου διαφευγει.

Ο κάθε ένας έχει τις δικές του σκέψεις και απαιτήσεις ... εμένα μου διαφεύγει το ότι δεν "ψάχνουν" την κάμερα όσοι αγοράζουν τα iPhone των 1000 ευρώ. Αυτά με το δικό σου σκεπτικό πρέπει να έχουν κάμερα ... 80 μεγαπίχελ. :)

Επίσης, εάν θέλεις πες μας ποιά είναι στο 10% που δεν βγάζουν άθλιες φωτογραφίες γιά να τα προτιμούμε.

Άρη, με τα χαρακτηριστικά που έχει, πλην μπαταρίας, έπρεπε αντί γιά 180 να κάνει 100 δολλάρια εάν το συγκρίνεις με άλλα ...

Φίλε μου του προτείνει κάτι το οποίο είναι 1000λιο δοκιμασμένο.

Κάποιες φορές δίνεις κάποια χρήματα παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αν είναι για κάποιο άνθρωπο που δεν αλλάζει συχνά κινητά είναι ιδανική επιλογή.

Τώρα η διαφορά τον 20-30 ευρώ μεταξύ s660 k P780 είναι σπαστική.

το Ρ780 έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή κ μπαταρία

Ενώ το S660 Έχει καλύτερο Antutu Αποτέλεσμα κ BlueTooth 4

Θα ήθελα τα φώτα σας για την επιλογή κινητού μεταξύ των κινητών Xiaomi Hongmi-Huawei Honor 3C-Xiaomi Mi2s-Coolpad F18297W-THL T11.

Tο εύρος των τιμών είναι απο 120-190 ευρώ.Με το Μι2s(189Ε) είμαι στο top του προυπολογισμού μου και δε θα το σκεφτόμουνα εαν δεν είχε μικρότερες διαστασεις(4.3'').Νομίζω 5'' είναι μεγάλη μετάβαση από το τωρινό κινητό(sony ericsson xperia mini pro 3 ετών),αλλά δεν είμαι και απόλυτος.Ούτως η αλλιώς ότι και να πάρω θα είναι καλύτερο από αυτό που έχω,από πλευράς χαρακτηριστικών.

Χρήση κυρίως ως τηλέφωνο,με μετρια χρήση ιντερνετ.Όχι πολλές φωτο.ΚΑλή αυτονομία μπαταρίας.Δεν έχω μπει σε διαδικασία rom editing.Θα ήθελα να είναι από μαμα απροβλημάτιστο,αλλά δεν έχω κόλλημα να ασχοληθώ με διορθώσεις.Θέληση υπάρχει και η γνώση παρέχεται απλόχερα εδώ!

Απλά θέλω να το κρατήσω περίπου 2+ χρόνια,οπότε θέλω τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την τιμή,αρκεί να χρειάζεται να τα πληρώσω τα εξτρα χρακτηριστικά.

Πχ το red rice έχει 1-4 ram/rom σε σύγκριση με τα 2-8 του honor 3C.Και τα πραγματα ξεφευγουν με

τα 2/16 του Μιs2 και έχουμε και τη νεα εισοδο του οχταπύρηνου Coolpad σε απίστευτη τιμή με 2/8(153Ευρώ).To T11 είναι οκταπύρηνο με 2/16 kai 160Euro περιπου.

Αλλά και το εύρος τιμής είναι από 120-190,δηλαδή 70 ευρώ που δεν τα λες και λίγα για αγορά από Κινα.

Συμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει μεχρι στιγμής το πιο καλό (VFM) είναι το Coolpad.153 Ευρώ για οκταπύρηνο είναι δελεαστικό.

Σε άλλο thread που έχω ποστάρει την ίδια ερώτηση μου προτάθηκε και το ΖΤΕ V975,με 2/8,Intel επεξεργαστη στα 130 περιπου ευρώ.

Θα είναι η πρώτη μου αγορά κινητού από Κίνα,για αυτό ήθελα το μπάτζετ σχετικά χαμηλό,μια και αν πάθει κάτι να μην κλαίω τα λεφτά μου.Αλλιώς υπήρχε το ΖΤΕ Nubia,Huawei Ascend P6,Oppo που μονο καφέ δεν κάνουν(αλλά μπορούν να στον παραγγείλουν!).

ΕΥχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

Έχω παραγγείλει το DG210 απο antelife για μια φίλη και θέλει ελληνικά στο μενού. Από antelife μου ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει ελληνικά, αν και στο site αλλά και σε διάφορα video στο YouTube βλέπω να έχει ελληνικά.....

Υπάρχει περίπτωση η doogee σε αλλά κινητά να έχει ελληνικά και σε αλλά να μην έχει?

Edited by kobi