Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aυτη η Lenovo εχει ερωτευτει την 960*540; Ειναι αναλυση αυτη για κινητο 5.5";

εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα νομιζω το κινητο φαινεται αρκετα καλο Value for money το θεμα ειναι αν αξιζει πραγματικα καποιος να το αγορασει!?!?

εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα νομιζω το κινητο φαινεται αρκετα καλο Value for money το θεμα ειναι αν αξιζει πραγματικα καποιος να το αγορασει!?!?

Προφανώς σου λένε τα παιδιά οτι εαν δε σε ενδιαφέρει η χαμηλή ανάλυση οθόνης για 5.5'', τότε είναι καλό για τα λεφτά του.

πετυχα αυτο το Daxian MTK6589 Quad Core IPS 4.7" 1GΒ στα $107 http://www.aliexpress.com/item/3G-GPS-Daxian-5s-MTK6589-Quad-Core-android-4-2-China-mobile-phone-IPS-4-7/1485281567.html

Ξερει κανεις κατι;

Edited by ipal

Γιατι οχι μτκ6582;

Γιατί είχε κάποια lag ειδικά στο browsing και στην αναπαραγωγή βίντεο που δεν έχει ο 6589 και πόσο μάλλον ο 6589Τ.Θα έλεγα ότι έφταιγε το inew (μιας και ειναι το μόνο που δοκίμασα με 6582) αλλά τα ίδια θέματα υπάρχουν και στο huawei 3c.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5246405#post5246405 και για τα βίντεο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5281722#post5281722

προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ 4πυρηνο android κινητό να μην μπορεί να λειτουργήσει με την επίσημη εφαρμογή youtube.Nαι ίσως πρόκειται για εξαιρέσεις αλλά προσωπικά δεν το διακινδυνεύω πάλι

Πιστευετε με αυτα τα χρηματα μπορω να παρω καλυτερη συσκευη?

http://www.fastcardtech.com/Huawei-Honor-3C-Smartphone-1GB.html

Ευχαριστω.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ευχαριστω.

Πολύ καλή τιμή και κινητό. Για το site υπάρχουν μερικές αμφιλεγόμενες γνώμες αλλά αφού έχει paypal πάω πάσο.

Πάντως διάβασε και το νήμα του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380522&page=58

Ευχαριστω.

Προσοχή: Το μοντέλο στο Link, είναι το ΚΙΝΕΖΙΚΟ!!!

Ψάχνεις την έκδοση H30-U10 (WCDMA), την έχουν πολλοί από τους "γνωστούς", στα $199 περίπου

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Πολύ καλή τιμή και κινητό. Για το site υπάρχουν μερικές αμφιλεγόμενες γνώμες αλλά αφού έχει paypal πάω πάσο.

Πάντως διάβασε και το νήμα του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380522&page=58

Προσοχή παντως, ειναι το μοντέλο 1 gb...

Προσοχή παντως, ειναι το μοντέλο 1 gb...

Σιγουρα αν το παρω, θα παρω τα 2GB. Απλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος για τον 6582 που φοραει το τηλεφωνο.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Σαν υποψήφιος αγοραστής Κινέζικης συσκευής των 200€ - 250€ έχω μια απορία.

Γιατί σε όλα τα νήματα αντίστοιχων συσκευών διαβάζω συνεχώς για root αλλαγές rom κτλ.

Είναι απαραίτητο αγοράζοντας Κινέζικο κινητό να μπεις οπωσδήποτε σ' αυτή τη διαδικασία ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

μου λετε παρακαλω γιατι το huawei P6 ειναι τοσο ακριβοτερο ακομα και απο το 3Χ το καινουργιο που και μεγαλυτερο ειναι και καλυτερα specs εχει?

Σαν υποψήφιος αγοραστής Κινέζικης συσκευής των 200€ - 250€ έχω μια απορία.

Γιατί σε όλα τα νήματα αντίστοιχων συσκευών διαβάζω συνεχώς για root αλλαγές rom κτλ.

Είναι απαραίτητο αγοράζοντας Κινέζικο κινητό να μπεις οπωσδήποτε σ' αυτή τη διαδικασία ;

Όχι Σταύρο δεν είναι απαραίτητο αλλά μερικές φορές επειδή τα κινητά που αγοράζει κάποιος από την Κίνα τα μαγαζιά τα παραλαμβάνουν με κινέζικα και φτιάχνουν δικές τους ή τροποποιούν άλλες rom ώστε να έχει πχ ελληνικά, play store κτλ αλλά μέσα σε αυτό, μερικές φορές, υπάρχει και κάτι κινέζικο ή δεν έχουν συμπεριλάβει κάτι και έτσι μπορεί να διαγράψει ή να προσθέσει κάτι. Όχι όλα τα κινητά, γιατί εάν πάρεις γνωστή μάρκα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως.

Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και τα άτομα που θέλουν να διαμορφώσουν το κινητό στα μέτρα τους πχ να αυξήσουν την χωρητικότητα της ram ή τον ήχο του ηχείου, να "σπάνε" τα παιχνίδια κτλ κτλ

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία, που είναι οι ψαγμένοι αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Μην αγχώνεσαι εάν δεν θέλεις να πειράξεις κάτι δεν σου χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω.

Όχι Σταύρο δεν είναι απαραίτητο αλλά μερικές φορές επειδή τα κινητά που αγοράζει κάποιος από την Κίνα τα μαγαζιά τα παραλαμβάνουν με κινέζικα και φτιάχνουν δικές τους ή τροποποιούν άλλες rom ώστε να έχει πχ ελληνικά, play store κτλ αλλά μέσα σε αυτό, μερικές φορές, υπάρχει και κάτι κινέζικο ή δεν έχουν συμπεριλάβει κάτι και έτσι μπορεί να διαγράψει ή να προσθέσει κάτι. Όχι όλα τα κινητά, γιατί εάν πάρεις γνωστή μάρκα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως.

Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και τα άτομα που θέλουν να διαμορφώσουν το κινητό στα μέτρα τους πχ να αυξήσουν την χωρητικότητα της ram ή τον ήχο του ηχείου, να "σπάνε" τα παιχνίδια κτλ κτλ

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία, που είναι οι ψαγμένοι αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Μην αγχώνεσαι εάν δεν θέλεις να πειράξεις κάτι δεν σου χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω.

Τώρα έχω το Note II και ο μόνος λόγος που θα το αλλάξω είναι η ανάγκη για δίκαρτο.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω μια συσκευή αντίστοιχων ή και καλύτερων δυνατοτήτων του Note η οποία όμως να δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να χρειάζεται η δική μου παρέμβαση, βλέπε root και λοιπά.

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Γιατι ρωτατε για το .fastcardtech ??? Tα προηγουμενα σχολια δεν τα διαβαζεται;; Ειναι το πλεον αναξιοπιστο και τοξικο. Δειτε τι επαθε φιλος που ακομα τρεχει με την ανευθυνοτητα του συγκεκριμενου καταστηματος. Γραφουν οτι τους κατεβει στην περιγραφη για να πουλησουν. Μην τυχον μετα παρουσιαστει βλαβη και χρειαστει να το στειλεται πισω... Κλαφτα χαραλαμπε.

Τουλαχιστον τα geekbuying, To2C, minideal, αν και "κανουν" τον κινεζο, δυσκολα θα σε απαγοητευσουν.

Ποιες μάρκες κινεζικών κινητών ΔΕΝ αφήνουν λίγο χώρο γιά εγκατάσταση εφαρμογών;νά τον αφήνουν ΌΛΟ.πχ έχουν εσωτερική 32 γιγα και αφήνουν 1.4 γιά εφαρμογές.

Αυτό αλλάζει με την διαδικασία που λέγεται repartitioning και προϋποθέτει root. Τουλάχιστον στα MTK γίνεται εύκολα. Το ποιά έχουν από την μάνα τους μεγάλο χώρο, δεν είναι κάτι που πάει με την μάρκα, κάθε μοντέλο έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά.

Πχ το THL W200 έχει 2GB χώρο από τα 8 και το W200S έχει 6 από τα 32.

Γιατι ρωτατε για το .fastcardtech ??? Tα προηγουμενα σχολια δεν τα διαβαζεται;; Ειναι το πλεον αναξιοπιστο και τοξικο. Δειτε τι επαθε φιλος που ακομα τρεχει με την ανευθυνοτητα του συγκεκριμενου καταστηματος. Γραφουν οτι τους κατεβει στην περιγραφη για να πουλησουν. Μην τυχον μετα παρουσιαστει βλαβη και χρειαστει να το στειλεται πισω... Κλαφτα χαραλαμπε.

Τουλαχιστον τα geekbuying, To2C, minideal, αν και "κανουν" τον κινεζο, δυσκολα θα σε απαγοητευσουν.

Έχω στείλει 4 κινητά απ τα 50+ που χω αγοράσει από το fastcardtech για service.

Ένα το μπρίκαρα γω και δεν ειχα firmware, σε 1μιση μήνα μου χε έρθει καινούριο χωρίς καμιά χρέωση απολύτως

Ένα ο κάτοχος του σπασε την οθόνη, σε 3 μήνες ήρθε επισκευασμένο πληρώνοντας οθόνη και κατι λίγα για μεταφορικά επιστροφής επειδή η ζημια ηταν του χρήστη

Άλλα 2, είχαν εμφανίσει πρόβλημα στην οθόνη, επισκευάστηκαν κι ήρθαν σε 3 μήνες.

Μια άλλη φορά ειχα πρόβλημα και μου στειλαν firmware απευθείας για ενα οεμ κινητό, χωρίς να με ρωτησουν καν αριθμο παραγγελίας

Κι η εξυπηρέτησή τους στο skype είναι η καλύτερη που χω δει απο τετοια κινεζομάγαζα.

Στραβές σίγουρα συμβαίνουν παντού, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι το μαγαζί δεν ειναι καλό. Όταν το fastcardtech ήταν το μονο σοβαρο μαγαζι για κινεζικα κινητα+ταμπλετ, οι ουκρανοί κι οι ρώσοι που πήγαν κινα να κανουν business δεν είχαν τελειώσει ουτε το λύκειο.

Edited by gerstavros2

Ως πρώην κάτοχος του inew v3 το μόνο που προτείνω είναι "προσπεράστε το". Οκ έχει ένα καλό design αλλά μέχρι εκεί... Kαι η γνώμη μου είναι γενικά,προσπερνάμε και τον 6582 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που σηκώνει συζήτηση,γιατι δεν έχει τύχει να δοκιμάσω όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν με αυτή την cpu.Αλλά μιλώντας καθαρά προσωπικά για εντελώς φθηνό θα πήγαινα σε κάτι με mtk6589T και για καλό mtk σε 6592

Καλά τα λες για το inew v3 (το χειρότερο ποιοτικά κινεζικο που χω πιασει το τελευταίο χρόνο, αθλια κατασκευή εσωτερικά), αλλά για τον MT6582 έχεις άδικο. Μην ξεχνας οτι ειν οικονομικοτερος απ τον MTK6589T

Έχω στείλει 4 κινητά απ τα 50+ που χω αγοράσει από το fastcardtech για service.

Ένα το μπρίκαρα γω και δεν ειχα firmware, σε 1μιση μήνα μου χε έρθει καινούριο χωρίς καμιά χρέωση απολύτως

Ένα ο κάτοχος του σπασε την οθόνη, σε 3 μήνες ήρθε επισκευασμένο πληρώνοντας οθόνη και κατι λίγα για μεταφορικά επιστροφής επειδή η ζημια ηταν του χρήστη

Άλλα 2, είχαν εμφανίσει πρόβλημα στην οθόνη, επισκευάστηκαν κι ήρθαν σε 3 μήνες.

Μια άλλη φορά ειχα πρόβλημα και μου στειλαν firmware απευθείας για ενα οεμ κινητό, χωρίς να με ρωτησουν καν αριθμο παραγγελίας

Κι η εξυπηρέτησή τους στο skype είναι η καλύτερη που χω δει απο τετοια κινεζομάγαζα.

Στραβές σίγουρα συμβαίνουν παντού, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι το μαγαζί δεν ειναι καλό. Όταν το fastcardtech ήταν το μονο σοβαρο μαγαζι για κινεζικα κινητα+ταμπλετ, οι ουκρανοί κι οι ρώσοι που πήγαν κινα να κανουν business δεν είχαν τελειώσει ουτε το λύκειο.

Μαλλον φιλε εισαι τυχερος. Δεν εχω κανει τοσες πολλες αγορες για να πω την αληθεια. Δυο ηταν αρκετες για να βγαλω αυτο το πορισμα. Και στις δυο ειχα αντιμετωπιση ... κινεζου.

Θα ήθελα να αγοράσω ενα κινητό σαν το thl w200s ή το T11..Μόλις τωρα ομως συνηδειτοποίησα οτι είναι τεράστιο, στο μέγεθος του galaxy s4..Νομίζω ότι θα ήθελα κατι μικρότερο, απο 4.3-4.7 ίντσες..Μήπως υπάρχει κάποιο παραπλήσιο σε specs και χρήματα, αλλά πιο σουλουπωμένο?

Θα ήθελα να αγοράσω ενα κινητό σαν το thl w200s ή το T11..Μόλις τωρα ομως συνηδειτοποίησα οτι είναι τεράστιο, στο μέγεθος του galaxy s4..Νομίζω ότι θα ήθελα κατι μικρότερο, απο 4.3-4.7 ίντσες..Μήπως υπάρχει κάποιο παραπλήσιο σε specs και χρήματα, αλλά πιο σουλουπωμένο?

Αυτό εδώ και σε λογικό μέγεθος και πετάει!!!

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Παναγιώτης

Εάν θέλει με 2 Sim τότε το άλλο που πετάει

Παναγιώτης

σε ευχαριστώ φιλε μου..Ξεφευγει 10-20 ευρώ η τιμή βεβαια..

φιλε @leonpap καλή η προταση σου αλλά εχει πολύ μικρη ROM και μόνο 1gb ram

Edited by aggeloszog

Μιας και αναφέρεσαι σε δύο οκταπύρηνα γιατί προφανώς κάτι τέτοιο ψάχνεις, θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα βρεις οκταπύρηνο και κάτω από 5".