Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω δει 2 thl απο κοντα και παρολου που ηταν σχετικα καινουργια δηλ. 2-3 μηνων τηλεφωνα το τζαμι και των 2 ηταν πιτα στις γρατζουνιες,εχουν τελικα προβλημα στην ποιοτητα του τζαμιου που χρησιμοποιουν τα thl η απλα αυτοι που τα ειχαν ηταν εντελος απροσεκτοι?

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα. Ρε παιδια τελικα αξιζει να αγοραζουμε κινεζικα κινητα; Ειλικρινα εχω αρχισει να αμφιβαλω! Ολο προβληματα μας βγαζουν! Εγω τωρα εχω ενα κανονικο Lg l5 (χαλια δηλαδη) και εψαχνα για να το αλλαξω. Εδω και 2-3 μηνες που διαβαζω το φορουμ μας ολο θεματα διαβαζω! Το Lg μου εχει πεσει κατω πανω απο 10 φορες (υψος πτωσης απο 1.50 μετρο και κατω) και δεν εχει παθει τιποτα! Το τελευταιο καιρο πανω απο 5 σπασιματα οθονης εχετε σε κινητα ενος μηνα! Στον αλλο φιλο εσπασε η οθονη χωρις να του πεσει αλλα επειδη πιεζοταν απο τα κλειδια στη τσεπη του!!! ( και ηταν και zopo) Αν τσεκαρεται τα επιπλεον χαρακτηριστικα που βρισκουμε στα κινεζικα ειναι οι 4 πυρηνες σε χαμηλη τιμη και οι φανταχτερες οθονες! Απο θεμα ram & rom ολο και κατι θα βρουμε αν ψαξουμε στα σκρουτζομαγαζα (αυτο φυσικα ισχυει και για τα quadcore). Απο μπαταρια ολα λενε τρομερα νουμερα αλλα οι πιο πολλοι εχετε προβλημα. Απο καμερα νυχτα δε μπορει κανενας να τραβηξει φωτο ή βιντεο και ας λενε 13 - 23 - 103 mp!!! Με το Lg μου μια χαρα τραβαω! Απο gps δε το συζηταω ολοι κανουμε το σταυρο για το που θα πεσουμε! Καθε τρεις και λιγο ψαχνουμε για αναβαθμισεις που θα φτιαξουν κατι αλλα μπορει να χαλασουν κατι αλλο! Και πολλα αλλα ακομα, με τις ταλαιπωρια - καθυστερηση της μεταφορας, τα λαθη ειδικα στα δωρα που υποσχονται τα κινεζακια κτλ. Δε ξερω ποια ειναι η γνωμη σας αλλα εγω εχω αρχισει και σκεφτομαι οτι λιγο μας κοροιδευουν με φανταχτερους αριθμους που τελικα στη πραξη ειναι ******ες!!! Με τα παλια μας κινητα νομιζω οτι ειμασταν ποιο χαλαροι!!!
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Καλησπερα. Ρε παιδια τελικα αξιζει να αγοραζουμε κινεζικα κινητα; Ειλικρινα εχω αρχισει να αμφιβαλω! Ολο προβληματα μας βγαζουν! Εγω τωρα εχω ενα κανονικο Lg l5 (χαλια δηλαδη) και εψαχνα για να το αλλαξω. Εδω και 2-3 μηνες που διαβαζω το φορουμ μας ολο θεματα διαβαζω! Το Lg μου εχει πεσει κατω πανω απο 10 φορες (υψος πτωσης απο 1.50 μετρο και κατω) και δεν εχει παθει τιποτα! Το τελευταιο καιρο πανω απο 5 σπασιματα οθονης εχετε σε κινητα ενος μηνα! Στον αλλο φιλο εσπασε η οθονη χωρις να του πεσει αλλα επειδη πιεζοταν απο τα κλειδια στη τσεπη του!!! ( και ηταν και zopo) Αν τσεκαρεται τα επιπλεον χαρακτηριστικα που βρισκουμε στα κινεζικα ειναι οι 4 πυρηνες σε χαμηλη τιμη και οι φανταχτερες οθονες! Απο θεμα ram & rom ολο και κατι θα βρουμε αν ψαξουμε στα σκρουτζομαγαζα (αυτο φυσικα ισχυει και για τα quadcore). Απο μπαταρια ολα λενε τρομερα νουμερα αλλα οι πιο πολλοι εχετε προβλημα. Απο καμερα νυχτα δε μπορει κανενας να τραβηξει φωτο ή βιντεο και ας λενε 13 - 23 - 103 mp!!! Με το Lg μου μια χαρα τραβαω! Απο gps δε το συζηταω ολοι κανουμε το σταυρο για το που θα πεσουμε! Καθε τρεις και λιγο ψαχνουμε για αναβαθμισεις που θα φτιαξουν κατι αλλα μπορει να χαλασουν κατι αλλο! Και πολλα αλλα ακομα, με τις ταλαιπωρια - καθυστερηση της μεταφορας, τα λαθη ειδικα στα δωρα που υποσχονται τα κινεζακια κτλ. Δε ξερω ποια ειναι η γνωμη σας αλλα εγω εχω αρχισει και σκεφτομαι οτι λιγο μας κοροιδευουν με φανταχτερους αριθμους που τελικα στη πραξη ειναι ******ες!!! Με τα παλια μας κινητα νομιζω οτι ειμασταν ποιο χαλαροι!!!

σε αρκετά έχεις δίκιο, για αυτό και εγώ είμαι της άποψης ότι πάνω από 150 € δεν αξίζει τον κόπο να τα δώσεις με τίποτα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συμφωνώ και εγώ με τον φίλο σε κάποια πράγματα όπως στα θέματα της κακής κάμερας και των bugs ανάλογα πάντα και το μοντέλο (γιαυτό και θέλει ψάξιμο τι θα πάρεις) αλλά προσωπικά γνωρίζω και περίπτωση φίλου που του έπεσε το s3 του απο μισό μέτρο ύψος και ράγισε σε κάποια σημεία η οθόνη.Το δικό μου thl w7s έπεσε απο ύψος ενός μέτρου σε άσφαλτο,συρθηκε για 10 μέτρα περίπου με την οθόνη και το μόνο που έπαθε ήταν 2 γρατσουνιές στο πλάγιο bezel.Δε σημαίνει δηλαδή ότι το κινητό των 600€ ειναι πιο ανθεκτικό σε πτώσεις ή γενικά κακομεταχείριση απο αυτό των 100€. Edited by bbbb

Συμφωνώ σε πολλά από αυτά.Αλλά κάποιες κινέζικες εταιρίες είναι αρκετά πιο ποιοτικές από άλλες.Και εγώ τόσους μήνες Κινέζο ψάχνω αλλά τώρα με το Moto G το σκέφτομαι(εγγύηση/ποιότητα/υποστήριξη από κοινότητα)

όσο για τα προβλήματα λειτουργικού δεν τα γλιτώνεις ούτε στα επώνυμα, ακόμη και στα sympian που θεωρούνταν σταθερά δεν έλειπαν τα προβλήματα , πόσο μάλλον στα android. Ίσως το smart λειτουργικό με τα λιγότερα προβλήματα είναι τα windows phone.... έχω δουλέψει για καιρό sympian (όλες τις εκδόσεις), windows mobile, windows phone & android. Το λιγότερο σταθερό είναι το android. Αλλά για να μη ξεφύγουμε από το θέμα, τα κινέζικα smartphone (τουλάχιστον όσα περάσανε από τα χέρια μου) πραγματικά τα αξίζουν τα λεφτά τους και σίγουρα δε σπάνε πιο εύκολα από τα επώνυμα...

Εχω δει 2 thl απο κοντα και παρολου που ηταν σχετικα καινουργια δηλ. 2-3 μηνων τηλεφωνα το τζαμι και των 2 ηταν πιτα στις γρατζουνιες,εχουν τελικα προβλημα στην ποιοτητα του τζαμιου που χρησιμοποιουν τα thl η απλα αυτοι που τα ειχαν ηταν εντελος απροσεκτοι?
Δεν παίζει αυτό. Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι, το W100; Μήπως η μεμβράνη ήταν γρατζουνισμένη (σίγουρα αυτό ηταν πιστεύω)

καλησπέρα,

ψαχνω δύο κινητά με καλό επεξεργαστή 1,5 GHz , ram 1,5 και πάνω, Ενσωματωμένη Μνήμη τουλάχιστον 8GB, καλή κάμερα. Το ένα θα χρησιμοποιείται κυρίως για εργασίες γραφείου ιντερνετ, email, office ενώ το άλλο χρειάζεται χάρτες πλοήγησης, καλύτερη διαδρομή κ.λ.π. έχετε να προτείνετε μοντέλα; έχω μπερδευτεί με τόσα που έχω ψαξει στα κινέζικα e shop και επείδη δεν έχω αγοράσει από Κίνα ξανά φοβάμαι μην διαλέξω καμιά πατάτα...

ευχαριστω:)

Καλησπέρα σε ολους

Πριν πατησω add to card ποια η γνώμη σας για το Καλησπέρα σε ολους

Πριν πατησω ADD to CART ποια η γνώμη σας για το http://www.geekbuying.com/item/W450-4-5inch-FWVGA-Capacitive-Screen-MTK6582-Quad-Core-Smartphone-1G-4G-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---Black-321182.html

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Edited by akapsali
Διορθωση link

Καλησπέρα σε ολους

Πριν πατησω add to card ποια η γνώμη σας για το http://www.geekbuying.com/...ck-321182.html

Ευχαριστώ

Κάνε έναν έλεγχο στον σύνδεσμο που έβαλες ... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

αντιμετωπίζω παράξενο πρόβλημα με την παραγγελία στο antelife. Έχω στο καλάθι αγοράς το w8s στα 199,5 € και μία θήκη 4,00€. Σύνολο 203,55. Με μία έκπτωση 5% (μείον 3,71 €) βγαίνει το συνολικό ποσό πληρωμής 199,84 ευρώ. Με το που πατάω πληρωμή και μπαίνει στο Paypal μου βγάζει το ποσό των 206,03 Ευρώ :mad:

Βγάζω την θήκη από την παραγγελία κι από τα πλέον 195,84 συνολικό ποσό πληρωμής που σωστά δείχνει στο καλάθι, στο Paypal ζητάει 201,91 :confused

το κακό είναι ότι έχω ακριβώς 201,03 διαθέσιμα στην κάρτα prepaid για την αγορά και μ΄ έχει τρελάνει. Δεν μπορώ να το παραγγείλω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό...

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

Πιθανότα έχει τις τιμές σε € αλλά στην ουσία πληρώνεις με δολάρια. Ποσο είναι το νούμερο σε δολλάρια?
No root->No problem

Oπως είσαι στο paypal και σου δείχνει την τιμή που πρέπει να πληρώσεις,πάτα στο other conversion options και τσέκαρε το Bill me in the currency listed on the seller's invoice ώστε να πληρώσεις σε δολλάρια.Ετσι θα κάνει την μετατροπή η τράπεζα σου με την τρέχουσα ισοτιμία δολλαρίου-ευρώ δηλαδή κοντά στο 1,34€/1$ και όχι στο 1,29 που βγαινει αν κάνει την μετατροπή το paypal λόγω της προμήθειας που κρατάει για την μετατροπή του νομίσματος

Oπως είσαι στο paypal και σου δείχνει την τιμή που πρέπει να πληρώσεις,πάτα στο other conversion options και τσέκαρε το Bill me in the currency listed on the seller's invoice ώστε να πληρώσεις σε δολλάρια.Ετσι θα κάνει την μετατροπή η τράπεζα σου με την τρέχουσα ισοτιμία δολλαρίου-ευρώ δηλαδή κοντά στο 1,34€/1$ και όχι στο 1,29 που βγαινει αν κάνει την μετατροπή το paypal λόγω της προμήθειας που κρατάει για την μετατροπή του νομίσματος

Ευχαριστώ, αυτό ήταν! αλλά και πάλι ενώ προχωράω στο επόμενο βήμα και πατάω "Place Order" μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα/σφάλμα με κόκκινα γράμματα: PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#10486: This transaction couldn't be completed).

Μήπως σου ήρθε κάποιο mail που εξηγεί με περισσότερα στοιχεία γιατί δεν έγινε η συναλλαγή;

όχι και τώρα μου βγάζει διαφορετικό μήνυμα:

PayPal gateway has rejected request. Instruct the customer to retry the transaction using an alternative payment method from the customers PayPal wallet. The transaction did not complete with the customers selected payment method (#10417: Transaction cannot complete).

Τελικά μπήκα στο To2c και το παρήγγειλα με την μία χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Επέμενα στο antelife επειδή έδιναν δώρο την ορίτζιναλ θήκη με το άνοιγμα στην μπροστινή πλευρά... Όλα καλά.. μπήκα σε αναμονή :rolleyes:

αντιμετωπίζω παράξενο πρόβλημα με την παραγγελία στο antelife. Έχω στο καλάθι αγοράς το w8s στα 199,5 € και μία θήκη 4,00€. Σύνολο 203,55. Με μία έκπτωση 5% (μείον 3,71 €) βγαίνει το συνολικό ποσό πληρωμής 199,84 ευρώ. Με το που πατάω πληρωμή και μπαίνει στο Paypal μου βγάζει το ποσό των 206,03 Ευρώ :mad:

Βγάζω την θήκη από την παραγγελία κι από τα πλέον 195,84 συνολικό ποσό πληρωμής που σωστά δείχνει στο καλάθι, στο Paypal ζητάει 201,91 :confused

το κακό είναι ότι έχω ακριβώς 201,03 διαθέσιμα στην κάρτα prepaid για την αγορά και μ΄ έχει τρελάνει. Δεν μπορώ να το παραγγείλω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό...

αλλαξε τον τροπο που σε χρεωνει το πεηπαλ,μην το αφηνεις να κανει αυτο την μετατροπη απο δολλαρια σε ευρω,στις ρυθμισεις του ητα να σε χρεωνει στο νομισμα του πωλητη και να κανει την μετατροπη η τραπεα η οποια σου εχει εκδοσει την καρτα,οταν την κανει το πεηπαλ την κανει με χειροτερη ισοτιμια παντα,και παντα χανεις

αλλαξε τον τροπο που σε χρεωνει το πεηπαλ,μην το αφηνεις να κανει αυτο την μετατροπη απο δολλαρια σε ευρω,στις ρυθμισεις του ητα να σε χρεωνει στο νομισμα του πωλητη και να κανει την μετατροπη η τραπεα η οποια σου εχει εκδοσει την καρτα,οταν την κανει το πεηπαλ την κανει με χειροτερη ισοτιμια παντα,και παντα χανεις

οκ, θα το κάνω, ευχαριστώ

Είχα παραγγείλει στις 16.08.2013 για γείτονά μου (χωρίς κάρτα) ένα κινητό κι έκτοτε περιμένω να έρθει. Από Priceangels (πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σάιτ τόση καθυστέρηση). Στο tracking μέσα από την παραγγελία μου βγάζει αυτό:

2013-09-04 09:44 43005800 Collection

2013-09-04 16:04 43032100 Dispatching

2013-09-04 16:55 43032100 Opening

2013-09-07 09:02 10010200 Departure from outward office of exchange

2013-09-08 04:57 PEK NULL

Και στο 17Track.net αυτό:

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2013/11/16 08:04:25

04-09-2013 09:44, Receive Item From Customer, IPS

Origin Country - China:Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2013/11/16 08:04:25

20131017, 进口总包互封封发, 北京国际, 希腊

20131017, 进口总包互封开拆, 北京国际, 希腊

20130908, 交航, PEK, 希腊

20130907, 出口总包直封封发, 北京国际, 希腊

20130904, 出口总包互封开拆, 武汉国际, 希腊

20130904, 出口总包互封封发, 武汉国际, 希腊

20130904, 收寄局收寄, 沌口小区, 希腊

======================================

Ξέρει κανείς τι σημαίνουν όλα αυτά; Σε επικοινωνία που είχα με τον πωλητή (ζήτησα να μου επιστρέψει τα χρήματα) μου είπε να κάνω υπομονή ακόμη 2 βδομάδες γιατί είχε ακυρωθεί κατά λάθος η παραγγελία και το ξαναέστειλαν... Από τότε όμως πέρασαν άλλες 3 εβδομάδες και δεν έγινε τίποτε... Τι μπορώ να κάνω;

edit: Μόλις είδα ότι κάνει εντωπισμό και στα ελτα, με το παρακάτω μήνυμα:

Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής :

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 04-09-2013 09:44 IPS

Edited by Barfly

Γειά σας παιδία

Ενδιαφέρομαι για ένα κινητο δικαρτο 5 - 5.5'', γύρω στα 100-120€

Η χρήση του θα είναι κυρίως internet-mail φωτογραφίες και κάμερα με τα παιδια. Καθόλου παιχνίδια.

Στα απαραίτητα είναι και το gps που θα το χρησιμοποιώ και απο το αυτοκίνητο λόγω δουλειάς

Θα ήθελα κάτι που στατιστικά δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα χρήσης, να μη χρειαστεί να με προβληματίσει η προσαρμογή του στα ελληνικά

Σας ευχαριστώ εκτων προτέρων

Το ζήτημα είναι, ότι εφ'όσον δεν τον αφήνεις να "κερδίσει" και κάνει τον μεσάζοντα, εάν "στραβώσει" τίποτα, θα σου επιστρέψει τα χρήμσατα ;;; :worry:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Το ζήτημα είναι, ότι εφ'όσον δεν τον αφήνεις να "κερδίσει" και κάνει τον μεσάζοντα, εάν "στραβώσει" τίποτα, θα σου επιστρέψει τα χρήμσατα ;;; :worry:

παντα τα επιστρεφει,εχω μεγαλη πειρα σε αυτο

To paypal κερδιζει και μόνο απο τη συναλλαγή. Το ποσοστο που βγάζει από τη μετατροπή νομίσματος ειναι εξτρα

No root->No problem

Το κάναμε από λίγο έως πολύ off topic αλλά να ρωτήσω και εγώ για τη μετατροπή του paypall από τότε που έβαλα να με χρεώνει στο νόμισμα του πωλητή, στο λογαριασμό μου έρχετε και μία χρέωση του paypall , (κάτι λεπτά του ευρώ νομίζω είναι). Έτσι πρέπει?