evansarmor Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εντάξει, τις έκανα εξαγωγή στην κάρτα και εν συνεχεία στο άλλο τηλέφωνο τις έκανα εισαγωγή. Τις είχε αποθηκεύσει ως vcf. Ευχαριστώ γιά την βοήθεια. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά θέλω κινητό με 3,5-4,5inc τουλάχιστον 512 ram και γενικά αξιόπιστο (για κινέζικο) μέχρι τα 110€. Είναι για την κοπέλα μου. Εγώ έχω το Thl W100(το θεωρώ πολύ αξιόπιστο) το οποίο είναι η τελευταία λύση γιατί είναι στο όριο τιμής και οθόνης! (Γυναίκες... τι προβλημα έχουν με τις μεγάλες οθόνες;;;) Ευχαριστώ!! Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά θέλω κινητό με 3,5-4,5inc τουλάχιστον 512 ram και γενικά αξιόπιστο (για κινέζικο) μέχρι τα 110€. Είναι για την κοπέλα μου. Εγώ έχω το Thl W100(το θεωρώ πολύ αξιόπιστο) το οποίο είναι η τελευταία λύση γιατί είναι στο όριο τιμής και οθόνης! (Γυναίκες... τι προβλημα έχουν με τις μεγάλες οθόνες;;;) Ευχαριστώ!! HAIER W910 :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά θέλω κινητό με 3,5-4,5inc τουλάχιστον 512 ram και γενικά αξιόπιστο (για κινέζικο) μέχρι τα 110€. Είναι για την κοπέλα μου. Εγώ έχω το Thl W100(το θεωρώ πολύ αξιόπιστο) το οποίο είναι η τελευταία λύση γιατί είναι στο όριο τιμής και οθόνης! (Γυναίκες... τι προβλημα έχουν με τις μεγάλες οθόνες;;;) Ευχαριστώ!! και lenovo a789 για μικρότερο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ευχαριστώ :respect: Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 θελω κινητο μεχρι 100 ευρω. δε με ενδιαφερει 2 η 4 πυρηνες η η ραμ, ο χρηστης θα το χρησιμοποιει μονο σα τηλεφωνο. θελει ομως τη καλυτερη δυνατη καμερα. υπαρχει καμια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά θέλω κινητό με 3,5-4,5inc τουλάχιστον 512 ram και γενικά αξιόπιστο (για κινέζικο) μέχρι τα 110€. Είναι για την κοπέλα μου. Εγώ έχω το Thl W100(το θεωρώ πολύ αξιόπιστο) το οποίο είναι η τελευταία λύση γιατί είναι στο όριο τιμής και οθόνης! (Γυναίκες... τι προβλημα έχουν με τις μεγάλες οθόνες;;;) Ευχαριστώ!! Lenovo A706 τιμη 98 ευρω {merimobiles.com} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 http://www.antelife.com/flying-f9500-s4-mtk6589-cpu1-2ghz-android-4-2-3g-phone-1gram-4grom-5-0inch-ips-1280-720-screen-gps-wifi-80mp-black.html αυτο πως σας φαινεται,για δωρο το θελω,στο βιντεο δειχνει καλο,Σταυρο τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 http://www.antelife.com/flying-f9500-s4-mtk6589-cpu1-2ghz-android-4-2-3g-phone-1gram-4grom-5-0inch-ips-1280-720-screen-gps-wifi-80mp-black.html αυτο πως σας φαινεται,για δωρο το θελω,στο βιντεο δειχνει καλο,Σταυρο τι λες? Εγώ θα πρότεινα αυτό : http://www.antelife.com/doogee-dg500-mtk6589-quad-core-5-0-inch-smartphone-1gb-4gb-android-4-2-qhd-960-x-540-screen-otg-white.html :) ή το HAIER W910 εάν προορίζεται γιά γυναίκα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εγώ θα πρότεινα αυτό : http://www.antelife.com/doogee-dg500-mtk6589-quad-core-5-0-inch-smartphone-1gb-4gb-android-4-2-qhd-960-x-540-screen-otg-white.html :) ή το HAIER W910 εάν προορίζεται γιά γυναίκα ... της αρεσει το motion με τα χερια,εγω της λεω θα την περνανε για τρελλη αλλα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) αν σου αρεσει zp820..βγαζει 17336.. MTK6582, newer chip model number with Mali-400 MP2 http://gizbeat.com/2389/mtk6582-from-mediatek-the-new-mtk-lineup/ Edited November 3, 2013 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδιά, μετά από πολύ ψάξιμο στο φόρουμ και μερικά πμ θέλω να ρωτήσω και εδώ για κινητό στα 150 περίπου 4-5 ίντσες ,αν και το 5αρι μαλλον "τρώει" πολύ μπαταρία από ότι καταλαβαίνω, απλά θέλω να μου πουν όσοι έχουν εμπειρία από τις κάμερες των κινητών, θέλω μια καλύτερη κάμερα από μερικές απο τις οποίες έχω δει screenshots. Οι ποιότητές τους μάλλον δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Δεν θα είχα πρόβλημα να ανεβώ και στην τιμή, ένα παλικάρι μου συνέστησε το w8 αν και διάβασε σε κάποιον ότι του έβγαλε προβληματάκια! Καλοδεχούμενες προτάσεις, ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kletomon Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω μεταξύ αυτών των τριών smartphone ποιο να αγοράσω? Όλα φαίνονται καλά με τους δικούς τους τρόπους και δεν μπορώ να καταλήξω. Τα κντ είναι τα ακόλουθα: http://www.merimobiles.com/thl-w200-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-5-0-inch-hd1280-720-dual-camera-1gb-ram-smartphone_p/meri7781.htm http://www.merimobiles.com/lenovo-a850-mt6582m-quad-core-1-3ghz-android-4-2-5-5-inch-qhd-960-540-dual-sim-3g-smartphone_p/meri7863.htm http://www.merimobiles.com/zopo-zp820_p/meri8162.htm (btw συγνώμη αν το ποστ είναι εκτός τόπου και χρόνου, αλλά είδα στον τίτλο συγκρίσεις και πόσταρα εδώ) Επειδή δεν μπορώ να κάνω edit, να η άποψή μου που ξέχασα να αναφέρω προηγουμένως : Έχουν όλα περίπου το ίδιο σκορ στο antutu (~17κ) Τα στοιχεία που με ενδιαφέρουν, κυρίως, εκτός από την απόδοση είναι: ZOPO ZP820 THL W200 Lenovo A850 5" 5" 5.5" οθόνη 4.1 4.2 4.2 OS 960x540 1280x720 960x540 Ανάλυση F:5MP B:8MP F:5MP B:8MP F:0.3MP B:5MP Κάμερα 2000mAh 1750mAh 2250mAh Μπαταρία 115 140 130 ~τιμή Τείνω προς το ZP820 λόγω της μπαταρίας και του ότι κατά την άποψή μου δεν θα είναι πολύ χάλια αυτή η ανάλυση σε 5" οθόνη καθώς και γιατί είναι πολύ φτηνό :) Απόψεις? Edited November 4, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παιδιά πως σας φαίνεται αυτό https://www.youtube.com/watch?v=RBAPoXmw4o Είναι αξιόπιστο αυτό το site http://www.dhgate.com/product/latest-i5c-mtk6572-dual-core-1-1-phone5c/137185039.html ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ker1906 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα... Μόλις έγινα μέλος αν και εδώ και πολλές μέρες διαβάζω στο Forum για τα κινεζικα κινητά... η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλομπερδευτεί για το ποιο να διαλέξω μιας και υπάρχουν πολλές συσκευές με πολύ καλά χαρακτηριστικά και που προτείνουν οι φίλοι που έχουν εμπειρία. Το μόνο που εμπέδωσα για τα καλά είναι ότι ΔΕΝ επιλέγουμε την DHL για την αποστολή :) Πάμε παρακάτω... βρήκα ένα τηλέφωνο που μου άρεσε πολύ... πάρα πολύ. Αλλά δεν βρήκα να έχει γραφτεί κάτι στο Forum γιαυτό.. έκανα αναζήτηση και δεν έβγαλε κάτι. Ίσως να μην έψαξα σωστά γιαυτό ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει συζητηθεί σε κάποιο άλλο topic και δεν το είδα. Η συσκευή είναι αυτή http://www.aliexpress.com/item/Summey-6s-5-dual-sim-1300w-pixels-quad-core-1-7-smart-phone/1117755577.html Επειδή εγώ δεν κατέχω και πολλά για κινητά, όσοι κατέχετε μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει? Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα... Μόλις έγινα μέλος αν και εδώ και πολλές μέρες διαβάζω στο Forum για τα κινεζικα κινητά... η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλομπερδευτεί για το ποιο να διαλέξω μιας και υπάρχουν πολλές συσκευές με πολύ καλά χαρακτηριστικά και που προτείνουν οι φίλοι που έχουν εμπειρία. Το μόνο που εμπέδωσα για τα καλά είναι ότι ΔΕΝ επιλέγουμε την DHL για την αποστολή :) Πάμε παρακάτω... βρήκα ένα τηλέφωνο που μου άρεσε πολύ... πάρα πολύ. Αλλά δεν βρήκα να έχει γραφτεί κάτι στο Forum γιαυτό.. έκανα αναζήτηση και δεν έβγαλε κάτι. Ίσως να μην έψαξα σωστά γιαυτό ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει συζητηθεί σε κάποιο άλλο topic και δεν το είδα. Η συσκευή είναι αυτή http://www.aliexpress.com/item/Summey-6s-5-dual-sim-1300w-pixels-quad-core-1-7-smart-phone/1117755577.html Επειδή εγώ δεν κατέχω και πολλά για κινητά, όσοι κατέχετε μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει? Σας ευχαριστώ πολύ. O λογος που δεν βρηκες κατι σχετικο με το τηλεφωνο αυτο ειναι οτι δεν το ξερει μαλλον κανεις,με τα ιδια χρηματα αν προσθεσεις και το κοστος αποστολης του παιρνεις ενα επωνυμο κινεζικο σαν το Jiayu g4 και εχεις και μια εγγυηση αν παθει κατι,επισης οι περισσοτεροι προτιμουν καταστηματα που εχουν paypal για μεγαλυτερη ασφαλεια,τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι τα ιδια με δεκαδες αλλα που υπαρχουν στο φορουμ,αν το προτιμας τοτε κανε μια αγορα ωστε να μας κανεις και μια επισημη παρουσιαση του εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ker1906 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 O λογος που δεν βρηκες κατι σχετικο με το τηλεφωνο αυτο ειναι οτι δεν το ξερει μαλλον κανεις,με τα ιδια χρηματα αν προσθεσεις και το κοστος αποστολης του παιρνεις ενα επωνυμο κινεζικο σαν το Jiayu g4 και εχεις και μια εγγυηση αν παθει κατι,επισης οι περισσοτεροι προτιμουν καταστηματα που εχουν paypal για μεγαλυτερη ασφαλεια,τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι τα ιδια με δεκαδες αλλα που υπαρχουν στο φορουμ,αν το προτιμας τοτε κανε μια αγορα ωστε να μας κανεις και μια επισημη παρουσιαση του εδω. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση... Συνήθως κάνω αγορές με Paypal. Το συγκεκριμένο σαιτ αν δεν πάρεις την παραγγελία στα χέρια σου δεν προχωράει σε πληρωμή του προμηθευτή. Σε παραγγελία που είχα κάνει και τελικά χρειάστηκε να ακυρώσω γιατί είχε πρόβλημα στην αποστολή ο προμηθευτής (σε συνεννόηση με τον προμηθευτή έγινε η ακύρωση) πήρα τα λεφτά μου πίσω σε 2 εργάσιμες ημέρες. Παρασκευή έγινε η ακύρωση Τρίτη πρωί τα λεφτά είχαν μπει στην κάρτα. (προπληρωμένη) Θα κοιτάξω και το Jiayu g4 που μου πρότεινες. Αν τελικά αποφασίσω να το πάρω ευχαρίστως να κάνω παρουσίαση απλά πρέπει να μου κάνετε κανα ιδιαίτερο για το πως γίνονται οι παρουσιάσεις :D Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavianos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 καλησπερα μετα απο ατυχημα με samsung galaxy nexus(espase η οθονη) ψαχνω καποιο κινεζικο αξιοπιστο 4,5΄΄-5΄΄ με σχετικα αξιολογες δυνατοτητες κοντα στο 100ρικο. Τηλεφωνα και σαητ ευπροσδεκτα! Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση... Συνήθως κάνω αγορές με Paypal. Το συγκεκριμένο σαιτ αν δεν πάρεις την παραγγελία στα χέρια σου δεν προχωράει σε πληρωμή του προμηθευτή. Σε παραγγελία που είχα κάνει και τελικά χρειάστηκε να ακυρώσω γιατί είχε πρόβλημα στην αποστολή ο προμηθευτής (σε συνεννόηση με τον προμηθευτή έγινε η ακύρωση) πήρα τα λεφτά μου πίσω σε 2 εργάσιμες ημέρες. Παρασκευή έγινε η ακύρωση Τρίτη πρωί τα λεφτά είχαν μπει στην κάρτα. (προπληρωμένη) Θα κοιτάξω και το Jiayu g4 που μου πρότεινες. Αν τελικά αποφασίσω να το πάρω ευχαρίστως να κάνω παρουσίαση απλά πρέπει να μου κάνετε κανα ιδιαίτερο για το πως γίνονται οι παρουσιάσεις :D Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Οκ,στο λινκ που ειδα ο πωλητης λεει δωρεαν μεταφορικα και μετα βαζει ενα 20δολλαρο και για μεταφορικα,δεν εχω αγορασει ποτε απο Aliexpress με προβληματιζουν που αλλα γραφουν σε ενα μερος της παρουσιασης και αλλα πιο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ker1906 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Οκ,στο λινκ που ειδα ο πωλητης λεει δωρεαν μεταφορικα και μετα βαζει ενα 20δολλαρο και για μεταφορικα,δεν εχω αγορασει ποτε απο Aliexpress με προβληματιζουν που αλλα γραφουν σε ενα μερος της παρουσιασης και αλλα πιο κατω. Ναι ήταν δωρεάν μέχρι πριν μια εβδομάδα με αποστολή μέσω των δικών τους ΕΛΤΑ... αλλά τους δημιούργησαν πρόβλημα με τις μπαταρίες και έβαλαν ως επιλογή αποστολής μόνο ΕΜS και DHL. Ίσως ξέχασαν να αλλάξουν τον τίτλο... Τι να πω. Αμα δεις και εδώ http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=sami+6s+&catId=&initiative_id=SB_20131105004817 με μεταφορικά το βγάζει. Το free shipping είναι μόνο στον τίτλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 καλησπερα μετα απο ατυχημα με samsung galaxy nexus(espase η οθονη) ψαχνω καποιο κινεζικο αξιοπιστο 4,5΄΄-5΄΄ με σχετικα αξιολογες δυνατοτητες κοντα στο 100ρικο. Τηλεφωνα και σαητ ευπροσδεκτα! Ευχαριστω εκ των προτερων Τα τετραπύρηνα Lenovo πάνε κάπου εκεί τριγύρω στο κατοστάρικο, είναι καλά, έχουν σχεδόν ίδιες διαστάσεις με το GNex (το ξέρω γιατί έχω και από τα δύο ;)), είναι κοντά σε επιδόσεις, και έχουν σχετικά καλή υποστήριξη....επίσης μπορείς να δεις και τα ZTE, Huawei (λίγο πιο ακριβά), για τα οποία μπορεί να ζητήσεις υποστήριξη και από τους εδώ αντιπροσώπους (με λίγη γκρίνια βέβαια.....) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 καλησπερα μετα απο ατυχημα με samsung galaxy nexus(espase η οθονη) ψαχνω καποιο κινεζικο αξιοπιστο 4,5΄΄-5΄΄ με σχετικα αξιολογες δυνατοτητες κοντα στο 100ρικο. Τηλεφωνα και σαητ ευπροσδεκτα! Ευχαριστω εκ των προτερων ειναι ευκολη η αλλαγη της οθονης βλεπεις ενα βιντεακι το πως και προχορας και περνεις digiter μαζι με την οθονη αν ειναι το i9250 κριμα ειναι να το αφησεις ετση εγω εχω παρει το thl w100 και ειμαι ευχαρηστημενος αν εξερεσεις την καμερα δεν θα ζηλεψεις τπτ αλλο απο αυτο που ειχες πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Είχα κάνει ένα ποστ για το w8 της thl σχετικά με την κάμερά του, στην αναζήτηση που συνεχίζω να κάνω είδα ότι υπάρχει και το w8s ή w8+ βγαίνει περίπου στα 200 και έχει 2gb me 32gb. Το έχει πάρει κανείς? Έχει καλύτερη κάμερα από παρόμοια κινητά??? Σκέφτομαι να το τσιμπήσω, αν και "τσιμπημένη" η τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zipy Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπερα παιδια αν ξερεις απο Haier W910 δεχεται αναβαθμιση σε jb και αν πως το αναβαθμιζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavianos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εγω εχω παρει το thl w100 και ειμαι ευχαρηστημενος αν εξερεσεις την καμερα δεν θα ζηλεψεις τπτ αλλο απο αυτο που ειχες πριν ευχαριστω γιατι η γνωμη απο κατοχους τετοιων κινητων ειναι σημαντικη!Αν και καποιος αλλος εχει αγορασει με κοστος εκει περιπου ,η αποψη του ευπροσδεκτη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts