evansarmor Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Το κινητο που κοιτας ειναι το mpai s720 με άλλο όνομα, τα χαρακτηριστικά τους έιναι ίδια κι είναι όπως τα γραφει το focalprice περίπου (η κάμερα είναι 2ΜΡ με interpolation στα 5, και ο mtk6572 τρέχει στα 1.3. κι οχι στα 1.2. Η μπαταρία ειναι 1800 κι ας λένε αλοι 2100 ή 2500) Ευχαριστώ, το ψυλιάστηκα από εκείνο από τα σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά. Τελικώς πήρα το http://www.focalprice.com/MH0851R/m_horse_S10_4.5_Capacitive_TNT_Touch_Screen_960x540_Android_4.2_MTK6572W_Dual.html επειδή άρεσε στην κόρη μου, και με κουπόνι 8$ μου βγήκε 87$. Άντε και ο Θεός βοηθός με το "άλογο" ... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J8_Se24_Tech Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Γεια σε ολους! Εδω και καιρο εχω ενα κινεζικο κινητο το οποιο ειναι εξωτερικα σαν το iphone 4 αλλα στην ουσια ειναι μια απομιμηση... Σημερα αναρωτιομουν τι θα μπορουσα να κανω ωστε να δουλευει η οθονη αφης, διοτι οταν ανοιγω το κινητο κ παω να πατησω καποιο εικονιδειο αυτο παταει οτι θελει ή δεν παταει καθολου. Γινεται λοιπον να βαλω μια οθονη απο iphone ή ενα αισθητηρα αφης απο iphone; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας κ καλως σας βρηκα!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J8_Se24_Tech Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Δηλ δεν μπορω να κανω κατι ωστε να λειτουργει κανονικα η οθονη αφης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Δηλ δεν μπορω να κανω κατι ωστε να λειτουργει κανονικα η οθονη αφης; γιατι δεν λειτουργει η οθονη αφης?? αν ειναι προβλημα του touch πρεπει να το αλλαξεις με ενα ακριβως ιδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Γεια σε ολους! Εδω και καιρο εχω ενα κινεζικο κινητο το οποιο ειναι εξωτερικα σαν το iphone 4 αλλα στην ουσια ειναι μια απομιμηση... Σημερα αναρωτιομουν τι θα μπορουσα να κανω ωστε να δουλευει η οθονη αφης, διοτι οταν ανοιγω το κινητο κ παω να πατησω καποιο εικονιδειο αυτο παταει οτι θελει ή δεν παταει καθολου. Γινεται λοιπον να βαλω μια οθονη απο iphone ή ενα αισθητηρα αφης απο iphone; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας κ καλως σας βρηκα!:):):) Αμα ειναι φθηνη απομιμηση θα εχει τραγικη resistive οθονη οποτε ειναι θεμα ποιοτητας και οχι τεχνικο προβλημα.Δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα.Παρε ενα αξιολογο Κινεζικο να κανεις την δουλεια σου.Επισης ξερεις τι ακτινοβολια εχουν οι φτηνοι κλωνοι? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Απορία ... με 270$ τι παίρνεις? zopo c2 2/32 ....jiayou g4 2/32 ή thl w11 2/32? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Απορία ... με 270$ τι παίρνεις? zopo c2 2/32 ....jiayou g4 2/32 ή thl w11 2/32? Εγώ έχω το ζοπο 980+ όχι το c2, και είναι καταπληκτικό.Μόνο αν διαβάσεις τα αντίστοιχα τοπικ των άλλων δύο θα δεις τι προβλήματα βγάζει το καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Διαβασα , λέει το jiayou έχει κατι θεματάκια με την ρομ με το gps wifi το ζοπο διαβασα κατι για την οθονη οτι εχουν παρατηρηθει σπασίματα και οτι το κινητο δεν ειναι πολυ στιβαρή κατασκευη και επίσης μερικοί λενε για το gps.. Το thl εχει την μπαταρια φιξ και παλι διαβασα οτι εχει μπρικαρει σε κανα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Διαβασα , λέει το jiayou έχει κατι θεματάκια με την ρομ με το gps wifi το ζοπο διαβασα κατι για την οθονη οτι εχουν παρατηρηθει σπασίματα και οτι το κινητο δεν ειναι πολυ στιβαρή κατασκευη και επίσης μερικοί λενε για το gps.. Το thl εχει την μπαταρια φιξ και παλι διαβασα οτι εχει μπρικαρει σε κανα δυο Που διάβασες για σπασίματα στην οθόνη του ζοπο;ή κατασκευή είναι από τις καλύτερες για κινέζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ενα παλικαρι εγραψε ότι του ραγισε όλη η οθόνη και έλεγε προσοχη μην κατσεις επανω κτλπ.. και μου έκανε εντυπωση μιας και είναι gorilla glass, και ειδα και ενα hands on που δειχνει οτι "λυγίζει" το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ενα παλικαρι εγραψε ότι του ραγισε όλη η οθόνη και έλεγε προσοχη μην κατσεις επανω κτλπ.. και μου έκανε εντυπωση μιας και είναι gorilla glass, και ειδα και ενα hands on που δειχνει οτι "λυγίζει" το κινητο καλα αυτό ισχύει σε κάθε κινητό με μεγάλη οθόνη. Εννοείται δεν καθεσαι πανω σε κινητό με 5ιντση οθόνη :lol: Όντως το zopo c2/zp980 είναι κάπως ευλίγιστο. Το THL W8s , που ναι πιο στιβαρό και με παχύ ανθεκτικό tampered glass. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ενα παλικαρι εγραψε ότι του ραγισε όλη η οθόνη και έλεγε προσοχη μην κατσεις επανω κτλπ.. και μου έκανε εντυπωση μιας και είναι gorilla glass, και ειδα και ενα hands on που δειχνει οτι "λυγίζει" το κινητο Πλάκα κάνεις έτσι; διαβάζετε gorilla και νομίζετε ότι αν πέσει κανένας γοριλας πάνω στην οθόνη δεν θα σπάσει; έλεος...Όλα τα HTC μου λυγιζαν.Ε και;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλά χαλάρωσε δεν σου θίξαμε το κινητό , απλά μου έχει πέσει 500 φορες ενα sony neo v και εχω καθίσει επάνω του αλλες τόσες και δεν εχει κάνει κιχ ... οταν μιλαμε για στιβαρη κατασκευη , να ξερουμε γιατι μιλάμε , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ευτυχής κάτοχος εδώ και 10 μήνες ενός NEWMAN N1 μέχρι ....χθές!:mad: Τι έπαθα; Το κινητό ενώ δουλεύει σε όλα τέλεια,όταν καλώ ή με καλούν δεν ακούω τον συνομιλητή μου!! Ομως αν έχω ανοιχτή ακρόαση ή χρησιμοποιώ το ασύρμαστο bluetooth τον ακούω καμπάνα και όλα είναι τέλεια.!!!!!:) Κανείς ειδικός να μας πεί τι συμβαίνει πρίν τρελαθούμε!!!!!! Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλά χαλάρωσε δεν σου θίξαμε το κινητό , απλά μου έχει πέσει 500 φορες ενα sony neo v και εχω καθίσει επάνω του αλλες τόσες και δεν εχει κάνει κιχ ... οταν μιλαμε για στιβαρη κατασκευη , να ξερουμε γιατι μιλάμε , Εσυ μιλάς τότε για κινητό στυλ βαρέων βαρών κάτι νοκια θυμάμαι με περίβλημα πιο χοντρό για οικοδόμους μην τους πέσει ....Και που έχεις κάτσει 500 φορές πάνω του την 501 μπορεί να σου σπάσει.κινητά είναι.Κανένα δεν αντέχει η οθόνη του αν κάτσεις σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ σημείο.κάπου στην μέση κλπ.αν κάτσεις πάνω του, πάνω σε μαλακό καναπέ τότε ίσως ναι, αντέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλά χαλάρωσε δεν σου θίξαμε το κινητό , απλά μου έχει πέσει 500 φορες ενα sony neo v και εχω καθίσει επάνω του αλλες τόσες και δεν εχει κάνει κιχ ... οταν μιλαμε για στιβαρη κατασκευη , να ξερουμε γιατι μιλάμε , Καλα εσύ μιλάς για κινητό με οθόνη 3.7 ιντσών και το συγκρίνεις με 5άρα. αφού είναι μικρότερη η επιφάνεια της οθονης του, λογικό να ναι πιο ανθεκτική. Κάτσε πάνω σε μια 19 ιντσών οθόνη sony να δεις τι στιβαρή κατασκευή είναι :lol::lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλα εσύ μιλάς για κινητό με οθόνη 3.7 ιντσών και το συγκρίνεις με 5άρα. αφού είναι μικρότερη η επιφάνεια της οθονης του, λογικό να ναι πιο ανθεκτική. Κάτσε πάνω σε μια 19 ιντσών οθόνη sony να δεις τι στιβαρή κατασκευή είναι :lol::lol: Χαχαχαχαχα καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ευτυχής κάτοχος εδώ και 10 μήνες ενός NEWMAN N1 μέχρι ....χθές!:mad: Τι έπαθα; Το κινητό ενώ δουλεύει σε όλα τέλεια,όταν καλώ ή με καλούν δεν ακούω τον συνομιλητή μου!! Ομως αν έχω ανοιχτή ακρόαση ή χρησιμοποιώ το ασύρμαστο bluetooth τον ακούω καμπάνα και όλα είναι τέλεια.!!!!!:) Κανείς ειδικός να μας πεί τι συμβαίνει πρίν τρελαθούμε!!!!!! χαλασμένο ακουστικο λογικα. μήπως σου πήρε νερά-υγρασία; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) σκεφτομαι το πανεμορφο pulid s8.. http://www.pandawill.com/pulid-s8-smartphone-mtk6589t-android-42-1gb-16gb-60-inch-hd-ogs-screen-otg-gesture-sensing-p81859.html τωρα σε αυτη την τιμη ισως παιρνεις πλ μεγαλυτερη μπαταρια κ 32gb rom,2gb ram,αλλα ειναι πανεεεμορφοοο,κ μονο η μπαταρια με νοιαζει απο τα παραπανω..:worry: xmm,pulid?τιναυτη? και σκεφτομαι κ το elephone p6,που εχει κ καλο review στο gizchina http://www.gizchina.com/2013/10/14/elephone-p6-review/ ιδια λεφτα με το pulid s8 μου βγαινουν,στο περιπου. τι λετε?? Edited October 27, 2013 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J8_Se24_Tech Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τις πρωτες μερες δουλευε μια χαρα, αλλα... μετα δεν ανταποκρινοταν η οθονη σωστα δηλ οταν πχ πατουσα ενα εικονιδιο αυτο παταγε ειτε το διπλανο ή το απο πανω του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τις πρωτες μερες δουλευε μια χαρα, αλλα... μετα δεν ανταποκρινοταν η οθονη σωστα δηλ οταν πχ πατουσα ενα εικονιδιο αυτο παταγε ειτε το διπλανο ή το απο πανω του... Για πιο συσκευη μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J8_Se24_Tech Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 για αυτη εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 χαλασμένο ακουστικο λογικα. μήπως σου πήρε νερά-υγρασία; Την τελευταία βδομάδα που δούλευε κανονικά σίγουρα όχι. Κάποια άλλη ιδέα;΄Μήπως κάποια ρύθμιση; (Eίμαι και ...ολίγον άσχετος!!:wacko:) Σε κάθε περίπτωση έστω κάποιο αξιόπιστο μαγαζί στην Ελλάδα που τα επιδιορθώνει ( γιατί αν το στείλω στην Κίνα...... ζήσε μάη μου..) έστω και με pm Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα παίδες, ψάχνω ένα δίκαρτο κινητό 4-4,5 οθόνη, να είναι δοκιμασμένο από εδώ μέσα... Τι μου προτείνετε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts