basdel Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 εμένα παραγγελία από 9/9/2013 έφτασε στις 21/10/2013 (42 ημέρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγοράσω ένα από τα 3 αυτα τηλέφωνα. Εσεις τι μου πρότεινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echristop Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Καλησπέρα, Αγόρασα και γω κινέζικό κινητό android star 9380 1Gb RAM. (αυτό εδώ) Το παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα. Του είχα φορτώσει ελάχιστες εφαρμογές, ωστόσο χτες ξαφνικά έφαγε ένα κόλλημα. Δεν ανταποκρίνονταν, και αναγκάστηκα να του βγάλω την μπαταρία. Απο τότε τίποτα, χτες όλη μέρα δεν έκανε boot. Προσπάθησα να το ανοίξω σε recovery mode, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερα τπτ. (σκέφτηκα οτι ίσως η μπαταρία του να έχει αδειάσει με τόση προσπάθεια να ανοίξει.) Το βράδυ το άφησα ΝΑ φορτιστΕΙ. Το πρωί που ξαναπροσπάθησα, δια μαγείας άνοιξε, ωστόσο χωρίς ν του κάνω τίποτα μέσα σε 3 λεπτά ξανακόλλησε. Κατάφερα να το ανοίξω άλλη μια φορά, του έκανα ενα factory recovery αλλα μια από τα ίδια. Πλέον, όπως και χτες ΔΕΝ ΜΠΟΡΕι να ανοίξει. Καμια βοήθεια ρε παιδιά??? Edited October 24, 2013 by echristop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αν έχεις την ROM, ξαναρίξτην από πάνω. Αλλιώς αν προλαβαίνεις το Paypal κάνε dispute και στείλτο πίσω. Και μην ξαναγοράσεις διπύρηνο στην τιμή των τετραπύρηνων και μάλιστα από Ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Οπως καταλαβαινεις το ερωτημα ειναι ρητορικο και κανεις δεν μπορει να σου απαντησει συγκεκριμενα. Ο καθενας θα προτεινει απο κατι, για τους δικους του λογους. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να διαβασεις τα threads και των 3 συσκευων και μετα να αποφασισεις αναλογα, αφου σταθμισεις τις απαιτησεις σου. Ο καθενας βαζει διαφορετικα κριτηρια στις επιλογες του :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλησπέρα, Αγόρασα και γω κινέζικό κινητό android star 9380 1Gb RAM. (αυτό εδώ) Το παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα. Του είχα φορτώσει ελάχιστες εφαρμογές, ωστόσο χτες ξαφνικά έφαγε ένα κόλλημα. Δεν ανταποκρίνονταν, και αναγκάστηκα να του βγάλω την μπαταρία. Απο τότε τίποτα, χτες όλη μέρα δεν έκανε boot. Προσπάθησα να το ανοίξω σε recovery mode, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερα τπτ. (σκέφτηκα οτι ίσως η μπαταρία του να έχει αδειάσει με τόση προσπάθεια να ανοίξει.) Το βράδυ το άφησα όλη μέρα στο φορτιστή. Το πρωί που ξαναπροσπάθησα, δια μαγείας άνοιξε, ωστόσο χωρίς ν του κάνω τίποτα μέσα σε 3 λεπτά ξανακόλλησε. Κατάφερα να το ανοίξω άλλη μια φορά, του έκανα ενα factory recovery αλλα μια από τα ίδια. Πλέον, όπως και χτες echristop@gmail.comνα ανοίξει. Καμια βοήθεια ρε παιδιά??? δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37351502&postcount=83 και αν δεν βοηθήσει κάνε ότι σου είπε ο φίλος στείλε πίσω και πάρε τα λεφτά σου από το paypal και δεν αγοράζουμε από ebay τηλέφωνα. Τόσα μαγαζιά είναι στο myphone από κίνα. :worry: Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echristop Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Γενικά δεν είμαι σχετικός με android, θα με βοηθήσετε λίγο με την ROM ??? Απο ότι καταλαβαίνω πρέπει να ξαναβάλω το firmware ??? Ε καλά τα λέτε.....καλα να τα πάθω!! Αλλα τώρα τι κάνουμε!!! Help!!! @Asterisd "Αν έχεις την ROM, ξαναρίξτην από πάνω???" Λίγη βοήθεια ρε παιδιά!!! Υπάρχει κάποιος οδηγός??? Απο δω http://www.needrom.com/mobile/star-s9380/ κατεβάζω το Flashtool και μετά??? Edited October 24, 2013 by echristop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Οκ αυτο το ξερω απλα μεσα απο την κουβεντα και την συγκριση με αλλους συναντας πραγματα που δεν ειχες σκεφτει...οποτε καλυτερα πολλες αποψεις παρα μια!!!!! Σας ακουω φιλαρακια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ισως να ειμαι εκτος ενοτητας, αλλα δεν ξερω που να ρωτησω. Θα ηθελα την βοηθεια φίλου που του εχει ξανατυχει κατι παρομοιο. Σε απαντηση παραγγελειας μου απο κινα για εξαρτημα κινητου, ελαβα αυτη την απαντηση. ........This message is specially to remind you this small item is for our factory special promotion, it will send immediately through China Post Air Mail or Hongkong Post Air Mail, but without tracking number. If you do not mind, it will send without tracking number; if you must need tracking number, kindly vist and choose this order: http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-Tracking-Number-.....-Mobile-Phone-GPS-MP3-MP4/718230_1346701762.html We are waiting for your early response to confirm. If any question, kindly let us know, we will reply to you as soon as possible. Thanks & Best Regards, Τι θελει να πει ο ποιητης? :blink: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ο ποιητής θέλει να πει οτι ετοιμάζεται να σου ταχυδρομήσει απλό φάκελο/δεμα. Αν θέλεις "συστημένο" (με αριθμό/tracking), πρεπει να το πληρώσεις ($1.98) στο link που σου έδωσε... Κάντο για πρόσθετη σιγουριά (1,50 ευρώ είναι...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μία ερώτηση, σε όλες τις αρχικές οθόνες επάνω επάνω εμφανίζεται η μπάρα γιά αναζήτηση του google. Γίνεται να την αφαιρέσω ;; (Το τηλ.είναι HAIER W910 4.0.4) :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μία ερώτηση, σε όλες τις αρχικές οθόνες επάνω επάνω εμφανίζεται η μπάρα γιά αναζήτηση του google. Γίνεται να την αφαιρέσω ;; (Το τηλ.είναι HAIER W910 4.0.4) :blink: Απλα πατα παρατεταμενα επανω της και οδηγησε την στο επανω μερος της οθονης πανω στο Χ που θα εμφανιστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ο ποιητής θέλει να πει οτι ετοιμάζεται να σου ταχυδρομήσει απλό φάκελο/δεμα. Αν θέλεις "συστημένο" (με αριθμό/tracking), πρεπει να το πληρώσεις ($1.98) στο link που σου έδωσε... Κάντο για πρόσθετη σιγουριά (1,50 ευρώ είναι...) Σε ευχαριστω φιλε μου. :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Απλα πατα παρατεταμενα επανω της και οδηγησε την στο επανω μερος της οθονης πανω στο Χ που θα εμφανιστει... Το έκανα πιό μπροστά φίλε μου, αλλά με την παρατεταμμένη πίεση αντί να το πάει στον κάδο όπως τις άλλες συντομεύσεις, ανοίγει σελίδα γιά να πληκτρολογήσεις διεύθυνση ... :confused: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Νομιζω οτι στον στοκ launcher δε σβήνει η μπαρα αναζήτησης με παρατεταμένο πατημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmitselos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μετά από 2 μήνες χρήσης του THL W8 Βeyond είπα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου... Κόστος αγοράς περίπου 195 ευρώ. Τα θετικά Ομορφο κινητό με παρα πολύ καλή οθόνη. Κορυφαία εικόνα και ποιότητα Video. Κορυφαίες κάμερες ( για κινητο ) , με γρηγορη ανταποκριση. Μπαταρια που διαρκει γυρω στις 1,5 με δυο μερες οταν χρησιμοποιεις συνεχεια τα application ή το ιντερνετ. Κανένα πρόβλημα με το google play και εγκατεστημενα ήδη τα ελληνικά μέσα. Κανένα πρόβλημα με κάποιο application μεχρι στιγμής. Άριστη λειτουργία wifi. Τα αρνητικά "κρασαρίσματα"- "παγώνει" το τηλέφωνο καθε μία με δυο μέρες και κάνει επανεκίνηση μόνο του. Κακή ποιότητα ήχου με ότι ακουστικά και αν δοκίμασα ( ο ήχος απο ένα Lg των 80 ευρω είναι σημαντικά καλυτερος) Το GPS δεν δουλεύει με τίποτα και δεν έχω ιδέα αν με rootαρισμα και νέα rom θα δουλέψει. Κατι λύσεις που βρηκα σε forum για τα YGPS και EPO δεν δουλεψανε σε έμενα. Συνολική εντύπωση. "Περνάει" την βάση. Είναι ενοχλητικό να έχεις features που δεν λειτουργούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ZOPO ZP980 16Gb από banggood στα 270$ http://www.banggood.com/ZOPO-ZP980-5_0-Inch-1920x1080P-Android-4_2-Quad-Core-Android-Phone-p-72012.html?utm_design=1&utm_source=emarsys&utm_medium=Promotion1025_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=xuxu&emst=r0PlTCknrl_21880_698885_10 και pandawill 190$ http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=friday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μήπως γνωρίζει κανένας αυτό : http://www.focalprice.com/MH0829R/Timmy_E128_4.5_Capacitive_854x480_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572_1.2GHz_512MB.html ή τουλάχιστον τι γνώμη έχουν οι ειδήμονες σε σχέση δυνατοτήτων και τιμής;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiskav Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλησπερα σε ολους!!! Μου ηρθε πριν 2 μερες το κινητο που αγορασα απο Κινα : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=171121144195 και δεν μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστή για μεταφορα αρχειων απο την μνημη του τηλεφώνου και την καρτα sd που εχω μεσα . Ειναι απομιμηση του Samsung S4 .Το συνδεω με το usb στον Η/Υ και καμια ανταποκριση !!!!! Υπαρχει καποιος τροπος να το βλεπει σαν συσκευη αποθηκευσης ή κατι αλλο !!!! Ευχαριστώ εκ των προτερων οσους φιλους βοηθησουν!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ZOPO ZP980 16Gb από banggood στα 270$ http://www.banggood.com/ZOPO-ZP980-5_0-Inch-1920x1080P-Android-4_2-Quad-Core-Android-Phone-p-72012.html?utm_design=1&utm_source=emarsys&utm_medium=Promotion1025_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=xuxu&emst=r0PlTCknrl_21880_698885_10 και pandawill 190$ http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=friday Το θέμα είναι ότι το pandawill θα δώσει μόνο 5 σε αυτή τη τιμή... όποιος προλάβει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μήπως γνωρίζει κανένας αυτό : http://www.focalprice.com/MH0829R/Timmy_E128_4.5_Capacitive_854x480_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572_1.2GHz_512MB.html ή τουλάχιστον τι γνώμη έχουν οι ειδήμονες σε σχέση δυνατοτήτων και τιμής;;; Προτιμησε αυτο http://geekbuying.com/Search/?keyword=mpai+s720 για 8$ παραπανω.Ουσιαστικα ειναι το ιδιο κινητο απο πιο αξιοπιστο σαιτ με μεγαλυτερη μπαταρια (2500 vs 1800 mAh).Λενε πολυ καλα λογια στο θεμα που υπαρχει για το συγκεκριμενο μοντελο Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 [...] Τα αρνητικά "κρασαρίσματα"- "παγώνει" το τηλέφωνο καθε μία με δυο μέρες και κάνει επανεκίνηση μόνο του. Κακή ποιότητα ήχου με ότι ακουστικά και αν δοκίμασα ( ο ήχος απο ένα Lg των 80 ευρω είναι σημαντικά καλυτερος) Το GPS δεν δουλεύει με τίποτα και δεν έχω ιδέα αν με rootαρισμα και νέα rom θα δουλέψει. Κατι λύσεις που βρηκα σε forum για τα YGPS και EPO δεν δουλεψανε σε έμενα[...]. Έχοντας δουλέψει κι αυτό αλλά έχοντας ο ίδιος κ το απλό W8 που είναι το ίδιο με μερικές αλλαγές 1. τι εννοείς κρασαρισματα κ παγώνει; το πιθανότερο φταίει κάποια εφαρμογή που χεις βάλει. πιο firmware έχεις; 2. δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, κι ακουω πάρα πολλές ώρες τη μέρα μουσική απ το κινητό με ακριβά ακουστικά sennheiser. ούτε ανέφερε κανεις με το beyond κατι τέτοιο.. 3. Το GPS αν το ρυθμίσεις σωστά με το fastergps και agps και epo, κλειδώνει σ ένα λεπτό χωρίς ίντερνετ, με πάρα πολύ καλή ακρίβεια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Προτιμησε αυτο http://geekbuying.com/Search/?keyword=mpai+s720 για 8$ παραπανω.Ουσιαστικα ειναι το ιδιο κινητο απο πιο αξιοπιστο σαιτ με μεγαλυτερη μπαταρια (2500 vs 1800 mAh).Λενε πολυ καλα λογια στο θεμα που υπαρχει για το συγκεκριμενο μοντελο Φίλε μου το ένα πλεονεκτεί σε μπαταρία, το άλλο σε ανάλυση, λίγο στις διαστάσεις και έχει καλύτερη φωτογραφική μπροστά. Όσο γιά τα τα site, θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη γνώμη, γιατί ψωνίζω χρόνια από το focalprice χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Φίλε μου το ένα πλεονεκτεί σε μπαταρία, το άλλο σε ανάλυση, λίγο στις διαστάσεις και έχει καλύτερη φωτογραφική μπροστά. Όσο γιά τα τα site, θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη γνώμη, γιατί ψωνίζω χρόνια από το focalprice χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Φυσικά και το focal είναι αξιόπιστο site και εν θα φέρω αντίρρηση εκεί... στο κινητό όμως :worry: γιατί δεν πας σε κάποιο που μπορείς να βρεις έστω την σελίδα του κατασκευαστή... την stock ρομ ή και κάποιο firmware update στο μέλλον. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Φίλε μου το ένα πλεονεκτεί σε μπαταρία, το άλλο σε ανάλυση, λίγο στις διαστάσεις και έχει καλύτερη φωτογραφική μπροστά. Όσο γιά τα τα site, θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη γνώμη, γιατί ψωνίζω χρόνια από το focalprice χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Το κινητο που κοιτας ειναι το mpai s720 με άλλο όνομα, τα χαρακτηριστικά τους έιναι ίδια κι είναι όπως τα γραφει το focalprice περίπου (η κάμερα είναι 2ΜΡ με interpolation στα 5, και ο mtk6572 τρέχει στα 1.3. κι οχι στα 1.2. Η μπαταρία ειναι 1800 κι ας λένε αλοι 2100 ή 2500) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts