Jump to content

Αποστολή λουλουδιών

beton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να στείλω λουλούδια (για τη γιορτή της) σε κάποια κοπέλα η οποία είναι κάτι παραπάνω από φίλη αλλά δεν της έχω πει ακόμα το τι νιώθω (κάτι που σκοπέυω να κάνω σύντομα).

Τι μου προτείνετε να στείλω; :o

Ιδιαίτερα χρήσιμες θα ήταν οι γυναικείες συμβουλές.

• Απαντήσεις 63
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (12 Αύγ. 2004 , 21:34)

Εγώ πάντα τριαντάφυλλα κόκκινα στελνω. Πολλά στον αριθμό (τουλαχιστον 50).

Ο κλασσικός ο έλληνας. :p

Gia sou bayern7 kouvarda :p

Egw pantws tha pigaina se ena megaaaalo anthopwlio file beton,pou tha evlepa oti einai psagmeno kai oti exei orees kopeles os politries kai tha tis rotousa!

Edw den einai to katallilo meros gia idees :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αν δεν έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να της αρέσει ιδιαίτερα, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τη δοκιμασμένη λύση με τα τριαντάφυλλα που έχει ήδη προταθεί. Εξάλλου η χειρονομία είναι που μετράει.
Who cares?... It won't work anyway!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος beton (12 Αύγ. 2004 , 21:22)

Θέλω να στείλω λουλούδια (για τη γιορτή της) σε κάποια κοπέλα η οποία είναι κάτι παραπάνω από φίλη αλλά δεν της έχω πει ακόμα το τι νιώθω (κάτι που σκοπέυω να κάνω σύντομα).

Τι μου προτείνετε να στείλω; :o

Ιδιαίτερα χρήσιμες θα ήταν οι γυναικείες συμβουλές.

Κόκκινα τριαντάφυλλα. Κοίτα εδώ http://www.red-rose.gr

Διάλεξε το Red rose Box 19 τριαντάφυλλα (41 Ευρώ) , είναι άριστης ποιότητας και πολύ εντυπωσιακή η συσκευασία. (Σε όμορφο κουτί , όχι ζελατίνες και μαμακίες) . :up: :D

Εχω χρησιμοποιήσει το site αυτό αρκετές φορές και ήταν πάντα άριστα τα τριαντάφυλλα (μεγάλα και φρέσκα). Highly recommended. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Δεν είναι ανάγκη να είναι μόνο τριαντάφυλλα... :whistle:

Ούτε είναι ανάγκη να στείλεις 50 και βάλε! :wacko: :blink:

Πήγαινε σε ένα ανθοπωλείο και πες τους να σου φτιάξουν ένα μεγάλο και όμορφο μπουκέτο. Είναι ειδικοί και ξέρουν... Για το πόσο θα σου κοστίσει θα το αποφασίσεις εσυ ;)

Και πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν να πήγαινες ΕΣΥ να της τα δώσεις! :cool:

Είναι μια πολύ καλή συγκυρία για να γίνει αυτό που θες! ;)

Ειδικά αν τα αισθήματα της για σένα είναι αμοιβαία! :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι μια λύση, δοκιμασμένη αλλά και συνηθισμένη. :)

Αν μου έστελναν εμένα, θα προτιμούσα έναν ωραίο συνδιασμό λευκών και κόκκινων τριαντάφυλλων (μπουμπούκια), λίλιουμ, γυψοφίλης και φτέρης. Όλα αυτά, δεμένα με μια όμορφη και πλούσια κορδέλλα κι ένα πρωτότυπο περιτύλιγμα από χαρτί ή ύφασμα (ειδικό για το ντύσιμο των μπουκέτων). :happy: :o

Καλό θα είναι, το μπουκέτο να ακολουθείται από μια ευχητήρια καρτούλα, διαλεγμένη ειδικά για την περίσταση.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ψάξεις αρκετά σε κάποιο ανάλογο μαγαζί. :rolleyes:

Βέβαια, μπορείς να συμβιβαστείς και με τις απλές καρτούλες που δίνουν στα ανθοπωλεία. :)

Μπορείς να διαλέξεις την σύνθεση του μπουκέτου σου, βάσει της ερμηνείας του κάθε λουλουδιού, μιας και κάθε λουλουδάκι σημαίνει και κάτι. Μόνο που πολύ φοβάμαι πως η κοπέλα δεν θα 'πιάσει' το νόημα. :worry:

Το μικρότερο ποσό που μπορείς να δαπανήσεις αν είστε στην ίδια πόλη, είναι περί των 25€-30€, τουλάχιστον.

Αν είναι σε άλλη πόλη, 30€-40€ μαζί με τα μεταφορικά. :blink:

Η τιμή εξαρτάται από τη σύνθεση, την περιοχή που βρίσκεται το ανθοπωλείο και από την μεταφορική εταιρία που συνεργάζεται. :)

Καλά με 30 Ευρώ παίρνεις απίστευτο μπουκέτο! Μπορούν να σου φτιάξουν παπάδες!!

Εγώ εδώ και με 15Ε και ήταν ποίηση!! ;)

Αααααααααχχχχ παλιές εποχές... :whistle: :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (13 Αύγ. 2004 , 11:41)

Καλό θα είναι, το μπουκέτο να ακολουθείται από μια ευχητήρια καρτούλα, διαλεγμένη ειδικά για την περίσταση.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ψάξεις αρκετά σε κάποιο ανάλογο μαγαζί. :rolleyes:

Βέβαια, μπορείς να συμβιβαστείς και με τις απλές καρτούλες που δίνουν στα ανθοπωλεία. :)

Δλδ δεν μετράει να το έχεις γράψει εσύ. Εγώ πάντως γράφω κάτι δικό μου που ταιριάζει σε κάθε κοπέλα.

Νομίζω έχει περισσότερη αξία από το τυποποιημένο.

Λάθος κάνω; :(

Και πάντα όσο πιο πολλά είναι τόσο πιο πολύ σας αρέσει, γιατί ξέρετε ότι ο άλλος έβαθε βαθιά το χέρι στη τσέπη. :p :cry:

Παίζει ρόλο και η "συσκευασία", αλλά όσο εντυπωσιακή και να είναι άλλο ένα λουλούδι και άλλο μια αγκαλιά. Έτσι το βλέπω με το αντρικό μου μυαλό. :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (13 Αύγ. 2004 , 11:44)

Καλά με 30 Ευρώ παίρνεις απίστευτο μπουκέτο! Μπορούν να σου φτιάξουν παπάδες!!

Εγώ εδώ και με 15Ε και ήταν ποίηση!! ;)

Αααααααααχχχχ παλιές εποχές... :whistle: :)

Από πότε έχεις να στείλεις;; :p :whistle: :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (13 Αύγ. 2004 , 15:47)

Από πότε έχεις να στείλεις;; :p :whistle: :lol:

Από τότε που χώρισα... :lol: :lol: :lol: :lol:

Πάντος ναι! Έχω καιρό να στείλω! Ένα χρόνο και κάτι :rolleyes:

πηγαινε σε ενα ανθοπωλειο και διαλεξε κατι προτοτυπο,

ασε τα 30φυλλα για τους :whistle: :whistle: :whistle:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Bayern7,

Πώς σου ήρθε αυτό; :rolleyes: :p

Μάλλον δεν έχεις αγοράσει ποτέ καρτούλα, ε; :p

Φυσικά και θα γράψεις κάτι δικό σου. Αλλιώς δεν έχει αξία. :)

Αλλά αλλιώς είναι να το γράψεις πάνω σε μια απλή λευκή κάρτα των 7,5Χ4,5

και αλλιώς είναι να το γράψεις σε μια κάρτα από όμορφο χαρτί, με όμορφο design που να σε εκφράζει φυσικά.

Μια κοπέλα αυτό θα το εκτίμησει, όσο και αν συγκινηθεί από το περιεχόμενο της κάρτας,

δεν θα περάσει απαρατήρητη η προσεγμένη κίνηση ακόμα και σε κάτι τόσο απλό αλλά σημαντικό.

Δεν θα μοιάζει φτωχό το σύνολο της κίνησης... :happy:

Για να μην τα πολυλογώ...

Είναι μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού της γοητείας που όταν ο σκοπός σου είναι να κατακτήσεις την καρδούλα κάποιου,

θες όλα να είναι άψογα και να εναρμονίζονται με την επιθυμία σου για τον άνθρωπο που προσπαθείς να σαγηνέψεις.

Γιατί στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μια απλή κίνηση ευγένιας και τυπικότητας

αλλά η προσπάθεια εκδήλωσης συναισθημάτων και αυτό θα πρέπει να γίνει με τον πιο ιδανικό τρόπο. :happy: http://www.plentpak.com/smileys/heartbeat.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (13 Αύγ. 2004 , 17:16)

Bayern7,

και αλλιώς είναι να το γράψεις σε μια κάρτα από όμορφο χαρτί, με όμορφο design που να σε εκφράζει φυσικά.

Μια κοπέλα αυτό θα το εκτίμησει, όσο και αν συγκινηθεί από το περιεχόμενο της κάρτας,

δεν θα περάσει απαρατήρητη η προσεγμένη κίνηση ακόμα και σε κάτι τόσο απλό αλλά σημαντικό.

Είναι μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού της γοητείας που όταν ο σκοπός σου είναι να κατακτήσεις την καρδούλα κάποιου,

θες όλα να είναι άψογα και να εναρμονίζονται με την επιθυμία σου για τον άνθρωπο που προσπαθείς να σαγηνέψεις.

Γιατί στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μια απλή κίνηση ευγένιας και τυπικότητας

αλλά η προσπάθεια εκδήλωσης συναισθημάτων και αυτό θα πρέπει να γίνει με τον πιο ιδανικό τρόπο. :happy: http://www.plentpak.com/smileys/heartbeat.gif

Egw pantos den stelnw sixna louloudia..to theorw poli sinithismeno.kalitera na stilw ena forema :p

Το έχει σκεφτεί, το έχει Σ Κ Η Ν Ο Θ Ε Τ Η Σ Ε Ι.

Αλλά έχει δίκιο

Μην τσιγκουνευτείς μαν ούτε στα € ούτε και στο γούστο αν θέλεις σου δείξει όλα της τα αισθήματα

Bayern7,

Γμτ! Τώρα πρέπει να τρέχουμε και για καρτούλες και μαλακιούλες. :lol:

Δεν σας φτάνουν τα λουλούδια και τα δώρα τα θέλετε και όπως τα θέλετε. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (13 Αύγ. 2004 , 15:46)

Δλδ δεν μετράει να το έχεις γράψει εσύ. Εγώ πάντως γράφω κάτι δικό μου που ταιριάζει σε κάθε κοπέλα.

Νομίζω έχει περισσότερη αξία από το τυποποιημένο.

Λάθος κάνω; :(

Εννοείται πως είναι καλύτερα όταν έχεις γράψει κάτι δικό σου εσύ! ;)

4-5 στίχοι σε ένα χαρτάκι είναι κατα πολύ καλύτερο από μια τυποποιημένη καρτούλα... Τα λουλούδια κάποια στιγμή θα μαραθούν,το χαρτάκι όμως θα παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο(και στην καρδιά) :) ;)

Δοκιμασμένο... ;) :cool:

Το "κακό" είναι ότι βρίσκομαι σε άλλη πόλη αυτή τη στιγμή οπότε δε γίνεται να τα δώσω εγώ ο ίδιος.

Επίσης, από ότι είδα το redrose παραμένει κλειστό αυτές τις ημέρες!

Μάλλον θα επισκευθώ κάποιο ανθωπωλείο. Στην Αθήνα τι προτείνετε; Καμιά γνωστή αλυσίδα (και αν ναι ποιά) ή συνοικιακό;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος beton (14 Αύγ. 2004 , 18:02)

Το "κακό" είναι ότι βρίσκομαι σε άλλη πόλη αυτή τη στιγμή οπότε δε γίνεται να τα δώσω εγώ ο ίδιος.

Μάλλον θα επισκευθώ κάποιο ανθωπωλείο. Στην Αθήνα τι προτείνετε; Καμιά γνωστή αλυσίδα (και αν ναι ποιά) ή συνοικιακό;

Χμμ.. για κοίτα εδώ http://www.flowers.gr .Επίσης ανθοπωλείο καλό που κάνει αποστολές, καλή ποιότητα , το έχω χρησιμοποιήσει και αυτό.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αφού αναφέρουμε sites κοιτάξτε και το παρακάτω,έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία:

http://www.open24.gr/store_118/

Ta sites gia tin apostoli louloudiwn se allh polh einai polh kalh fash!

Ena apo ta omorfa pou mas prosferei i texnologia :)

αληθεια η interflora δεν λεει τιποτα?σημερα εφτιαξα μια πανεμορφη ανθοδεσμη και την προσφερα στην κοπελα μου και μετα απο καποιες ωρες χωρισαμε...συγνωμη για το ασχετο ποστ αλλα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (18 Αύγ. 2004 , 01:35)

αληθεια η interflora δεν λεει τιποτα?σημερα εφτιαξα μια πανεμορφη ανθοδεσμη και την προσφερα στην κοπελα μου και μετα απο καποιες ωρες χωρισαμε...συγνωμη για το ασχετο ποστ αλλα...

:blink:

Τι είπες τώρα ρε μεγάλε!!! Πωωωωωωω :o

Πίκρα! Ελπίζω να τα ξαναβρείτε! Εφόσον βέβαια θέλεις και είναι εφικτό!

Η Interflora δεν είναι εταιρία.Είναι ο σύνδεσμος που είναι όλα τα ανθοπωλεία εγγεγραμένα σαν μέλη. Σαν τους συνεταιρισμούς ένα πράγμα... ;)

Θα σε συμβούλευα να μην κάνεις τπτ συνιθησμένο. Ψάξε να μάθεις ποιό είναι το αγαπημένο της λουλούδι και να της πάρεις αυτό. Και μην ακούσεις καμιά πωλήτρια κανέναν πωλητή για το πόσα πρέπει να πάρεις. Αυτοί θα σου πουν οτι πρέπει να πάρεις 3 αν είναι αυτό, 4 αν είναι το άλλο και βλακείες. Πάρε όσα γουστάρεις. Τώρα αν το αγαπημένο της είναι το τριαντάφυλλο, μην πας στα κόκκινα...κλισέ...προτίμησε ροζ σε συνδιασμό με λευκά και κίτρινα και αν είσαι και τυχερός μπορεί να βρεις και τα ασπρα-μπλε όπως έχουμε εμείς εδώ σε έναν. (τρυαντάφυλλο που καθώς μεγαλώνει ρίχνουν μελάνι απο στυλό μπλε). Πανέμορφο!

Πάντως ότι και να διαλέξεις κάντο με αγάπη...αυτό και μόνο θα κάνει την ανθοδέσμη πανέμορφη

Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος beton (14 Αύγ. 2004 , 18:02)

επειδή έχω στείλει λουλούδια στην επαρχία :whistle: (μια ανθοδέσμη τελεια :rolleyes: )

αναγκαστικά θα σου δείξουν στο ανθοπωλείο τι μπορείς να στείλεις (διοτι θα πρεπει να ειναι κατι που να εχει και το ανθοπωλειο και της εκει πόλης )..έχουν βιβλίο με ανθοσυνθεσεις , ανθοδεσμες κτλ :cool:

αναλογα με το τι ποσο θα διαθεσεις θα σου δειξουν και τα αναλογα ;)

τώρα αν σε περίπτωση δεν υπαρχει ανθοπωλειο με Interflora π.χ και εχει σε κοντινη πολη κτλ θα πληρωσεις επιπλεον 25€ για μεταφορικα , που δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερο προβλημα :)