Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λες δηλαδή μανίσια 4.0.4 χωρίς root, σωστά;

φυσικα root για να πεταξεις ολα τα αχρηστα και να αφησεις τα τελειως απαραιτητα, βεβαια

αναλογα τι χρηση κανει η μαμα σου γιατι αν ειναι σαν κι μενα που χρησιμοποιω το κινητο

στο επαρκον τοτε προσεχε τι θα βγαλεις

φυσικα δεν αφηνεις εφαρμογη facebook απλα μπαινει απο τον εκαστοτε browser, εγω χρησιμοποιω τον dolfin

Edited by p3nny
This is Sparta!!!:nagger:

ειναι στο αυτοματο

δεν μπορω να το αλλαξω

το γυρισα σε 2g και θα το αφησω αρκετες μερες για να δουμε εαν συνεχιστει το προβλημα ή σταματησει

Συμφορουμίτες, βοήθεια!

Προσπάθησα να φλασάρω με Flashtool την επίσημη 4.1.B.0.587 και η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται ποτέ επιτυχώς, με αποτέλεσμα το κινητό μάλλον να έγινε μπρίκι (μετά το λογότυπο της Sony, εμφανίζει αμέσως ένα εικονίδιο τρίγωνης πινακίδας με κίτρινο θαυμαστικό και κλείνει).

Το Flashtool είναι στην τελευταία έκδοση 0.9.16.0, το αρχείο FTF το κατέβασα από εδώ (έκδοση "MT11i 4.1.B.0.587 Central Europe 1, CDF-1254-9708" με ελεγμένο MD5 checksum).

Υπάρχει λύση...; :(

EDIT: Μάλλον false alarm παιδιά. Δοκίμασα σε άλλο PC, με την ίδια έκδοση Flashtool αλλά διαφορετικής έκδοσης FTF (MT11i 4.1.B.0.431 Central Europe 1, CDF-1254-9708). Το φλασάρισμα ολοκληρώθηκε επιτυχώς, το κινητό άνοιξε και όλα φαίνονται ΟΚ προς το παρόν!

Edited by zxr

Συμφορουμίτες, βοήθεια!

Προσπάθησα να φλασάρω με Flashtool την επίσημη 4.1.B.0.587 και η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται ποτέ επιτυχώς, με αποτέλεσμα το κινητό μάλλον να έγινε μπρίκι (μετά το λογότυπο της Sony, εμφανίζει αμέσως ένα εικονίδιο τρίγωνης πινακίδας με κίτρινο θαυμαστικό και κλείνει).

Το Flashtool είναι στην τελευταία έκδοση 0.9.16.0, το αρχείο FTF το κατέβασα από εδώ (έκδοση "MT11i 4.1.B.0.587 Central Europe 1, CDF-1254-9708" με ελεγμένο MD5 checksum).

Υπάρχει λύση...; :(

EDIT: Μάλλον false alarm παιδιά. Δοκίμασα σε άλλο PC, με την ίδια έκδοση Flashtool αλλά διαφορετικής έκδοσης FTF (MT11i 4.1.B.0.431 Central Europe 1, CDF-1254-9708). Το φλασάρισμα ολοκληρώθηκε επιτυχώς, το κινητό άνοιξε και όλα φαίνονται ΟΚ προς το παρόν!

κατι εκανες λαθος, ξανα προσπαθησε .. .......

.......αφου ανοιξε ολα καλα πηγαν

Edited by p3nny

Ανοιγω το SEUS και δεν βρισκω το experia neov ουτε σαν MT11i γνωριζει καποιος τι συμβαινει?
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν τη συσκευή και χρησιμοποιούν τον dolphin browser για πλοήγηση. Σας crashάρει συχνά? Εμένα με πετάει έξω και κλείνει πολλές φορές σε σημείο να γίνεται πολύ ενοχλητικό. Ειδικά αν είναι βαριά η σελίδα που πάω να ανοίξω μπορεί να μην τα καταφέρω και ποτέ!

Τον dolphin browser mini έχω και δουλεύει απροβλημάτιστα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπερα παιδες.

εχω ενα προβλημα,το οποιο το εχω παραθεσει και παλιοτερα,αλλα ηλπιζα οτι θα διορθωνοταν με ανταλλακτικο.

το προβλημα ειναι το εξης.

οταν γινοταν κληση,ειτε με καλουσαν,ειτε καλουσα, μαυριζε η οθονη σα να ακουμπουσα το αυτι μου στο ακουστικο και μετα τις πιο πολλες φορες δεν επανερχοταν εαν δεν τερματιζε ο συνομιλητης την κληση.

υπεθεσα οτι ειχε προβλημα ο αισθητηρας,ο οποιος ειναι πανω στο digitizer.

μου ηρθε σημερα καινουργιο digitizer,αλλα μου κανει τα ιδια κολπα.

περασα την Xperia Ultimate HD 2.0.3 μηπως και διορθωνοταν το θεμα,αλλα τζιφος..

Καμια ιδεα?

Edited by webassasin

Κάποια σταθερή ρομ σε kitkat παίζει?

kitkat στο neo V? θ αστειευεσαι μαλλον, το κινητακι αυτο στη εποχη του

ηταν κορυφη ολοι το ειχαμε αγαπησει, αλλα με το περασμα του χρονου

δεν γινεται να εχεις τοσες εφαρμογες οσες ειχαμε τοτε κολαει πολυ, εγω μονο

την μαμισια του εχω και με λιγες εφαρμογες τις πιο απαραιτητες σαν δευτερο

κινητο και ειναι μια χαρα, απο εκει και περα το παρατας περασε η εποχη του

πια με λιγες εφαρμογες παρα πανω κολαει πολυ και οσες ρομ και να του

εβαλα καμια σαν την μαμισια

Έχω βαρεθεί την ics , θα του έχω λίγες εφαρμογές επάνω , Ποια μου προτείνεις σε kitkat?

κι εγω την ειχα βαρεθει την ICS και γι αυτο εβαλα ολες οσες εχουν βγει για το neo V αλλα τελικα γυρισα σ αυτη γιατι ολες κολουσαν, επειδη

το neo V εχει λιγη εσωτερικη μνημη γι αυτο γινεται αυτο, πρεπει να το αφησεις με την μαμισια και με λιγες εφαρμογες και με την εφαρμογη greenify για να παγωνεις οσες δεν θελεις και εισαι αρχοντας, οσο για την κιτκατ δεν θα σου προτεινα καμια

Από custom Jelly Bean με Fusion kernel μπορώ να περάσω έτσι χύμα στην τελευταία official ICS ή θέλει τίποτα προετοιμασίες για να μην χάσω ΙΜΕΙ, baseband κτλ; Officialy unlocked bootloader.

Έβαλα την ics 587 αλλά δεν μου συγχρονίζει τις επαφές από gmail. Παίζει κάποιο γνωστό πρόβλημα ή μήπως φταίει ότι χρησιμοποίησα και ένα bloatware remover; Μήπως αφαίρεσε κάτι που δεν έπρεπε; Edited by mindtrapper

καλα εκανα εγω τον νοεμβριο που το πουλησα 100 ευρω και υσηχασα και εδωσα και το mini 15st στα 80 και πηρα την Ζετα που ουτε κολαει ουτε τιποτα

Καλησπερα

Σημερα αγορασα ενα κινητο απο χερι και εχω καποια προβληματα θα ηθελα την βοηθεια καποιον ειδικων! οποιος ξερει κ μπορει πραγματατικα να με βοηθησει ας στηλει εδω!η στο inbox μου!

Ευχαριστω για την κατανοηση!! (για αυτους που την εχουν )

θα ηθελα να περασω την ποιο νεα εκδοση android στο κινητο γιατι εχω προβληματα στην δικια του εκδοση! ποιος ξερει να βοηθησει??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

θα ηθελα να περασω την ποιο νεα εκδοση android στο κινητο γιατι εχω προβληματα στην δικια του εκδοση! ποιος ξερει να βοηθησει??

Μέχρι τη 4.0.4 πάει παραπάνω όχι!.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ξανα περνα την ιδια αλλη δεν υπαρχει στο neo V

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα

Σημερα αγορασα ενα κινητο απο χερι και εχω καποια προβληματα θα ηθελα την βοηθεια καποιον ειδικων! οποιος ξερει κ μπορει πραγματατικα να με βοηθησει ας στηλει εδω!η στο inbox μου!

Ευχαριστω για την κατανοηση!! (για αυτους που την εχουν )

στειλε μου π.μ. και πες μου τι προβλημα εχεις

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβαλα την ics 587 αλλά δεν μου συγχρονίζει τις επαφές από gmail. Παίζει κάποιο γνωστό πρόβλημα ή μήπως φταίει ότι χρησιμοποίησα και ένα bloatware remover; Μήπως αφαίρεσε κάτι που δεν έπρεπε;

ανοιγεις το wifi και ενεργοποιεις τον συγχρονισμο των επαφων απο τις ρυθμισεις/λογαριασμοι και συγχρονισμος κι ολα οκ

θα το πουλησω και εγω μου φενεται αν ειναι πατατα!!αμεσα

Είναι κινητό 2,5 ετών. Δεν ξέρω τί απαιτήσεις μπορεί να έχεις από ένα πλέον παρωχημένο κινητό. Θα σε συμβούλευα να βάλεις Andriod 2.3.4 και όχι 4.0.4, γιατί βαραίνει πολύ. Επίσης θα πρέπει να μην εγκαταστήσεις σχεδόν τίποτε (px. Facebook app...) γιατί θα κολλήσει το σύμπαν από αυτές τις σύγχρονες, βαριές εφαρμογές.

Για να παίρνεις τηλέφωνα, να βγάζεις φωτο, ιντερνετ μέ τον ενσωματωμενο browser και 1-2 ακόμη πραγματάκια, θα είσαι αποδεκτά. Αν περιμένεις επιδόσεις Samsung Galaxy s5 ή Xperia Z1... πούλα το τώρα...

Είναι κινητό 2,5 ετών. Δεν ξέρω τί απαιτήσεις μπορεί να έχεις από ένα πλέον παρωχημένο κινητό. Θα σε συμβούλευα να βάλεις Andriod 2.3.4 και όχι 4.0.4, γιατί βαραίνει πολύ. Επίσης θα πρέπει να μην εγκαταστήσεις σχεδόν τίποτε (px. Facebook app...) γιατί θα κολλήσει το σύμπαν από αυτές τις σύγχρονες, βαριές εφαρμογές.

Για να παίρνεις τηλέφωνα, να βγάζεις φωτο, ιντερνετ μέ τον ενσωματωμενο browser και 1-2 ακόμη πραγματάκια, θα είσαι αποδεκτά. Αν περιμένεις επιδόσεις Samsung Galaxy s5 ή Xperia Z1... πούλα το τώρα...

εχει δικιο ο Νικος μονο για να παιρνεις τηλεφωνο ειναι πια το Neo V Και να βγαζεις φωτογραφιες για τπτ αλλο, εγω που το εχω για δευτερο πια γιατι δεν το κριβω ειναι το αγαπημενο μου αλλα εχει μεινει πισω στις απαιτησεις των εφαρμογων πια και λογικα γιατι εχει πολυ μικρη εσωτερικη μνημη, παει μια χαρα μονο για κλησεις το εχω και αντε καμια φωτογραφια και κανα δυο εφαρμογες ακομα φυσικα ροοταρισμενο και πεταμα ολες οι αχρηστες εφαρμογες

θα το πουλησω και εγω μου φενεται αν ειναι πατατα!!αμεσα

εχει δικιο ο Νικος μονο για να παιρνεις τηλεφωνο ειναι πια το Neo V Και να βγαζεις φωτογραφιες για τπτ αλλο, εγω που το εχω για δευτερο πια γιατι δεν το κριβω ειναι το αγαπημενο μου αλλα εχει μεινει πισω στις απαιτησεις των εφαρμογων πια και λογικα γιατι εχει πολυ μικρη εσωτερικη μνημη, παει μια χαρα μονο για κλησεις το εχω και αντε καμια φωτογραφια και κανα δυο εφαρμογες ακομα φυσικα ροοταρισμενο και πεταμα ολες οι αχρηστες εφαρμογες

Εγώ πάλι το πήρα πρόσφατα από την αδερφή μου η οποία πήγε σε καινούργιο κινέζικο και την έχω καταβρεί να το πειράζω. Προφανώς και δεν είναι το κινητό για πολλά πολλά και θέλει προσοχή μην βάλεις καμιά εφαρμογή βαρύδι (Facebook φτου φτου) αλλά με λίγο αγάπη όλα γίνονται.

1. Pureness 14 SP1 (4.0.4 custom. Δοκίμασα και την stock αλλά ήθελα toggles στα notifications και κάτι άλλα πράγματα οπότε συμβιβάστηκα)

2. Lupus kernel

3. Link2SD αγορασμένο (ρίχνεις όλες τις εφαρμογές στην SD και με την τελευταία έκδοση ακόμα και τα data).

4. Greenify αγορασμένο (κάνει hibernate ότι εφαρμογή του πεις. Το έχω βάλει να κάνει τα πάντα εκτός από αυτά που δεν πρέπει να γίνουν σίγουρα, όπως πληκτρολόγιο, google services, τέτοια πράγματα. Μέχρι και το WhatsApp και Viber κάνω hibernate αλλά μπορούν να λάβουν μηνύματα κανονικά!)

5. Launcher, keyboard, dialer αυτά της rom. Είναι πολύ ελαφριά και χρηστικά. Μέχρι και slide έχει το πληκτρολόγιο αλλά πολύ ελαφρύτερο από swype.

260mb free στο /data με αρκετές εφαρμογές μέσα περασμένες, όχι 1-2. 140-150mb free ram. Δεν είναι άσχημα πιστεύω. Θα του πάρω και καινούργιο housing από ebay γιατί έχει γίνει σαν στυμμένη λεμονόκουπα και μια καινούργια μπαταρία. Για δεύτερο υπερκαλύπτει, ίσως και για πρώτο χωρίς απαιτήσεις, εντάξει, δεν είναι και σπίρτο αναμμένο...

http://s14.postimg.org/bhlae44yl/image.pnghttp://s14.postimg.org/7jy0opi59/image.pnghttp://s14.postimg.org/67gbmtkpp/image.pnghttp://s14.postimg.org/dei0iovml/image.png http://s14.postimg.org/nd2z56525/image.pnghttp://s14.postimg.org/es9ndzuvx/image.pnghttp://s14.postimg.org/q3cb2d1r1/image.png

Edited by mindtrapper

Εγώ πάντως εκλεισα 2 χρόνια με το κινητό τώρα τον Ιούνιο.

Το εχω ροοτ , κιτκατ , εφαρμογές όπως titanium backup

greenify

tapatalk

Facebook (υπέρβαρη )

adaway

Σχετικα είναι καλά. Αλλά καίγεται εύκολα το κινητό , η Ραμ έτσι και έτσι όχι παράπονα και η μπαταρία πέφτει σχετικά εύκολα οταν έχω ανοιχτα δεδομένα.

Κατα τα αλλά , αν αλλάξω κινητό θα ήθελα να πάω σε κάτι πολύ δυνατό ( xiaomi mi3 )

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V