Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

Εγώ έβαλα την Ultimate HD 5.0.1. Αλλά αυτή έχει 4.0.3 Android. Η cyanogenmod 10 έχει διάφορα προβλήματα και την έβγαλα. Πώς βάλατε 4.4 σ' αυτό το κινητό;

xda-developers

λογικα δεν εχει ολες τις δυνατοτητες, αλλα τρεχει καλα. τρεχω μια σταθερη εκδοση, χωρις επανεκινησεις και σχετικα γρηγορη αποκριση ....

Θα πρεπει να το εχεις ρουταρισμενο.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή εδώ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2635585

Αυτή η ROM έχει και kernel μέσα; Η κάμερα δουλεύει κανονικά με 5 MP και βγάζει και 720p video και 3D panorama;

Δηλαδή εδώ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2635585

Αυτή η ROM έχει και kernel μέσα; Η κάμερα δουλεύει κανονικά με 5 MP και βγάζει και 720p video και 3D panorama;

αυτη τη rom , με αυτόν τον kernel (haida)

καμερα όπως είδα 5 MP, δε θυμάμαι το βίντεο ....

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα του κινητού. Δεν την αναγνωρίζει. Το πρόβλημα βέβαια εμφανίστηκε ξαφνικά και σταμάτησε να λειτουργεί. το κινητο το έχω ρουταρισμένο βέβαια.

Ήθελα να ρωτήσω τα εξής :

1) αν καποιος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα το έλυσε και πώς, καθώς επίσης

2) επειδή τρέχω ήδη σε kit-kat (4.4.2) υπάρχει δυνατότητα να κάνω extract κάποια αρχεία από την gingerbread - στην οποία η κάμερα δεν παρουσίαζε πρόβλημα - και να τα ενσωματώσω στη rom που χρησιμοποιώ;

ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Προ έτους περίπου, ήταν ακόμα στην εγγύηση, πήγε σερβις, έγινε αλλαγή πλακέτας (νεο ΙΜΕΙ...) και πίσω...:(

Δεν είχα κάνει κάποια αλλαγή ρομ τότε, και δεν έκανε διαφορά όταν προσπαθώντας να το λύσω, έκανα επανεγκατάσταση της υπάρχουσας ρομ...

Το προβλημα με τη μπροστινη καμερα ειναι γνωστο αν θυμαμαι καλα,αλλα δεν ξερω αν ειναι γενικο.

στο skype παντως που ειχα ψαξει δε δουλευε δυστυχως,ηταν προβλημα της hd.

Χαιρετω την παρεα μετα απο πολυ καιρο.Το Neo V μου σχεδον παρεδωσε πνευμα επειτα απο κοπανημα στο πλακακι της κουζινας.Η ετσι νομιζα τουλαχιστον,μεχρι που βρηκα φτηνο digitizer και μμου ηρθε προχθες.Δυστυχως και επειδη δεν ξερω πολλα απο assembly τα εκανα ψιλο οτι ναναι :lol: .Και επειδη δεν εχω την υπομονη να κατσω να ασχοληθω και αλλο το χαριζω οπως ειναι.Του περασα με flashtool την τελευταια επισημη ICS,ανοιγει κανονικα κανει ολους τους ηχους κανονικα αλλα η οθονη δεν δειχνει τιποτα.Υποψιν ειναι με το καινουριο digitizer επανω απλα δεν την παλευω να καθομαι και να ασχολουμαι και αλλο.Η μπαταρια του ειναι πληρως λειτουργικη,φορτιστης το ιδιο,ειναι με ασπρο housing ολοκαινουριο επανω και εχω και το μπλε που εφαγε την στουκα αλλα ειναι χωρις σπασιματα.Και μια θηκουλα δωρο.Το μονο που ζηταω ειναι οποιος το θελει να πληρωσει τα μεταφορικα του και τιποτα αλλο.Δεν το βαζω στις αγγελιες,θελω να το παρει καποιος απο εδω μεσα.Αν καποιος εχει και τις γνωσεις να το φτιαξει πιστευω φτιαχνεται κιολας.Στειλτε pm οποιος ενδιαφερεται και καλα να ειμαστε :)

Προ έτους περίπου, ήταν ακόμα στην εγγύηση, πήγε σερβις, έγινε αλλαγή πλακέτας (νεο ΙΜΕΙ...) και πίσω...:(

Δεν είχα κάνει κάποια αλλαγή ρομ τότε, και δεν έκανε διαφορά όταν προσπαθώντας να το λύσω, έκανα επανεγκατάσταση της υπάρχουσας ρομ...

Αν κατάλαβα καλά, και μετάτο service δεν άλλαξε κάτι με την εμπρόσθια κάμερα;

Εμένα ως δια μαγείας, χθες αναγνώρισε την μπροστινή κάμερα για λίγο, μετά την έχασα πάλι. Σήμερα πάλι τα ίδια. Hardware-ικό είναι μάλλον το πρόβλημα και δεν έχω την υπομονή να το ανοίξω και να το λύσω ....

αυτη τη rom , με αυτόν τον kernel (haida)

καμερα όπως είδα 5 MP, δε θυμάμαι το βίντεο ....

Tην Ultrakat δηλαδή! Ωραία. Εγώ πέρασα την παραπάνω (Kitkat με Cyanogenmod 11) και δουλεύει καλύτερα από ποτέ! Ακομη και η καμερα ανοιγει πιο γρηγορα από τη stock rom και δουλεύει και το bluetooth καλύτερα!

Έχω να πω ότι η πολυσυζητημένη Ultimate hd 5 ΔΕΝ δουλεύει σχεδόν καθόλου. Μου έκανε το τηλέφωνο πιο αργό και το χειροτέρεψε! Τι καλό έχει και την έχουν κατεβάσει οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνω!

Tην Ultrakat δηλαδή! Ωραία. Εγώ πέρασα την παραπάνω (Kitkat με Cyanogenmod 11) και δουλεύει καλύτερα από ποτέ! Ακομη και η καμερα ανοιγει πιο γρηγορα από τη stock rom και δουλεύει και το bluetooth καλύτερα!

Έχω να πω ότι η πολυσυζητημένη Ultimate hd 5 ΔΕΝ δουλεύει σχεδόν καθόλου. Μου έκανε το τηλέφωνο πιο αργό και το χειροτέρεψε! Τι καλό έχει και την έχουν κατεβάσει οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνω!

πεστα φιλε μου, σε οσα τη εχω βαλει την ultimate κολαει απιστευτα.

μου επεσε στα χερια ενα με την κιτκατ και ειναι οπως λες απιστευτο πως τρεχει , το μονο που δεν μπορω να βρω ειναι να ορισω ηχο κλησης επαφης,

Edited by p3nny
This is Sparta!!!:nagger:

Και ήχο κλήσης επαφής μπορείς. Θεωρητικά τουλάχιστο γιατί δεν το έχω τεστάρει και επιφυλάσομαι λιγάκι επειδή στη stock rom όριζα ήχο επαφής και άλλες φορές χτυπούσε με τον επιλεγμένο ήχο και άλλες με τον default!

Για να ορίσεις ήχο επαφής απλά πηγαίνεις στα "Άτομα", βρίσκεις την επαφή και την επιλέγεις και μετά πατάς το "Μενού" και σου εμφανίζει επιλογή "Ήχος κλήσης".

Και ήχο κλήσης επαφής μπορείς. Θεωρητικά τουλάχιστο γιατί δεν το έχω τεστάρει και επιφυλάσομαι λιγάκι επειδή στη stock rom όριζα ήχο επαφής και άλλες φορές χτυπούσε με τον επιλεγμένο ήχο και άλλες με τον default!

Για να ορίσεις ήχο επαφής απλά πηγαίνεις στα "Άτομα", βρίσκεις την επαφή και την επιλέγεις και μετά πατάς το "Μενού" και σου εμφανίζει επιλογή "Ήχος κλήσης".

ναι μεχρι εκει καλα, οταν παω να ορισω ομως ηχο με παει στο μενου που εχει το κινητο ομως δεν με παει στους δικους μου ηχους που εχω στην καρτα μνημης και να επιλεξω, εκτος των οσων εχει μεσα απο την μανα του δεν βρισκω τους δικους μου ηχους

Καταλαβα. Δεν γίνεται τουλάχιστον από εκει να ορίσεις όποιον ήχο κλήσης θέλεις για την επαφή που θέλεις τελικά. Έχω παρατηρήσει όμως ότι αν ανοίξεις το Apollo και ορίσεις ένα τραγούδι σαν ήχο κλήσης και πας μετά στις επαφές να ορίσεις ηχο κλήσης θα το βρεις εκει. Edited by leas

Καταλαβα. Δεν γίνεται τουλάχιστον από εκει να ορίσεις όποιον ήχο κλήσης θέλεις για την επαφή που θέλεις τελικά. Έχω παρατηρήσει όμως ότι αν ανοίξεις το Apollo και ορίσεις ένα τραγούδι σαν ήχο κλήσης και πας μετά στις επαφές να ορίσεις ηχο κλήσης θα το βρεις εκει.

κι ετσι προσπαθησα αλλα τιποτα. ενας φιλος μου ειπε να βαλω τους ηχους που εχω στον φακελο της καρτας μνημης ringotones κι ετσι

θα τους βρω, το μεσημερι που θα παω σπιτι θα το κοιταξω

ναι μεχρι εκει καλα, οταν παω να ορισω ομως ηχο με παει στο μενου που εχει το κινητο ομως δεν με παει στους δικους μου ηχους που εχω στην καρτα μνημης και να επιλεξω, εκτος των οσων εχει μεσα απο την μανα του δεν βρισκω τους δικους μου ηχους

Φτιάξε έναν φάκελο μέσα στο media/audio ονομάζοντας τον ringtones και αν θες κάνεις και άλλους όπως notifications.βάζεις τα κομμάτια που θες εκεί μέσα και τα βλέπει κανονικά.

Φτιάξε έναν φάκελο μέσα στο media/audio ονομάζοντας τον ringtones και αν θες κάνεις και άλλους όπως notifications.βάζεις τα κομμάτια που θες εκεί μέσα και τα βλέπει κανονικά.

Σ ευχαριστω φιλε μου, πηγαινοντας στο σπιτι το μεσημερι θα το κοιταξω

Πάντως ακόμη και τα SMS που είναι by default από την εγκατάσταση του CM11 google hangouts είναι γρήγορα. Καμία σχέση με τα google hangouts στη στοκ rom που κολλούσαν απίστευτα και μου δημιουργούσαν εκνευρισμο:D

μιλας για την ultrakat,η για αλλη?εαν μιλας για αλλη,εχεις λινκ για κερνελ και ρομ?

αυτο λεγαμε παραπανω,εγω οταν περασα την hd5,αφου περασα μερικες εφαρμογες τα επαιξε,πηγαινε σα χελωνα.

τωρα εχω την 2.0.3 και ειμαι ευχαριστημενος,οσες κ αν περασα σε αυτη ξαναγυρισα.

αλλα παντα τρωγομαι να δοκιμασω αλλη.

Σ ευχαριστω φιλε μου, πηγαινοντας στο σπιτι το μεσημερι θα το κοιταξω

τελικα οσο κι αν το ψαχνω αφου εβαλα στο φακελο media/audio τους ηχους απλα μπορω να τους δω μονο οταν παω να ορισω

ηχο ειδοποιησης, οταν θελω να οριζω ηχο κλησης δικο μου ή ηχο κλησης επαφης δεν μου βγαζει τους δικους μου ηχους. θα το ψαξω κι αλλο να δω τι γινεται αλλιως θα πειραματιστω με αλλη μιας κι εχω ξεκλειδωτο bootloader κι αν καποιος ξερει ας μου προτεινει μια

της προκοπης για ξεκλειδωτο bootloader

οκ με τους ηχους.....

Edited by p3nny

τελικα οσο κι αν το ψαχνω αφου εβαλα στο φακελο media/audio τους ηχους απλα μπορω να τους δω μονο οταν παω να ορισω

ηχο ειδοποιησης, οταν θελω να οριζω ηχο κλησης δικο μου ή ηχο κλησης επαφης δεν μου βγαζει τους δικους μου ηχους. θα το ψαξω κι αλλο να δω τι γινεται αλλιως θα πειραματιστω με αλλη μιας κι εχω ξεκλειδωτο bootloader κι αν καποιος ξερει ας μου προτεινει μια

της προκοπης για ξεκλειδωτο bootloader

Eλα ρε πατριδα,Γυθειο εδω!

εχεις δοκιμασει την CyanFox-2.0.2-20140203-haida ?

Eλα ρε πατριδα,Γυθειο εδω!

εχεις δοκιμασει την CyanFox-2.0.2-20140203-haida ?

γεια σου φιλε μου

εχω βαλει την CyanFox-2.0.2-20140203-haida, αλλα δεν μπορω να ορισω ηχο κλησης επαφης

χωρις πολλες εφαρμογες μεσα ακομα καλο φαινεται, στη

συνεχεια θα δουμε

αλλα εχω λινκ αμα θελεις

εβαλα τελικα ηχο κλησης επαφης και ηχο κλησης γενικα και ηχο μηνυματος οποιον θελω εγω, τωρα με τις φωτογραφιες εχω ενα θεμα, δεν μου τις εμφανιζει οπου θελω εγω αλλου ειναι παω λευκωματα και δεν τις εχει ενω κανονικα εκει επρεπε να ειναι

Edited by p3nny

Tην εβαλα προχτες τη συγκεκριμενη,δε χρειαζομαι για αυτη λινκ.

Για καμια αλλη ζητησα πιο πανω,εαν εννοεις αυτο.

Εχω μεινει στην HD εγω,αν εξαιρεσεις ενα bug του system Ui που βγαζει,οταν παω να ρυθμισω τα widget που θα εμφανιζονται οταν σερνω κατω την οθονη,ολα δουλευουν ρολοι.

Να ρωτησω ρε παιδια,τον επεξεργαστη στα ποσα τον τρεχετε?

Αν κατάλαβα καλά, και μετάτο service δεν άλλαξε κάτι με την εμπρόσθια κάμερα;

Εμένα ως δια μαγείας, χθες αναγνώρισε την μπροστινή κάμερα για λίγο, μετά την έχασα πάλι. Σήμερα πάλι τα ίδια. Hardware-ικό είναι μάλλον το πρόβλημα και δεν έχω την υπομονή να το ανοίξω και να το λύσω ....

Όχι, με την αλλαγή της πλακέτας δούλευε καλά. Κανένα χρόνο μετά, προ 1-2 μήνες δηλαδή, ξαναχάλασε, αλλά αυτή τη φορά είναι εκτος εγγύησης...

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος του neo v και ήμουν πολύ ευχαριστημένος έως ότου εφάρμοσα την 4.0.4. Πρίν λίγες μέρες κυριολεκτικά το κινητό μου άρχισε ολημερίς να σέρνεται. Δεν μπορώ να δουλέψω καθόλου στο ίντερνετ που είναι και η βασική χρήση που θέλω (favebook, internet browser, you tube). Τι να κάνω?Να το πετάξω ή μπορώ να το επαναφέρω (root)?Βέβαια είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει και μου είναι παντελώς άγνωστο.. Ευχρισρώ

Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος του neo v και ήμουν πολύ ευχαριστημένος έως ότου εφάρμοσα την 4.0.4. Πρίν λίγες μέρες κυριολεκτικά το κινητό μου άρχισε ολημερίς να σέρνεται. Δεν μπορώ να δουλέψω καθόλου στο ίντερνετ που είναι και η βασική χρήση που θέλω (favebook, internet browser, you tube). Τι να κάνω?Να το πετάξω ή μπορώ να το επαναφέρω (root)?Βέβαια είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει και μου είναι παντελώς άγνωστο.. Ευχρισρώ

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και στρώσει. Αλλά για πιο καλά ξαναγύρνα στην έκδοση που ήσουν. Εγω προσωπικά με αυτά που λες ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ίσως όμως σαν τρίτη επιλογή και η καλύτερη να πρέπει να το κάνεις root ώστε να απεγκαταστήσεις όλες τις άχρηστες εφαρμογές που δεν μπορείς να βγάλεις όταν είσαι no rοot όπως εσύ τώρα. Και όταν κάνεις root να βάλεις οπωσδήποτε την εφαρμογή greenify από το play store για να έχεις συνεχώς άδεια μνήμη ram και να μην τρώει κολλήματα το κινητάκι σου. Αυτά λειτουργούν 100%!!!

Ζητώ να μου χαρίσουν XPERIA NEO V, γιά ανταλλακτικά!

Δεν είναι απαραίτητο να λειτουργεί, αρκεί να έχει καλή οθόνη.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα την ευγενική προσφορά του φίλου firekostas!

Στο δικό μου έχει σπάσει η οθόνη και τα εξωτερικά καπάκια και θα ήθελα να προσπαθήσω να το επαναφέρω σε λειτουργία με τη μέθοδο του ... Δόκτορος Φρανκενστάιν!

Αν έχετε κανένα (σαν του φίλου που του έπεσε στην θάλασσα π.χ.) και εκτελεί χρέη πρες-παπιέ, θα εκτιμούσα δεόντως τη προσφορά του σαν δωρητή οργάνων!

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

doctor Γιώργος :D

Edited by geco53

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V