kaplani Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 οχι να βρεις την εφαρμογη! αλλα λογικα το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα οπως και εγω παλιοτερα..ψαξε απο εκει που το κατεβασες xda π.χ. στο φορουμ για bug του ηχου καθως τραβας βιντεο καπως ετσι..;) Διστιχος δεν βρισκω κατι σιγγεκριμενο...θα σινεχισω ομος ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) unlock είναι ο bootloader και η μανίσια 2.3.4 είναι με το kernel nightelf. Σε ένα μαγαζί ενώ παλιότερα έπιανα wifi τώρα τίποτα. καλησπερα κοιτα επειδη τωρα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου ριξε μια ματια εδω ελπιζω να βρεις κατι.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1480273 (και σου λεω σε αυτο το λινκ γιατι μιλά για την 2.3.4 και κερνελ Νight elf και καποια στιγμη ειχε πεσει το ματι μου για κατι wifi__.zip) οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βρεις κατι..ελπιζω να βοηθησα αυριο η μεθαυριο αν βρω κατι θα στο παραθεσω ελπιζω να σε βοηθησα..:):) ΑΑ και κτι τελευταιο δοκιμασες να σβησεις ολα τα δικτυα που εχεις αποθηκευμενα μηπως και λαγκαρε?(παλια ειδικα με το xperia x8 Που ειχα το παθαινε)δοκιμασε το και αυτο αν ειναι ;) ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διστιχος δεν βρισκω κατι σιγγεκριμενο...θα σινεχισω ομος ευχαριστω! φιλε δεν ξερω κατι αλλο ισως καποιος αλλος να μπορει να σε βοηθησει..παντως και εγω το ειχα αυτο το προβλημα και αλλαξα ρομ..(πολυ απλα:p) Edited January 29, 2014 by mpa3 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 καλησπερα κοιτα επειδη τωρα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου ριξε μια ματια εδω ελπιζω να βρεις κατι.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1480273 (και σου λεω σε αυτο το λινκ γιατι μιλά για την 2.3.4 και κερνελ Νight elf και καποια στιγμη ειχε πεσει το ματι μου για κατι wifi__.zip) οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βρεις κατι..ελπιζω να βοηθησα αυριο η μεθαυριο αν βρω κατι θα στο παραθεσω ελπιζω να σε βοηθησα..:):) ΑΑ και κτι τελευταιο δοκιμασες να σβησεις ολα τα δικτυα που εχεις αποθηκευμενα μηπως και λαγκαρε?(παλια ειδικα με το xperia x8 Που ειχα το παθαινε)δοκιμασε το και αυτο αν ειναι ;) ) ευχαριστώ για την βοήθεια. θα το ψάξω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Βρε παιδιά μια ερώτηση. Έσπασε το προστατευτικό τζάμι από το νέο βέ ενός φίλου. Ξέρετε πόσο έχει αυτό το πραγματάκι?? Αξίζει να το φτιάξεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Βρε παιδιά μια ερώτηση. Έσπασε το προστατευτικό τζάμι από το νέο βέ ενός φίλου. Ξέρετε πόσο έχει αυτό το πραγματάκι?? Αξίζει να το φτιάξεις?? νομιζω πως ναι αξιζει κοιτα ebay μερια ;);) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Βρε παιδιά μια ερώτηση. Έσπασε το προστατευτικό τζάμι από το νέο βέ ενός φίλου. Ξέρετε πόσο έχει αυτό το πραγματάκι?? Αξίζει να το φτιάξεις?? και βεβαια αξιζει! καμερα βιντεο ηχος εργονομια μια χαρα! αυτην την συσκευη θα την κρατησω μεχρι να παραδωσει πνευμα! ηδη της εβαλα καινουρια μπαταρια και συνεχιζει σαν ντουρασελ! :p Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά. Του είπα και εγώ να παρΓγειλει από έξω οπότε βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Βρε παιδιά μια ερώτηση. Έσπασε το προστατευτικό τζάμι από το νέο βέ ενός φίλου. Ξέρετε πόσο έχει αυτό το πραγματάκι?? Αξίζει να το φτιάξεις?? νομιζω πως ναι αξιζει κοιτα ebay μερια ;);) Σας ευχαριστώ παιδιά. Του είπα και εγώ να παρΓγειλει από έξω οπότε βλέπουμε. Με βάλατε και μένα στο τριπακι να το φτιαξω. Παρηγγειλα ενα digitizer με €16 από china και περιμένω να έρθει σε κανενα μηνα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Με βάλατε και μένα στο τριπακι να το φτιαξω. Παρηγγειλα ενα digitizer με €16 από china και περιμένω να έρθει σε κανενα μηνα...:) χαχαχαχα :p ;) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) καλημέρα παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση.... πως θα επαναφέρω το neo v με την εργοστασιακή rom και ρυθμίσεις; (να την κάνω μαμά) υπόψην όταν άλλαξα rom δεν κράτησα backup ή τό έχασα, δεν θυμάμαι. Edited February 2, 2014 by vanas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 καλημέρα παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση.... πως θα επαναφέρω το neo v με την εργοστασιακή rom και ρυθμίσεις; (να την κάνω μαμά) υπόψην όταν άλλαξα rom δεν κράτησα backup ή τό έχασα, δεν θυμάμαι. με το SEUS Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 με το SEUS το neo V που ειχα για 2 χρονια και ηταν μια χαρα εδω και 1 μηνα περιπου το εχει ο γιος μου και ξαφνικα σημερα το απογευμα εκλεισε και οτι κι αν κανω ειτε βαζοντας αλλη μπαταρια ειτε επαναφορα με sues ειτε με flashtool δεν ανοιγει και το φωτακι διπλα ενω επρεπε να ειναι πρασινο οταν γινεται η επαναφορα τωρα δεν ανοιγει καθολου κι οταν μετα το flashtool το ανοιγω ακουω τη δονιση για να ανοιξει αλλα τιποτα αλλο και το φωτακι ειναι κοκκινο κι αναβοσβηνει . τι πρεπει να κανω? και τι μπορει να επαθε ενω δουλευε μια χαρα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 με το SEUS έχω μείνει τόσο πίσω:lost::lost: τι είναι αυτό πάλι... δώστε μου κάποιο link να διαβάσω, έχω 2 χρόνια που το rootara και άλλαξα rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) έχω μείνει τόσο πίσω:lost::lost: τι είναι αυτό πάλι... δώστε μου κάποιο link να διαβάσω, έχω 2 χρόνια που το rootara και άλλαξα rom... Το update service της sony, εννοειται πως θα χασεις τα παντα απο το τηλεφωνο, γγι αυτο κρατα back up με το titanium καιι για 2 χρονια δεν το ειχες πειραξει?? μπραβο σου!!!!! το neo V που ειχα για 2 χρονια και ηταν μια χαρα εδω και 1 μηνα περιπου το εχει ο γιος μου και ξαφνικα σημερα το απογευμα εκλεισε και οτι κι αν κανω ειτε βαζοντας αλλη μπαταρια ειτε επαναφορα με sues ειτε με flashtool δεν ανοιγει και το φωτακι διπλα ενω επρεπε να ειναι πρασινο οταν γινεται η επαναφορα τωρα δεν ανοιγει καθολου κι οταν μετα το flashtool το ανοιγω ακουω τη δονιση για να ανοιξει αλλα τιποτα αλλο και το φωτακι ειναι κοκκινο κι αναβοσβηνει . τι πρεπει να κανω? και τι μπορει να επαθε ενω δουλευε μια χαρα ακυρο!! με την 5η φορα περνοντας το λογισμικο με το update service και με flashtool επανηλθε.. ευτυχως!!! τωρα ο λογος που εγινε αυτο δεν τον ξερω Edited February 3, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 έχω μείνει τόσο πίσω:lost::lost: τι είναι αυτό πάλι... δώστε μου κάποιο link να διαβάσω, έχω 2 χρόνια που το rootara και άλλαξα rom... Download SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 το neo V που ειχα για 2 χρονια και ηταν μια χαρα εδω και 1 μηνα περιπου το εχει ο γιος μου και ξαφνικα σημερα το απογευμα εκλεισε και οτι κι αν κανω ειτε βαζοντας αλλη μπαταρια ειτε επαναφορα με sues ειτε με flashtool δεν ανοιγει και το φωτακι διπλα ενω επρεπε να ειναι πρασινο οταν γινεται η επαναφορα τωρα δεν ανοιγει καθολου κι οταν μετα το flashtool το ανοιγω ακουω τη δονιση για να ανοιξει αλλα τιποτα αλλο και το φωτακι ειναι κοκκινο κι αναβοσβηνει . τι πρεπει να κανω? και τι μπορει να επαθε ενω δουλευε μια χαρα Ετοιμάσου για έξοδα κηδείας.....μάλλον κάποιο hardware τσιπάκι τα έπαιξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Ετοιμάσου για έξοδα κηδείας.....μάλλον κάποιο hardware τσιπάκι τα έπαιξε. Φιλε μου, μετα απο την 5η φορα που εκανα επιδιωρθωση με τo Update service κ με το flashtool το επανεφερα! ο γιος μου μου ειπε οτι παλι του εκλεισε και ενω ηταν γεματη μπαταρια εδειχνε οταν το ανοικε 1% μαλλον ταφτισε πρεπει να βρω αλλο και θελει μονο αυτο ε ρε κολυμα. το ειχα παθει εγω το κολυμα το μετεδωσα στο γιο μου μ αυτο το κινητο Edited February 3, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αυτό δεν είναι τίποτα. Μετά το δεύτερο φορτισμα θα είναι μια χαρά. Μετά από φλασαρισμα θέλει λίγο να στρώσει. Σε εμένα έχει τύχει πάντως να δείχνει 50 και μόλις το ανοίγω ίσα που βλέπω ότι έχει 1 και κλείνει. Μετά από φουλ φορτισμα είναι οκ. Δοκίμασε το ;-) Το κινητάκί αυτό είναι κόλλημα. αυτο εκανα παλι χθες που ημουνα ετοιμη να το στειλω για σερβισ μιας κι εχει ακομα εγγυηση αλλα αφου εστρωσε θα δουμε Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 οποιος το εχει ακομα με την ιδια μπαταρια τοτε κατα 99% ειναι και θεμα μπαταριας τα προβληματα... τσεκαρετε αν εχει ελαφρως παραμορφωθεί ι μπαταρια βαζονταςτην σε μια επιφανεια να δειτε αν γερνει εστω και ελαφρως σαν καραβι..αν δεν ειναι εντελως ισια τοτε 100% θελει πεταμα! και εμενα μου εκανε τσαλιμακια προ 2 μηνων και με νεα μπαταρια ολα οκ πλεον! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) οποιος το εχει ακομα με την ιδια μπαταρια τοτε κατα 99% ειναι και θεμα μπαταριας τα προβληματα... τσεκαρετε αν εχει ελαφρως παραμορφωθεί ι μπαταρια βαζονταςτην σε μια επιφανεια να δειτε αν γερνει εστω και ελαφρως σαν καραβι..αν δεν ειναι εντελως ισια τοτε 100% θελει πεταμα! και εμενα μου εκανε τσαλιμακια προ 2 μηνων και με νεα μπαταρια ολα οκ πλεον! εχω 2 μπαταριες και με τις 2 το ιδιο κανει, η μια σχεδον καινουργια το ξανα εκανε το επανεφερα λειτουργησε 3-4 μερες καλα και σημερα παλι τα ιδια αλλα κανει και το αλλο τωρα οτνα το κουναει πανω κατω σβηνει η οθονη και ξανα ανοιγει και κολαει παρα πολυ και δεν εχω περασει καμια εφαρμογη , σκεφτομαι αφου εχει ακομα εγγυηση να το στειλω αυριο στο Πλαισιο απο οπου εχει αγορασθει κι ο θεος βοηθος Edited February 6, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 εχω 2 μπαταριες και με τις 2 το ιδιο κανει, η μια σχεδον καινουργια Εγώ από την άλλη θέλω να το πουλήσω. Είναι σαν καινούριο.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm αλλά θα κάνω και μια επιδρομή στο thread των αγγελιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εγώ από την άλλη θέλω να το πουλήσω. Είναι σαν καινούριο.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm αλλά θα κάνω και μια επιδρομή στο thread των αγγελιών. ποσο το πουλας? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μπορέιτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ?? Εγκαθιστω την ultimate hd rom στο neo v....πρέπει να εγκαταστήσω οπωσδήποτε άλλο κερνελ, ή μπορώ να παραμείνω με την stock εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μπορέιτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ?? Εγκαθιστω την ultimate hd rom στο neo v....πρέπει να εγκαταστήσω οπωσδήποτε άλλο κερνελ, ή μπορώ να παραμείνω με την stock εκδοση? αν εχεις κλειδωμενο bootloader δεν χρειαζεται αλλος κερνελ σημειωση: απο το δικο μου περασαν ολες οι ρομ που εχουν κυκλοφορησει και με καμια δεν ημουνα ευχαριστημενη, τελικα γυρισα στην μαμα ρομ Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Αρχικά σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση... Δηλαδή δεν αξιζει να περασω την ultimate hd??? εχω ενα σοβαρω προβλημα... δεν μπορω να μπω σε καμια εφαρμογη στο ιντερνετ, ούτε στο play store με το που ακουμπαω να βαλω url μου λεει η εφαρμογη διακοπηκε.. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων και τωρα ουτε να βαλω λογαριασμο δεν μπορω γτ κολλαει και το play store...γι'αυτο έλεγα να το rootαρω και να περασω αλλη rom...τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts