Nirvana19 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Kαλησπέρα παιδια , εχω το κινητο εδω και 18 μηνες. Σκεφτομαι να παρω καινουρια μπαταρια , καθως βλεπω σημαδια αργής φόρτισης αλλα και γρήγορης εξαντλησης της μπαταρίας . Να πάρω την γνήσια της Sony ή κάποια απομίμηση θα κανει δουλειά ? Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβληματακι ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Οι 1ες εντυπώσεις για την super jelly bean είναι θετικές. Κλείνω σχεδόν μια εβδομάδα και δεν έχω κανένα τρελό παράπονο ... Μικρές ατέλειες που συνάντησα: 1) Αν κάνω επανεκκίνηση του κινητού, οι φάκελοι που έχω δημιουργήσει στην αρχική οθόνη δεν ανοίγουν και βγάζει μήνυμα λάθους (φαίνονται και άδειοι). Οπότε κάθε φορά που επανεκκινω φτιάχνω απο την αρχή φακέλους 2) Αν ανοίξω το ραδιόφωνο fm μετά δεν κλείνει η ειδοποίηση της εφαρμογής στο status bar... 3) Το πλαϊνό κουμπάκι για την κάμερα δεν κάνει τίποτα αν το πατήσω.. κανονικά δεν έπρεπε να ανοίγει την εφαρμογή της κάμερας ? δωσε μου λινκ αν θελεις της ρομ γιατι μια που κατεβασα δεν ειναι σωστη και δεν εγκατασταθηκε σωστα σχεδον καθολου δηλ και εκανα απο την αρχη το τηλεφωνο Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) δωσε μου λινκ αν θελεις της ρομ γιατι μια που κατεβασα δεν ειναι σωστη και δεν εγκατασταθηκε σωστα σχεδον καθολου δηλ και εκανα απο την αρχη το τηλεφωνο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47646384&postcount=312 Μην περάσεις το: Neo Patch for SJB 8 Οδηγίες: HOW TO INSTALL : 0.Only for unlocked bootlader 1. Copy super jelly bean and gapps to sd card 2. Flash any jb kernel for neov via fastboot.. i recommend fusion kernel 5.4 (present inside the zip file ) 3.[OPTIONAL] flash stock ics .587 ftf excluding kernel and simlock.ta files.. 4. boot into recovery 5.Perform Full Wipes ie : wipe data / factory reset wipe cache partition wipe dalvik cache in mounts and storage , wipe system , data and cache 6.Flash Super Jelly Bean Rom 8.Flash the patch for your respective devices. Δεν χρειάζεσαι κάποιο πάτσς παραβλέπεις αυτό το βήμα 7.Flash gapps , Provided in download page 8.Boot 9.Let the rom settle for 15 to 20 minutes 10.Reboot at least once in 2 days 11.Enjoy Edited January 4, 2014 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 δωσε μου λινκ αν θελεις της ρομ γιατι μια που κατεβασα δεν ειναι σωστη και δεν εγκατασταθηκε σωστα σχεδον καθολου δηλ και εκανα απο την αρχη το τηλεφωνο μαλλον γιαυτο δεν σου ετρεξε γιατι μολις ειδα πως ειναι για unlock βοοτLoader. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Για ακόμα μια φορά σκέφτομαι να μεταβώ από την 2,3 σε κάποια 4 έκδοση γιατί αρκετές εφαρμογές δεν παίζουν στην 2,3. Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη έκδοςησ στην οποία να δουλεύουν όλα, gps,wifi,κάμερα, video hd με όσο το δυνατόν μικρότερο λαγκάρισμα και κάποιον kernel ώστε να το ανεβάσω στο 1.6-1.8 και να υποστηρίζει και zram ώστε να κερδίσω και λίγο από την Ram? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 μαλλον γιαυτο δεν σου ετρεξε γιατι μολις ειδα πως ειναι για unlock βοοτLoader. ευχαριστω θα την δοκιμασω αν και το εδωσα στον γιο μου το κινητο τωρα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Παιδιά έχει η γυναίκα μου το κινητό και χρησιμοποιεί μόνο το Facebook και το whatsapp.. Ποια ρομ προτείνετε. Τρέχω μια αλλά μου διαφεύγει το όνομα και το κινητό κολλάει άσχημα.. Εχει ξεκλειδωτο bootloader Ευχαριστώ. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Παιδιά έχει η γυναίκα μου το κινητό και χρησιμοποιεί μόνο το Facebook και το whatsapp.. Ποια ρομ προτείνετε. Τρέχω μια αλλά μου διαφεύγει το όνομα και το κινητό κολλάει άσχημα.. Εχει ξεκλειδωτο bootloader Ευχαριστώ. κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται για αυτες τις αναγκες τπτ το τρομερο αρα θα πηγαινα στην στοκ 2.3 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται για αυτες τις αναγκες τπτ το τρομερο αρα θα πηγαινα στην στοκ 2.3 Λες ε; Θα πρέπει να ξανακλειδωσω bootloader ; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Για ακόμα μια φορά σκέφτομαι να μεταβώ από την 2,3 σε κάποια 4 έκδοση γιατί αρκετές εφαρμογές δεν παίζουν στην 2,3. Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη έκδοςησ στην οποία να δουλεύουν όλα, gps,wifi,κάμερα, video hd με όσο το δυνατόν μικρότερο λαγκάρισμα και κάποιον kernel ώστε να το ανεβάσω στο 1.6-1.8 και να υποστηρίζει και zram ώστε να κερδίσω και λίγο από την Ram? Καμιά πρόταση? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδιά έχει η γυναίκα μου το κινητό και χρησιμοποιεί μόνο το Facebook και το whatsapp.. Ποια ρομ προτείνετε. Τρέχω μια αλλά μου διαφεύγει το όνομα και το κινητό κολλάει άσχημα.. Εχει ξεκλειδωτο bootloader Ευχαριστώ. Δοκίμασε για παράδειγμα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252325 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δοκίμασε για παράδειγμα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252325 +1 Πολύ καλή επιλογή αυτή η RΟΜ! ...παιδιά το κινητό μας είναι φτιαγμένο για GingerBread και μόνο, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... Απορώ που μερικοί περνάτε και JellyBean, εδώ κολλούσε με την ICS, τι περιμένετε να δείτε με μία ακόμη πιο απαιτητική ROM? Gin2KitKat και το κινητό πετάει!!! Δουλεύουν όλα ρολόι, μέχρι και παιχνίδια που δεν ανοίγανε καν πριν με την ICS, τώρα τα παίζει χωρίς ίχνος lag. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Λες ε; Θα πρέπει να ξανακλειδωσω bootloader ; οχι ετσι πως εισαι φλασαρε την επισημη ρομ 2.3.7 με το flashtool και εισαι οκ.! ;) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλησπέρα, έχω ενα πρόβλημα σχετικά με την εφαρμογή του facebook. Eίχα απενεργοποιήσει την εφαρμογή στο κινητό γιατί κολλούσε. Τώρα όταν πηγαίνω στο google play να την ξανα ενεργοποιήσω μου βγάζει το μήνυμα "Δυστυχώς, η εφαρμογή Google Play Store έχει σταματήσει..". Τί μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλησπέρα, έχω ενα πρόβλημα σχετικά με την εφαρμογή του facebook. Eίχα απενεργοποιήσει την εφαρμογή στο κινητό γιατί κολλούσε. Τώρα όταν πηγαίνω στο google play να την ξανα ενεργοποιήσω μου βγάζει το μήνυμα "Δυστυχώς, η εφαρμογή Google Play Store έχει σταματήσει..". Τί μπορεί να φταίει; και γω την εκανα καποια στιγμη disable απο τα settings/apps. πριν λιγο καιρο την ξαναεκανα enable απο settings/apps και after that πηγα PlayStore για update. δουλεψε με αρκετο λαγκ ομως , και ετσι συνεχιζω την επισκεψη του Facebook απο τον Next Browser ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Τελικά έχει τα θεματάκια της η super jelly bean.... Όταν έχω ανοιχτό το ράδιο fm και μου έρθει κάποια ειδοποίηση απο email , sms , viber μνμ .... μου ανοίγει το ηχειο της ανοιχτής ακρόασης και ακούγεται το ράδιο στη διαπασών ..... Για να φτάξει πρέπει να βγάλω και να βάλω τα ακουστικά :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα, έχω ενα πρόβλημα σχετικά με την εφαρμογή του facebook. Eίχα απενεργοποιήσει την εφαρμογή στο κινητό γιατί κολλούσε. Τώρα όταν πηγαίνω στο google play να την ξανα ενεργοποιήσω μου βγάζει το μήνυμα "Δυστυχώς, η εφαρμογή Google Play Store έχει σταματήσει..". Τί μπορεί να φταίει; και γιατι δεν την βγαζετε να μην εχετε προβλημα? ετσι κι αλλιως το neo V καθηλονεται με το ανοιγμα της εφαρμογης fb, εχω ειχα το dolfin και δεν ειχα προβλημα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχω το Tinfoil for facebook τώρα. Στην ουσία σε πάει απευθείας στο site και είναι ελαφρύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχει βάλει κανείς την Ultimate HD 5.1? Kαμιά καλή ρύθμιση για μεγαλύτερη Ram? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχει βάλει κανείς την Ultimate HD 5.1? Kαμιά καλή ρύθμιση για μεγαλύτερη Ram? βλακεια ειναι κολαει πολυ Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Γυριστε ολοι στην 2.3.4.....απο εδω κ πέρα ετσι θα ειναι το κινητό μας.Αρχισαν να ζοριζουν κ οι εφαρμογές απο άποψη απαιτήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Γυριστε ολοι στην 2.3.4.....απο εδω κ πέρα ετσι θα ειναι το κινητό μας.Αρχισαν να ζοριζουν κ οι εφαρμογές απο άποψη απαιτήσεων. δεν αρχησαν φιλε μου τωρα ηδη ειχαν αρχισει..ασταα. :cry::cry: brabus,codename,gin2jellybean και στοκ ολοι.. κατα την δικη αποψη οι καλυτερες!! Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 βλακεια ειναι κολαει πολυ Βλακεία δεν είναι και δεν κολλάει όπως λες. Τρεις μέρες και δουλεύει μια χαρά. Δεν λέω ότι είναι και το πιο γρήγορο κινητό αλλά με overclocking στα 1,6 δουλεύει μια χαρά και κάνεις και περισσότερα από την παλαιολιθηκή 2.3.4. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Βλακεία δεν είναι και δεν κολλάει όπως λες. Τρεις μέρες και δουλεύει μια χαρά. Δεν λέω ότι είναι και το πιο γρήγορο κινητό αλλά με overclocking στα 1,6 δουλεύει μια χαρά και κάνεις και περισσότερα από την παλαιολιθηκή 2.3.4. εγω τις εχω βαλει ολες τις ρομ. τις πρωτες μερες ειναι μια χαρα μετα τρωει γερα κοληματα, μακαρι σε σενα να ειναι οκ ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω ειμαι κατα της 2.3.4 δεν την θελω καθολου Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) η ultimate hd ειναι η καλυτερη custom rom απο οσες εχω δοκιμασει για ics εχει τα κολληματα της οπως ολες αλλα ειναι η πιο σταθερη χωρις πολλα bugs το κακο ειναι οτι την εχει παρατησει ο developer και ειναι κολλημενη στην εκδοση 5.0.1 απο αρχες Οκτωβρη Edited January 12, 2014 by admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts