Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

εχει καποιος προχειρα τα αρχεια που χρειαζομαι για να επαναφερω το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση ?

εχω περασει στης αδερφης μου viper 6.0 & custom κερνελ αλλα σερνεται και θελω να της το γυρισω πισω..χρειαζεται να αλλαξω και κερνελ παλι ή μπορω να αφησω και τον custom?

αν παω μεσω zeus γυρναει και κερνελ και τα παντα ολα στην αρχικη κατασταση?

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει καποιος προχειρα τα αρχεια που χρειαζομαι για να επαναφερω το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση ?

εχω περασει στης αδερφης μου viper 6.0 & custom κερνελ αλλα σερνεται και θελω να της το γυρισω πισω..χρειαζεται να αλλαξω και κερνελ παλι ή μπορω να αφησω και τον custom?

αν παω μεσω zeus γυρναει και κερνελ και τα παντα ολα στην αρχικη κατασταση?

με flashtool θα επανερθεις στην ICS ή με το seus

This is Sparta!!!:nagger:

με flashtool θα επανερθεις στην ICS ή με το seus

μια μικρη διορθωση κ Gb.

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Κύριοι έβαλα την Cream caramel 4.3.1 και φαίνεται να πετάει το κινητό, τα πάντα να δουλεύουν πλην ραδιοφώνου όπως είναι αναμενόμενο για custom rom.

Όμως το κινητό δεν είναι δικό μου και η κάτοχός του κοντεύει να μου πάρει το σκαλπ που δεν έχει ραδιόφωνο (δεν βλέπει που το κινητό έχει γίνει καλύτερο από καινούργιο..τεσπα) :blink:

Υπάρχει τρόπος να μπορέσει να ξαναϋπάρξει ραδιόφωνο FM χωρίς να χρειαστεί να το γυρίσω πάλι σε στοκ;

Η μπαταρία πρέπει να έχει 6 μήνες εγγύηση αλλά ρώτησε το κιόλας.

τελικα η μπαταρια εχει 1 χρονο εγγυηση :ninja:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Κύριοι έβαλα την Cream caramel 4.3.1 και φαίνεται να πετάει το κινητό, τα πάντα να δουλεύουν πλην ραδιοφώνου όπως είναι αναμενόμενο για custom rom.

Όμως το κινητό δεν είναι δικό μου και η κάτοχός του κοντεύει να μου πάρει το σκαλπ που δεν έχει ραδιόφωνο (δεν βλέπει που το κινητό έχει γίνει καλύτερο από καινούργιο..τεσπα) :blink:

Υπάρχει τρόπος να μπορέσει να ξαναϋπάρξει ραδιόφωνο FM χωρίς να χρειαστεί να το γυρίσω πάλι σε στοκ;

δωσε λινκ γι αυτη την ρομ και παει σε κλειδωμενο bootloader?

Edited by p3nny

Εγώ εννοούσα αυτήν:

♥ JB ♥ 4.3.1 ♥ Cream Caramel™ ♥ KitKat Design ♥ NEO V ♥ BL Open ♥ 27-11-2013 ♥ - xda-developers

Το είχα με ξεκλείδωτο bootloader πριν βάλω την rom ούτως ή άλλως πάντως οπότε δεν γνωρίζω αν όντως χρειάζεται να είναι ή όχι.

Έχουμε τελικά τίποτα για το θέμα του ραδιοφώνου;

Καλημερα , θα ηθελα να μαθω εαν η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων βοηθαει το κινητο να ξεφυγει λιγο απο το lag .

Επισης

το lag προκαλειται απο την RAM την Phone Memory ή και τα 2 ?

εχω προβλημα με την RAM , γεμιζει απιστευτα ευκολα , πολυ ξενερωμα.

απο Phone memory ειμαι καλα πιστευω ( 195ΜΒ used --- 225MB free )

Καλημερα , θα ηθελα να μαθω εαν η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων βοηθαει το κινητο να ξεφυγει λιγο απο το lag .

Επισης

το lag προκαλειται απο την RAM την Phone Memory ή και τα 2 ?

εχω προβλημα με την RAM , γεμιζει απιστευτα ευκολα , πολυ ξενερωμα.

απο Phone memory ειμαι καλα πιστευω ( 195ΜΒ used --- 225MB free )

Και τα δυο αλλα απο διαθεσιμη ROM εισαι οκ οποτε πρεπει να δεις ποση διαθεσιμη ram εχεις. Αν μενει λιγη οπως συνεβαινε και σε εμενα, θα σου ελεγα να το κανεις root και να βαλεις το greenify.

Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα σε βοηθησει αλλα για λιγο αφου οταν ξαναβαλεις τις εφαρμογες θα ξαναγεμισει. Δεν εχει νοημα κατι τετοιο.

τωρα παρατηρησα κατι πολυ κουλό !

εκλεισα το κινητο μου μετα απο αρκετες μερες ( μπορει 4-5 )

και παρατηρησα οτι "ελευθερωθηκαν" οι μνημες

δηλαδη Phone Memory 177 used -243 free

και η RAM σε πολυ πιο λογικα επιπεδα , 40-60 % οταν ειμαι εκτος δικτυου .

Απλά δεν την αναγνωρίζει μετά την αναβάθμιση σε ICS. Βασικά ακόμα και τώρα που το έχω root-αρει δεν αναγνωρίζει. Κοίταξα με το κρυφό menu (*#*#7378423#*#*) και αν θυμάμαι καλά βγάζει κάτι σα σφάλμα.

Έχει κανένας πρόβλημα με την εμπρόσθια κάμερα; Γενικά απ' όσο έψαξα, μετά από λίγο καιρό, όσοι έβαλαν την επίσημη ICS είχαν θέμα με την κάμερα. Γνωρίζει κανένας τίποτα;

Thnx in advance!

Η μπροστινή κάμερα είναι μάλλον αρκετά ευαίσθητη γιατι στο δικό μου, που το ειχα root, χωρις να αλλάξω ρομ ουτε να το αναβαθμίσω σε ics, χάλασε, και στο σερβις μου άλλαξαν όλη την πλακέτα...

Καλησπερα...εχω το Neo V και θελω να βαλω την rom Ultimate HD πιο kernel θα ητανε το καλυτερο να βαλω ?

Αν δεν ειναι το σοστο ποστ να ροτισω τοτε πειτε μου καπιο αναλογο θεμα να ροτισω γιατι δεν βρισκω! ευχαριστω

Καλησπερα...καταρχιν ακιρο το παραπανω ποστ δεν ξερω πως να το σβισω!

Εχω το Neo V περασα το ultimate HD το οπιο δεν μαρεσε αλλα ειχα και ενα προβλιμα, η καμερα ητανε αναποδα για καπιο λογο (εκανα πανω πιγενε κατω , πιγενα δεξια εδιχνε αριστερα) τα εβγαλα και εβαλα παλι το SJB αλλα το V8 αντι για το V7 που ειχα αλλα το προβλιμα με την καμερα σινεχιζετε !!! γνοριζει κανις τιποτα? Ευχαριστω

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Η brabus αξίζει;

η brabus αξιζει σε ολους τους τομεις εκτος απο μπαταρια..γενικα ειναι μια νορμαλ εως και λιγο σπαταλη στην μπαταρια..ολοι περιμενουμε την brabus v2 και αν δεν την βγαλει συντομα δεν τον βλεπω καλα τον τυπο..τεσπα αν θες κατι παρομοιο με την brabus αλλα πολυ καλυτερη και σε μπαταρια δες την gin2jellybean ειναι φανταστικη σε ολα..περιμενω να μου πεις τι εκανες..:)

Να σου πω την αλήθεια έχω βάλει atomic 8 από βλακεία μου γιατί δεν άντεχα άλλο τα κολλήματα που είχα με ics.

Η μπαταρία που λες με προβληματίζει λίγο αλλά θα την δοκιμάσω μόλις βγει η δύο γιατί δεν αξίζει να φλασαρω την ένα και να σκάσει μετά από δύο μέρες η δύο κι άντε ξανά περνά εφαρμογές κτλ.

Αυτό που με "ενδιαφέρει" κατά βάθος είναι αν δουλεύει το hdmi στην brabus αλλά απ ότι μου είπαν στο φόρουμ ναι. Κατά πόσο είναι αλήθεια ένας Θεός ξέρει :-P αλλά εντάξει αν λειτουργεί μια χαρά τότε δεν θα σκάσω για το hdmi

Εν αναμονή λοιπόν για την brabus v2....

Υ.Γ το κινητάκί έχει αποδειχθεί σκυλί από τα λίγα. Με τόσα βασανιστήρια που έχει τραβήξει. Αλλά θεωρώ πως έχει πρόβλημα με την μπαταρία σαν γενική ομολογία. Βλέπω αλλά κινητά που η μπαταρία με πολύ δυνατή χρήση ξεπερνά άνετα την μια μέρα. Αλλά το αγαπάμεεεε....

για μπαταρια κυριως δοκιμασε αν θες και την superjellybean 4.1 αλλα οπως θα δεις αυτη η ρομ γονατιζει την ραμ ως λογικο επακολουθο εφοσον ειναι 4._+

η brabus αξιζει σε ολους τους τομεις εκτος απο μπαταρια..γενικα ειναι μια νορμαλ εως και λιγο σπαταλη στην μπαταρια..ολοι περιμενουμε την brabus v2 και αν δεν την βγαλει συντομα δεν τον βλεπω καλα τον τυπο..τεσπα αν θες κατι παρομοιο με την brabus αλλα πολυ καλυτερη και σε μπαταρια δες την gin2jellybean ειναι φανταστικη σε ολα..περιμενω να μου πεις τι εκανες..:)

κανενα λινκ βρε παιδια για την brabus, οσες κι αν εβαλα μετα απο λιγο ολες κολανε και απενεργοποιημενες ολες σχεδον οι εφαρμογες με το grekify αλλα εχω κλειδωμενο Bootloader κανει αυτη σε

κλειδωμεενο?

εχω κι εγω ενα θεματακι με το neo v

προσπαθω να κανω Tweaking συμφωνα με αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085&page=3

(δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι επειδη ειναι λιγο παλιος).

εχω αλλαξει τις τιμες στο αρχειο mifree και τα στα υπολοιπα ολα καλα.

απλα ενω εχω βαλει και τον κωδικα στο αρχειο hw_config.sh οταν κανω επανεκκινηση οι τιμες του minfree επανερχονται στις αρχικες.

τί κανω λαθος?

προσπαθω να κανω Tweaking συμφωνα με αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085&page=3

απλα ενω εχω βαλει και τον κωδικα στο αρχειο hw_config.sh οταν κανω επανεκκινηση οι τιμες του minfree επανερχονται στις αρχικες.

τί κανω λαθος?

δεν ξερω αλλα καλυτερα αυτα κατα την γνωμη μου μην τα πηραζεις καθολου.!

Έχω άσχημα νέα, η brabus θα αργήσει πολύ να βγάλει δεύτερη έκδοση. Γιατί έσπασε λέει το κινητό του. Και να του στείλουμε λεφτά να πάρει καινούριο, ρε δε ......; :-P

Χαχα πες μας τον αριθμό λογαριασμού του να το βοηθήσουμε το παιδί!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έχω άσχημα νέα, η brabus θα αργήσει πολύ να βγάλει δεύτερη έκδοση. Γιατί έσπασε λέει το κινητό του. Και να του στείλουμε λεφτά να πάρει καινούριο, ρε δε ......; :-P

πολλα θελει..να παει να δουλεψει :P γενικα ναι το διαβασα το μεσιμερακι ε κλαιν μαιν ετσι και αλλιως με ξενερωσε πολυ ο τυπας απο την προηγουμενη εβδομαδα..gin2jellybean και ξερω ψωμι..

Και κατι ακομα παιδια γνωριζετε καποια αλλη ρομ ισαξια με την gin2jellybean ? αν ναι παραθεστε το πλζ

ουτε καν..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

πολλα θελει..να παει να δουλεψει :P γενικα ναι το διαβασα το μεσιμερακι ε κλαιν μαιν ετσι και αλλιως με ξενερωσε πολυ ο τυπας απο την προηγουμενη εβδομαδα..gin2jellybean και ξερω ψωμι..

Και κατι ακομα παιδια γνωριζετε καποια αλλη ρομ ισαξια με την gin2jellybean ? αν ναι παραθεστε το πλζ

ουτε καν..

Αν η ρομ που βγάζει είναι καλή και την έχετε βάλει ΟΛΟΙ σας, τόσο κακό είναι να του στείλετε από €1 για να του δείξετε ότι τον ευχαριστείτε???

τί κανω λαθος?

Έχεις ICS και δυστυχώς στην ICS μετά από restart δεν παραμένουν οι τιμές. :(

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V