zxr Δημ. November 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τώρα κατάλαβα ότι όταν λες πρόβλημα εννοείς το χάσιμο του root. Ναι το χάνεις το root. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδια μπορει καποιος να μου παραθεσει την miui κ τον κερνελ της,?γενικα ειχα ακουσει καλα λογια απο εσας αν μπορειτε πες τε μου κ αλλα για να σχυματισω αποψη.. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Οι 2 πρώτες rom kit kat [ROM][NeoV][2.3.7] Gin2KitKat v3.0.0 [OTA][MultiBoot-Aware] - ♥ JB ♥ 4.3.1 & 4.4 ♥ Cream Caramel™ ♥ KitKat ♥ NEO V ♥ BL Open ♥ 08-11-2013 ♥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Οι 2 πρώτες rom kit kat [ROM][NeoV][2.3.7] Gin2KitKat v3.0.0 [OTA][MultiBoot-Aware] - ♥ JB ♥ 4.3.1 & 4.4 ♥ Cream Caramel™ ♥ KitKat ♥ NEO V ♥ BL Open ♥ 08-11-2013 ♥ απο τις 6 του μηνα και πιο πριν νομιζω εχει βγει η gin2kitkat.. τσπ..μπορεις να μ απαντησεις? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited November 9, 2013 by zxr Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Βοήθεια παιδιά. Είμαι με την ρομ Revolution ICS HD™[build 8] και προσπαθώ να μπω σε Clockwordmod με το πάτημα του volume + και δεν μπένει Προσπαθώ με το x-parts και δεν μπένει σε Clockwordmod παρά μονο κάνει βοοτ κανονικό Τι να κάνω ? Τελικά αποφάσισα να περάσω την επισημη ρομ ξανά και ας μην ειναι ροοτ το κινητό (Δε θα μου σπάσει και τα νεύρα). Ξέρετε από που να κατεβάσω την επισημη τελευταία ελληνικό ρομ και αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να την περάσω? Edited November 11, 2013 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Βοήθεια παιδιά. Είμαι με την ρομ Revolution ICS HD™[build 8] και προσπαθώ να μπω σε Clockwordmod με το πάτημα του volume + και δεν μπένει Προσπαθώ με το x-parts και δεν μπένει σε Clockwordmod παρά μονο κάνει βοοτ κανονικό Τι να κάνω ? Τελικά αποφάσισα να περάσω την επισημη ρομ ξανά και ας μην ειναι ροοτ το κινητό (Δε θα μου σπάσει και τα νεύρα). Ξέρετε από που να κατεβάσω την επισημη τελευταία ελληνικό ρομ και αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να την περάσω? Για να μπεις στο clockworkmod δοκίμασε κ πατήματα στην οθόνη. Για να περάσεις το τελευταίο update απλά μπαίνεις στο sus κ κάνεις τα βήματα που σου λέει,να ξέρεις ότι χάνεις τα πάντα. Αν δε ξέρεις που είναι το sus βάλε στο google sony update service. Αν πάλι σου λέει ότι διαθέτεις το τελευταίο update διαλέγεις τη λύση του flashtool που θέλει λίγο ψάξιμο. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Βοήθεια παιδιά. Είμαι με την ρομ Revolution ICS HD™[build 8] και προσπαθώ να μπω σε Clockwordmod με το πάτημα του volume + και δεν μπένει Προσπαθώ με το x-parts και δεν μπένει σε Clockwordmod παρά μονο κάνει βοοτ κανονικό Τι να κάνω ? Τελικά αποφάσισα να περάσω την επισημη ρομ ξανά και ας μην ειναι ροοτ το κινητό (Δε θα μου σπάσει και τα νεύρα). Ξέρετε από που να κατεβάσω την επισημη τελευταία ελληνικό ρομ και αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να την περάσω? Φίλε δεν πατάς volume + αλλά volume - για να μπεις σε cwm. Αν το cwm το έχεις εγκαταστήσει μέσω xparts τότε θα πρέπει με taps στην οθόνη να μπαίνει και όχι με το volume -. Και ορίστε η επίσημη ICS http://www.4shared.com/archive/VdptsqBP/MT11i_41B0587_Nordicftf.html?refurl=d1url Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Φίλε δεν πατάς volume + αλλά volume - για να μπεις σε cwm. Αν το cwm το έχεις εγκαταστήσει μέσω xparts τότε θα πρέπει με taps στην οθόνη να μπαίνει και όχι με το volume -. Και ορίστε η επίσημη ICS http://www.4shared.com/archive/VdptsqBP/MT11i_41B0587_Nordicftf.html?refurl=d1url Και πώς την περνάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Και πώς την περνάω? Τέλεια...αφού δε ξέρεις πως να την περάσεις τότε δε θα έχεις και ξεκλείδωτο Bootloader. Οπότε κατεβάζεις το SEUS από εδώ http://sony-ericsson-update-service.en.uptodown.com/ και το εγκαθιστάς στο pc σου. Τρέχεις το πρόγραμμα και από εκεί ακολουθείς τις οδηγίες τις οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Τέλεια...αφού δε ξέρεις πως να την περάσεις τότε δε θα έχεις και ξεκλείδωτο Bootloader. Οπότε κατεβάζεις το SEUS από εδώ http://sony-ericsson-update-service.en.uptodown.com/ και το εγκαθιστάς στο pc σου. Τρέχεις το πρόγραμμα και από εκεί ακολουθείς τις οδηγίες τις οθόνης. Η ερώτηση είναι γιατί ενώ έχω κάνει ροοτ σε 5 τηλέφωνα έως τώρα που έχουν περάσει από τα χέρια μου το κάθε τηλέφωνο έχει και την δική του διαδικασία. Στο δικό μου ένα SGS III του έχω περάσει πάνω από 10 ρομ διαφορετικές και update αλλά το Neo V που είναι της γυναίκας μου 2η φορά το πιάνω στα χέρια μου. Όχι το bootloader δεν το ξεκλείδωσα. Βαρέθηκα και βασικά μου φάνηκε λίγο περίεργη διαδικασία. Οπότε το απόγευμα που θα είμαι Σπίτι θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Edited November 12, 2013 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Η ερώτηση είναι γιατί ενώ έχω κάνει ροοτ σε 5 τηλέφωνα έως τώρα που έχουν περάσει από τα χέρια μου το κάθε τηλέφωνο έχει και την δική του διαδικασία. Στο δικό μου ένα SGS III του έχω περάσει πάνω από 10 ρομ διαφορετικές και update αλλά το Neo V που είναι της γυναίκας μου 2η φορά το πιάνω στα χέρια μου. Όχι το bootloader δεν το ξεκλείδωσα. Βαρέθηκα και βασικά μου φάνηκε λίγο περίεργη διαδικασία. Οπότε το απόγευμα που θα είμαι Σπίτι θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Δυστυχώς το κάθε τηλέφωνο θέλει διαφορετική διαδικασία. Δεν είναι όμως κάτι δύσκολο στο να πειράζεις τα android. Απλά πρέπει να διαβάζεις πολύ καλά και να ακολουθείς βήμα βήμα τις οδηγίες που δίνουν οι developers. Δοκίμασε με το SEUS και πες μας αν το πέτυχες. Να ξέρεις πως αν σου πει πως έχεις ήδη το τελευταίο λογισμικό εσύ επέλεξε να συνεχίσει ούτως η άλλος. Επίσης πάρε backup τα τηλέφωνα γιατί θα σβηστούν και αυτά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Δυστυχώς το κάθε τηλέφωνο θέλει διαφορετική διαδικασία. Δεν είναι όμως κάτι δύσκολο στο να πειράζεις τα android. Απλά πρέπει να διαβάζεις πολύ καλά και να ακολουθείς βήμα βήμα τις οδηγίες που δίνουν οι developers. Δοκίμασε με το SEUS και πες μας αν το πέτυχες. Να ξέρεις πως αν σου πει πως έχεις ήδη το τελευταίο λογισμικό εσύ επέλεξε να συνεχίσει ούτως η άλλος. Επίσης πάρε backup τα τηλέφωνα γιατί θα σβηστούν και αυτά!!! Δυστυχώς δεν το κάνει Λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού και το μόνο κουμπί που έχει είναι η έξοδος. Δεν έχει επιλογή να περάσω ξανά την τελευταία η κάτι άλλο. Αυτό που λές θυμάμαι και εγώ από άλλα τηλέφωνα αλλά εδώ δεν. Πως αλλιώς να περάσω την επίσημη ρομ? Αν το κάνω μέσα απο το Sony PC Companion δεν θα το κάνει λέτε ? Τελικά το δοκίμασα αλλά μου βγάζει σφάλμα 10 και επικοινωνήστε με την sony. Τι άλλο να δοκιμάσω? Τελικά κατάφερα και πέρασα μια αλλη ρομ με 2.3.7 android αλλά και πάλη μου λέει ότι έχω το τελευταίο λογισμικό και δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Είναι η BRABUS NXT for Neo V. Την έκανα εγκατάσταση αλλά δεν δουλεύει το wifi και δεν δουλεύει και η σύνδεση με το PC για να περάσω το CWM και να κάνω εγκατάσταση τα addon που χρειάζεται η ρομ. -- ΚΌΛΛΗΣΑ Τωρα δεν ξέρω πως να περάσω και αυτό το εμπόδιο -- Στο κινητό πιο app λείπει και δεν συνδέεται με το pc? Edited November 12, 2013 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Δυστυχώς δεν το κάνει Λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού και το μόνο κουμπί που έχει είναι η έξοδος. Δεν έχει επιλογή να περάσω ξανά την τελευταία η κάτι άλλο. Αυτό που λές θυμάμαι και εγώ από άλλα τηλέφωνα αλλά εδώ δεν. Πως αλλιώς να περάσω την επίσημη ρομ? Αν το κάνω μέσα απο το Sony PC Companion δεν θα το κάνει λέτε ? Τελικά το δοκίμασα αλλά μου βγάζει σφάλμα 10 και επικοινωνήστε με την sony. Τι άλλο να δοκιμάσω? Τελικά κατάφερα και πέρασα μια αλλη ρομ με 2.3.7 android αλλά και πάλη μου λέει ότι έχω το τελευταίο λογισμικό και δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Είναι η BRABUS NXT for Neo V. Την έκανα εγκατάσταση αλλά δεν δουλεύει το wifi και δεν δουλεύει και η σύνδεση με το PC για να περάσω το CWM και να κάνω εγκατάσταση τα addon που χρειάζεται η ρομ. -- ΚΌΛΛΗΣΑ Τωρα δεν ξέρω πως να περάσω και αυτό το εμπόδιο -- Στο κινητό πιο app λείπει και δεν συνδέεται με το pc? Η μόνη σου λύση είναι αυτή εδώ μέσω flashtool http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092783#post4092783 Μην αγχώνεσαι δεν έπαθε κάτι το κινητό σου. Δε χρειάζεται να επικοινωνήσεις με την SONY (έλεος πια χαχα). Διάβασε προσεχτικά τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Η μόνη σου λύση είναι αυτή εδώ μέσω flashtool http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092783#post4092783 Μην αγχώνεσαι δεν έπαθε κάτι το κινητό σου. Δε χρειάζεται να επικοινωνήσεις με την SONY (έλεος πια χαχα). Διάβασε προσεχτικά τον οδηγό. Όλα καλά. Ευχαριστώ. Ουφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ποιά είναι η πιο καλή stock - official rom ? Και ποιά η καλύτερη unofficial. #1 Που θεωρώ σημαντικό να μην "κολάει" laggarei το κινητο και ειδικότερα στις Unofficial να μην χανεις πολλά πραγματα, πχ ραδιόφωνο,720p video, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ποιά είναι η πιο καλή stock - official rom ? Και ποιά η καλύτερη unofficial. #1 Που θεωρώ σημαντικό να μην "κολάει" laggarei το κινητο και ειδικότερα στις Unofficial να μην χανεις πολλά πραγματα, πχ ραδιόφωνο,720p video, κλπ. Ναι όποιος έχει εμπειρία ας δώσει μια απάντηση γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μια βοήθεια θα ήθελα Είχα πιο παλιά κάνει root αλλά μετά πήγα και έκανα αναβάθμιση και πέρασα την έκδοση 4.1.Β.0.587 Από τότε φυσικά χάθηκε το root αλλά δεν έχω και καθόλου ελεύθερη μνήμη Τι πρέπει να κάνω για να το ξαναρουτάρω και να ελευθερωθεί και μνήμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μια βοήθεια θα ήθελα Είχα πιο παλιά κάνει root αλλά μετά πήγα και έκανα αναβάθμιση και πέρασα την έκδοση 4.1.Β.0.587 Από τότε φυσικά χάθηκε το root αλλά δεν έχω και καθόλου ελεύθερη μνήμη Τι πρέπει να κάνω για να το ξαναρουτάρω και να ελευθερωθεί και μνήμη ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2220568 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theosdor Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Δοκιμάζοντας διάφορες rom για το rooted με BL ανοιχτό κινητό μου μετά από αρκετές rom κατέληξα στην x.45 + gaaps 4.2.2 ( http://forum.xda-developer....php?t=2265096) και ευχαριστώ τον harsh586. Το κινητό μου όμως ενώ κατεβάζω εφαρμογές από το play store, δουλεύουν κανονικά αν περαστούν στην μνήμη του κινητού. Αν από μόνες τους περαστούν στην μνήμη της κάρτας ή αν τις μεταφέρω εγώ και κλείσω το κινητό, τότε εξαφανίζονται από το menu αλλά αν μπω στις ρυθμίσεις -> menu των εφαρμογών τις δείχνει κανονικά χωρίς να μπορώ να τις ανοίξω βέβαια. Ένα επίσης πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν πως αν βγάλω την κάρτα μνήμης και ανοίξω το κινητό και το συνδέσω με usb στο pc, τότε έχουν εξαφανιστεί όλοι οι φάκελοι. Θυμάμαι που παλιότερα με την ICS οι φάκελοι που δημιουργούνται (Music,download,system,android.secure.....) υπήρχαν πάντα, είτε έχω κάρτα μνήμης μέσα είτε όχι. Τέλος μου εμφανίζει για το superuser "Το su binary δεν είναι ενημερωμένο''. Ξέρει κανείς τι γίνεται?? Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην σας κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2220568 Συνδέω το κινητό με το pc αλλά δεν γίνεται τίποτα και όταν τρέχω το eroot δεν βγάζει το κουμπί root οπότε κάτι κάνω λάθος ? έχω κάνει βέβαια τις ρυθμίσεις στο κινητό που λέει ότι πρέπει να κάνω πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Ποιά είναι η πιο καλή stock - official rom ? Και ποιά η καλύτερη unofficial. #1 Που θεωρώ σημαντικό να μην "κολάει" laggarei το κινητο και ειδικότερα στις Unofficial να μην χανεις πολλά πραγματα, πχ ραδιόφωνο,720p video, κλπ. Ναι όποιος έχει εμπειρία ας δώσει μια απάντηση γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Για official rom σίγουρα η καλύτερη είναι η 2.3 Gingerbread. Για unofficial οι καλύτερες custom roms για το κινητό μας είναι οι Gingerbread μιας και τρέχουν χωρίς lag,με πολύ ελεύθερη μνήμη και τέλεια χρήση μπαταρίας. Κάποιες από αυτές είναι οι: 1) Codename -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1480273 2) Gin2kitkat -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1631144 3) Brabus NXT -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2394772 Τώρα αν ψάχνετε για το κάτι παραπάνω θα βάλετε ICS custom roms: Αυτές είναι οι 1) Xperia Z1 Honami Professional -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2433903 2) Viper Xperia (Edition 5.0) -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2128642 3) Zelly Cream ROM -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38084530#post38084530 Όλες αυτές τις rom μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και με κλειδωμένο αλλά και με ξεκλείδωτο bootloader. Εγώ προσωπικά τις χρησιμοποιώ με κλειδωμένο και εδώ και ένα μήνα έχω κολλήσει με την Xperia Z1 Honami Professional η οποία είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ICS RΟΜ.Το lag είναι πάρα πολύ ελάχιστο και σε βαθμό που ούτε θα το προσέξετε. Πιο πολύ φαίνεται στον τηλεφωνικό κατάλογο. Αν με ρωτούσατε πια να βάλετε θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτή αλλά το καλύτερο είναι να τις δοκιμάσετε όλες και όποια σας αρέσει. Πάντως και οι 6 για εμένα ΣΚΙΖΟΥΝ!!! Edited November 14, 2013 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Να σαι καλά για τις πληροφορίες φίλε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 έχω σκάσει δεν μπορώ να κάνω τίποτα ακολουθώ τον οδηγό αλλά δεν γίνεται τίποτα, δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τους drivers γιατί όταν το συνδέω στο pc δεν κάνει κάποια εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 έχω σκάσει δεν μπορώ να κάνω τίποτα ακολουθώ τον οδηγό αλλά δεν γίνεται τίποτα, δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τους drivers γιατί όταν το συνδέω στο pc δεν κάνει κάποια εγκατάσταση Δοκίμασε άλλη θύρα usb κ απενεργοποιησε το antivirus στο pc Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Μια βοήθεια θα ήθελα Είχα πιο παλιά κάνει root αλλά μετά πήγα και έκανα αναβάθμιση και πέρασα την έκδοση 4.1.Β.0.587 Από τότε φυσικά χάθηκε το root αλλά δεν έχω και καθόλου ελεύθερη μνήμη Τι πρέπει να κάνω για να το ξαναρουτάρω και να ελευθερωθεί και μνήμη ? εχεις εγκαταστησει το flashtool στο pc σου ? εχεις περασει τους drivers? Ξανα περνα με flashtool την ICS , ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΡΑΤΑ ΠΡΩΤΑ BACK UP me titanium Edited November 15, 2013 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts