kostast1 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ενημερωτικά - Βρήκα μια τιμή για το Α850 : 135 USD στο minideal. δεν ξέρω αν αξίζει δεδομένου πως έχει βγεί το + αλλά είναι η φθηνότερη -απ όσο έχω δει- και το αναφέρω εάν κάποιος ενδιαφέρεται Οχι φιλε μου δεν αξιζει πλεον η αγορα του.Η διαφορα στην τιμη ειναι παρα πολυ μικρη σε σχεση με το +. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παιδιά χαιρετώ. Το τηλέφωνο το έχω απο τον Μάρτιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζει φίλος μου με το a850 που του έφερα. Το τηλέφωνο του δούλεψε ένα μήνα κανονικά αλλά τώρα εκεί που μιλάει τον πετάει εκτός απο το δίκτυο με αποτέλεσμα να κλείνει η γράμμη και φτου απ'την αρχή.... Καμία γνώμη για το τί μπορούμε να κάνουμε; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παιδιά χαιρετώ. Το τηλέφωνο το έχω απο τον Μάρτιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζει φίλος μου με το a850 που του έφερα. Το τηλέφωνο του δούλεψε ένα μήνα κανονικά αλλά τώρα εκεί που μιλάει τον πετάει εκτός απο το δίκτυο με αποτέλεσμα να κλείνει η γράμμη και φτου απ'την αρχή.... Καμία γνώμη για το τί μπορούμε να κάνουμε; :worry: Μήπως είναι οριακό σήμα 3g; Βάλτο να δουλέψει σε gsm και τα ξαναλέμε. Ποια ROM φοράει; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδιά χαιρετώ. Το τηλέφωνο το έχω απο τον Μάρτιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζει φίλος μου με το a850 που του έφερα. Το τηλέφωνο του δούλεψε ένα μήνα κανονικά αλλά τώρα εκεί που μιλάει τον πετάει εκτός απο το δίκτυο με αποτέλεσμα να κλείνει η γράμμη και φτου απ'την αρχή.... Καμία γνώμη για το τί μπορούμε να κάνουμε; :worry: Όταν είχα την 123 ROM είχα θέματα με το σήμα και πολύ συχνά ενω έδειχνε πως έχει σήμα μου ερχόταν μύνημα με τις κλήσεις.Έβαλα την 121 Του Linerty και απο τοτε δεν έχω χασει κλήση.Γενικά μου φαίνεται πως έχει ποιο σταθερό σήμα αν και αυτό είναι υποκειμενικο .Το δουλεύω σε gsm κατα κύριο λογο Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Όταν είχα την 123 ROM είχα θέματα με το σήμα και πολύ συχνά ενω έδειχνε πως έχει σήμα μου ερχόταν μύνημα με τις κλήσεις.Έβαλα την 121 Του Linerty και απο τοτε δεν έχω χασει κλήση.Γενικά μου φαίνεται πως έχει ποιο σταθερό σήμα αν και αυτό είναι υποκειμενικο .Το δουλεύω σε gsm κατα κύριο λογο Πήρα το τηλεφωνο του φίλου και τo δουλεύω απο χθές σε gsm όπως είπε ο Γιώργος και δεν έχω πρόβλημα. Έχω βάλει στην πρώτη υποδοχή whats up και παίζω ιντερνετ απο εκεί και για κλήσεις έχω wind σε gsm στην δεύτερη υποδοχή δεν βλέπω πρόβλημα... Θα του δώσω το δικό μου που έχει την 123 μέσα να δω αν θα έχει πρόβλημα. Το συγκεκριμένο έχει την s113 χωρίς Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Καλημερα παιδια. Σε διαδικασια factory reset δεν μου κανει επανεκινηση (κολλαει στο λογοτυπο αντροιντ προσπαθει να φορτωση αλλα κανει επαννεκινηση...) Με power και πληκτρα volume up &down δεν μπαινει recovery Με power και volume down μπαινει σε meta mode. Καμια ιδεα? Ειχα περασει cwm. Edited June 4, 2014 by dalamaidis Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Προσπαθησες να φλασαρεις την rom απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δεν μπορουσα να κανω τιποτα αφου ουτε ανοιγε ουτε εμπαινε στο recovery. Τελικα οταν το συνδεσα με usb ενω ηταν στο meta mode μου εβγαλε ενα κινεζικο μενου και πατησα κατι στην τυχη. Αρχισε μια δαδικασια (δεν καταλαβαινα τιποτα) και την διεκοψα βγαζοντας την μπαταρια. Ως εκ θαυματος στην επομενη εκινηση φορτωσε κανονικα σαν απο factory reset. Ολα καλα λοιπον Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δεν μπορουσα να κανω τιποτα αφου ουτε ανοιγε ουτε εμπαινε στο recovery. Τελικα οταν το συνδεσα με usb ενω ηταν στο meta mode μου εβγαλε ενα κινεζικο μενου και πατησα κατι στην τυχη. Αρχισε μια δαδικασια (δεν καταλαβαινα τιποτα) και την διεκοψα βγαζοντας την μπαταρια. Ως εκ θαυματος στην επομενη εκινηση φορτωσε κανονικα σαν απο factory reset. Ολα καλα λοιπον Εαν στο ξανακανει φλασαρε την ρομ που θες μεσω flashtool.Θα περαστουν ολα απο την αρχη βεβαια........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδια μου εβγαλε προβλημα το κινητακι το αριστερο καναλι (των ακουστικων δεν παιζει ) τα ακουστικα δεν εχουν προβλημα 100% γινετε να το αλλαξω??αμα βαλω χερι στο κινητο χανετε η εγγυηση? απο Minideal ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) παιδια μου εβγαλε προβλημα το κινητακι το αριστερο καναλι (των ακουστικων δεν παιζει ) τα ακουστικα δεν εχουν προβλημα 100% γινετε να το αλλαξω??αμα βαλω χερι στο κινητο χανετε η εγγυηση? απο Minideal ειναι Mιλα πρωτα με το καταστημα.Λες να να σωθει με φλασαρισμα...?μπα για hardware μου κανει αφου εχεις δοκιμασει και αλλα ακουστικα..? Edited June 4, 2014 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 ειναι 100% hardware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 ειναι 100% hardware... Καλα μην το δενεις και κομπο,τοσα που εχω δει τοσα χρονια δεν θα μου εκανε εντυπωση να στρωση με ενα φλασαρισμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αρχικά καλημέρα... Σήμερα τσεκαρα ξανά την συσκευή με ακουστικά και για κάποιον περίεργο λόγο έπαιζε κανονικά. επειδή είμαι και λίγο περίεργος το δοκιμασα και στο στερεοφωνικό (πριν το έπιανε σαν ακουστικά και έπαιζε κομπλε) τώρα παίζει και το κινητό και το στερεοφωνικό ταυτόχρονα χωρίς βέβαια να δείνει τον Νορμάλ δυνατό και καθαρό ήχο στο στερεό (το πιάνει σαν ακουστικό για κάνα δύο sec και μετα κάνει τα παραπάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 εκει που φορτιζε ξαφνικα εσβησε και δεν αναβε. το ξαναφλασαρα και ανοιγε κανονικα ομως δεν δουλευει η καμερα το πληκτρο του volume+ και δεν φορτιζει.πρεπει να το φορτισω σε εξωτερικο φορτιστη για να δουλεψει. δοκιμασα πολλες rom και πλεον ειμαι βεβαιος οτι ειναι προβλημα στο hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 εκει που φορτιζε ξαφνικα εσβησε και δεν αναβε. το ξαναφλασαρα και ανοιγε κανονικα ομως δεν δουλευει η καμερα το πληκτρο του volume+ και δεν φορτιζει.πρεπει να το φορτισω σε εξωτερικο φορτιστη για να δουλεψει. δοκιμασα πολλες rom και πλεον ειμαι βεβαιος οτι ειναι προβλημα στο hardware Την εργοστασιακη rom,αυτη δλδ που ηρθε το κντ,το δοκιμασες?Απο ποιο καταστημα εγινε η αγορα?Και ποτε?Υποθετω οτι δοκιμασες και αλλον φορτιστη και κανει τα ιδια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Την εργοστασιακη rom,αυτη δλδ που ηρθε το κντ,το δοκιμασες?Απο ποιο καταστημα εγινε η αγορα?Και ποτε?Υποθετω οτι δοκιμασες και αλλον φορτιστη και κανει τα ιδια. ναι δοκιμασα διαφορες rom το κινητο εχει προβλημα στο hardware 100% το θεμα ειναι αν αξιζει τιποτα στην κατασταση που ειναι π.χ. αν καποιος χρειαζεται ανταλλακτικα η αν καποιος εχει το ιδιο κινιτο με σπασμενη οθονη ετσι ωστε να επωφεληθούμε και οι δυο θα επερνα 50 ευρώ για να το δοσο και θα εδινα 50 για να το φτιαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 ναι δοκιμασα διαφορες rom το κινητο εχει προβλημα στο hardware 100% το θεμα ειναι αν αξιζει τιποτα στην κατασταση που ειναι π.χ. αν καποιος χρειαζεται ανταλλακτικα η αν καποιος εχει το ιδιο κινιτο με σπασμενη οθονη ετσι ωστε να επωφεληθούμε και οι δυο θα επερνα 50 ευρώ για να το δοσο και θα εδινα 50 για να το φτιαξω Απο ποιο καταστημα εγινε η αγορα?Και ποτε?Eχεις εγγυηση για ποιον λογο δεν την εκμεταλευεσαι δεν καταλαβαινω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 απο ebay το πηρα και εχο τιν εντιποσι οτι αν φλασαρω το κινητο τελος η εγγυηση αλλα εκτος αυτου δεν μου ειναι ευκολο να το στειλω πισω στην κινα παρολα αυτα εστειλα email στον πωλητη και περιμενω απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 απο ebay το πηρα και εχο τιν εντιποσι οτι αν φλασαρω το κινητο τελος η εγγυηση αλλα εκτος αυτου δεν μου ειναι ευκολο να το στειλω πισω στην κινα παρολα αυτα εστειλα email στον πωλητη και περιμενω απαντηση Μα καλα και εσυ τοσα καταστηματα εχουμε εδω απο ebay ψωνισες......τελος παντων.:) Δεν χανεις τπτ....περνα την εργοστασιακη rom στειλτο πισω και εισαι οκ.10 ευρο τε μεταφορικα,και μετα να τα ζητησεις πισω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 το ξεβιδωσα και το ανοιξα πρεπει να το καταλαβαινουν οτι ανοιχτηκε καλα μονο 10 ευρω ειναι τα μεταφορικα? ξερεις καποιο λινκ που να λεει αναλυτικα τι διαδικασια να το στιλο αν χρειαστει παντος μεγαλη πικρα που δεν μπορουμε να γραφουμε greeklish εδω μεσα δεν ξερεις τι τραβαω για να γραψω ενα μινιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 το ξεβιδωσα και το ανοιξα πρεπει να το καταλαβαινουν οτι ανοιχτηκε καλα μονο 10 ευρω ειναι τα μεταφορικα? ξερεις καποιο λινκ που να λεει αναλυτικα τι διαδικασια να το στιλο αν χρειαστει παντος μεγαλη πικρα που δεν μπορουμε να γραφουμε greeklish εδω μεσα δεν ξερεις τι τραβαω για να γραψω ενα μινιμα Τωρα μου τα λες καλα........τερμα η εγγυηση. Ναι 10 ειναι περιπου.Η διαδικασια ειναι απλη,το στελνεις στην διευθηνση που θα σου στειλει ο πωλητης συστημενο με Ελτα. Τραβα και καμια φωτο απο το πακετο πριν το στειλεις. Εδω και ολλα χρονια δεν εχει greeklish,Ελληνες ειμαστε. Καλη συνεχεια λοιπον και καλη τυχη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός τούμπα μου δικαρτου κ έπεσε το βλέμμα μου στο συγκεκριμένο. Θα ηθελα να ρωτήσω αν είστε ευχαριστημένοι.αν γνωρίζεται ποσά sar έχει η συσκευή . Και απο που θα ήταν καλα να το παράγγειλω . Μόνο μασώ ebay ειμαι γνώστης κ έχω κανει αγορές πουθενά αλλού. Σας ευχαριστω εκ τον πρωτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 μια ερωτηση επειδη εχω το γνωστο προβλημα με τους drivers υπαρχει κανενας αλλος τροπος να βαλω ρομ στο κινητο (εκτος flashtools)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tompravi Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το πηρα κι εγω (απο το insomnia) αλλα με αγγλικο περιβαλλον εργασιας. Προσπαθησα να εγκαταστησω CWM. Τα καταφερα. Καποια στιγμη, δυστυχως, εκνευριστηκα και τα εκανα θαλασσα. Τωρα εχω μονο Κινεζικο περιβαλλον εργασιας !!! Η μονη διεξοδος ειναι να εγκαραστησω νεα rom. Ομως τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα. Πρωτα με τα drivers της συσκευης για τα windows, και δευτερον με την εγκατασταση της Rom. Οι ποιο εμπειροι πρεπει να βοηθησουν. Πως εγκατασταθηκαν τα drivers? Ποια ηταν η εκδοση των drivers? Ποια ηταν η εκδοση των windows? Πως γινεται αντιληπτο οτι εχει δει το λειτουργικο συστημα το κινητο? Ποιας εκδοσης λογισμικο χρησιμοποιηθηκε για την εγκατασταση της νεας rom? Νομιζω οτι αυτα χρειαζονται διευκρινηση. Ουτε και στα διεθνη φορουμ ειναι τα πραγματα ξεκαθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts