alextrela Δημοσιεύτηκε August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2013 (edited) Και επισημα κυκλοφορει στην ευρωπαικη και ελληνικη αγορα ο διαδοχος του υβριδικου Duo 11 αυτη τη φορα σε εκδοση με 13.3 ιντσες και βεβαια εξοπλισμενος με την 4η γενια επεξεργαστων της Intel(Haswell) Η Sony οπως και με την προηγουμενη σειρα δινει τη δυνατοτητα στον καταναλωτη να επιλεξει αναμεσα σε διαφορες παραλλαγες του μοντελου σε επιπεδο hardware πχ ειτε με i5 η' i7 CPU η' αντιστοιχα στην χωρητικοτητα της μνημης/ssd http://www.sony.gr/product/vn-duo-13/tab/overview?cpint=homeB Εδω αναλυτικα τα χαρακτηριστικα: -Core i7-4500U CPU (1.8Ghz-3.0Ghz) or Core i5-4200U (1.6Ghz-2.6Ghz) -Intel HD 4400 GPU -Triluminous 13″ 1920×1080 IPS Digitizer display -RAM 4/8GB DDR3 1600MHz -SSD Sata 3 128/256GB -2X USB 3.0 ports -SD/Duo card reader -HDMI port -Headset port -10 Hour battery life -802.11 a/b/g/n WiFi -Bluetoothh 4.0 +HS -Backlit keyboard -Trackpad -Exmor cameras 8MP rear, 2MP Front. -NFC/GPS/Accelerometer -Intel Wireless Display -Weight 1.343KG -LTE option / 3G options -VGP-BPS36 battery http://www.notebookcheck.net/uploads/tx_jppageteaser/yDMVEL0_01.jpg http://www.superadrianme.com/wp-content/uploads/2013/06/Sony-VAIO-Duo-13.jpg http://dri1.img.digitalrivercontent.net/Storefront/Company/msintl/images/English/en-INTL_Sony_VAIO_Duo13_Touch_i7_Black_CWF-01259/en-INTL_L_Sony_VAIO_Duo13_Touch_i7_Black_CWF-01259_RM1_mnco.jpg http://www.lowyat.net/wp-content/uploads/2013/06/sony-vaio-duo-13-2.jpg Edited August 25, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Αλεξ, μακραν η καλυτερη υλοποιηση, με πολλες επιλογες για configuration και ο,τι πιο φρεσκο και χρησιμο στην κατηγορια (και όχι μονο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Το αγορασα την παρασκευη και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος. Αν και η τιμη του ειναι λιγο τσιμπιμενη στα 1600:ninja: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Το αγορασα την παρασκευη και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος. Αν και η τιμη του ειναι λιγο τσιμπιμενη στα 1600:ninja: Καλοριζικο φιλε μου Φανταζομαι το πηρες αν κρινω απο την τιμη απο κανα Πλαισιο-Public και σια και λογικα βαρανε στο Θεο οι συγκεκριμενες εταιριες. Σε λευκο το πηρες η' σε μαυρο χρωμα? Επισης μπορεις να μας πεις αν εχεις κανενα θεμα με το wifi,μιας και στο εξωτερικο εχουν αναφερθει αρκετα παραπονα ειτε για αποσυνδεσεις ειτε χαμηλη ταχυτατα. Και η ιδια η Sony αναγνωρισε οτι υφισταται τετοιο ζητημα και οτι θα το λυσει μεσα στις επομενες ημερες. Για πες μας και τις δικες σου πρωτες εντυπωσεις απο το υβριδικο:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μιας και το Q μας κάνει νερά, μάλλον με βλέπω προς τα εκεί και εμένα. Θα πάω να το δω και από κοντά σήμερα και εαν μου κάνει το 'κλικ' θα το παραγγείλω online με 8% έκπτωση (quidco UK). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Ποιο configuration θα παρεις Γιωργο και σε τι τιμη? Προσωπικα προσανατολίζομαι για i7, 8GB Ram, 256GB SSD, 3G / GPS, black colour για να με κρατησει τουλάχιστον μια διετια (σκέφτομαι και για warranty extension μηπως παω και λιγο παραπερα). Αν βαλω τα κορυφαια specs, την τριετή εγγυηση (με την επεκταση), το Made in Japan αυτων των μηχανηματων (όπως το κορυφαιο Ζ21 που ειχα και εδωσα στον αδερφο μου και απολαμβανει ακομα και σημερα) δε βλεπω γιατι να μη μπορει να κρατηθεί για τοσο μεγαλο χρονικο διάστημα... ΥΓ Δες τα βελτιωμένα υλικα του και το μηχανισμο, πολύ ανωτερος από τον αντιστοιχο του duo 11. Το ιδιο ισχυει και για το πληκτρολογιο του. Γενικα η σονυ βελτιωσε το 11αρι στα σημεια και μας εδωσε ένα πολύ καλο μηχανημα (βαλε και την πραγματικη αυτονομια των 9 ωρων και εδεσε το γλυκο). Επισης παιξε με την κορυφαια γραφιδα του που δειχνει ποσο βελτιωθηκε η τεχνολογια n-trig και σε εμας που δεν ειμαστε designers είναι ο,τι πρεπει... ΥΓ 2 Κατι πολύ σημαντικο είναι η 8αρα sony exmor καμερα στην πλατη της συσκευης. Η βασικη της χρησιμοτητα είναι το σκαναρισμα εγγραφων και το κανει με πολύ μεγαλη επιτυχια το μηχανημα... @morgan21 Καλοριζικο φιλε μου. Λογικα το λευκο πηρες, αυτό φερνει η σονυ ελλας με συγκεκριμενο configuration. Πες μας τις εντυπώσεις σου (και για το wifi) και επιβεβαιωσε αν το συγκεκριμενο κομματι είναι made in japan... Επισης μια ερωτηση. Ερχεται με προεγκατεστημενο από το εργοστασιο screen protector η είναι επιλογή μονο στα Built to Order Duo 13, όπως διαβασα καπου? Αντε φετος Γιωργο θα ειμαστε παραπανω από 2 εδώ στα νηματα του myphone να συζητάμε για τα αγαπημενα μας -πλεον- tablet PC... Edited August 25, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Στο Sony store uk πάντως η Sony δίνει επέκταση αλλα 2 έτη εγγύηση επιπλέον απο τα 2 που έχει έτσι κι αλλιώς. Αυτα εώς τέλη του μηνός. Sorry για το Pro ισχύει αυτο για το Duo κατι για αναβάθμιση CPU στα μισα λεφτα εώς 26-8 και δωρεάν memory upgrade http://www.sony.co.uk/product/vn-duo-13/tab/overview Εδώ για το pro http://www.sony.co.uk/product/vn-pro/tab/overview?cpint=15044706 Edited August 25, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Στο Sony store uk πάντως η Sony δίνει επέκταση αλλα 2 έτη εγγύηση επιπλέον απο τα 2 που έχει έτσι κι αλλιώς. Αυτα εώς τέλη του μηνός. Αυτές είναι προσφορες. Όπως το Samsung smartpc pro που ειχα και μου ειχαν δωσει 5ετη εγγυηση συνολικα (δωρεαν), παλι για UK ηταν το offer. Edit: Ναι, αλεξ, η sony uk για το duo 13 προσφερει cup/ram upgrade στα μισα χρηματα (οφελος 105 λιρες). Ας το δει ο Γιωργος, αν τον συμφερει συγκριτικα με το μαγαζι που βρηκε για την αγορα του... Edited August 25, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Online θα κάνω την αγορά, απο sony.co.uk. Σκέφτομαι για το παρακάτω configuration. Your design: Carbon Black Your configuration: Change configuration Intel® CoreTM i7-4500U, 1.8GHz Windows 8 Pro 33.7cm LED 1920x1080 + webcam 128 GB SATA Flash SSD 8 GB 1600 MT/s DDR3L-SDRAM Protection film included Wireless WAN 3G Battery life up to 15 hours Office 365 Home Premium Trial No protection No Adobe Creation No Adobe® Lightroom 4 £ 1,333.63 - με δωρεάν μεταφορικά! @βαγγέλης - το Protection film είναι εξτρά - δεν έρχεται μαζί με το duo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μαλιστα. Το ιδιο config θα επιλεξω κι εγω Γιωργο, απλα θα προτιμησω 256GB SSD (αν και σε κάθε περιπτωση τη βασικη εργασια αποθηκευσης θα την αναλαβει ο Seagate goflex 3TB που εχω και βλεπω από οπουδήποτε στον κοσμο), οποτε θεωρητικα και τα 256 λιγα είναι. Ναι, πραγματι, το screen protector χρεωνεται εξτρα, οποτε επιλεξε το καθως η εργοστασιακη εγκατασταση θα δε συγκρινεται με το να το βαλεις μονος σου εκ των υστερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Την SSD την θες ουσιαστικά για να τρέχει το λειτουργικό σου. Δεν κρατάς αρχεία σχεδόν ποτέ. H παραγγελία έγινε με την προσφορά (UK) αλλά και 8% έκπτωση απο quidco. Παραλαβή σε 1 εβδομάδα περίπου... Ελπίζω να βγεί σύντομα το fix για το wifi - για να μην έχουμε άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Καλοριζικο φιλε μου Φανταζομαι το πηρες αν κρινω απο την τιμη απο κανα Πλαισιο-Public και σια και λογικα βαρανε στο Θεο οι συγκεκριμενες εταιριες. Σε λευκο το πηρες η' σε μαυρο χρωμα? Επισης μπορεις να μας πεις αν εχεις κανενα θεμα με το wifi,μιας και στο εξωτερικο εχουν αναφερθει αρκετα παραπονα ειτε για αποσυνδεσεις ειτε χαμηλη ταχυτατα. Και η ιδια η Sony αναγνωρισε οτι υφισταται τετοιο ζητημα και οτι θα το λυσει μεσα στις επομενες ημερες. Για πες μας και τις δικες σου πρωτες εντυπωσεις απο το υβριδικο:) Λευκο το πηρα απο πλαισιο. Με το wifi δεν εχω αποσυνδεσεις αλλα εχω χαμηλο σημα ειδικα οταν το εχω σαν ταμπλετ. Φιλε μου ειναι πολυ δυνατο μηχανημα αν και το φοβομουν λιγο για λαγκαρισματα οταν θα εβαζα κανενα hd 1080p επειδη δεν εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων, αλλα τελικα παιζει φοβερα χωρις το παραμικρο λαγκ. Τα αρνητικα που παρατηρισα ειναι το σημα λιγο το οποιο δεν μου εχει κανει αποσυνδεση ακομα, το οτι δεν μπορω να συνδεσω το ativ μου γιατι μου κανει συνεχεια συνδεση αποσυνδεση το usb το οποιο με iphone 5 δεν εχω κανενα προβλημα. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μου παρουσιαζει προβλημα με το samsung, και το τελευταιο ειπα να του κανω ενα φορματ μηπως και συνελθει κατι το οποιο δεν γινετε γιατι λοιπουν καποια αρχεια :wacko::wacko: @morgan21 Καλοριζικο φιλε μου. Λογικα το λευκο πηρες, αυτό φερνει η σονυ ελλας με συγκεκριμενο configuration. Πες μας τις εντυπώσεις σου (και για το wifi) και επιβεβαιωσε αν το συγκεκριμενο κομματι είναι made in japan... Επισης μια ερωτηση. Ερχεται με προεγκατεστημενο από το εργοστασιο screen protector η είναι επιλογή μονο στα Built to Order Duo 13, όπως διαβασα καπου? Αντε φετος Γιωργο θα ειμαστε παραπανω από 2 εδώ στα νηματα του myphone να συζητάμε για τα αγαπημενα μας -πλεον- tablet PC... Οταν το ανοιγω πισω απο την οθονη γραφει made in japan ;) screen protector δεν εχει. Το μονο που εχει ειναι ενα πλαστικο για να μπαινει ο στυλος στα πλαγια (οχι το ενσωματωμενο) ενα ανταπτορα που απο usb το κανει ethernet και ενα ανταπτορα απο hdmi σε vga, και ο στυλος ειναι μεσα μαζι με μια μπαταρια. Οτι αλλη απορια εχετε η θελετε να τραβηξω φωτο καποιο συγκεκριμενο σημειο πειτε μου και θα το κανω. Σορυ που τα εχω γραψει οπως να ναι αλλα βιαζομαι. Edited August 25, 2013 by morgan21 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Λευκο το πηρα απο πλαισιο. Με το wifi δεν εχω αποσυνδεσεις αλλα εχω χαμηλο σημα ειδικα οταν το εχω σαν ταμπλετ. Φιλε μου ειναι πολυ δυνατο μηχανημα αν και το φοβομουν λιγο για λαγκαρισματα οταν θα εβαζα κανενα hd 1080p επειδη δεν εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων, αλλα τελικα παιζει φοβερα χωρις το παραμικρο λαγκ. Τα αρνητικα που παρατηρισα ειναι το σημα λιγο το οποιο δεν μου εχει κανει αποσυνδεση ακομα, το οτι δεν μπορω να συνδεσω το ativ μου γιατι μου κανει συνεχεια συνδεση αποσυνδεση το usb το οποιο με iphone 5 δεν εχω κανενα προβλημα. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μου παρουσιαζει προβλημα με το samsung, και το τελευταιο ειπα να του κανω ενα φορματ μηπως και συνελθει κατι το οποιο δεν γινετε γιατι λοιπουν καποια αρχεια :wacko::wacko: . Εδώ και με την hd4000 παίζει άψογα 1080p πόσο μέλλον με την 4400 που είναι πιο ισχυρή δεν είχα καμία αμφιβολία. Αναμένεται software update απο τη Sony για το wifi ή μπορείς να δοκιμασεις της Intel τους drivers μιας και το wifi chip είναι της intel ή περιμένεις τη Sony αν δεν θες να δοκιμάσει της Intel προσωρινα. Φορματ εγω ετσι κι αλλιώς κάνω στα πάντα που αγοράζω,απλώς με κάποιο software app πριν έχω βρει/γράψει κάπου με ασφάλεια το serial number των 8 έτσι ώστε όταν του κάνω φορματ την ίδια έκδοση των windows που φοράει τωρα να το εισαγω όταν μου ζητηθεί κατα την εγκατάσταση. Εννοείται τα recovery partition τα αφήνω ως έχουν και δεν τα πείραζω καθόλου,μην μας πει η Sony γιατί τα έσβησα......στην πουν δηλαδη σε περίπτωση service- μακρυά μας :p- Βέβαια κανε εσυ όλα τα update σε windows /drivers πρώτα μήπως και στρώσει τα του USB και βλέπεις.. Edited August 25, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 @morgan21 - να υποθέσω οτι αυτο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FQSU59HYkto]εδώ[/ame] το unboxing αφορά και την δική σου συσκευή έτσι? Μεγάλη μαγκιά το usb to LAN που δίνει μαζί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό Hybrid PC το οποίο βάζει τα γυαλιά σε πολλές υλοποιήσεις. Βλέπω πως ακόμα και ο vagelis θα αποχωριστεί το Surface Pro για την χάρη του Sony. Αν το βρούμε σε καλή τιμή αξίζει. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αντε με το καλο κι εσυ Αλεξ! Μας εφαγες την ψυχη με το vaio & haswell εδω και ενα χρονο :lol: Παρτο να ησυχασεις τωρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αντε με το καλο κι εσυ Αλεξ! Μας εφαγες την ψυχη με το vaio & haswell εδω και ενα χρονο :lol: Παρτο να ησυχασεις τωρα :p Ακόμα να ηρεμήσω Νικο,με ταλαιπωρούν απο πέρσι με την Asus κι το Book και κατα 99% θα τσίμπησω το δίδυμο αδελφάκι του Duo το Pro δηλαδη όταν βγει σε λευκο διότι μονο στην Αμερική είναι αμεσα διαθέσιμο,Ευρώπη τον άλλον μήνα.:D Άντε και τους βαρέθηκα τους OEM με τα καπριτσια τους :lol: Αλλου ξεκίνησα και αλλου θα καταλήξω,αλλα θα τελειώσει σύντομα η ιστορία. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό Hybrid PC το οποίο βάζει τα γυαλιά σε πολλές υλοποιήσεις. Βλέπω πως ακόμα και ο vagelis θα αποχωριστεί το Surface Pro για την χάρη του Sony. Αν το βρούμε σε καλή τιμή αξίζει. Ναι είναι πολύ καλο εργαλειο, αλλα να ξεκαθαρισω πως το παιρνω απλα γιατι είναι πιο δυνατο από το surface μου (ελεω i7, 8gb ram, 256SSD, 3G) και όχι γιατι δεν είμαι ευχαριστημένος από το surface. @geovass Ναι ηθελα να στο επισημανω γιατι το εγραψες και αλλου. Δινει το σχετικο ανταπτορα στη συσκευασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ναι είναι πολύ καλο εργαλειο, αλλα να ξεκαθαρισω πως το παιρνω απλα γιατι είναι πιο δυνατο από το surface μου (ελεω i7, 8gb ram, 256SSD, 3G) και όχι γιατι δεν είμαι ευχαριστημένος από το surface. @geovass Ναι ηθελα να στο επισημανω γιατι το εγραψες και αλλου. Δινει το σχετικο ανταπτορα στη συσκευασια... Δεν πιστευω οτι ειχες την υποψια πως προσπαθουσα να σε παγιδεψω; Απο μπαταρια πως τα παει; μπορει να δουλεψει για 3 ωρες χωρις φορτιση με ανοικτο WiFi λετε; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Δεν πιστευω οτι ειχες την υποψια πως προσπαθουσα να σε παγιδεψω; Απο μπαταρια πως τα παει; μπορει να δουλεψει για 3 ωρες χωρις φορτιση με ανοικτο WiFi λετε; Όχι, σε καμια περιπτωση, απλα επειδή διαβαζω πολλες ομορφιες σε αλλα νηματα από κατοχους συσκευών που απλα δεν ταιριαζουν στις ανάγκες μου και "δυσκολεύονται" όταν τα χωνω σε αυτές ακριβως τις συσκευες, δεν θελω να παρερμηνευθεί καποιο μηνυμα μου. Μπαταρια? Σε ποιο αναφερεσαι, στο duo 13? Αν ναι, χμμμ, θα σου πω ότι αντεχουν ανετα για το σεναριο που περιγραφεις 9 ωρες (καθαρο χρονο)... Διαβαζω από κατοχους και για 10ωρο καθαρο με χαμηλη φωτεινοτητα και απλες εργασιες (browsing, office κλπ)... Το surface pro, αντιστοιχα, εχει αυτονομια 5-6 ωρων... Edited August 25, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εν αντιθεση με τα rt τα συγκεκριμενα τα τρεφω σεβασμο ελεω PC hw. Αλλα εξαρταται την δουλεια. Εγω θα χαιρομουνα και με ενα iPad η nexus7 αλλα προοριζεται για δουλεια αυτο που ψαχνω οποτε και αλλαζουν ριζικα οι απαιτησεις. Περιμενω και τι θα παρει ο Αλεξ :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 @morgan21 - να υποθέσω οτι αυτο το unboxing αφορά και την δική σου συσκευή έτσι? Μεγάλη μαγκιά το usb to LAN που δίνει μαζί! Ακριβως τα ιδια πραγματα με το δικο μου. Αν και το πηρα σε λευκο το κουτι ειναι μαυρο και αν παρατηρησεις στην φωτο τα γραμματα ειναι Ελληνικα. Οταν το εβγαλα περιμενα να αναψει γιατι συνηθως σε ολες τις συσκευες μας εχουν μαθει να ειναι λιγο φορτισμενες αλλα οπως και στο review που ανεβασες και αυτος στην πριζα το εβαλε για να αναψει :) http://postimg.org/image/b5fh0r65f/ Ακόμα να ηρεμήσω Νικο,με ταλαιπωρούν απο πέρσι με την Asus κι το Book και κατα 99% θα τσίμπησω το δίδυμο αδελφάκι του Duo το Pro δηλαδη όταν βγει σε λευκο διότι μονο στην Αμερική είναι αμεσα διαθέσιμο,Ευρώπη τον άλλον μήνα.:D Άντε και τους βαρέθηκα τους OEM με τα καπριτσια τους :lol: Αλλου ξεκίνησα και αλλου θα καταλήξω,αλλα θα τελειώσει σύντομα η ιστορία. Και εγω Αλεξη το transformer book tx300 περιμενα και διαβαζα τα αναλογα thread που εχεις αλλα καθηστερησε πολυ και ειπα να παω σε haswell. Αν βιαζεσε πηγαινε σε i5 που υπαρχει σε λευκο και στα γνωστα μαγαζια μπορεις να το βρεις και σε καλυτερη τιμη Δεν πιστευω οτι ειχες την υποψια πως προσπαθουσα να σε παγιδεψω; Απο μπαταρια πως τα παει; μπορει να δουλεψει για 3 ωρες χωρις φορτιση με ανοικτο WiFi λετε; Ανετοτατα Εν αντιθεση με τα rt τα συγκεκριμενα τα τρεφω σεβασμο ελεω PC hw. Αλλα εξαρταται την δουλεια. Εγω θα χαιρομουνα και με ενα iPad η nexus7 αλλα προοριζεται για δουλεια αυτο που ψαχνω οποτε και αλλαζουν ριζικα οι απαιτησεις. Περιμενω και τι θα παρει ο Αλεξ :) Αν και ειμαι iphonακιας και περιμενω πως και πως το 5s το ipad δεν με βολευει καθολου το ιδιο και τα android tablet. Σιγουρα για τον ιδιο λογο δεν θα επερνα ουτε RT. Πιστευω οτι σε ταμπλετ τα windows pro ειναι μονοδρομος με μονο ελατωμα σε εμας που παμε σε 13" το μεγεθος και λιγο το βαρος σε θεμα ταμπλετ!! Αλλα μονο και μονο οτι απο το ταμπλετ μου μπορω να κανω jb σε ipad iphone κτλ ετσι μπορω να βαλω και custom rom κτλ σε οποιαδηποτε android συσκευη αυτο λεει πολλα :p Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μα το ενα ειναι κανονικο PC που γινεται και ταμπλετ ενω τα αλλα ειναι ταμπλετ οπως τα ξερουμε :) Και μονο που τα rt εχουν κλειδωματα τι να το κανεις; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εν αντιθεση με τα rt τα συγκεκριμενα τα τρεφω σεβασμο ελεω PC hw. Αλλα εξαρταται την δουλεια. Εγω θα χαιρομουνα και με ενα iPad η nexus7 αλλα προοριζεται για δουλεια αυτο που ψαχνω οποτε και αλλαζουν ριζικα οι απαιτησεις. Περιμενω και τι θα παρει ο Αλεξ :) Κοιτα οπως εχω αναφερει στα υβριδικα μου κανει κλικ μονο σε στυλ Transformer δηλαδη με αποσπομενο πληκτρολογιο και σε αυτο θα μπορουσα να κανω μια υπερβαση στην τιμη Σε στυλ Vaio Duo 13/Samsung Ativ Q/Dell XPS 11/12 και απο τη στιγμη η γραφιδα δεν μου ειναι απαραιτητη,ουτε το 3g,και σε tablet mode δεν μπορεις να το αξιοποιησεις σε μεγιστο βαθμο πχ σε καναπε για σερφαρισμα,(παρα μονο σε τραπεζι η' στα γονατα)οπως πχ με κανα 8-11 ιντσων tablet ελεω 1.3 κιλων,ουτε και να το κουβαλας εξω σε καμια περιπτωση,για αυτο και σκεφτομαι ενα pure κλασικο ultrabook οπως το Vaio Pro και σε συνδυασμο με ενα tablet για light χρηση οπως το mini ipad η' μεσα στο 14 να το αντικαταστησω με κανα Bay Trail 8-9 ιντσων tablet μιας και απολυτη φορητοτητα μονο σε αυτες τις ιντσες σου παρεχουν. Και με Haswell η μοναδικη προταση με αποσπομενο πληκτρολογιο ειναι το Book Trio στις 11.6 ιντσες αλλα ελεω Asus αυτο παει στην πολυ καλυτερη Χριστουγεννα,ασε που εχει 3 βασικοτατα κουσουρια σαν υλοποιηση και παει ακυρο το θεμα υβριδικων απο εμενα. Και εγω Αλεξη το transformer book tx300 περιμενα και διαβαζα τα αναλογα thread που εχεις αλλα καθηστερησε πολυ και ειπα να παω σε haswell. Αν βιαζεσε πηγαινε σε i5 που υπαρχει σε λευκο και στα γνωστα μαγαζια μπορεις να το βρεις και σε καλυτερη τιμη Ακριβως ετσι σκεφτομουν και εγω,και μαλιστα το ειχα προπαραγγειλει και προπληρωσει τον Δεκεμβριο του 12 εως οτου περιμενα εως αρχες Μαρτιου που το ακυρωσα βεβαια,διοτι ηξερα οτι οι Haswell ειναι προ των πυλων(κυκλοφορησε τελικα τελη Μαιου-1 ολοκληρο χρονο εκανε η αθεοφοβη Αsus:blink:) Ναι οντως το Vaio Duo σε λευκο πχ amazon το βρησκεις σε καλυτερη τιμη,αλλα προτιμω οπως εξηγησα πανω τη διαφορα αναμεσα στο Duo και Pro(μιας και καποια χαρακτηριστικα δεν μου ειναι και χρησιμα για τις δικες μου αναγκες στο Duo οπως ανεφερα)που ειναι κοντα 400 ευρω το προτιμω να την αξιοποιησω σε μελλοντικο 8-9 ιντσων υλοποιηση με Bay Trail tablet μιας και εχω τωρα το ipad mini. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Την SSD την θες ουσιαστικά για να τρέχει το λειτουργικό σου. Δεν κρατάς αρχεία σχεδόν ποτέ. H παραγγελία έγινε με την προσφορά (UK) αλλά και 8% έκπτωση απο quidco. Παραλαβή σε 1 εβδομάδα περίπου... Ελπίζω να βγεί σύντομα το fix για το wifi - για να μην έχουμε άλλα. Το παρήγγειλα κι εγω. Να σημειωσω ότι αυτό που παιρνουμε εχει 4G/LTE τελικα, όχι απλο HSPA, πολύ καλο νέο! Επισης είναι Widi compatible (αντε να αξιοποιήσουμε τους widi adaptors από το smartpc pro). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts