Raven6681 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 http://www.needrom.com/mobile/aosp-android-4-4-2-kitkat-discovery-v1-0-s820-cn/ το μόνο που χρειάζεται είναι αλλαγή μόντεμ... Στα σχόλια αναφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Α μιλάς για custom rom... ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Α μιλάς για custom rom... ok. Ναι και δεν έχει το ηλιθιο θέμα με το +30...δεν δουλεύει το Led βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Προσωπικά δεν έχω βρει σε καμία android συσκευή που είχα καλύτερη custom rom από την εργοστασιακή rom. Πάντα κάτι δε θα δούλευε στις custom. Ιδίως στη περίπτωση της vibe πιστεύω ότι είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να έχει το συγκεκριμένο κινητό. Το θέμα του +30 δεν είναι θέμα lenovo αλλά όλων των κινητών από κίνα μεριά. Επίσης το θέμα με την γραμματοσειρά στο notification bar όντως υπάρχει αλλά για εμένα είναι αστείο να αναφερόμαστε σε αυτό ως "πρόβλημα". Είναι μηδαμινής σημασίας. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν άψογα. Δεν είναι τυχαίο ότι το s820 εχει σκορ στο antutu +3000 περίπου με τη vibe σε σχέση με τις παλιές roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Προσωπικά δεν έχω βρει σε καμία android συσκευή που είχα καλύτερη custom rom από την εργοστασιακή rom. Πάντα κάτι δε θα δούλευε στις custom. Ιδίως στη περίπτωση της vibe πιστεύω ότι είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να έχει το συγκεκριμένο κινητό. Το θέμα του +30 δεν είναι θέμα lenovo αλλά όλων των κινητών από κίνα μεριά. Επίσης το θέμα με την γραμματοσειρά στο notification bar όντως υπάρχει αλλά για εμένα είναι αστείο να αναφερόμαστε σε αυτό ως "πρόβλημα". Είναι μηδαμινής σημασίας. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν άψογα. Δεν είναι τυχαίο ότι το s820 εχει σκορ στο antutu +3000 περίπου με τη vibe σε σχέση με τις παλιές roms. Για το +30 είναι θέμα ρομ. Οι row της λενοβο δεν έχουν αυτό το θέμα. Επίσης όσα THL και ZOPO έχω πιάσει στα χέρια μου, δεν έχουν το θέμα με το +30 με official rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Για το +30 είναι θέμα ρομ. Οι row της λενοβο δεν έχουν αυτό το θέμα Αυτό πρώτη φορά το διαβάζω. Σε κανένα θέμα σχετικό με lenovo κινητό δεν έχω διαβάσει κάποιος με row rom να ΜΗΝ έχει θέμα με το +30. Επίσης, και σε θέματα άλλων συσκευών κίνας έχω διαβάσει ότι έχουν το ίδιο θέμα. Ένα jiayu F1 που προχθές παρέλαβα για φίλη έχει και αυτό το πρόβλημα με το +30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δεν υπάρχει θέμα με row. Μπορείς να δοκιμάσεις αν θες. Αυτή δούλευα για αρκετό καιρό. S120. Και για jiayu δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στο σ820 και 920 .ποιο να πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lari66 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δεν υπάρχει θέμα με row. Μπορείς να δοκιμάσεις αν θες. Αυτή δούλευα για αρκετό καιρό. S120. Και για jiayu δεν ξέρω Επιβεβαιώνω και εγώ, με Row για αρκετό καιρό, δεν είχα κανένα πρόβλημα με +30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 15, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στο σ820 και 920 .ποιο να πάρω Γράφεις σε λάθος θέμα, εδώ συζητάμε αποκλειστικά για τη συσκευή του τίτλου. Για την απορία σου απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλημέρα.έχω στο τηλ την vibe 1421_DEV.Όταν κάνω κλήσεις μου κάνει record όλες τις κλήσεις που μιλάω κ τις κρατάει σε ένα φάκελο.υπάρχει επιλογή που να απενεργοποιείται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Στην stable 1423, έχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα gapps? http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358544132 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverik13 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 παιδια εχετε καποιο καλοfree offline gps να περασω στο κινητο? με χαρτεσ ελλαδος παντα ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverik13 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) θελω να σ κανω μια τελευτεα ερωτηση οταν παταω στο κινητο το power kai to volume οταν ειναι κλειστο το κινητο με βαζει στο menu αλλα το κακο ειναι οτι ειναι στα κινεζικα αλλα απο τη καταλαβα μολισ περνα το cwm το βαζεις αγγλικα/ και κατι τελευτεο αν το κινητο brickarei τη κανω? Edited June 17, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 θελω να σ κανω μια τελευτεα ερωτηση οταν παταω στο κινητο το power kai to volume οταν ειναι κλειστο το κινητο με βαζει στο menu αλλα το κακο ειναι οτι ειναι στα κινεζικα αλλα απο τη καταλαβα μολισ περνα το cwm το βαζεις αγγλικα/ και κατι τελευτεο αν το κινητο brickarei τη κανω? Στο ρεκάβερι μπαίνεις πατώντας το power κ μετα ταυτοχρονα κ τα 2 volume keys Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverik13 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Στο ρεκάβερι μπαίνεις πατώντας το power κ μετα ταυτοχρονα κ τα 2 volume keys πολυ σωστα απλα αλλο ρωταω ¨Π:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 17, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 πολυ σωστα απλα αλλο ρωταω ¨Π:lol: Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι και τόσο κατανοητό αυτό που θέλεις να ρωτήσεις. Σχετικά με το brickάρισμα, εξαρτάται το πρόβλημα για να προτείνουμε λύσεις. Συνήθως οι συσκευές επανέρχονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 πολυ σωστα απλα αλλο ρωταω ¨Π:lol: To recovery ειναι στα κινέζικα; Αν ναι, απλά φλάσαρε με sp flash tools το cwm recovery με αγγλικά ,από δω http://www.wowenda.com/view-05e262f5b98ee6e7c7084e9c77ae1f1f67679.html (πατάς κάτω κάτω το μπλε πλήκτρο που γράφει 百度网盘下载) Οδηγίες για το flash tool θα βρεις στην υπογραφή μου, και μην ξεχάσεις να τικάρεις στις ρυθμίσεις το download all with checksum Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 http://www.needrom.com/mobile/aosp-android-4-4-2-kitkat-discovery-v1-0-s820-cn/ το μόνο που χρειάζεται είναι αλλαγή μόντεμ... Στα σχόλια αναφέρεται Raven, ποιο modem χρησιμοποίησες; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Raven, ποιο modem χρησιμοποίησες; v101 από Vibe 1.5, https://onedrive.live.com/redir?resid=22311F3534D4F504%21218 Στο δικό μου με 2 κάρτες Vodafone & cosmote δεν έπαιζε το μόντεμ... Σε φίλο με Cosmote & Q αν δεν κάνω λάθος έπαιζε μια χαρά... Αν δεν παίξει με το αρχικό, βάλε αυτό στο λινκ παραπάνω... Root με rootgenius, και με root explorer αντικαθιστάς το /etc/firmware/modem_1_3g_n.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 θελω να σ κανω μια τελευτεα ερωτηση οταν παταω στο κινητο το power kai to volume οταν ειναι κλειστο το κινητο με βαζει στο menu αλλα το κακο ειναι οτι ειναι στα κινεζικα αλλα απο τη καταλαβα μολισ περνα το cwm το βαζεις αγγλικα/ και κατι τελευτεο αν το κινητο brickarei τη κανω? Έχω αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα το σχετικό link που αναφέρεται η διαδικασία για να περάσεις το αγγλικό CWM Recovery... Εγώ έχω το CWM v6.0.3.4 και έχει επιλογή choose zip from internal sdcard. Το έβαλα ακολουθώντας το βήμα (2) που αναφέρεται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 με τιμή κοντά στα 110 ευρώ http://www.merimobiles.com/lenovo-s820-4-7-inch-dual-sim-smartphone_p/meri7543.htm (έχει και κουπόνι 5 δολλαρίων για αγορά πάνω από 150 δολλάρια-ίσα για να πάρεις και την θήκη), αξίζει ακόμη η αφγορά του μπροστά στα οκταπύρηνα; Η lenovo υποστηρίζει επίσημη αναβάθμιση σε android 4.4 (γιατί custom είδα στο needrom ότι βγήκανε)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Πρακαλώ ποιά είναι η τελευταία επίσημη multilanguage rom με google playstore(gapps). Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αν εννοείς επίσημη ROM με ελληνικά, δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει επίσημη ROM με Play Store. Οι επίσημες multilanguage ROMS της Lenovo (με το χαρακτηριστικό ROW - Rest of World) δεν συμπεριλαμβάνουν ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αναμορφώνω το ερώτημα: 1. Ποιά rom έχει ελληνικά; 2. Ποιά rom έχει gapps και root; Eυχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts